| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
ne sum darka Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 05.10.18 16:17 | |
| Преебах раотите както винаги, но за сефте не ме ебе,че ги преебах,след като помогнах бая като цяло със изгтаждането на отделни новаци като играчи и също така успях да помогна на калнито за много работи- както се и разбра, работата ми във феда приключи ,затова мога да им пожелая успех на всички. | |
|
| |
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 05.10.18 18:18 | |
| Успех и на теб. Жалко, че се наложи враждата с Martozzy да приключи преждевременно, но си свърши добре работата преди това. Надявам се, че покрай някой по-голям турнир ще можеш да направиш някоя друга поява. | |
|
| |
alex_alex New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27.11.18 17:36 | |
| Дъра бъра, сто чадъра.. Благодаря на всички и прочие.. Ако някой си мисли, „тоя се ядоса като лапе за IC-то“.. не е това.. И без това заминавам да уча в чужбина от януари.. Така че така или иначе щях да наспусна съвсем скоро.. Омега е свободен, раздавайте се на воля с него..
Бтв... Евала на Нинка <3 ...404... wrestler not found...
Последната промяна е направена от alex_alex на 28.11.18 0:05; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27.11.18 18:59 | |
| - alex_alex написа:
Дъра бъра, сто чадъра.. Благодаря на всички и прочие.. Ако някой си мисли, „тоя се ядоса като лапе за IC-то“.. не е това.. И без това заминавам да уча в чужбина от януари.. Така че така или иначе щях да наспусна съвсем скоро.. Омега е свободен, раздавайте се на воля с него..
Бтв... Евала на Нинка <3
Благодаря! <3 Всичко най-хубаво! | |
|
| |
LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.12.18 17:14 | |
| Ето че настъпи и момента в който ще трябва да напиша моето прощално писмо към TNW. Не очаквах, че ще го направя, тъй като не съм добра в тези неща, много не ме бива да си изливам душата писмено, но вече 2 години чувствайки хората от този форум като едно семейство няма как да не го направя. Имала съм лоши и добри моменти тук, повечето са добри, защото срещнах уникални хора тук... Но просто когато спреш да си щастлив с нещо, мотивацията и желанието отива на кино. Разбрах с времето, че просто не съм щастлива с това което правя и главната причина е може би фактът, че играя от телефона, налагаше ми се и гифовете да си правя чрез него, което беше адски трудно, а сега и когато екрана ми се пропука стана ад. Не очаквах последните ми мачове да свършат така, но със стечения на обстоятелтвата се случи. Може би трябваше да го направя по-рано, защото провалих сегменти и мачове със забавянията си, но все нещо не ме оставяше да го направя, но както казах дойде и моето време да си кажа сбогом с този форум. Благодарна съм на Нинка за уникалните вражди и мачове, благодарна съм и на всички, които са ми помогнали дори и с най-малкото нещо. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ И ПРИЯТЕЛСТВА! THANK YOU, TNW!!! | |
|
| |
Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.12.18 17:26 | |
| | |
|
| |
Störm New User
Location : New Brighton, UK Join date : 03.11.2018 Posts : 23 Age : 29
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.12.18 17:30 | |
| | |
|
| |
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.12.18 17:33 | |
| Успешен път и благодарности от името на TNW. Дано разрешиш проблемите с техниката. | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.12.18 17:38 | |
| THANK U, MIA... Успех във всичко! | |
|
| |
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.12.18 17:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|
| |
| Тема за напускане | |
|