| House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) | |
|
+9Shizo Geor4 Никой SevBoom Yuliyan Blue Justice deren The "1948" One GOAT 13 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:04 | |
| Какво съм се заял? Давам мнението си за турнира. Това, че не ти отърва е изцяло твой проблем. Това с натоварения график много се доближава до един друг потребител, който много обича да напуска, използвайки "тежкия" си график за опрвадание. След 15 часов работен ден съм ангажирал лични приятели, търсил съм начини да правя гифове на самия себе си, само за продукта, който предоставям. Играй си за кеф, но аз отказвам да отбелязвам в анализите си теми, които се влачат три седмици. | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:07 | |
| - Don Severin написа:
- надявам се и ти да спреш, щото не беше нужно да ми отговаряш след поправката ми, че сме имали две промота.
Много ясно, че няма да ми 'отърва'. Ти наричаш враждата, за която наистина имаме сериозни планове с дума като "катастрофално". Не си прочел нито един пост от промотата ни - няма проблем. Но не съди по това, че сме бавили седмица (или по-скоро съм бавил седмица). Враждата е супер и ще става още по-супер! | |
|
| |
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:10 | |
| Прочетох я много добре, но само защото това ми е работата. Никой няма да се ангажира да се връща една седмица назад само за да прочете сегмента на Северин. Виждам какви сериозни планове имате, като пишеш в нея 2 седмици след като е букната темата, айде моля те. Желанието е еквивалент на бързината по която се пише в темата. Не разбирам защо изобщо водиш този спор, всички знаем за сериозността ти последно време, в момента опитваш се да изчистиш пода с четка за зъби. | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:13 | |
| Не се опитвам да изчистя абсолютно нищо. Ти водиш този спор, вече два пъти се опитах да приключа темата, но ти отговаряш всеки път. Щом си я прочел и си я определил като 'катастрофална'... Нямам думи! Благодаря, че обиди труда ми с некомпетентното си мнение | |
|
| |
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:19 | |
| Когато темата ти е букната на 27 септември и си я изиграеш на 11 октомври, да трудът ти се обезмисля. Колкото по-бързо се напише сегмента, толкова повече хора ще го видят и ще "оценят" труда ти. За мен една тема изиграна за две седмици не е труд, това е лигавене и несериозно отношение към колегата ти е-федър. | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:22 | |
| Не искам да ме оценяваш, повярвай ми. Но не искам и да оплюваш труда ми. Независимо дали в твоята глава това е лигавене и несериозно отношение към колегата ми е-федър | |
|
| |
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:24 | |
| Мога да оплювам колкото си искам, когото си искам. Давам мнението си за турнира, вие сте част от турнира. Deal With It. Имам правото на глас, ти имаш правото да отвърнеш на критиките. Направи го с "имам тежък график", мисля, че това трябва да говори достатъчно. | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:31 | |
| Не, не можеш да плюваш, колкото си искаш, Алекс. Един път споменах този 'тежък график', както ти го описваш и се хвана за него, продължавайки да водиш някакъв спор. Няма никаква нужда да ти описвам какво правя по цял ден, но след 2 такива тренировки съм сигурен, че на тялото ти няма да му се иска да сяда зад компа, ами да легне да поспи, за да има сили за утре. Знам, че няма как да си го представиш, защото никога не си правел и не си се занимавал с нещо подобно. Затова си трайкай по темата 'тежък график'. Моля те, не отговаряй и този път с нещо още по-тъпо. Ненужно е, колкото за мен - толкова и за теб. | |
|
| |
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:37 | |
| Щом "тялото ти не иска да сяда на компа", пишеш съобщение в което молиш да бъдеш букван в по-лека програма, а не ежеседмично, щом не можеш да се справяш с това. Няма значение дали мога или не мога, аз на своя глава ще преценя дали преча на враждата, дали преча на е-феда, защото такива изпълнения като твоите бавят форума. Не си на 14, вече можеш да прегледаш темите и да кажеш "Аз не мога, букнете ме в по-рандъм неща". В момента цялата инерция на Петьо е убита с това писане през седмица, Интер пояса не е бил на по-ниско ниво през тази година. Изобщо дори няма да споменавам ръна ти в nWo, там ти знаеш за каква трагедия става въпрос. | |
|
| |
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) 11/10/2020, 18:40 | |
| - Don Severin написа:
- Не, не можеш да плюваш, колкото си искаш, Алекс. Един път споменах този 'тежък график', както ти го описваш и се хвана за него, продължавайки да водиш някакъв спор.
Проблем - Късно писане Причина - Тежък график. Когато проблемът е написан на черно и бяло и един път стига. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) | |
| |
|
| |
| House of The Rising Sun: Leave hope behind who enters here (2020) | |
|