Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 52 ... 62  Next
АвторСъобщение
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

Тема за напускане - Page 43 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty30/12/2018, 11:03

Mella$Money написа:
Ето че настъпи и момента в който ще трябва да напиша моето прощално писмо към TNW. Не очаквах, че ще го направя, тъй като не съм добра в тези неща, много не ме бива да си изливам душата писмено, но вече 2 години чувствайки хората от този форум като едно семейство няма как да не го направя. Имала съм лоши и добри моменти тук, повечето са добри, защото срещнах уникални хора тук... Но просто когато спреш да си щастлив с нещо, мотивацията и желанието отива на кино. Разбрах с времето, че просто не съм щастлива с това което правя и главната причина е може би фактът, че играя от телефона, налагаше ми се и гифовете да си правя чрез него, което беше адски трудно, а сега и когато екрана ми се пропука стана ад. Не очаквах последните ми мачове да свършат така, но със стечения на обстоятелтвата се случи. Може би трябваше да го направя по-рано, защото провалих сегменти и мачове със забавянията си, но все нещо не ме оставяше да го направя, но както казах дойде и моето време да си кажа сбогом с този форум.   Благодарна съм на Нинка за уникалните вражди и мачове, благодарна съм и на всички, които са ми помогнали дори и с най-малкото нещо. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ И ПРИЯТЕЛСТВА! THANK YOU, TNW!!!

Благодарим ти, Миленка! Знам колко трудно ти бе да пишеш през последно време, както и на мен, но въпреки всичко успяхме да направим една кратка вражда между Марис и Мела! Ако един човек е оценил това, което направи за това място това съм аз! Много се радвам, че напускаш с хубави емоции и се надявам някой път отново да изиграем нещо заедно, за да им покажем как се прави! Thank you, Mia! sun6ain sun6ain sun6ain
Върнете се в началото Go down
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty30/12/2018, 11:38

#ThankYouMia!! Благодаря ти, че ми даде шанс да направим страхотен женски мач! sun6ain
Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty30/12/2018, 15:32

#ThankYouMia! Ще липсваш на форума, но в последно време малко или много си личеше, че ти е трудно. Надявам се, че все пак ще се върнеш скоро. Сигурен съм, че ще го направиш!
hako10
New User
New User
hako10

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty11/2/2019, 22:25

Напускам със Kairi Sane няма да имам време да играя и със втори профил съжалявам.
Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty6/4/2019, 14:50

Наистина съжалявам, че бях обещал да играя поне до Пейн, но за съжаление няма да бъде така... Извинявам се, но просто имам много проблеми в момента и няма да мога да цъкам.. Благодаря на Кални и останалите от екипа за това, че ми дадоха шанс отново да цъкам дори и за един мач. Не знам това дали е сбогом или само доскоро за това казвам чао за сега.
https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Aculite
Superstar
Superstar

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty10/4/2019, 01:45

Thank You Cekoki ще липсваш
GodNikolov
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GodNikolov

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty6/5/2019, 14:57

Пиша за последен път в този форум поне за следващите няколко месеца, за да освободя официално Дийн Амброус и да го пенсионирам, ако екипа разреши. Няма да давам обяснения, просто дължа извинение на един човек, който не заслужаваше да има този PAIN, а именно Сев. За върнах се, за да направим този мач за първи и последен път и потребителите да станат свидетели на една класика. Но огромните ми задължения денонощно не ми позволиха. Поемам цялата вина, защото ако подозира че ще се стигне до тук, по-добре да не се бях връщал. Не съм нужен, за да преча поне в следващите месеци, затова обявявам своето напускане. Благодарности съм давал на много хора, те не са се променили, както и приятелите ми, които си знаят кои са, няма нужда отново да ги споменавам. Радвам се, че TNW е в ръцете на изключително отговорен човек като Rainmaker и дори и да напуснат ядрото играчи от моето време, има кой да ги замести. Благодаря Ви, това не е сбогом, а само довиждане, защото никога не казвай край на TNW, това съм го научил с годините. THANK YOU!
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty6/5/2019, 15:05

MarianAsylum написа:
THANK YOU!

#ThankU2Marian !!!
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty6/5/2019, 15:23

Жалко, че не се получи мачът ви, но понякога обстоятелствата са такива. Всичко добро и успех във всяко едно начинание. Smile
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty6/5/2019, 21:27

Евала за всичко, Мариански. Чакаме те скоро отново тук. Smile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 43 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 43 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 52 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: