| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 12:24 | |
| Хаштаговете.. <3 Най-мрачния ден в TNWG, но да е жив админ панела, че те запозна с толкова готини хора. 12к <3 | |
|
| |
Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 13:35 | |
| Deren <3 Algez <3 Алекс <3 ....... Тъкмо реших да се завърна, а ти постъпваш по този начин. Да, наясно съм, че ще сме свидетели на това, как лаек си дава титли, но това не означава, че не можем да извадим и положителни неща от това. Надявам се, че нещо ще те накара да размислиш и ще се върнеш на е-фед сцената, за да наблюдаваме класики с твоето участие... TNWG needs you! | |
|
| |
Independent Superstar
Location : Balchik mafia Join date : 04.02.2016 Posts : 344 Age : 21
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 14:10 | |
| Просто... не знам какво да напиша! Това е един от най-най-най добрите, харизматични и забавни играчи във българското e-fed пространство! Не се подмазвам, ни най-малко! Тези, които познават deren пъти повече от мен по простата причина, че са във е-fed-овете по-рано от мен ще си кажат, че аз все още не познавам alegz толкова добре. В грешка сте! Тези 5-6 месеца ми бяха предостатъчни да видя що за пи4 е alegz. 2016 е ужасна година за TNWG, защото доста пичове напуснаха TNWG, но ще се надявам да поддържам връзка със alegzt. | |
|
| |
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 15:20 | |
| Ще лиспваш да форума както и на играчите,даде сърцето си за TNWG и си заслужи всяко отличие.Надявам се да влизаш през ден-два за поне няколко минутки.Сигурен съм че ще съ върнеш рано или късно,ще чакам този момент! | |
|
| |
makaveli777 Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 21:35 | |
| Не знам какво да кажа за Алекс,т ой беше човека който ме накара да продължа точно тук. Първоначално не ми се играеше, но Алекс ми каза,че след време ще израстна с много и ще стана доста добър, за което му благодаря много.Много сме се смяли с него, радвам се, че те познавам от някъде година вече. Тъжно е за форума,че напусна, дано някой ден пак се върнеш, защото тук няма да е същото място.
Последната промяна е направена от The Conqueror на Чет 2 Фев - 0:35; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 22:01 | |
| -1 нууб по-малко.
;[ ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
|
| |
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 22:14 | |
| Като цяло беше добро момче до едно време, след него време стана леке. И не искам да ти го спестя, но очаквах от теб повече, не знам какво се случи, може би след като напусна със CM Punk сякаш нямаше муза вече да играеш... Разочарова ме и в последният си мач, защото това не е мач с който трябва да си кажеш сбогом с нас. Надявам се както сам каза някой ден да се върне музата ти и да те видя в светлината, в която си фаворита в мачовете и враждите. Отново казвам ти чао, но дано не е завинаги и някой ден се върнеш. Благодаря ти за това което си дал на форума. | |
|
| |
Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане Пет 15 Юли - 23:15 | |
| Един от най-добрите играчи на TNWG напусна... Стана ми тъпо, че напускаш брат иска, ми се да останеш, но щом нямаш муза, не мога да те накарам... Искам да ти благодаря за моментите в tnwg, защото си дал сърцето за този форум! Успех във твоите бъдещи начинания! | |
|
| |
Independent Superstar
Location : Balchik mafia Join date : 04.02.2016 Posts : 344 Age : 21
| Заглавие: Re: Тема за напускане Нед 17 Юли - 1:06 | |
| - Напускам, това е единственото нещо, което ще бъде важно във това мнение. Това не означава, че няма да спра да си пиша с повечето пичове от това място, ни най-малко. Някои хора знаят защо напускам и така. Радвам се за половината година (ако имаше половин година) със купчината забавни моменти със хората от тук. Да, може да се върна някой ден, дори може и да е скоро - не знам какво ще стане общо взето, но някои хора получиха своето.. Моля ви да не слагате никакви hashtag-ове след мнението ми, знам, че не съм голяма загуба за индустрията. Желая на всички много здраве. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Тема за напускане Нед 17 Юли - 1:11 | |
| Божо и ти ли бе брат знаех си с тези смени на кечистите, че така ще стане искам да ти кажа благодаря за всичките мачове, който изиграхме, защото не бяха малко искам да ти благодаря, че ми беше приятел и все още си ти си голям човек и ще си загуба за този фед. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|
| |
| Тема за напускане | |
|