Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: Тема за напускане 03.05.21 22:02
Когато се върнеш, ще те чакам at the freakin' top, за да направим нещо голямо! Знам какво е чувството което изпитваш, ще липсваш!
Scroller харесва този пост.
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 20.06.21 16:42
Първо искам да поздравя Дарка за спечелената титла. Той напълно заслужено си тръгва като шампион и беше удоволствие за мен да направим тази вражда с него. И така, това беше забавно. Преди година аз дойдох в TNW и не очаквах да постигна всичко това. Честно казано, беше ми приятно във форума, но нещо се промени. След RTP нещата се промениха. Нещата във форума станаха много токсични. Може и аз съм част от проблемът, но забелязвам, че със завръщането на някои лица, във форума нещата станаха прекалено токсични за мен. По принцип обмислях да напусна малко след Пейн тъй като в личен план нещата не вървяха много добре, но се съвзех и реших само да паркирам със Скалата и да остана тук. Не си мислете, че напускам, защото загубих титлата. Самият аз исках да загубя титлата и да я предам на някой, който заслужава. Всичко около US титлата като буукинг беше от мен. Но реших да напусна, защото след RTP всичко стана токсично и през изминалият един месец това се потвърди. Темите за развлечения, коментари за турнирите и като цяло всичко стана много токсично. Те се превърнаха в места за заяждане и излишни спорове между потребители. Всички се делят на групички и като цяло я няма онази забавна и приятна обстановка в TNW преди RTP. Също така не можеш да кажеш свободно, че дадено нещо в един мач не ти е харесало. Ако нещо не ти харесва, някои хора ще те блокират директно, други ще ти кажат, че не те обиждат, но просто ще ти кажат, че си неадекватен. Сереш им върху труда, завиждаш им и още много глупости. Ако дадено нещо, макар и малко, не ти хареса ти трябва да напишеш цяло есе, за да те разберат. Всеки във форума се мисли за нещо голямо и едва ли не, ти трябва само да казваш колко е приятно всичко което правят, в противен случай ти скачат на кръв. Нещото наречено "градивна критика" във форума за някои хора не съществува. Тук не говоря за Дерен, а за хора, които сами могат да се досетят кои са. Всеки има претенции, всеки се мисли за най-добрият и ти по никакъв начин не можеш да кажеш, че нещо не ти е харесало. Честно казано в подобна среда не желая да работя. В двата ми периода като модератор изхабих прекалено много нерви за хора, които явно не заслужават. Другата причина да не искам да бъда тук е и самият екип. Даден човек отиде там само, за да трие и да си издига своите хора. Не ми е приятно да работя с подобни типове, колкото и да се опитвам да поддържам отношенията ни мирни. Повечето биха нарекли напускането ми pussy move след като толкова време критикувах Великият Лимон и ще ги разбера, но честно казано вече не ми се занимава да споря по тази тема. It is what it is. Иначе благодаря на всеки един, който ме е търпял през изминалата една година. Благодаря на Пеши и Андро за дадените шансове. През изминалата една година аз постигнах повече отколкото сигурно заслужавам. Днес аз освобождавам Скалата, защото нямам желанието да играя. Изминалият месец бе адски труден за мен и сега бих искал да си почина. Дали ще се върна? Не знам. За сега не смятам да се връщам скоро време. Това да търся медия, да правя гифове и да пиша постове вече е мъчение за мен. TNW ми даде много. Запознах се с хора като Славуцата и Мариан, а с други успях да си върнем приятелските отношения. Днес аз напускам, за да си дам почивка от всичко и да се насладя на лятото. Благодаря отново на всички, с които поддържахме добри отношения и ми помогнаха с играта. От Тео Мазнелинов чао!
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Тема за напускане 20.06.21 16:47
Благодарим ти за всичко. Ти беше важна част от форума. Да, това с групичките е тъпо, но вие направихте група, в която се обсъжда всичко около екипа на Алекс. Вината е във вас, аз и Мариан тогава ви казвахме какви неща е имало и вие не ни послушахте и продължихте и затова стана така. Иначе беше ценен играч и дано се върнеш, като се успокоят нещата.
ne sum darka Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 20.06.21 17:23
THANK YOU ! Малко е това което мога да кажа, защото двамата с теб направихме много. Враждата ни, макар и да не бе централна, беше специална. Това което направихме ,беше феноменално. Форума губи човек, един човек, който ставаше смях със него, който ставаше сериозен разговор. Форуама загуби силен постоянен играч, не мръкнащ за пуш не мрънкащ за нищо. Форума загуби човек, който помогна за неговото издигане. Благодаря ти Тео. Това което направи беше дори твърде много, даде твърде много за този форум и ти благодарим за това . <3
Агента от Сливен Superstar
Location : Сливен, Калифорния Join date : 23.03.2018 Posts : 350 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане 20.06.21 17:28
THANK YOU FOR EVERYTHING, TEO!
Последната промяна е направена от Агента от Сливен на 24.08.21 9:40; мнението е било променяно общо 1 път
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане 20.06.21 18:30
Благодарим ти Меодосий!
Martozzy Moderator
Заглавие: Re: Тема за напускане 20.06.21 21:36
Съжалявам, че не успяхме да направим вражда. Твоята версия на Скалата винаги ще ми остане любима. Until we meet again!
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
Заглавие: Re: Тема за напускане 06.08.21 15:42
Напускам форума от днес. Събитията от снощи в 2 часа са главната причина. Благодаря за всичко (или не благодаря). Ако някой мераклия ще взима Остин - да го взима! Успех занапред!
GOAT and Blue Justice харесват този пост.
Гост Гост
Заглавие: Re: Тема за напускане 06.08.21 16:07
Успех в бъдещите начинания!
Заглавие: Re: Тема за напускане 21.08.21 19:05
Добре, сигурно повечето от вас знаят, че в началото на месеца напуснах ТНВ. Искам обаче да внеса малка яснота относно това нещо, защото някои неща останаха недоизказани. (поради първоначалния ми гняв тогава) Истината е, че не напуснах заради някакъв си буукинг, макар да оставих такова впечатление със statement-ите си. Напуснах по 2 причини. Първата е заради проблеми със здравето ми, които още не са се оправили - няма да уточнявам какви. Който трябва - знае. Втората се появи непредвидено - баба ми и дядо ми бяха нападнати от хуйнята Ковид-19. Прекараха седмица в инфекциозно отделение, но състоянието им се влоши много. Към момента са хоспитализирани в реанимацията на Окръжна болница. Баба ми е в изключително тежко състояние. Дядо ми е контактен, но е под лекарско наблюдение.
Всичко това го разяснявам, за да се спрат всякакви спекулации от рода на "Тоя садна", "Тоя насра" и не знам си к'во. Когато правилното време настъпи - ще се върна. Относно Остин. Говорих с Андрей и считано от 11-ти - той е запазен за мен и не може да се пипа. Когато се върна - ще си го взема обратно. И също така бих искал да се извиня на Дарксайдер за причинените неудобства. Благодаря!
Dimarata, Rainmaker, Tommy End and Blue Justice харесват този пост.