Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:40
Жестоко се лъжеш, че цялата инерция на Петьо е убита, не залъгвай и останалите с твоето мнение. Интер пояса не е главното нещо в момента във враждата ни, но скоро това може да се промени.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:41
deren написа:
Don Severin написа:
Не, не можеш да плюваш, колкото си искаш, Алекс. Един път споменах този 'тежък график', както ти го описваш и се хвана за него, продължавайки да водиш някакъв спор.
Проблем - Късно писане Причина - Тежък график.
Когато проблемът е написан на черно и бяло и един път стига.
Сега напиши нещо още по-тъпо
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:42
"Не залъгвай другите с твоето мнение" Пич, какви глупости говориш. Момчетата могат сами да си изградят мнение, ако...можеха да прочетат сегмента ти, разбира се. Трудно привличаш интереса на хората със седмично закъснение, и това не е мнение, а факт.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:44
Don Severin написа:
deren написа:
Don Severin написа:
Не, не можеш да плюваш, колкото си искаш, Алекс. Един път споменах този 'тежък график', както ти го описваш и се хвана за него, продължавайки да водиш някакъв спор.
Проблем - Късно писане Причина - Тежък график.
Когато проблемът е написан на черно и бяло и един път стига.
Сега напиши нещо още по-тъпо
По-тъпо? Ха-Ха, май не ти харесва когато ти се напишат смешните оправдания на черно и бяло.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:49
"Пич", какви глупости да говоря? Не му е убита инерцията, както ти твърдиш. Сега ще те оставя да си пишеш сам, защото ми писна да се занимавам с глупостите ти. Винаги съм имал добро мнение за теб, но си страшен тъпак, Алекс. Наистина страшен. Не мога да повярвам, че почна такъв спор, защото те поправих. И 10 пъти да напиша, че няма какво да го дъвчем още, то ти ще продължаваш да си запълваш времето с излишни размисли по темата, че съм бил "несериозен", затва те оставям да си пишеш сам. Ако мислиш все пак, че греша за нещо и искаш да ми отвориш очите - пиши ми на лс, не тук, за да отваряме четвърта страница.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:52
"Поправи ме", момче, много добре знам бройките на промотата ви. Моят отговор беше свързан с това, че не одобравям забавения начин на писане. И не, темата ще остане тук, за да може всички да си направя извода за бавното писане, което е най-глупавото нещо в този форум и трябва да се изкорени по моя начин. Напълно игнорирайки забавените с дни теми.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:54
deren написа:
По-тъпо? Ха-Ха, май не ти харесва когато ти се напишат смешните оправдания на черно и бяло.
Разбира се, че за теб ще са смешни. Когато не си се занимавал с нещо сериозно.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:56
Това, че навлизаш в лични спорове доказва, че губиш опашката на разговора Всички имаме своите отговорности и задължения, ти не си по-различен. Свиквай.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 19:00
Изобщо не съм променял разговора, ти наричаш оправданията ми смешни, а те не са. Ти просто не знаеш какво наричаш смешно, не си запознат и го наричаш смешно.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 19:08
Момче, не ме интересува, никой не го интересува дали работиш, дали тренираш, дали се дрогираш, дали играеш в цирк Балкански. Когато не си в състояние да играеш в TNW не играеш, не забавяш другите. Толкова е просто. Нищо не можем да направим за твоя график, ти сам избираш дали можеш да правиш и двете неща. За последните 4 години се вижда, че не можеш, но ако си мислиш, че постоянно ще си около момчета, които ти се усмихват и повтарят колко си голям - грешиш. Не ме е страх да губя играчи ако трябва да съм директен с тях. В момента се тържиш изключително аматьорско, писането ти през седмица е признак за нисша класа и като човек, който умее да изразява мнението си го правя пред целия форум.
Dimarata харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)
House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)