Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2021, 22:37
Тъжна и рязка вест... Не мога да кажа нищо освен едно голямо УСПЕХ! Винаги ще съжалявам, че никога не сме имали вражда на TNW ринга, но някои неща са по-важни... Очаквам Total Talk с нетърпение! #MarianAlwaysWillBeTNW
GodNikolov харесва този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2021, 22:39
Радвам се, че си ме споменал в завещанието си. Благодаря и аз за двата мача - Русев и Амброус преди две години и Сержанта с Малкия пакет неотдавна. Не знам какво ти е на главата, не е и моя работа, но какво да се прави - ти си една от достойните легенди на този форум, с която беше чест и привилегия за мен да общувам. Дано винаги си спомняш за славното тук, прекарано през годините, и попътен вятър в личния живот.
Light Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2021, 22:46
На добър час, братле! Надявам се, отново да се видим във форума! Успех в личен план и дано пожънеш желания успех! Завинаги ще останеш в сърцата на играчите
THANK YOU, MARIAN!
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2021, 22:50
Duke Severin написа:
Тъжна и рязка вест... Не мога да кажа нищо освен едно голямо УСПЕХ! Винаги ще съжалявам, че никога не сме имали вражда на TNW ринга, но някои неща са по-важни... Очаквам Total Talk с нетърпение! #MarianAlwaysWillBeTNW
EDIT: Rainmaker ми напомни за враждата за Pain X, Reigns/Ambrose... Ще си припомня този мач.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Тема за напускане 6/3/2021, 01:13
Няма как да пропусна да изпратя един от най-близките ми хора във форума. TNW губи сърцат играч в лицето на Мариан. За съжаление вече ти започва живота, както го казвахме преди и нямаш избор. Благодаря ти за хубавите мачове, които направи през тези месеци и дано някой ден те видим отново дори да е за една нощ.
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
Заглавие: Re: Тема за напускане 6/3/2021, 01:20
Изненадан съм... Неприятно! Когато видях, че има нови мнения в тази тема се надявах, че ще е поредната глупост написана от някой, но... Уви! Много тъпо. Знам, че това, с което си се захванал е много повече от хоби, много повече от работа, знам, че това е мечтата ти! Няма нищо по-хубаво от това човек да сбъдва мечтите си! Пожелавам ти успех и да бъдеш там, където искаш да си! Все пак, ако желаеш да се завърнеш един ден, дори и за един последен двубой, то знай, че вратите на TNW са винаги отворени за теб!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Don't cross Rhodes!, Pete Apple and GodNikolov харесват този пост.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: Тема за напускане 6/3/2021, 10:23
Всичко хубаво, Манчи. Това е едно от най-хубавите неща да си изкарваш хляба с нещо, което ти доставя удоволствие. Малцина могат да се похвалят с това. Така, че на добър час, Малък пакет, вземи някакви мерки, за да станеш голям пакет или изкарвай много пари, за да нямаш проблеми с гаджето!
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 01:20
През последните месеци не ми харесва посоката, в която Total Nonstop Wrestling върви. Мислех си, че администраторската промяна ще доведе свежест и бях оптимист за бъдещето на форума, но за съжаление с времето трябваше да си променя мнението принудено, поради много събития и доказателства. Не е добре човек да е наивен и когато пред него стават определени работи, то начинът му на мислене, стига да е логично, е хубаво да се промени. @deren наистина освежи форума с промени по дизайна, а поради оптимизмът, с което бе съпътствано неговото назначаване като главен администратор на TNW, то всичко изглеждаше прекрасно в началото.
За съжаление това се промени. Имаше идеи, които не ми харесваха, но пазех мълчание и предпочетох да съм търпелив. Търпението в крайна сметка ми се изчерпа по време на build-up-а за RTP '21 и най-вече на самото PPV. От самото меле бе премахната всяка капка изненада и всичко бе със сценарии, а част от забавата на този тип мач е именно възможността всичко да се случи. Да не говорим и самият сценарий покрай един играч, всички знаем кой е той, за който именно играчът нямаше НИКАКВА вина, а така се навлече само повече раздразнение покрай името му. Още от рано даже в коментара си преди RTP написах, че очаквам точно нещо такова да се случи и в крайна сметка предсказанията ми се осъществиха.
Имаше и други идеи извън буукинга, които не ми допаднаха, като това не е атака против @deren и го обяснявам, защото ми и е наясно, че думите ми ще бъдат извадени извън контекста - това е обяснение до това как съм стигнал до извода, че трябва да напусна, като нямам намерение да влизам в нов конфликт. За съжаление хора като него обаче имат прекалено голямо его и когато видят критика отвръщат само и единствено със злоба, като на моменти се вижда опит за разбиране, но това трае кратко и след това става грозно. Когато човек не се разбира с дадени хора, то по-добре да не се върти около тях. Да, аз лично от моят буукинг съм доволен, но тук говорим за по-големи неща от само и единствено моя буукинг, за който даже не знам дали ако бях останал още малко щях да мога да се изкажа положително. От доста време не съм проявявал егоизъм и критиките ми към решенията на екипа главно са били към случващото се изцяло. Имало е моменти, в които дадени решения за мен не са били добри и съм си го казвал, но не помня и един случай от край време, в който съм създавал публична драма за нещо свързано само лично с мен. Целта на всичко, което казвам е да се развиваме, но в крайна сметка всичко завършва с "ние сме екипа и ние решаваме", което обезсмисля анализите на всеки един потребител на този форум. Винаги нещата ще завършват с "аз не съм съгласен, така съм преценил" и ще се търсят оправдания защо някой би могъл да мисли по-различно. Да, напълно съм наясно, че хората около мен могат да имат свое собствено мнение, но това, че едни и същи хора се въртят с години и с тях не върви, а в единият период, в който общо взето ги нямаше се създаде цяла нова дивизия и се направи платен турнир с истински награди трябва да говори много.
Хвърлих много труд през последните месеци, макар че не бях буукван всяка седмица (не по мой избор) и да, аз наистина имах периоди, в които писах в последния възможен момент, но смея да твърдя, че откакто взех Kane аз се постарах доста за развитието на образа и вярвам, че имаше още какво да направя. Идеята ми в началото бе да паркирам първия акаунт и да играя с втори, но след случилото се тази вечер не смятам, че ми прави чест да продължа играта си тук. По време на прякото предаване в Twitch с водещи Мариан Николов, Вили и Дамян членове от екипа се отнесоха неуважително както със самите водещи, така и с потребители на форума, сред които бях и аз, но аз не се правя на жертва. Изключително жалко е докато се опитва даден човек да си изкаже мнението, и то без лични нападки, ти да го нападаш с това, че е "циганин", като това дали е такъв не ти е напълно ясно. Изключително жалко е да твърдиш, че уважаваш хората, а след това да се изсираш (без извинение) на труда им, като атакуваш с цинизми нонстоп. Алкохолът не е оправдание, защото това държание не е непознато и за периодите, когато са в трезвено състояние. Уважението помежду ни, ако в последно време е имало такова, тотално изчезна. Настоящият главен админ @GOAT също се върти сред тези хора и си ги защитава, това си е неговият "Inner Circle", така че аргументът "@deren го няма" не важи. Разлика няма да има. Виждал съм какво е, когато той командва, не искам да мина за трети път през това. Имам си изградено мнение и съм против случващото се в последните 5-6 месеца.
Осъзнавам, че този "роман" ще доведе до различни коментари. Най-вероятно ще има и отговори, но аз няма да отговарям. Позицията ми вече е ясна за всички. Знам, че това сигурно ще доведе до още повече коментари зад гърба ми, но не ми пука. Имам някакъв морал и е време да напусна място, в което като влезна усещам голямо количество токсичност. Не, не изпитвам непоносимост към играчите и ви пожелавам приятна игра на всички. Моето време тук приключи... поне засега. Извинявам се на всички, с които сме имали дребни скандали през времето ми, прекарано в е-феда. Със сигурност не съм безгрешен и със сигурност съм се поддавал на емоциите на моменти, което е водило до глупави ситуации. Чао от мен. Надявам се, че някой ден отново Total Nonstop Wrestling ще тръгне в правилната посока и ще ми се върне желанието да се забавлявам тук.
Rainmaker and Tommy End харесват този пост.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 01:47
Нямам нищо против теб, ти си този, който започна тази война, ако може да се каже така. Ти си този, който ме атакува без причина. Ти си този, който иска да започне нещо, което да унищожи форума. Защо? Не те разбирам? Наистина! Не знам защо го правиш. Не знам защо се стигна до тук. Не знам защо трябва да се стига до тук и не го желая. TNW винаги и винаги ще бъде форум, който е само и единствено с цел - забавление! Да, няма как да няма скандали, да, няма как да няма недоволни... Но, това е игра! Когато играеш дадена игра, играеш за победа, няма как! Това е целта на играта! Това е игра! Това е нещо велико, това е нещо свещено! Това е култ! Не искам да се карам с теб, не искам да се занимвам с глупости. Имам 100 000 неща на главата. Ти правиш нещата сложни! Да, никой не е перфектен, никой не е идеален, но, мамка му... Какво ти става? Искаш да бъдеш анархист?! Нима това е в полза на TNW? Не, братле! Това не е така! Аз бях скаран с Руслан дълги години и преди няколко дни се сприятелих с него, въпреки омразата. Да, ти ме изнерви със своите изказвания, които бяха не на място! Аз мога да съм под влияние на алкохол, но и утре, ако желая ще мога да ти кажа истината в очите, утре отново ще мога да се видя с теб и да ти кажа всичко, което мисля... Защото съм такъв! Ако имаше проблем с мен, да беше ми писал на лично и да ми беше обяснил какво имаш против мен, а не да пишеш в някакви групи, без да имнам възможността да ти отговарям. Окей, не ми отговаряй тук, не желая да водя глупави войни нито с теб, нито с някой от форума, не ми е цел в живота! Щом желаеш да напуснеш - успех! Желая ти го от все сърце. Ти беше един от първите, които напускайки екипа почна да храниш по екипа, но никой нищо не ти каза и дори ти даде шанс и титла... Запомни това! Много хора от екипа бяха на твое място и все още са на твоя страна, помни го. Може би в крайна сметка е по-добре, че не си част от TNW. Good Luck!
P.S Baev e!
Tommy End харесва този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2021, 02:00
Благодарим ти Лорде! Форума загуби голям играч и един от малкото хора тук, които уважавам!