Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 32 ... 60, 61, 62
АвторСъобщение
Adam
The People's Champion
The People's Champion
Adam

Тема за напускане - Page 62 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 62 Empty21/9/2024, 05:48

Скъпи съфорумници,

Преди малко повече от 17 години започна моята приказка в е-фед средите на място, което вече не е "сред живите", а именно Bulgarian Best Federation. И въпреки, че съм един от малцината, които днес са тук благодарение на BBF ме прави повече от горд и щастлив. Тогава обаче, не бях сигурен, че знам с какво точно се захващам, не бях сигурен в действията си и не знаех дали изобщо това нещо би проработило при мен. Е, успя, повлия ми - накара ме да се потопя в света на професионалния кеч още повече, отколкото съм предполагал. Накара ме да разбирам психологията му повече, да изградя едно ново амплоа, да усъвършенствам ума си много повече и да достигна капацитет, който не съм смятал, че притежавам. В продължение на четири години, врях и кипях това място, спечелих куп неща, постижения, запознанства с хора, успехи, но най-вече - любов към е-федърството. Години по-късно се сблъсках отново с тази любов, но тя беше пренесена на друго място наречено Total Nonstop Wrestling. Тогава, вече като много по-зрял, пораснал, аз обаче си останах същия хлапак, който вярваше и не спираше да гледа 'кеч'. Тогава пламъкът не само отново бе запален, но и тлееше много, много по-силно. Total Nonstop Wrestling бе следващото ниво, което ме научи не само как да изразявам емоцията си писмено, не само как да създавам и поддържам история, но и как да живея дори живота си. Да, звучи като лудост, но е истина, факт, който не може да бъде изтръгнат от мен, а аз никога не бих го зачеркнал от себе си. Защото това място е специално, то е начин на живот и е нещо, което срещаме всеки ден в ежедневието си. TNW е начин на живот - богатство. А какво е да си богат? Да имаш приятели, деца, да сграбчваш всеки шанс, който животът ти предоставя и да не го изпускаш, само и само, за да оцелееш и да напълниш инвентара си, най-вече житейски. Това място ме научи, но и ме дари с мнго емоции, с много приятели и повярвайте, напълни инвентара ми достатъчно, че да ме накара да бъда цял. Сблъсках се с прегради, които не съм вярвал, че ще прескоча, но го сторих, а най-важното, че успях да грабна всеки шанс, който ми бе предоставен, бях пример и направих така, че всеки един да следва било то моята линия, или да я използва за трамплин, за да изгради своя собствена история. Говорейки за шанс, пред себе си вече имам нов път, нова възможност за развитие, която е далеч от това, което съм правил до момента и точно поради тази причина от няколко дни се чудя как да формулирам изказа си, да напиша думите, но дълбоко в себе си знаех през последните месеци или година, че рано или късно този момент ще настъпи дори и при мен. Ще настъпи моментът, в който да си кажем довиждане. Не, няма да е сбогом, защото животът ме е научил никога да не казвам 'никога'. Моята приказва в Total Nonstop Wrestling приключва днес. 17 години по-късно, е-фед приключението ми ще бъде затворено, завинаги или не - не мога да кажа. Пред себе си имам нови прегради, които благодарение на TNW се налага да прескоча, но за жалост, пътищата ни житейски вече се разделят и не мога, а не че не искам - да бъда съсредоточен тук. Сега е моментът да спомена някои имена и думи към тях, въпреки че няма да ми стигнат дни, за да кажа всичко, което мисля, а и не се подлъгвайте от подредбата, защото тя е просто формалност, не по важност. Всеки един от тези имена ме е докоснал до степен, до която днес да имам завидна история тук и да съм благодарен за тези прекрасно прекарани пет години.

@Ranimaker - Започвам с човек, който не само може би ме открехна на това място и ме доведе тук, но и запали отново тази искра за е-федърство! Благодаря ти, Данка! Благодаря ти за куража, за усилието, безсънните нощи, страхотните емоции, но най-вече ти благодаря, че ми се довери, че беше търпелив и повярва, че макар и потънал в прах през годините, аз все още имах качествата да правя това, което наричам любов. Задължен ще ти бъда винаги и няма да забравя всяко нещо, което си сторил за мен, както и последната ни среща на ринга, като се надявам, че някой ден под това слънце и под името на това свято място ще се срещнем отново!

@Scroller - Пеши, с теб сме имали доста спречквания, неразбирателства, но винаги сме били на едно и също мнение, когато се е стигало до едно единствено нещо - TNW! Благодаря, че беше човекът, зад Даниел и също ме прие топло, помогна ми, напътстваше ме, а преди не толкова отдавна ми предостави шанс да се докажа на 'голямата сцена' отново и надявам се, не съм те разочаровал. Радвам, се че най-после получаваш шанс, който наистина заслужаваш и започваш да напомняш на себе си и да бъдеш на мястото, което ти приляга най-много. Пожелавам ти успех и дано успееш да направиш това, което правеше и преди не толкова години, но завършвам писанията с едно огромно - Благодаря!

@SUPREME. - Вили, сигурен съм, че в някой друг живот - бих те избрал за жена. Не защото си от противоположния пол, а защото си прекрасен събеседник, човек на място с главно 'Ч', но най-вече, защото носиш една доброта, която в днешно време рядко се среща. Радвам се, че бях част от екип, в който ти намери място и заедно сътворихме нещо, което съм сигурен, че с твоя капацитет ще продължи да съществува. Благодаря за разбирането, за думите, за разговорите ни, за всичко свързано с форума, а и с живота, радвам се, че те познавам и се надявам, че отново ще се срещнем някой ден. За теб, много любов и целувки!

@Geor4 - Баев - през годините и ти като мен показа, че си пораснал, но си все същото момче, което се радва на тази игра. За мен най-хубавото нещо в последната година и половина беше факта, че успя да се превърнеш в човек, който да цени работата на всички останали, но и да награждава този, който се труди упорито. Влизаш в етап, в който нещата около теб стават много по-важни, отколкото да гониш успехи, които са базирани на виртуална игра, но повече да се наслаждаваш на емоциите, историите, хората и всичко свързано с думата 'новост'. Преди една година с теб коментирахме, че този форум днес няма да бъде отворен, няма да върви, няма да съществува повече, но аз ти обещах още тогава, че с влизането ми в екипа, ще направим така, че това място да продължава да вирее високо и ти благодаря, че ми се довери. Не само, че успяхме да задържим форума, но успяхме да направим нещо, което надали някой друг е правил. Успяхме да измислим нови неща, да завъртим нещата така, че всеки да получи шанс, защото на това ни учи житейския път, но и да върнем онова малко, а всъщност толкова голямо чувство у всеки един потребител, че да заиграе отново дори на сто процента. Благодаря за шансовете, за емоциите, за разбирането, за работата ни заедно и знай, че винаги съм насреща, ако ти, или членовете на екипа или в частност форума имат нужда от мен! Благодаря ти от сърце!

@Martozzy - През всичките тези години, в които съм се занимавал с е-федърство, форуми, кеч общества или каквото и да било, никога не съм намирал човек, с който да се разбирам както се казва - с поглед. Марто, ти си точно такава персона, затова винаги е било удоволствие да работя с теб, винаги си бил мотивация за игра, защото знам, че за теб най-важното е било продуктът, а и не само. Да се отличиш с необикновени качества пред останалите, да покажеш, че си толкова вътре, че да не може да бъде изкоренено. Точно както преди няколко години, така и сега - за мен бе чест и винаги ще бъде да работя с теб. Благодаря ти, братко, шапки долу за теб!

С всичко това, днес отстъпвам мястото си от екипа и сдавам модераторския пост. Сигурен, че сегашния екип и кръгът, който той има плюс някои нови попълнения, ще продължат да движат нещата така, както се правеше всичко и до днес. За всички вас, останалите потребители - също ви благодаря. За всяка дума, положителна или не, за всяка минута, която сте отделили, за да може това място да продължава да съществува и извинявайте, ако някога е имало нещо, но знайте, че моята цел е била само и единствено форума. Нямам лоши чувства към вас, дори напротив, чувствам, че всички сте специални, щом днес сте в TNW и давате от времето си, от мозъка си, за да поддържате този огън, колкото се може повече. Приказката ми е с щастлив край, защото успях да постигна неща, които си бях поставил като цел, дали от игрова гледна точка, или от гледна точка на човек, като част от екипа. Въпреки всичко изписано в тези редове, отново ви казвам довиждане, а не сбогом. Сигурен съм, просто го усещам, че някой ден отново ще се срещнем. От тази минута, за мен животът се отваря много по-сериозно и не мога да изпусна този влак, защото в него има място за малцина и смятам да съм от тях. Пътищата ни се разделят сега, но за всеки един от вас съм насреща, независимо за какво. Дали форум, дали живот - задължен съм на всеки един от вас! Довиждане, хора, бъдете себе си, продължавайте да работите усилено, защото всичко се вижда, а и най-важното - всичко се възнаграждава, просто трябва да бъдете търпеливи! Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!

Аз съм Adam, и аз съм Total Nonstop Wrestling е-федър!

Salute Mi Familia!

Тема за напускане - Page 62 Q7tOtVt

W: 76 D: 11 L: 48

Legacy:

Geor4, JohnnyZ, Yuliyan, mr_enchev, Scroller, Rainmaker, The Pharaoh and харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
SUPREME.
Administrator
Administrator
SUPREME.

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 62 Empty21/9/2024, 08:00

Благодаря за думите, Дени! Но и не само за тях. През годините, независимо дали сме били в един форум, или не, независимо колко често сме комуникирали - не сме спирали взаимно да се подкрепяме. Така е било и така ще бъде. За мен беше (и си) идол в е-фед средите, и е огромна чест, че имахме шанса да правим вражди и история заедно. Мачовете, които сътворихме, ще останат връх в "кариерата" ми, тъй като с теб работата ми е вървяла най-леко и най-приятно. Сигурна съм, че огромна част от потребителите биха казали същото. Харесван или не от мнозинството, спечелил си категоричното уважение на всички. И това е показателно.
Макар да знаех от доста време за решението ти да напуснеш, ми беше тежко финално да прочета тези редове. Липсата ти ще се усети остро. И все пак - животът ти наистина навлиза в една тотално нова фаза, и трябва да се фокусираш в най-важното. Желая ти всичко най-хубаво и ако някога решиш да се завърнеш - вратите на TNW ще бъдат отворени. Казвам го не само като призив да бъдеш отново част от нас при първа възможност, а и като обещание лично към теб (човекът, който бе основната ми опора и човекът, който ме върна тук не само като играч, а и като член на екипа), че ще направя всичко по силите си да опазя нашето място и в силните, и в слабите сезони.

БЛАГОДАРЯ ТИ, ДЕНИ! НЕКА ДА НИ Е ДО НОВИ СРЕЩИ! sun6ain

Scroller, Rainmaker, Adam and Manqk1 харесват този пост.

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 62 Empty21/9/2024, 10:02

Благодаря ти за думите! Радвам се, че имахме честта да работим заедно, макар и за месец. През годините, може да не сме били на едно и също мнение по някои теми, но винаги в края сме стигали до разбирателство. Все пак това е една игра, която никога не остарява и за съжаление TNW днес загуби един много голям и старателен играч. Човек който опипваше всичко до последния детайл и влизаше много добре в образите на персонажите си, но за съжаление има неща, които са по-важни от TNW и няма как да се пренебрегнат. Липсата ти ще се усети не само като играч, но и като член на екипа, защото си от малкото останали кадърни хора за екипа. Пожелавам ти успех с това, което ще правиш и да вървиш само нагоре!

Rainmaker, Adam and Manqk1 харесват този пост.

Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 62 Empty21/9/2024, 16:18

Денка, мога да ти благодаря, че в продължение на година беше сред основните лица, които крепяха форума и без които той в момента нямаше да функционира - казвам го като човек, който през голяма част от времето дори не беше активен, но въпреки това винаги го е било грижа за благото на форума и играчите. Чувствата ни са напълно взаимни и гледам на теб единствено с уважение - и като личност, и като играч, а това, което си оставил тук за последните шест години, няма да бъде забравено поне от хората, които изброи. Естествено, играта е просто за развлечение и няма как да се очаква който и от нас да остане тук до живот, нито пък това място да съществува вечно, така че имаш пълното право да вземеш най-доброто решение за себе си и семейството си. Пожелавам ти всичко най-добро в личен план и да останеш същият човек, който си! Още преди да видя поста в тази тема, пробвах да ти пиша в Дискорд по повод оттеглянето ти, но явно си го деактивирал, така че ако някога ти трябвам - знаеш къде съм. Smile

Scroller, Adam and Manqk1 харесват този пост.

Manqk1
New User
New User
Manqk1

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 62 Empty21/9/2024, 21:37

Като човек от почти година, ще кажа че се радвам за теб! Не толкова че взимаш това решение за форума, както бих казал аз ако е писано ще се върнеш, още по-мъдър, още по-готов, щото 17 години са си адски много и това е хоби и живот също. Радвам се че имах привилегията да влезна тук и въщност да ми се дадът щансовете които ми се дадоха, ще се постарая да бъда на среща въпреки всичко!
Жалко е че не успяхме с теб да намерим обща приказка, но както съм споменавал и на баев, различни хора различни виждания и това е нищо лошо или против. Не можахме и да завъртим нещо по-сериозно, но пак така е било писано, здраве да е, ако нещо се промени ще е голямо 100%. Каквото и да става гордей се с това, ти го изгради и се стара, това никой не може ти го отнеме и хората които са били до теб през този период остават!
Според мен не трябва да има тъга в абсолютно никакъв формат, защото това е част от живота! Все в един момент нещата намират своя край по един или друг начин! Трябва да се радваме за този човек! Който е дал част от себе си тук за форума и въпреки всичко се продължи напред! Както и самия ти каза "това не е сбогом" така че когато е писано, ще стане! И от там няма какво да стане!

Adam харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 62 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 62 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 32 ... 60, 61, 62
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии