Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
MAIN EVENT: World Heavyweight Championship 5-on-1 Handicap Match The Rock (c) vs. Hollywood Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall, Scott Steiner & Drew McIntyre
CO-ME: Seth Rollins vs. Batista If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick
United States Championship Stone Cold Steve Austin vs. Ace Romero⒞
Signles Match The Great Khali vs. The Big Show
Последната промяна е направена от GOAT (Е-фед машината) на 11/10/2020, 16:59; мнението е било променяно общо 1 път
Petioo09, JohnnyZ, Scroller, Rainmaker and Tommy End харесват този пост.
The "1948" One Superstar
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 18/9/2020, 19:09
Грехота е че с такова заглавие темата не е ето тази...
Cekoki, Martozzy and Blue Justice харесват този пост.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 18/9/2020, 19:37
The \"1948" One написа:
Грехота е че с такова заглавие темата не е ето тази...
Беше на първото издание на турнира, даже май и на второто. Малко разнообразие! Кавъра на FFDP също е доста силен и много тежко звучащ, което е перфектно за ерата на nWo.
Blue Justice харесва този пост.
The "1948" One Superstar
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 18/9/2020, 19:40
Кво nWo, к'ви 5 лв ве, аз ще ги пенсионирам 1 на 5...
GOAT, deren, Rainmaker, Martozzy and Blue Justice харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 19/9/2020, 01:17
Да се надяваме това да е последното издание на турнира и след година да имаме нов октомврийски турнир. Специалните турнири като Pain, Road To Pain и Summer Scream трябва да са специални, защото само те оставят с времето. Все пак, нека да запълним трилогията с едно качествено турнирче, което да спори с Revenge и Pain за PPV на годината !
GOAT and Blue Justice харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 19/9/2020, 09:15
То тая година октомври ще е Елиминационната клетка, щото нали заради пандемията през март беше The Great Bulgarian Bash - размениха се.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 19/9/2020, 12:58
Sgt. Denkata написа:
То тая година октомври ще е Елиминационната клетка, щото нали заради пандемията през март беше The Great Bulgarian Bash - размениха се.
Октомври е House of The Rising Sun. 17.10.2020.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 19/9/2020, 13:07
Ако се чудите на коя дата е дадено шоу, винаги може да цъкнете “Събития”. Първата дата на турнира означава кога се буква, а втората - официалната дата на турнира
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 00:10
8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns vs. The Rock 7.CO-ME: Special Singles Match- Batista vs. Seth Rollins
If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick 6.Singles Match: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay 5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali 4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Ace Romero vs. Stone Cold Steve Austin 3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt vs. Triple H 2.Signles Match: Hulk Hogan vs Orange Cassidy 1.Opening Show: Singles Match - Finn Balor vs. Dolph Ziggler
Класация на мачовете по значимост:
1.МЕ 2.CO-ME
3.Half-Hour
4.Opening
MOЖЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУРНИРА
Последната промяна е направена от deren на 11/10/2020, 16:39; мнението е било променяно общо 1 път
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2447 Age : 20
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 15:00
8.ME: TNW World Heavyweight Championship Singles Match - Roman Reigns vs. The Rock - Черешката на тортата. Главният мач. Световната титла е заложена на карта. Напълно предвидим сблъсък. Теодосий наистина е класа на микрофона, а и на ринга не отстъпва на повечето играчи във форума. Все още ми е странно да го гледам като световен шампион, но виждам защо е там. Особено имайки предвид, че Алекс в момента на практика сам взима решенията, то не е лишено от логика, защото той обича такива образи. Не очаквам Андрей да прецака reign-а му и да му вземе титлата при пъвата защита, така че залагам на победа на Тео в един приятен за окото сблъсък.
7.CO-ME: Special Singles Match- Batista vs. Seth Rollins If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimick - Batista е замесен в поредната интересна вражда. Този път отново със Seth Rollins. Ако трябва да определим двете най-големи звезди в TNW за 2020 година, то това са със сигурност тези двамата. Оглавиха толкова много събития, бяха световни шампиони доста дълго време и битката за поне 2-3 сламита определено ще е между тях. Залогът в този мач също е интересен и напълно логичен, като придава още по-голяма важност. Ако Batista загуби, то това ще е нещо супер интересно, но пък не мога да си го представя. Трудно ми е да си помисля как Dave играе подобна роля в някакъв stable. Ако Rollins пък загуби, то трябва да си смени образа и отново не мога да си го представя. Много рано ми идва да се откаже от гимика си, нищо не постигна с него. Очаквам Алекс да направи една малка "саможертва" и да загуби двубоя, като поне един-два месеца ще е в култа на Rollins.
6.Singles Match: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - Много лична вражда между двамата. Със сигурност е в топ 3 от враждите в момента, а може би е и най-добрата. Бяха топ отбор, сега, напълно очаквано, са и топ врагове. Тази вражда малко или много помогна на Кални да върне аурата около Okada. Дамян е именно перфектният човек за тази работа. Ако трябва да сме честни наистина ще е странно Дамян да стои прекалено дълго време далеч от Main Event картинката. Рано или късно ще трябва да попадне там поне за едни 3-4 месеца. Относно прогнозата ми за този сблъсък, то... това може би е най-трудният мач за познаване. Донякъде имам усещането, че Дамян ще спечели и след това именно ще отиде в Main Event сцената, а пък и не знам какво е желанието на Кални да се замеси в нещо важно, така че залагам на Ospreay.
5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali - Честно казано тук съм назад с материала, но откъм имена мачът не звучи зле. В лицата на Денката и Свилката имаме две имена, които наистина трябва да покажат голямо постоянство и най-после да пробият хубаво в мид-карда, тъй като... да, това си се води мид-кард, но мачът няма огромно значение. Поне не на пръв поглед. 2020-а година донякъде бе позитивна за Свилен, тъй като, макар и за кратко, взе титла, постигна нещо, но това не е неговият таван. Същото и за Денката. Знам, че имаше периоди на непостоянство, главно може би заради ниска мотивация, но виждам, че е зарибен яко по новия си кечист и рано или късно очаквам да вземе US титлата например.
4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Ace Romero vs. Stone Cold Steve Austin - Кралете на микрофона, когато имат музата. Кралете на бруталните моменти. Очаквам брутален сблъсък. Мисля си, че Romero ще запази титлата, но ако екипът си е намислил да пушне Агента, то ще ги разбера донякъде. Според мен на този мач му липсва някаква стипулация, но дори и фактът, че няма такава няма да ги спре да избухнат с куп култови моменти.
3.Intercontinental Championship Singles Match - "The Fiend" Bray Wyatt vs. Triple H - Петьо като IC шампион през 2020 година е може би най-неочакваното нещо, случило се през последните години. Същото важи и за Радо. Честно казано в някои ситуации е хубаво да имаме old school играчи, които да държат титли. Все пак те не бяха играли с години, завърнаха се, внесоха разнообразие и опит и виждаме съвсем различен тип вражди. Сев очаквам да избухне в този мач. Ако времето му позволява и наистина е мотивиран, то няма да се учудя, ако видим пост, съдържащ над 10к думи.
2.Singles Match: Hulk Hogan vs Orange Cassidy - Поредният мач, свързан с двата отбора. Очаквам поредният стабилен сблъсък, изпълнен с много креативност. Ако трябва да дам прогноза за победител, то... честно казано клоня към Orange Cassidy в случая. Може би някаква победа с roll-up или по някакъв друг начин да го надхитри.
1.Opening Show: Singles Match - Finn Balor vs. Dolph Ziggler - Моят първи сериозен мач на PPV от доста време насам. Да, с втори акаунт е, което може би за някои е равно на по-малко хайп, но честно казано съм готов да се раздам. Dolph внесе малко свежест в кариерата ми в TNW, винаги съм харесвал да играя с него и смятам, че двата ми сегмента с него бяха на едно добро ниво. Имам огромно желание да се развивам с Kane, но ако не бях взел Ziggler, то мотивацията ми нямаше да е чак толкова голяма, тъй като имах нужда от някакво разнообразие.
Baevtista, Petioo09, JohnnyZ and Rainmaker харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)
House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)