Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 56 ... 62  Next
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

Тема за напускане - Page 50 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty16/12/2020, 20:53

Обрат!
Иво остава!
Toй ще продължи борбата за върха на TNW!

Dimarata, Yuliyan, Tommy End, Никой and ivoCOO харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Martozzy
Moderator
Moderator
Martozzy

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty3/2/2021, 13:15

Надменни и нарцистични хомосексуални копелета не заслужават нито времето ми, нито да съм част от някаква смешна статистика. Да го духаш, Александърченце. TNW бе супер изживяване, но Тейкър вече е свободен. Хев фън.

The Legacy of TNW's Undertaker:

deren, Yuliyan, Scroller and who cares харесват този пост.

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty3/2/2021, 13:18

Thank You, Marto!
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty3/2/2021, 13:21

Може да не се харесваме като характери, но никога няма да отрека уменията ти на ринга. Ако някой ден размислиш ще бъдеш приет в TNW с отворени обятия.

GOAT харесва този пост.

Slavchov15
Superstar
Superstar
Slavchov15

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty3/2/2021, 17:12

Martozzy написа:
Надменни и нарцистични хомосексуални копелета не заслужават нито времето ми, нито да съм част от някаква смешна статистика. Да го духаш, Александърченце. TNW бе супер изживяване, но Тейкър вече е свободен. Хев фън.
Благодарим ти Марто! Завинаги ще си останеш един от малкото хора в тоя форум, които уважавам! ТНВ остана без една от легендите си!

Yuliyan, Rainmaker, Adam, Blue Justice and who cares харесват този пост.

GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty3/2/2021, 17:14

Жалко, Марто. Ще липсваш. Успех в бъдещи начинания!

Don't cross Rhodes! харесва този пост.

https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Light
Superstar
Superstar
Light

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty3/2/2021, 17:33

Thank You, Marto! Ще липсваш на форума, братле!

Yuliyan and Slavchov15 харесват този пост.

Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty3/2/2021, 20:42

THANK YOU, MARTO!!! НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ТЕБ И ЛЕГЕНДАТА, КОЯТО ТИ Е НА СЪРЦЕ!

Rainmaker and Slavchov15 харесват този пост.

GodNikolov
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GodNikolov

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty5/3/2021, 22:27

Винаги съм мразил, когато пиша в тази тема... Особено в момента ми е много неприятно, но обстоятелствата го налагат. От този момент обявявам, че вече няма да съм част от Total Nonstop Wrestling.

Причините не са нито в екипа, нито в booking решения, нито в конкретни юзъри. Това е решение, което взех и за което уведомих само и единствено @deren още преди турнира „Here Comes The Pain“, който впоследствие се раздели на него и „Pain Underway“. За мен беше чест да изиграя последния си мач с Даниел Браян, защото в този момент обявявам официално, че пенсионирам кечиста, с който предизвиках огромен фурор в последните месеци и получих прозвището „Малкият Пакет“. Направих мога да кажа един стойностен рън, в който свърших работата си. Вражди и мачове с хора като @GOAT, @Mr.Pain, @Cekoki (макар и от втори акаунт), @Sgt. Denkata, @PrinceDamyan, както и последният ми двубой с @FreeRiver. Искам да благодаря на тези хора, че направиха завръщането ми ползотворно. Благодаря и за буукинг решенията, които ми се предоставиха, на които нито веднъж не съм се опонирал и съм считал за правилни и отново казвам - не това е причината за окончателното ми решение. Имах огромни планове за Браян, които за жалост няма да успеят да се сбъднат.

Време е да кажа и причината, поради която обявявам своето оттегляне. Тя е свързана със специалността ми и в бъдещата ми професия. През последните 2-3 седмици се впуснах още по-сериозно в „Журналистиката“, като вече дори получавам хонорари от медията, в която пиша. Естествено, това не е опит от моя страна за хвалба, но самия факт че получавам заплащане означава повече работа. А работата, заедно с обучението (на което съм отделил страшно голяма част от времето си) в Нов български университет затруднява задачата още повече. Преди 2 години с @GOAT си задавахме въпроса: „Кога ще приключим с форума?“. Няма спор по темата, че двамата сме едни от най-сърцатите играчи във форума, играчи които винаги милеят за TNW. Отговорът ми бе, че ако нещо ще ме откаже от форума завинаги, то ще е професионалната ми реализация. И сякаш нейният ден дойде. Нарочно не съм споделял пред никого и съм се държал напълно естествено в последните седмици, защото не исках да прецаквам екипа и плановете им за мен до турнира.

Искам да благодаря на всеки един потребител, с когото имах честта да поддържам връзка във форума и най-хубавото за мен е, че форумът остава в добри ръце. Пожелавам успех на @deren и екипа му, дано продължават положителното развитие на форума. И все пак, това няма да е последното ми участие във е-феда. То ще се случи в следващия епизод на подкаста на @GOAT - Total Talk, където ще правим типичното за неговия подкаст - резюме на кариерата ми, като смятам че това е най-правилния начин да се разделя с вас. Като за финал искам да напиша само и единствено... THANK YOU AND LONG LIVE, TNW!

Последната промяна е направена от YesMan на 5/3/2021, 22:36; мнението е било променяно общо 1 път

GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Dimarata, SevBoom, deren, JohnnyZ and харесват този пост.

deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty5/3/2021, 22:30

Благодарим ти, Мариан ! Очакваме те скоро отново да те видим в нашия любим форум.

GodNikolov харесва този пост.

Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 50 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 50 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 56 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: