Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: Тема за напускане 21/8/2021, 20:59
Агенте, пожелавам бързо оздравяване на теб и близките ти. Болестта е доста шитава, дано да се оправят и повече не ги застига.
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
Агента от Сливен and Blue Justice харесват този пост.
Агента от Сливен Superstar
Location : Сливен, Калифорния Join date : 23.03.2018 Posts : 350 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане 21/8/2021, 21:38
Ситуацията изобщо не е розова, но не ми остава нищо друго, освен да се надявам. Благодаря ти!
ne sum darka Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 21/8/2021, 22:51
Агента от Сливен написа:
Добре, сигурно повечето от вас знаят, че в началото на месеца напуснах ТНВ. Искам обаче да внеса малка яснота относно това нещо, защото някои неща останаха недоизказани. (поради първоначалния ми гняв тогава) Истината е, че не напуснах заради някакъв си буукинг, макар да оставих такова впечатление със statement-ите си. Напуснах по 2 причини. Първата е заради проблеми със здравето ми, които още не са се оправили - няма да уточнявам какви. Който трябва - знае. Втората се появи непредвидено - баба ми и дядо ми бяха нападнати от хуйнята Ковид-19. Прекараха седмица в инфекциозно отделение, но състоянието им се влоши много. Към момента са хоспитализирани в реанимацията на Окръжна болница. Баба ми е в изключително тежко състояние. Дядо ми е контактен, но е под лекарско наблюдение.
Всичко това го разяснявам, за да се спрат всякакви спекулации от рода на "Тоя садна", "Тоя насра" и не знам си к'во. Когато правилното време настъпи - ще се върна. Относно Остин. Говорих с Андрей и считано от 11-ти - той е запазен за мен и не може да се пипа. Когато се върна - ще си го взема обратно. И също така бих искал да се извиня на Дарксайдер за причинените неудобства. Благодаря!
Мъжко е , разбираемо е, приема се. Няма ядове и аз се извинявам,ако съм реагирал по така
Агента от Сливен харесва този пост.
Заглавие: Re: Тема за напускане 23/8/2021, 13:03
Ъпдейт. Днес, 23 август, почина баба ми от хуйнята Ковид-19. Преди няколко часа. Мир на праха й! Дядо ми е още жив, но и за него не знам.
Последната промяна е направена от Агента от Сливен на 24/8/2021, 15:13; мнението е било променяно общо 1 път
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Тема за напускане 23/8/2021, 13:07
Съболезнования, братле... Да почива в мир.
Tommy End and Агента от Сливен харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: Тема за напускане 23/8/2021, 13:38
Ех...Просто, каквото и да кажа, ще е малко...Много съжалявам, това е ужасно, което се случва на целия свят, не знам как и защо ще се отърсим от всичко лошо, като започнем от характерите на хората, та опрем едва до всички тези болести и природни катаклизми, неспиращи да ни сполетяват...Определено нещо не е наред с този свят, но никой от нас не си дава сметка, че нещо трябва да се оправи, за да тръгне той в положителна посока. Много съжалявам за баба ти, трудно е да изгубиш човека, който те е изгледал и бдял от самото начало над съществото ти! Съболезнования, да почива в мир жената, а дядо ти дано се оправи, ако имаш нужда от нещо, разчитай на мен. Винаги ще бъда до теб, братко!
Blue Justice Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 25/8/2021, 23:48
Скъпи колеги и приятели, трудно е да се каже, но се случи нещо ужасно...И моята баба почина току-що. Единствената, която беше жива от всичките ми баби и дядовци, си отиде ей така, прикована на легло и в колко мъки преди това вследствие на деменцията, от която страдаше...Една велика жена, която ме изгледа и направи от мен това, което съм и което всички вие познавате...Само от безкрайна любов към двамата си най-най-най-любими кечисти и от безкрайно уважение към двамата си знаменити опоненти - Дамян и Рейнмейкъра, ще гледам да си довърша мачовете, но, ако зависеше от мен, в момента се чувствам толкова зле, че изобщо не ми е до това...Нека почива в мир и нека дано с дядо ми са на по-добро място, все така сплотени, каквито бяха приживе!
Dimarata and Tommy End харесват този пост.
Chris Wolf BG Superstar
Location : Шумен,България Join date : 21.02.2019 Posts : 606 Age : 21
Заглавие: Re: Тема за напускане 26/8/2021, 00:01
Съболезнования, приятелю!! Знам какво е чувството да изгубиш баба или дядо. При мен за жалост беше дядо ми и за мое щастие баба ми е жива и здрава. Но когато изгубих дядо ми се бях депресирал тежко, защото ме беше яд, че нямах време да го виждам достатъчно. Мир на праха ѝ и дано и тя и дядо ти са щастливи отново заедно там горе!! Ако имаш нужда от нещо, разчитай на мене, приятел!!
Blue Justice харесва този пост.
Blue Justice Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 26/8/2021, 00:06
Chris Wolf BG написа:
Съболезнования, приятелю!! Знам какво е чувството да изгубиш баба или дядо. При мен за жалост беше дядо ми и за мое щастие баба ми е жива и здрава. Но когато изгубих дядо ми се бях депресирал тежко, защото ме беше яд, че нямах време да го виждам достатъчно. Мир на праха ѝ и дано и тя и дядо ти са щастливи отново заедно там горе!! Ако имаш нужда от нещо, разчитай на мене, приятел!!
Благодаря...И освен всичко, което ми дадоха, те бяха именно и великите личности, осветили пътя ми към света на професионалната борба...Особено тя...Повече от майка и баща, както се казва. Жив и здрав и ти, другарю!
Заглавие: Re: Тема за напускане 26/8/2021, 08:32
Мъчителна картинка, Денка. Искрени съболезнования, приятелю! Ако ти трябва нещо - насреща съм!