Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 57 ... 62  Next
АвторСъобщение
Don't cross Rhodes!
Mr. PAIN
Mr. PAIN
Don't cross Rhodes!

Тема за напускане - Page 53 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty03.05.21 22:02

Когато се върнеш, ще те чакам at the freakin' top, за да направим нещо голямо! Знам какво е чувството което изпитваш, ще липсваш!

Scroller харесва този пост.

Върнете се в началото Go down
Teodosiy
Superstar
Superstar
Teodosiy

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty20.06.21 16:42

Първо искам да поздравя Дарка за спечелената титла. Той напълно заслужено си тръгва като шампион и беше удоволствие за мен да направим тази вражда с него. И така, това беше забавно. Преди година аз дойдох в TNW и не очаквах да постигна всичко това. Честно казано, беше ми приятно във форума, но нещо се промени. След RTP нещата се промениха. Нещата във форума станаха много токсични. Може и аз съм част от проблемът, но забелязвам, че със завръщането на някои лица, във форума нещата станаха прекалено токсични за мен. По принцип обмислях да напусна малко след Пейн тъй като в личен план нещата не вървяха много добре, но се съвзех и реших само да паркирам със Скалата и да остана тук. Не си мислете, че напускам, защото загубих титлата. Самият аз исках да загубя титлата и да я предам на някой, който заслужава. Всичко около US титлата като буукинг беше от мен. Но реших да напусна, защото след RTP всичко стана токсично и през изминалият един месец това се потвърди. Темите за развлечения, коментари за турнирите и като цяло всичко стана много токсично. Те се превърнаха в места за заяждане и излишни спорове между потребители. Всички се делят на групички и като цяло я няма онази забавна и приятна обстановка в TNW преди RTP. Също така не можеш да кажеш свободно, че дадено нещо в един мач не ти е харесало. Ако нещо не ти харесва, някои хора ще те блокират директно, други ще ти кажат, че не те обиждат, но просто ще ти кажат, че си неадекватен. Сереш им върху труда, завиждаш им и още много глупости. Ако дадено нещо, макар и малко, не ти хареса ти трябва да напишеш цяло есе, за да те разберат. Всеки във форума се мисли за нещо голямо и едва ли не, ти трябва само да казваш колко е приятно всичко което правят, в противен случай ти скачат на кръв. Нещото наречено "градивна критика" във форума за някои хора не съществува. Тук не говоря за Дерен, а за хора, които сами могат да се досетят кои са. Всеки има претенции, всеки се мисли за най-добрият и ти по никакъв начин не можеш да кажеш, че нещо не ти е харесало. Честно казано в подобна среда не желая да работя. В двата ми периода като модератор изхабих прекалено много нерви за хора, които явно не заслужават. Другата причина да не искам да бъда тук е и самият екип. Даден човек отиде там само, за да трие и да си издига своите хора. Не ми е приятно да работя с подобни типове, колкото и да се опитвам да поддържам отношенията ни мирни. Повечето биха нарекли напускането ми pussy move след като толкова време критикувах Великият Лимон и ще ги разбера, но честно казано вече не ми се занимава да споря по тази тема. It is what it is. Иначе благодаря на всеки един, който ме е търпял през изминалата една година. Благодаря на Пеши и Андро за дадените шансове. През изминалата една година аз постигнах повече отколкото сигурно заслужавам. Днес аз освобождавам Скалата, защото нямам желанието да играя. Изминалият месец бе адски труден за мен и сега бих искал да си почина. Дали ще се върна? Не знам. За сега не смятам да се връщам скоро време. Това да търся медия, да правя гифове и да пиша постове вече е мъчение за мен. TNW ми даде много. Запознах се с хора като Славуцата и Мариан, а с други успях да си върнем приятелските отношения. Днес аз напускам, за да си дам почивка от всичко и да се насладя на лятото. Благодаря отново на всички, с които поддържахме добри отношения и ми помогнаха с играта. От Тео Мазнелинов чао!
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty20.06.21 16:47

Благодарим ти за всичко. Ти беше важна част от форума. Да, това с групичките е тъпо, но вие направихте група, в която се обсъжда всичко около екипа на Алекс. Вината е във вас, аз и Мариан тогава ви казвахме какви неща е имало и вие не ни послушахте и продължихте и затова стана така. Иначе беше ценен играч и дано се върнеш, като се успокоят нещата.
ne sum darka
Superstar
Superstar
ne sum darka

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty20.06.21 17:23

THANK YOU ! Малко е това което мога да кажа, защото двамата с теб направихме много. Враждата ни, макар и да не бе централна, беше специална. Това което направихме ,беше феноменално. Форума губи човек, един човек, който ставаше смях със него, който ставаше сериозен разговор. Форуама загуби силен постоянен играч, не мръкнащ за пуш не мрънкащ за нищо. Форума загуби човек, който помогна за неговото издигане. Благодаря ти Тео. Това което направи беше дори твърде много, даде твърде много за този форум и ти благодарим за това . <3
Агента от Сливен
Superstar
Superstar
Агента от Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty20.06.21 17:28

THANK YOU FOR EVERYTHING, TEO!  sun6ain Smile

Последната промяна е направена от Агента от Сливен на 24.08.21 9:40; мнението е било променяно общо 1 път
Slavchov15
Superstar
Superstar
Slavchov15

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty20.06.21 18:30

Благодарим ти Меодосий!
Martozzy
Moderator
Moderator
Martozzy

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty20.06.21 21:36

Съжалявам, че не успяхме да направим вражда. Твоята версия на Скалата винаги ще ми остане любима. Until we meet again!

The Legacy of TNW's Undertaker:
Агента от Сливен
Superstar
Superstar
Агента от Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty06.08.21 15:42

Напускам форума от днес. Събитията от снощи в 2 часа са главната причина. Благодаря за всичко (или не благодаря). Ако някой мераклия ще взима Остин - да го взима! Успех занапред! Smile

GOAT and Blue Justice харесват този пост.

Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty06.08.21 16:07

Успех в бъдещите начинания!
Агента от Сливен
Superstar
Superstar
Агента от Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty21.08.21 19:05

Добре, сигурно повечето от вас знаят, че в началото на месеца напуснах ТНВ. Искам обаче да внеса малка яснота относно това нещо, защото някои неща останаха недоизказани. (поради първоначалния ми гняв тогава) Истината е, че не напуснах заради някакъв си буукинг, макар да оставих такова впечатление със statement-ите си. Напуснах по 2 причини. Първата е заради проблеми със здравето ми, които още не са се оправили - няма да уточнявам какви. Който трябва - знае. Втората се появи непредвидено - баба ми и дядо ми бяха нападнати от хуйнята Ковид-19. Прекараха седмица в инфекциозно отделение, но състоянието им се влоши много. Към момента са хоспитализирани в реанимацията на Окръжна болница. Баба ми е в изключително тежко състояние. Дядо ми е контактен, но е под лекарско наблюдение.

Всичко това го разяснявам, за да се спрат всякакви спекулации от рода на "Тоя садна", "Тоя насра" и не знам си к'во. Когато правилното време настъпи - ще се върна. Относно Остин. Говорих с Андрей и считано от 11-ти - той е запазен за мен и не може да се пипа. Когато се върна - ще си го взема обратно. И също така бих искал да се извиня на Дарксайдер за причинените неудобства. Благодаря! Smile

Dimarata, Rainmaker, Tommy End and Blue Justice харесват този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 53 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 53 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 57 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: