Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: Тема за напускане 16/12/2020, 20:53
Обрат! Иво остава! Toй ще продължи борбата за върха на TNW!
Dimarata, Yuliyan, Tommy End, Никой and ivoCOO харесват този пост.
Martozzy Moderator
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/2/2021, 13:15
Надменни и нарцистични хомосексуални копелета не заслужават нито времето ми, нито да съм част от някаква смешна статистика. Да го духаш, Александърченце. TNW бе супер изживяване, но Тейкър вече е свободен. Хев фън.
Achievements: Ended Kazuchika Okada's career in TNW Longest undefeated streak in TNW's history Undefeated for more than 644 days and unpinned for more than 700 days Winner of the 6th Three Stages Of Hell match Winner of the 2020 Road To Pain Rumble Match 3x 5 Star Matches
1x TNW Pure Champion 2x TNW Tag Team Champion 1x and last and longest ever TNW Grand Champion 1x and TNW Elite Champion
TNW Slammy Awards: For 2018: Gimmick of the year For 2019: Performer of 2019, Champion of 2019, Feud of 2019, Staff Member of 2019 For 2020: Return of 2020 For 2022: 'You Still Got It' / Return of 2021 For 2023: TNW Return of 2022
PAIN Record: | W:2/D:0/DNF:1/L:1 |
deren, Yuliyan, Scroller and who cares харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/2/2021, 13:18
Thank You, Marto!
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/2/2021, 13:21
Може да не се харесваме като характери, но никога няма да отрека уменията ти на ринга. Ако някой ден размислиш ще бъдеш приет в TNW с отворени обятия.
GOAT харесва този пост.
Slavchov15 Superstar
Location : Квартирата на Славуцата Join date : 12.10.2018 Posts : 1074 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/2/2021, 17:12
Martozzy написа:
Надменни и нарцистични хомосексуални копелета не заслужават нито времето ми, нито да съм част от някаква смешна статистика. Да го духаш, Александърченце. TNW бе супер изживяване, но Тейкър вече е свободен. Хев фън.
Благодарим ти Марто! Завинаги ще си останеш един от малкото хора в тоя форум, които уважавам! ТНВ остана без една от легендите си!
Yuliyan, Rainmaker, Adam, Blue Justice and who cares харесват този пост.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/2/2021, 17:14
Жалко, Марто. Ще липсваш. Успех в бъдещи начинания!
Don't cross Rhodes! харесва този пост.
Light Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/2/2021, 17:33
Thank You, Marto! Ще липсваш на форума, братле!
Yuliyan and Slavchov15 харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: Тема за напускане 3/2/2021, 20:42
THANK YOU, MARTO!!! НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ТЕБ И ЛЕГЕНДАТА, КОЯТО ТИ Е НА СЪРЦЕ!
Rainmaker and Slavchov15 харесват този пост.
GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2021, 22:27
Винаги съм мразил, когато пиша в тази тема... Особено в момента ми е много неприятно, но обстоятелствата го налагат. От този момент обявявам, че вече няма да съм част от Total Nonstop Wrestling.
Причините не са нито в екипа, нито в booking решения, нито в конкретни юзъри. Това е решение, което взех и за което уведомих само и единствено @deren още преди турнира „Here Comes The Pain“, който впоследствие се раздели на него и „Pain Underway“. За мен беше чест да изиграя последния си мач с Даниел Браян, защото в този момент обявявам официално, че пенсионирам кечиста, с който предизвиках огромен фурор в последните месеци и получих прозвището „Малкият Пакет“. Направих мога да кажа един стойностен рън, в който свърших работата си. Вражди и мачове с хора като @GOAT, @Mr.Pain, @Cekoki (макар и от втори акаунт), @Sgt. Denkata, @PrinceDamyan, както и последният ми двубой с @FreeRiver. Искам да благодаря на тези хора, че направиха завръщането ми ползотворно. Благодаря и за буукинг решенията, които ми се предоставиха, на които нито веднъж не съм се опонирал и съм считал за правилни и отново казвам - не това е причината за окончателното ми решение. Имах огромни планове за Браян, които за жалост няма да успеят да се сбъднат.
Време е да кажа и причината, поради която обявявам своето оттегляне. Тя е свързана със специалността ми и в бъдещата ми професия. През последните 2-3 седмици се впуснах още по-сериозно в „Журналистиката“, като вече дори получавам хонорари от медията, в която пиша. Естествено, това не е опит от моя страна за хвалба, но самия факт че получавам заплащане означава повече работа. А работата, заедно с обучението (на което съм отделил страшно голяма част от времето си) в Нов български университет затруднява задачата още повече. Преди 2 години с @GOAT си задавахме въпроса: „Кога ще приключим с форума?“. Няма спор по темата, че двамата сме едни от най-сърцатите играчи във форума, играчи които винаги милеят за TNW. Отговорът ми бе, че ако нещо ще ме откаже от форума завинаги, то ще е професионалната ми реализация. И сякаш нейният ден дойде. Нарочно не съм споделял пред никого и съм се държал напълно естествено в последните седмици, защото не исках да прецаквам екипа и плановете им за мен до турнира.
Искам да благодаря на всеки един потребител, с когото имах честта да поддържам връзка във форума и най-хубавото за мен е, че форумът остава в добри ръце. Пожелавам успех на @deren и екипа му, дано продължават положителното развитие на форума. И все пак, това няма да е последното ми участие във е-феда. То ще се случи в следващия епизод на подкаста на @GOAT - Total Talk, където ще правим типичното за неговия подкаст - резюме на кариерата ми, като смятам че това е най-правилния начин да се разделя с вас. Като за финал искам да напиша само и единствено... THANK YOU AND LONG LIVE, TNW!
Последната промяна е направена от YesMan на 5/3/2021, 22:36; мнението е било променяно общо 1 път
GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Dimarata, SevBoom, deren, JohnnyZ and харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2021, 22:30
Благодарим ти, Мариан ! Очакваме те скоро отново да те видим в нашия любим форум.