Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 16:56
ОГРОМНА ПРОМЯНА В ГЛАВНИЯ МАЧ!
TNW World Heavyweight Championship 5-on-1 Handicap Match The Rock (c) vs. Hollywood Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall, Scott Steiner & Drew McIntyre
Petioo09 харесва този пост.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:01
8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns vs. The Rock Получи се прилично. Голяма мешеница стана с това nWo, но все пак прилично е точната дума. На турнира очаквам The Rock да запази титлата си, защото всеки друг развой на нещата ще бъде трагичен.
7.CO-ME: Special Singles Match- Batista vs. Seth Rollins If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick
Най-добрата вражда за турнира, hands down. Планирах всичко още от лятото и всичко бе изпипано през най-малкия детайл. За жалост обаче тази вражда няма да може да продължи, поради тъжната причина, че..един измежду мен и Секалов няма да може да продължи активната си игра във форума. Няма да казвам кой е за да не прецаквам изненада и развоя на мача.
6.Singles Match: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - Трябваше да си преговорят нещата момчетата преди да избързват с разделянето. Понякога потребителите очакват нещо грандиозно без дори да им си дал обещание, че ще бъде такова. Такава бе случката с раздялата, няма как да се CO-ME-ва Pain, да се набутва Таг-а като нещо значимо, да си изградиш славата за най-златния отбор в TNW, и когато дойде кулуминацията на всичко, да бъде реализирано така все едно е вражда на потребители от една година във форума. Ако не можете да играете сега, трябваше да отложите спектакъла за по-късен етап на годината, примерно.
5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali - Гената напусна и мача ни се прееба. От тази тройка предполагам, че аз ще взема победата и ще се насоча към златна вражда с Ейс Ромеро.
4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Ace Romero vs. Stone Cold Steve Austin - Когато предложих враждата знаех какво ще се случи. Точно това се и случи. Цинизми, готини отпускащи сегменти, за това получават и толкова добра роля в карда. Когато покриеш изискванията получаваш уважение и добра роля.
3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt vs. Triple H - Катастрофално. Тези двамата просто трябва да бъдат далеч един от друг. Петьо направи ебати промото с Уаят във второто шоу след Revenge, за жалост обаче само това видяхме от него. Северин...Ами да.
2.Signles Match: Hulk Hogan vs Orange Cassidy -
1.Opening Show: Singles Match - Finn Balor vs. Dolph Ziggler - Харесва ми Юлиян, много ми харесва. Това с Йоан бе изключителен ход, най-накрая неСеРе във взаимотношения с първи акаунт различен от Петьо. Очаквам силен старт на Балър в неСеРе.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:02
TNW World Heavyweight Championship 5-on-1 Handicap Match The Rock (c) vs. Hollywood Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall, Scott Steiner & Drew McIntyre
Okay, at least im sure that The Rock is leaving with the title. GG
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:26
deren написа:
3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt vs. Triple H - Катастрофално. Тези двамата просто трябва да бъдат далеч един от друг. Петьо направи ебати промото с Уаят във второто шоу след Revenge, за жалост обаче само това видяхме от него. Северин...Ами да.
Две promo-та имаме. Предстои и трето
Petioo09 харесва този пост.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:34
Малко ми е трудно да сметна за сегмент на място, такъв, който е написан една седмица след като шоуто е преместено в "изминали шоута"...
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:41
Предлагам ти да го прочетеш. Ще научиш нещо
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:47
Когато дойде периодът ми да заляза от е-фед сцената ще прочета всеки твой сегмент от последните 4 години, няма проблем.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:49
Честно казано не са толкова малко, колкото си мислиш, започвай отсега
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:54
Да, букнатите не са малко, но повече от половината едва ли са изиграни Заяждай се колкото искаш, но не е тайна за нито един потребител на TNW, че в теб не е останало нищо е-федърско, единствено бавиш играта и пречиш на други момчета, които имат желание. В момента не ти говоря със своя модераторски цвят, а с белия, защото е крайно време да се стегнеш и да сам да си направиш извода дали може да играеш това танго за двама.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 17:58
Заяде се ти, брато, с Hunter нямам нищо неизиграно, макар да съм забавил тук-там. Това, че водя натоварен начин на живот, не значи, че няма нищо е-федърско в мен, дори напротив. Винаги съм имал избора да спра да играя, но не съм го правел именно, защото ми се играе. Ако водеше моя начин на живот, отдавна да беше забравил, че същестува този форум Спирам дотук, надявам се и ти да спреш, щото не беше нужно да ми отговаряш след поправката ми, че сме имали две промота.
Sponsored content
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)
House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)