Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Приятели, изчакайте утрото да дойде и тогава разсъждавайте за изминалия ден! Импулсивно решение Юлияне, но щом си решил на добър час! Днес бяхме свидетели на много, така че разбирам че сте ефектирани, както и самия аз съм ефектиран! Смятам, че такива думи изречени от главни лица към нормални потребители са напълно недопустими! Каквото и да са направили играчите, те са виновни да имаш това “самочувствие”! Те движат този форум и те го държат още жив! Надявам се, други играчи да не напуснат, защото от вашите пиянски изцепки може да пострада нещо велико! Едва ли ще се намесвам отново! Не желая дори да бъда близо до грозната гледка, която главните лица направиха тази вечер! Юлияне, отново успех! Надявам се, да се видим скоро в това свято място, което днес беше замърсено от нечисти ръце
Rainmaker and Slavchov15 харесват този пост.
Гост Гост
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 02:24
Не трябва да се взима тази игра насериозно...Не веднъж съм го казвал.
Pete Apple Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 02:33
GOAT, Don't cross Rhodes!, SevBoom, LegitBo$$, Cekoki and Tommy End харесват този пост.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 07:15
GOODBYE, CLOWNSHOES!
Geor4, Don't cross Rhodes! and Tommy End харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 09:19
Ех, синковци, синковци...Пораснете вече бе!
Tommy End Superstar
Location : в на майка ти четирибуквието! Join date : 16.01.2018 Posts : 2052
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 10:32
2:53
Don't cross Rhodes! and LegitBo$$ харесват този пост.
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 14:08
Успех в бъдещи начинания, Юлияне!
Tommy End харесва този пост.
ne sum darka Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 15:07
Рядко се изказвам със коментар по напускания, но току що федерацията загуби може би след Петьо. Най-креативния човек във федерацията. Юлиян съм го следял от ден 1 на неговата игра и този човек, ако имаше музата, няма да излезе от Мейн Евента. Наистиан ми е адски тъпо като видях това напускане, се радвам ,че се е изразил за нещата, които не му харесват. Но наистина това е загуба не само за форума, но и за нас като потребители,че губим изключително забавен и готин човек със който може много да се посмееш и да си прекараш забавно. Късмет Юлияне, дано някой ден се завърнеш тук успешно.
Rainmaker and Slavchov15 харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/5/2021, 16:25
Напускам. Считано от днес вече не съм нито в екипа, нито играч на TNW. Последните два месеца бяха доста тежки за мен, но някак си успявах да съчетая личния ми живот с TNW. Но последните дни ясно ми показаха, че това няма как да стане и ще трябва да спра с това, което много обичах и правех с огромно желание. Наистина ми е много трудно да пиша това напускане, защото не искам, но обстоятелствата ме притискат и вече не ми остава никакво време. Опитвах да огрея навсякъде, но нервите и силите ми не стигат. Доволен съм от букинга ми и от това, което върши екипа, но както споменах обстоятелствата ме притискат и не ми позволяват да играя поне на този етап. Следващите месеци ще са много трудни, тъй като ще трябва да решавам какво да правя с моя живот и ще ми е изключително трудно да съчетавам личен живот и TNW. Никога не ми е било приятно да пиша в тази тема, но в момента се налага да постна моето напускане. Това не е сбогом, а чао за сега. Благодаря на всеки за подкрепата и до нови срещи! Не ме разубеждавайте, защото няма да си променя решението.
Don't cross Rhodes!, FreeRiver, Dimarata, SevBoom, JohnnyZ, Rainmaker, ne sum darka and харесват този пост.
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/5/2021, 16:56
Ще те чакаме, Пеши, TNW винаги ще те чака... Успех!