Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 44 ... 62  Next
АвторСъобщение
LegitBo$$
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
LegitBo$$

Тема за напускане - Page 26 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 12:24

Хаштаговете.. Sad <3 Най-мрачния ден в TNWG, но да е жив админ панела, че те запозна с толкова готини хора. 12к <3
Върнете се в началото Go down
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 13:35

Deren <3 Algez <3 Алекс <3 ....... Тъкмо реших да се завърна, а ти постъпваш по този начин. Да, наясно съм, че ще сме свидетели на това, как лаек си дава титли, но това не означава, че не можем да извадим и положителни неща от това. Надявам се, че нещо ще те накара да размислиш и ще се върнеш на е-фед сцената, за да наблюдаваме класики с твоето участие... TNWG needs you! Smile
Independent
Superstar
Superstar
Independent

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 14:10

Просто... не знам какво да напиша! Това е един от най-най-най добрите, харизматични и забавни играчи във българското e-fed пространство! Не се подмазвам, ни най-малко! Тези, които познават deren пъти повече от мен по простата причина, че са във е-fed-овете по-рано от мен ще си кажат, че аз все още не познавам alegz толкова добре. В грешка сте! Тези 5-6 месеца ми бяха предостатъчни да видя що за пи4 е alegz. 2016 е ужасна година за TNWG, защото доста пичове напуснаха TNWG, но ще се надявам да поддържам връзка със alegzt.
Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 15:20

Ще лиспваш да форума както и на играчите,даде сърцето си за TNWG и си заслужи всяко отличие.Надявам се да влизаш през ден-два за поне няколко минутки.Сигурен съм че ще съ върнеш рано или късно,ще чакам този момент!
makaveli777
Superstar
Superstar
makaveli777

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 21:35

Не знам какво да кажа за Алекс,т ой беше човека който ме накара да продължа точно тук. Първоначално не ми се играеше, но Алекс ми каза,че след време ще израстна с много и ще стана доста добър, за което му благодаря много.Много сме се смяли с него, радвам се, че те познавам от някъде година вече. Тъжно е за форума,че напусна, дано някой ден пак се върнеш, защото тук няма да е същото място.

Последната промяна е направена от The Conqueror на Чет 2 Фев - 0:35; мнението е било променяно общо 1 път
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 22:01

-1 нууб по-малко.

;[

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Don't cross Rhodes!
Mr. PAIN
Mr. PAIN
Don't cross Rhodes!

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 22:14

Като цяло беше добро момче до едно време, след него време стана леке. И не искам да ти го спестя, но очаквах от теб повече, не знам какво се случи, може би след като напусна със CM Punk сякаш нямаше муза вече да играеш... Разочарова ме и в последният си мач, защото това не е мач с който трябва да си кажеш сбогом с нас. Надявам се както сам каза някой ден да се върне музата ти и да те видя в светлината, в която си фаворита в мачовете и враждите. Отново казвам ти чао, но дано не е завинаги и някой ден се върнеш. Благодаря ти за това което си дал на форума.
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyПет 15 Юли - 23:15

Един от най-добрите играчи на TNWG напусна... Стана ми тъпо, че напускаш брат иска, ми се да останеш, но щом нямаш муза, не мога да те накарам... Искам да ти благодаря за моментите в tnwg, защото си дал сърцето за този форум! Успех във твоите бъдещи начинания!
Independent
Superstar
Superstar
Independent

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyНед 17 Юли - 1:06

- Напускам, това е единственото нещо, което ще бъде важно във това мнение. Това не означава, че няма да спра да си пиша с повечето пичове от това място, ни най-малко. Някои хора знаят защо напускам и така. Радвам се за половината година (ако имаше половин година) със купчината забавни моменти със хората от тук. Да, може да се върна някой ден, дори може и да е скоро - не знам какво ще стане общо взето, но някои хора получиха своето.. Моля ви да не слагате никакви hashtag-ове след мнението ми, знам, че не съм голяма загуба за индустрията. Желая на всички много здраве.
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 EmptyНед 17 Юли - 1:11

Божо и ти ли бе брат знаех си с тези смени на кечистите, че така ще стане искам да ти кажа благодаря за всичките мачове, който изиграхме, защото не бяха малко искам да ти благодаря, че ми беше приятел и все още си ти си голям човек и ще си загуба за този фед.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 26 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 26 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 44 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: