Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 23/10/2020, 20:04
8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns def. The Rock (c) and Drew McIntyre
7.CO-ME: Special Singles Match- Seth Rollins def. Batista If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick
6.Singles Match: Will Ospreay def. Kazuchika Okada
5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali went to no contest
4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Stone Cold Steve Austin def. Ace Romero (c) via count out
3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt def. Triple H
2.Signles Match: Hulk Hogan def. Orange Cassidy
1.Opening Show: Singles Match - Dolph Ziggler def. Finn Balor
Dimarata TNW British Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 23/10/2020, 20:43
8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns def. The Rock (c) and Drew McIntyre - Not gonna lie, mark out-вах през повечето време на всичко, от backstage-a до края. Исках да видя, обаче Скалата малко по-дълго като шампион и тогава да се drop-не титлата. Според мен се избърза с това решение. Появата на Томи беше бомбастик и се върза доста, също доста ми допадна как изигра ролята си!
7.CO-ME: Special Singles Match- Seth Rollins def. Batista If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick - Стабилен мач между двамата въпреки леко забаване, но е оправдано защото мисля че всички имахме трудни две седмици. Показаха отново, че имат химия заедно и бяха изпипали мача детайлно. Интересен финал, който оставя загадка какво ще се случи нататък. Продължавайте в същия дух.
6.Singles Match: Will Ospreay def. Kazuchika Okada - Смятам че надградихме първия мач тук. Радвам се, че някак си успяхме да свършим всичко на време. Поздравявам Рейн за координацията, която имахме през цялата среща. За мен е удоволствие да играя срещу него.
5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali went to no contest - Генерала за титлата no cap.
4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Stone Cold Steve Austin def. Ace Romero (c) via count out - gg, Остин светещото теме~!
3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt def. Triple H - Бях много объркан какво се случваше през половината мач, но като се зачетох оцених колко добре е измислено всичко. хареса ми как го направиха и искам да видя какво са ни приготвили за нататък.
2.Signles Match: Hulk Hogan def. Orange Cassidy This is how you squash, brother~!
1.Opening Show: Singles Match - Dolph Ziggler def. Finn Balor - Жалко, имах очаквания поне за мач 2-2 поста.
Pete Apple, TribalChief and Rainmaker харесват този пост.
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 23/10/2020, 21:49
8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns def. The Rock (c) and Drew McIntyre- Знаех, че ще загубя титлата, но дали ми пукаше? Не, за мен беше удоволствие да участвам в това. Надявам се това което се сътвори да се е харесало на всички и някой ден да си върна титлата. Osven ako ekipa ne me preebe!
7.CO-ME: Special Singles Match- Seth Rollins def. Batista If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick - Мачът се забави, но това не му се отрази на качеството. Двамата направиха един добър мач и показаха, че са класни играчи. Ще ми бъде интересно да разбера как ще се впише Батиста в култа на Сет.
6.Singles Match: Will Ospreay def. Kazuchika Okada - Мачът имаше добра история, а самият мач бе на едно много добро ниво. Надявам се съвсем скоро да видим Дамянски в борбата за една от трите титли.
5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali went to no contest - Абсолютен провал. Не знам какви са причините на Свилен да не играе сериозно, но тук съвсем се издъни. Денката в момента играе изключително добре. Не очаквах образът на Слоутър да се развие и получи по този начин, но той ме изненада. ДАЙТЕ МУ ЮС ТИТЛАТА!
4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Stone Cold Steve Austin def. Ace Romero (c) via count out - Ще излъжа ако кажа, че съм изненадан от развоят на този мач. Очакванията бяха големи, но аз знаех, че подобно нещо може да се случи. Агента се забави, а на Радо му кипна. Съвсем очаквано беше според мен да се случи и тази вражда беше грешка. Загубата на Радо определено е голяма, защото аз се забавлявах винаги, когато му четох постовете.
3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt def. Triple H - Не знам какво гледах. Това със сигурност беше повече от обикновен мач. Това което тези двамата сътвориха бе изкуство. Постовете, историята, която бе разказана и самите гифове бяха майсторски. Поне според мен това задължително трябва да се прочете от всеки потребител.
2.Signles Match: Hulk Hogan def. Orange Cassidy - Очаквана победа на дядо Хълк.
1.Opening Show: Singles Match - Dolph Ziggler def. Finn Balor - Йоан и Юлиян са добри играчи и очаквах добър мач, но останах разочарован. Жалко, че този мач не се получи.
The "1948" One, Pete Apple, TribalChief, Dimarata, Rainmaker and Blue Justice харесват този пост.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 6/11/2020, 22:35
Нямаше ме известно време и не знаех какво се случва, но попднах на мача на Петьо и Сев и просто това е едно от най-гениалните и невиждани мачове.. Наистина подкрепям подобни разнообразия и смятам, че този мач трябва да се издигне на пиедестал и да достигне до повече хора! Едно голямо евала и за двамата!
Pete Apple and SevBoom харесват този пост.
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 6/11/2020, 22:38
Супер благодарен за думите на Цецо, защото с Петьо доста го мислехме и се постарахме! Очаквайте още от враждата.
Sponsored content
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)
House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)