Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6902 Age : 26
Заглавие: Re: Тема за напускане Вто 2 Май 2023 - 7:33
Евала, бате Радко!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
deren TNW Hall of Famer
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6902 Age : 26
Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 1 Дек 2023 - 10:32
Big Show e свободен и всеки, който иска може да играе с него.
Гената е изгонен от форумът и няма да играе никога повече в TNW, след поредните глупости, които сътвори.
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Ясно ми е, че никой няма да цъка с Джон Морисън/Джони Мундо, но за протокола е свободен
Chris Wolf BG Superstar
Location : Шумен,България Join date : 21.02.2019 Posts : 606 Age : 21
Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 22 Мар 2024 - 17:45
Здравейте на всички потребители на TNW!! Това което ще напиша сега е нещо което не мислех,че ще се слчуи,но ето на. На днешната дата 22 март 2024 година аз обявявам моето напускане от TNW и причината за това моето много трудно взето решение са няколко и да отбележа,че причините ми за напускане нито са защото имам проблеми с някой или нещо от този сорт,но ето че ще разкажа причините. Първата причина е,че ми се изгуби тръпката за играта и мисля,че е правилно да се отегля докато отново намеря желанието си за игра. Второто е,че искам да се погрижа за себе си и особенно за моето психическо здраве,защото тук във форума,по разговорите ни в Дискорд и клиповете в Youtube може би е изглеждало,че всичко е наред,но зад тези неща нищо не беше наред. От смъртта на баща ми насам аз се промених коренно най-вече емоционално. Започнах да имам периоди на умора,депресия и всякакви такива неща и преди лятото на 2023 мислех,че всичко отшумя поне за малко,но именно в началото всичко това се завърна и то по много. Постоянно ревах,не можех да се успокоя и постоянно бях ядосан или тъжен,но след като свърши лятото започнах да ходя на терапевт и вече виждам резултатите от това,а именно по-позитивните. Решението ми за моето напускане не бе лесно и бе може би едно от най-трудните ми решения някога,но всичко хубаво си има край. Искам да видя какви възможностти имам в личен план и искам да си подредя живота като цяло. Искам да благодаря на всеки с когото се запознах в TNW и сме си близки приятели. Благодаря на Rainmaker,че ми показа света на TNW,благодаря на Джони, на Пеши,на Кирил,на Марто и на Рейна и на всички други ветерани във форума,че ми даваха съвети и ми помагаха да развивам играта си. Благодаря на Димарата с който се запознах именно заради TNW,благодаря му за всичко с което ми помагаше когато играх с Jeff Hardy и съответно с Jay White,който освобождавам. Благодаря на абсолютно всеки,че ме прие и ми помагаше и благодаря за всички съвети. Благодаря на Adam,че ми бе последния опонент въпреки,че мача не се получи добре,но като се върна му обещавам,че ще повторим и този път ще е по-добре,но главно благодаря на него и на Баев,че ми се довериха за това,че ми дадоха шанс да изпитам какво е да си main event звезда. И едно последно благодаря на всички за прекрасните 4 години,които прекарах в TNW. Ще ми липсвате,естествено от време на време ще влизам да виждам какво се случва и някой ден може да се върна,но дали да се бия с някой кечист или ей така да направя някой подкаст остава да се разбере. Благодаря ви и винаги ще запомня едно и то е WE ARE TNW!!
Earl Hebner, Pete Apple, FreeRiver, Nina, Yuliyan, Cekoki, Scroller and харесват този пост.
Adam The Great One
Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 22 Мар 2024 - 18:04
Успех, Свилка, личностното развитие, здравето на теб, околните и като цяло на семейството са винаги на първо място. Форумът е една игра, която ни кара да се откъснем от реалността и да се потопим в това, което наричаме хоби и страст! Късмет, бъди здрав и на добър час! Аз също ти благодаря - за мен беше чест, а и все още е! Няма да ти казвам сбогом, защото знам, че ще бъдеш част от този форум отново, затова - довиждане! И не забравяй - Total Nonstop Wrestling Is A Way Of Life!
~1x TNW World Heavyweight Champion~ ~1x TNW Intercontinental Champion~ ~2x TNW Tag Team Champion~ ~1x TNW Defiant Champion~ ~1x TNW Global Champion~ ~1x TNW Grand Champion~ ~1x TNW Pure Champion~
Honours/Memorials: Slammy for Feud of 2019 Slammy for Gimmick of 2019 Slammy for Best Talker of 2023 Slammy for You Still Got It in 2018 Involved in the only Live 'Sex Celebration' in TNW History
Earl Hebner, TheAnimal, Chris Wolf BG and Dikoff харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 22 Мар 2024 - 18:35
Бъди силен, Свика! Всичко ще се нареди.
Chris Wolf BG харесва този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1078 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 22 Мар 2024 - 21:51
Chris Wolf BG написа:
Благодаря на Rainmaker,че ми показа света на TNW,благодаря на Джони, на Пеши,на Кирил,на Марто и на Рейна и на всички други ветерани във форума,че ми даваха съвети и ми помагаха да развивам играта си.