Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 58 ... 62  Next
АвторСъобщение
Martozzy
Moderator
Moderator
Martozzy

Тема за напускане - Page 54 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty21/8/2021, 20:59

Агенте, пожелавам бързо оздравяване на теб и близките ти. Болестта е доста шитава, дано да се оправят и повече не ги застига.

The Legacy of TNW's Undertaker:

Агента от Сливен and Blue Justice харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Агента от Сливен
Superstar
Superstar
Агента от Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty21/8/2021, 21:38

Ситуацията изобщо не е розова, но не ми остава нищо друго, освен да се надявам. Благодаря ти!
ne sum darka
Superstar
Superstar
ne sum darka

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty21/8/2021, 22:51

Агента от Сливен написа:
Добре, сигурно повечето от вас знаят, че в началото на месеца напуснах ТНВ. Искам обаче да внеса малка яснота относно това нещо, защото някои неща останаха недоизказани. (поради първоначалния ми гняв тогава) Истината е, че не напуснах заради някакъв си буукинг, макар да оставих такова впечатление със statement-ите си. Напуснах по 2 причини. Първата е заради проблеми със здравето ми, които още не са се оправили - няма да уточнявам какви. Който трябва - знае. Втората се появи непредвидено - баба ми и дядо ми бяха нападнати от хуйнята Ковид-19. Прекараха седмица в инфекциозно отделение, но състоянието им се влоши много. Към момента са хоспитализирани в реанимацията на Окръжна болница. Баба ми е в изключително тежко състояние. Дядо ми е контактен, но е под лекарско наблюдение.

Всичко това го разяснявам, за да се спрат всякакви спекулации от рода на "Тоя садна", "Тоя насра" и не знам си к'во. Когато правилното време настъпи - ще се върна. Относно Остин. Говорих с Андрей и считано от 11-ти - той е запазен за мен и не може да се пипа. Когато се върна - ще си го взема обратно. И също така бих искал да се извиня на Дарксайдер за причинените неудобства. Благодаря! Smile
Мъжко е , разбираемо е, приема се. Няма ядове и аз се извинявам,ако съм реагирал по така

Агента от Сливен харесва този пост.

Агента от Сливен
Superstar
Superstar
Агента от Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty23/8/2021, 13:03

Ъпдейт. Днес, 23 август, почина баба ми от хуйнята Ковид-19. Преди няколко часа. Мир на праха й! Дядо ми е още жив, но и за него не знам.

Последната промяна е направена от Агента от Сливен на 24/8/2021, 15:13; мнението е било променяно общо 1 път
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty23/8/2021, 13:07

Съболезнования, братле... Да почива в мир.

Tommy End and Агента от Сливен харесват този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty23/8/2021, 13:38

Ех...Просто, каквото и да кажа, ще е малко...Много съжалявам, това е ужасно, което се случва на целия свят, не знам как и защо ще се отърсим от всичко лошо, като започнем от характерите на хората, та опрем едва до всички тези болести и природни катаклизми, неспиращи да ни сполетяват...Определено нещо не е наред с този свят, но никой от нас не си дава сметка, че нещо трябва да се оправи, за да тръгне той в положителна посока. Много съжалявам за баба ти, трудно е да изгубиш човека, който те е изгледал и бдял от самото начало над съществото ти! Съболезнования, да почива в мир жената, а дядо ти дано се оправи, ако имаш нужда от нещо, разчитай на мен. Винаги ще бъда до теб, братко! Sad sun6ain
Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty25/8/2021, 23:48

Скъпи колеги и приятели, трудно е да се каже, но се случи нещо ужасно...И моята баба почина току-що. Единствената, която беше жива от всичките ми баби и дядовци, си отиде ей така, прикована на легло и в колко мъки преди това вследствие на деменцията, от която страдаше...Една велика жена, която ме изгледа и направи от мен това, което съм и което всички вие познавате...Само от безкрайна любов към двамата си най-най-най-любими кечисти и от безкрайно уважение към двамата си знаменити опоненти - Дамян и Рейнмейкъра, ще гледам да си довърша мачовете, но, ако зависеше от мен, в момента се чувствам толкова зле, че изобщо не ми е до това...Нека почива в мир и нека дано с дядо ми са на по-добро място, все така сплотени, каквито бяха приживе! Sad Sad Sad

Dimarata and Tommy End харесват този пост.

Chris Wolf BG
Superstar
Superstar
Chris Wolf BG

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty26/8/2021, 00:01

Съболезнования, приятелю!! Знам какво е чувството да изгубиш баба или дядо. При мен за жалост беше дядо ми и за мое щастие баба ми е жива и здрава. Но когато изгубих дядо ми се бях депресирал тежко, защото ме беше яд, че нямах време да го виждам достатъчно. Мир на праха ѝ и дано и тя и дядо ти са щастливи отново заедно там горе!! Ако имаш нужда от нещо, разчитай на мене, приятел!!

Blue Justice харесва този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty26/8/2021, 00:06

Chris Wolf BG написа:
Съболезнования, приятелю!! Знам какво е чувството да изгубиш баба или дядо. При мен за жалост беше дядо ми и за мое щастие баба ми е жива и здрава. Но когато изгубих дядо ми се бях депресирал тежко, защото ме беше яд, че нямах време да го виждам достатъчно. Мир на праха ѝ и дано и тя и дядо ти са щастливи отново заедно там горе!! Ако имаш нужда от нещо, разчитай на мене, приятел!!

Благодаря...И освен всичко, което ми дадоха, те бяха именно и великите личности, осветили пътя ми към света на професионалната борба...Особено тя...Повече от майка и баща, както се казва. Жив и здрав и ти, другарю! Sad
Агента от Сливен
Superstar
Superstar
Агента от Сливен

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty26/8/2021, 08:32

Мъчителна картинка, Денка. Искрени съболезнования, приятелю! Ако ти трябва нещо - насреща съм!

Blue Justice харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 54 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 54 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 58 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: