Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 19:17
TNW не може да загуби играч като мен с идиотски мнения на некопетентни модератори. И да те беше страх, нямаше за какво. Не знам с каква причина почна този спор, но се разкри като пълен идиот. Наричаш ме аматьор в живота дори... Смешен си. Сигурен съм, че в реален разговор не би държал този тон Единственото, което постигна до момента е леко да ме подразниш и да попречиш да си довърша сегмента. Браво! Надявам се да си си запълнил времето по някакъв начин.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 19:20
Не знам, те потребителите сами ще си стигнат до изводите. Но това, че ти постоянно влизаше в лични премеждия не ти изигра добра роля, а "некопентентия" модератор не използва епитети като "идиот" и избягваше лични коментари за да запази темата на спора Само ще ти кажа, че няма да бъдеш помилван защото лежиш на стари лаври. Или ще играеш или ще гориш, да си знаеш.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 19:24
Напълно на място използвах епитета "идиот" срещу такъв. От разговора нищо не може да ми изиграе нито добра, нито лоша шега. Колкото до темата за спора, то тя е излишна и не знам защо я започна. Сякаш потребителите, които следят не са забелязали, че не съм писал ли?
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 19:31
Буквално имам чувството, че дискутирам тема с 14 годишен. Момче, аз давам коментар за твоя мач ТИ ОТГОВАРЯШ, ЧЕ ИМАШ ВТОРИ СЕГЕМТН АЗ ТИ ОТГОВАРЯМ ЗАЩО НЕ СЪМ ГО БРОЯЛ КАТО АКТИВНА ТЕМА
Толкова ли ти е трудно да го разбереш? Искаш да ти се спелува ли? Мисля, че ще влезна в първи личен контакт, но марихуаната наистина е забавила мозъчните клетки от развитие и си си останало същото момче, което спори с Виолета преди 6 години. Вместо да се признаеш и да се извиниш на на форума, че бавиш всичко със СЕДМИЦИ, ти започваш да се защитаваш с натоварената си програма. Аве пич, никой не те кара на сила да играеш в TNW, но щом си поел тази отговорност и задължение ще изпълняваш думата си. Нали уж в спорта те учат на дисциплина? Къде е тази дисциплина като пишеш 2 седмици след като ти е букната проклетата тема? Не считаш TNW с уважение, мълчах си като ни прееба мача на Summer Scream 16, но повече няма да си мълча. Или ще се стягаш или спираш да бъдеш букван. Ти отдавна не си най-сърцатият играч, ти си просто БАВЕН играч, който не си пише в мачовете и лежи на старите си лаври, че пише по комплексирани 10 к думи постове само за да изпъкне по някакъв начин. Напиши 20к думи ако искаш, когато мачът ти се изиграе след половин месец, няма смисъл. И това е най-бейсик е-фед правилото - нещата се играят на време, как смееш да си твърдиш, че си някой, като не може да спазваш най-простото нещо
Mисля, че няма какво повече да ти кажа. Достатъчно ясен си на останалите потребители и без да ти изкарвам мръсните гащи.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 19:38
Хах, супер ми е смешно как говориш за изпъкване, като в момента очевидно се опитваш да изпъкнеш с нещо. Говорил с 14 годишно момче. Интересно ми е как ли щяхме да си говорим в реален разговор. Преди четири години бих се изнервил супер много от написаното горе, но хората се променят. Осъзнал съм отдавна, че на глупаци като теб не трябва да им се обръща внимание, не мога да се обидя на човек като теб. Човек, който не би споменал половината от нещата, които казва в реален разговор!
Никой харесва този пост.
Никой Superstar
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 20:48
За мен Sev Boom винаги ще е най-големия!
Slavchov15 харесва този пост.
SevBoom TNW MMA Champion
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 20:55
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 21:29
Типичен привинциалист. Говоря смислени неща, които се крепят на аргументи, а в същото време единственото, което чувам от другата страна е
тИ тОВа нЕ моЖеШ ДА го КажЕш нА ЖиВо.
Не, Северине, никога няма да ми се наложи да говоря с човек от TNW на живо за такава тема, но ако подхванеш темата ще ти си го кажа в лицето. Ти си несериозен е-федър. Еха, толкова ли трудно беше? Ако искаш мога да ти го пратя и на гласово съобщение. Ти си несериозен е-федър, който трябва да се стегне ако иска да бъде гледан на сериозно от букинг екип. В момента наистина падаш на ниво "всеки втори фейсбук коментатор". Щом нямаш умствения капацитет да поддържаш нормален смислов разговор, поне не се излагай.
Dimarata and Yuliyan харесват този пост.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6896 Age : 26
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 23:11
TNW World Heavyweight Championship 5-on-1 Handicap Match The Rock (c) vs. Hollywood Hulk Hogan, Kevin Nash, Scott Hall, Scott Steiner & Drew McIntyre
- nWo ще се погрижи Скалата да си го получи и да не си тръгне с титлата. Теодосий ще има тежката задача тепърва да се доказва. 5 срещу 1? Той просто няма шанс. И все пак... Желая му успех!
7.CO-ME: Special Singles Match- Batista vs. Seth Rollins If Rollins wins, Batista joins his cult If Batista wins, Rollins leaves his "Messiah" gimmick - Deren vs. Johnny = пари. Според мен това ще една от враждите, които ще бъдат номинирани за "Feud Of the Year". Нямам си и идея какво са намислили тези двамата и точно заради това подбужда още по-голям интерес у мен. Все пак залагам на победа на Ролинс.
6.Singles Match: Kazuchika Okada vs. Will Ospreay - И аз съм на мнение, че отборът на Vamos и Damyan трябваше да продължи, можеха да се случат интересни неща в таг дивизията. Знам, че хора като Алекс не удобряват съществуването, но какво ще е федерация без таг дивизия? Ще е абсурдно. Мисля, че се наблюдаваше леко забавяне в тяхната вражда на седмичните шоута, но съм сигурен, че ще компенсират на турнира. Залагам за победа на Will Ospreay.
5.Triple Threat Match: Sgt. Slaguhter vs. Jeff Hardy vs. The Great Khali - Странно развитие на събитията и тук. Гената се оказа поредния напуснал е-феда тази година... В крайна сметка залагам на краен победител - Sgt. Slaughter.
4.Half-Hour Show: United States Singles Match - Ace Romero vs. Stone Cold Steve Austin - Не съм фен на цинизмите. Все пак в е-феда трябва да има и доза реалност. Все пак враждата им се получава доста добре... Залагам на Радо да си запази титлата.
3.Firefly Fun House Match - "The Fiend" Bray Wyatt vs. Triple H - Забавянето от страна на Сев наистина накъса враждата и това уби инерцията. Разбира се, личният живот винаги е по-важен от играта в е-феда и винаги ще е така. Колкото и да обичаме TNW, то това е една игра, която е с цел удоволствие и забавление. Минавал съм през много такива тежки периоди, през които ми е било много тежко/тъпо/скучно да пиша, имайки се предвид, че съм един от създателите на този e-fed. Не оневинявам напълно Сев, защото от друга страна Петьо е много надъхан за игра и знам, че кефа му се убива по този начин. Ако нещата се задействат и събитията на шоутата се развиват по-бързо, то мисля, че двамата ще направят нещо велико. Ще заложа на HHH като краен победител и не мисля, че тази вражда ще спре тук...
2.Singles Match: Hulk Hogan vs Orange Cassidy - Радвам се, че ще мога да работя поне още веднъж с Петьо, тъй като с него нещата се случват много лесно, а и пада голям смях докато мислим сценария. Мисля, че ще направим един забавен мач.
1.Opening Show: Singles Match - Finn Balor vs. Dolph Ziggler - Реших да дам път на младите и да не взимам излишно място в card-a и смятам, че постъпката ми е правилна. Смятам, че двамата ще направят един от мачовете на вечерта. Много ми харесаха и двамата в сегмента от изминалото шоу. Ще е много труден изборът на победител. По-добрият ще победи!
Дано всичко се изиграе навреме, защото в последно време нещата куцат, а сега трябва да е силния период за е-феда... Успех на всички в мачовете им!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
GOAT, Petioo09, JohnnyZ and Yuliyan харесват този пост.
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 22/10/2020, 13:27
Goat написа:
Беше на първото издание на турнира, даже май и на второто. Малко разнообразие! Кавъра на FFDP също е доста силен и много тежко звучащ, което е перфектно за ерата на nWo. Smile
Всъщност FFDP мисля че бе на 2рото издание, 1-вото бе на the animals, и тази година реших да вкарам кавъра на Leo Moracchioli, който е брутален.
GOAT харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)
House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020)