Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)

Go down 
+9
Shizo
Geor4
Никой
SevBoom
Yuliyan
Blue Justice
deren
The "1948" One
GOAT
13 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
АвторСъобщение
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)   House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty23/10/2020, 20:04

8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns def. The Rock (c) and Drew McIntyre

7.CO-ME: Special Singles Match- Seth Rollins def. Batista
If Rollins wins, Batista joins his cult
If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick

6.Singles Match: Will Ospreay def. Kazuchika Okada

5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali went to no contest

4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Stone Cold Steve Austin def. Ace Romero (c) via count out

3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt def. Triple H

2.Signles Match: Hulk Hogan def. Orange Cassidy

1.Opening Show: Singles Match - Dolph Ziggler def. Finn Balor
Върнете се в началото Go down
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)   House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty23/10/2020, 20:43

8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns def. The Rock (c) and Drew McIntyre  - Not gonna lie, mark out-вах през повечето време на всичко, от backstage-a до края. Исках да видя, обаче Скалата малко по-дълго като шампион и тогава да се drop-не титлата. Според мен се избърза с това решение. Появата на Томи беше бомбастик и се върза доста, също доста ми допадна как изигра ролята си!

If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick - Стабилен мач между двамата въпреки леко забаване, но е оправдано защото мисля че всички имахме трудни две седмици. Показаха отново, че имат химия заедно и бяха изпипали мача детайлно. Интересен финал, който оставя загадка какво ще се случи нататък. Продължавайте в същия дух.

6.Singles Match: Will Ospreay def. Kazuchika Okada - Смятам че надградихме първия мач тук. Радвам се, че някак си успяхме да свършим всичко на време. Поздравявам Рейн за координацията, която имахме през цялата среща. За мен е удоволствие да играя срещу него.

5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali went to no contest - Генерала за титлата no cap.

4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Stone Cold Steve Austin def. Ace Romero (c) via count out - gg, Остин светещото теме~!

3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt def. Triple H - Бях много объркан какво се случваше през половината мач, но като се зачетох оцених колко добре е измислено всичко. хареса ми как го направиха и искам да видя какво са ни приготвили за нататък.

2.Signles Match: Hulk Hogan def. Orange Cassidy This is how you squash, brother~!

1.Opening Show: Singles Match - Dolph Ziggler def. Finn Balor - Жалко, имах очаквания поне за мач 2-2 поста.

Pete Apple, TribalChief and Rainmaker харесват този пост.

Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

ПисанеЗаглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)   House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty23/10/2020, 21:49

8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns def. The Rock (c) and Drew McIntyre- Знаех, че ще загубя титлата, но дали ми пукаше? Не, за мен беше удоволствие да участвам в това. Надявам се това което се сътвори да се е харесало на всички и някой ден да си върна титлата. Osven ako ekipa ne me preebe!

If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick -
Мачът се забави, но това не му се отрази на качеството. Двамата направиха един добър мач и показаха, че са класни играчи. Ще ми бъде интересно да разбера как ще се впише Батиста в култа на Сет.

6.Singles Match: Will Ospreay def. Kazuchika Okada - Мачът имаше добра история, а самият мач бе на едно много добро ниво. Надявам се съвсем скоро да видим Дамянски в борбата за една от трите титли.

5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali went to no contest - Абсолютен провал. Не знам какви са причините на Свилен да не играе сериозно, но тук съвсем се издъни. Денката в момента играе изключително добре. Не очаквах образът на Слоутър да се развие и получи по този начин, но той ме изненада. ДАЙТЕ МУ ЮС ТИТЛАТА!

4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Stone Cold Steve Austin def. Ace Romero (c) via count out - Ще излъжа ако кажа, че съм изненадан от развоят на този мач. Очакванията бяха големи, но аз знаех, че подобно нещо може да се случи. Агента се забави, а на Радо му кипна. Съвсем очаквано беше според мен да се случи и тази вражда беше грешка. Загубата на Радо определено е голяма, защото аз се забавлявах винаги, когато му четох постовете.

3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt def. Triple H - Не знам какво гледах. Това със сигурност беше повече от обикновен мач. Това което тези двамата сътвориха бе изкуство. Постовете, историята, която бе разказана и самите гифове бяха майсторски. Поне според мен това задължително трябва да се прочете от всеки потребител.

2.Signles Match: Hulk Hogan def. Orange Cassidy - Очаквана победа на дядо Хълк.

1.Opening Show: Singles Match - Dolph Ziggler def. Finn Balor - Йоан и Юлиян са добри играчи и очаквах добър мач, но останах разочарован. Жалко, че този мач не се получи.

The "1948" One, Pete Apple, TribalChief, Dimarata, Rainmaker and Blue Justice харесват този пост.

Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)   House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty6/11/2020, 22:35

Нямаше ме известно време и не знаех какво се случва, но попднах на мача на Петьо и Сев и просто това е едно от най-гениалните и невиждани мачове.. Наистина подкрепям подобни разнообразия и смятам, че този мач трябва да се издигне на пиедестал и да достигне до повече хора! Едно голямо евала и за двамата!

Pete Apple and SevBoom харесват този пост.

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)   House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty6/11/2020, 22:38

Супер благодарен за думите на Цецо, защото с Петьо доста го мислехме и се постарахме! Очаквайте още от враждата.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)   House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) - Page 6 Empty

House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)
Върнете се в началото 
Страница 6 от 6Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» House of Rising Sun 2017
» House of the Rising Sun (2018)
» House of the Rising Sun (2019)
» 0. Exclusive Footage hours before "House of The Rising Sun" Pay-per-view
» House Show

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2020-
Идете на: