|
| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/12/2018, 11:03 | |
| - Mella$Money написа:
Ето че настъпи и момента в който ще трябва да напиша моето прощално писмо към TNW. Не очаквах, че ще го направя, тъй като не съм добра в тези неща, много не ме бива да си изливам душата писмено, но вече 2 години чувствайки хората от този форум като едно семейство няма как да не го направя. Имала съм лоши и добри моменти тук, повечето са добри, защото срещнах уникални хора тук... Но просто когато спреш да си щастлив с нещо, мотивацията и желанието отива на кино. Разбрах с времето, че просто не съм щастлива с това което правя и главната причина е може би фактът, че играя от телефона, налагаше ми се и гифовете да си правя чрез него, което беше адски трудно, а сега и когато екрана ми се пропука стана ад. Не очаквах последните ми мачове да свършат така, но със стечения на обстоятелтвата се случи. Може би трябваше да го направя по-рано, защото провалих сегменти и мачове със забавянията си, но все нещо не ме оставяше да го направя, но както казах дойде и моето време да си кажа сбогом с този форум. Благодарна съм на Нинка за уникалните вражди и мачове, благодарна съм и на всички, които са ми помогнали дори и с най-малкото нещо. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ МОМЕНТИ И ПРИЯТЕЛСТВА! THANK YOU, TNW!!!
| |
| | | Dimarata TNW British Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/12/2018, 11:38 | |
| #ThankYouMia!! Благодаря ти, че ми даде шанс да направим страхотен женски мач! | |
| | | Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/12/2018, 15:32 | |
| #ThankYouMia! Ще липсваш на форума, но в последно време малко или много си личеше, че ти е трудно. Надявам се, че все пак ще се върнеш скоро. Сигурен съм, че ще го направиш! | |
| | | hako10 New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 11/2/2019, 22:25 | |
| Напускам със Kairi Sane няма да имам време да играя и със втори профил съжалявам. | |
| | | Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 6/4/2019, 14:50 | |
| Наистина съжалявам, че бях обещал да играя поне до Пейн, но за съжаление няма да бъде така... Извинявам се, но просто имам много проблеми в момента и няма да мога да цъкам.. Благодаря на Кални и останалите от екипа за това, че ми дадоха шанс отново да цъкам дори и за един мач. Не знам това дали е сбогом или само доскоро за това казвам чао за сега. | |
| | | Aculite Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 10/4/2019, 01:45 | |
| Thank You Cekoki ще липсваш | |
| | | GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2019, 14:57 | |
| Пиша за последен път в този форум поне за следващите няколко месеца, за да освободя официално Дийн Амброус и да го пенсионирам, ако екипа разреши. Няма да давам обяснения, просто дължа извинение на един човек, който не заслужаваше да има този PAIN, а именно Сев. За върнах се, за да направим този мач за първи и последен път и потребителите да станат свидетели на една класика. Но огромните ми задължения денонощно не ми позволиха. Поемам цялата вина, защото ако подозира че ще се стигне до тук, по-добре да не се бях връщал. Не съм нужен, за да преча поне в следващите месеци, затова обявявам своето напускане. Благодарности съм давал на много хора, те не са се променили, както и приятелите ми, които си знаят кои са, няма нужда отново да ги споменавам. Радвам се, че TNW е в ръцете на изключително отговорен човек като Rainmaker и дори и да напуснат ядрото играчи от моето време, има кой да ги замести. Благодаря Ви, това не е сбогом, а само довиждане, защото никога не казвай край на TNW, това съм го научил с годините. THANK YOU! | |
| | | SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2019, 15:05 | |
| - MarianAsylum написа:
- THANK YOU!
#ThankU2Marian !!! | |
| | | Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2019, 15:23 | |
| Жалко, че не се получи мачът ви, но понякога обстоятелствата са такива. Всичко добро и успех във всяко едно начинание. | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2019, 21:27 | |
| Евала за всичко, Мариански. Чакаме те скоро отново тук. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
| | | | Тема за напускане | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите