|
| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
jinXeD New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 2/7/2016, 21:56 | |
| | |
| | | Teller #BlackLivesMatter
Location : Miami, Florida, U.S. Join date : 06.07.2011 Posts : 1216 Age : 25
| Заглавие: Re: Тема за напускане 2/7/2016, 22:48 | |
| | |
| | | jinXeD New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 2/7/2016, 22:55 | |
| | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 2/7/2016, 22:56 | |
| - JiNxeD написа:
- Напускам!
И нас ни интересува, защото??? | |
| | | GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/7/2016, 23:09 | |
| Не знам какво да кажа... Да, мислих си да не го правя скоро, но един човек ме принуди и той много добре знае кой е. Напускам TNWG или по-скоро напускам е-федовете и този път това не е по сценарии или нещо такова, напротив. От 2011 съм в този форум и с времето израстнах като човек може би заради него. Не съм като някои пишлегарчета дето са на моята възраст или по-големи от мене, и цял ден си разплуват задника на стола пред компютъра и не излизат и после почват да реват по чата и по дискусиите че останалите са неактивни и т.н, а в същото време допреди 2 седмици правят същото. Шоуто доколкото знам е една седмица, и изрично е даден срок докога да се пише, а преди въпросният човек да стане админ нямаше проблеми ако си зает, не можеш да пишеш или просто цял ден като си навън и не ти се пише, да ти дават зор. Както и да е, нека не говорим само лошите неща. Истината е, че тук, за 5 години (може би 4 откакто съм активен) израстнах изключително много и голяма роля играе именно този форум. Намерих изключително много хора, с някои от които станах приятел, при това много добър. Искам много да благодаря на Виктор Викторов, макар и да не влиза, че ми показа това невероятно място.. Искам да благодаря на двама от най-специалните хора за мен в TNWG - Geor4 и The Guy, затова, че винаги са ме задържали тук и вече 5 години аз стоях тук. Искам да се извиня на всички затова, че преебавам всичко като цяло с Цецо и най-вече да се извиня на него, но като цяло не ми пука. И не, не искам да ми цъкате от акаунта, защото по такъв начин ще покажете само колко сте жалки. Извинявам се и на The Guy затова, че върша това действие рано, дори още преди SummerScream, но просто нервите ми вече не стигнаха... Виждам, че и след мен, The Guy, Geor4, Руслан и много други, които написаха история тук, има играчи, които ще пазят този е-фед и скоро няма да се затрие. Играчи като Scroller, Shizo, Божо, Васко - това са играчи, които ще запазят TNWG още много дълго време, както и много други разбира се! Благодаря ви и..THANK YOU, TNWG!!! Marian 2011-2016 | |
| | | Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/7/2016, 23:13 | |
| | |
| | | deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 15/7/2016, 03:55 | |
| Напускам TNWG. Взех това решение преди няколко седмици по простата причина, че просто нямам муза за игра. Прекарах си чудесно тези 14 месеца във форума, запознах се с много хора с които имах доста приятни моменти в последните няколко месеца. За кратък период от време бях главен админ на форума, ако трябва да бъда честен това бяха едни от най-мътните ми месеци в TNWG. Има хора, които са създадени да бъдат админи, но има хора като мен, които просто не трябва да бъдат главните лица на форума, колкото и да обичат това място. Не бих върнал времето назад, защото въпреки, че бяха тъмни спомени благодарение на админ панела се сближих с няколко хора с които си чатя и до ден днешен (19/7, a с някои вече имам над 12к намиг). И въпреки, че вчера бях свидетел на една 'грозна' случка смятам, че единственият човек, който може да задържи TNWG жив е именно Андрей. Също така искам да благодаря на него и на Викторов за 5 октомври и, че ми се довери правейки ме главен админ. Не, че някой, ще се занимава, но не искам глупости като #ThankYouDeren и тн. Може би след 2-3 години,ако продължавам да съм същият no lifer като сега, бих се върнал в това място, но в този момент просто не виждам как това може да се случи.
#LoveBaef #Debeliq #Животното #Model18+ #DashterqMiESek #WtorataSnimka #Rolins q se obarni
Последната промяна е направена от deren на 15/7/2016, 04:13; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 15/7/2016, 04:06 | |
| Радвам се, че съм човека, който те посрещна в първия ти мач и човека, който те изпрати в последния ти мач... До нови срещи, Deren! | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Тема за напускане 15/7/2016, 08:26 | |
| Дерeн имах честа да съм в отбор с теб в последните ти мачове радвам се, че, когато бях отчаян и бях готов да напусна ти ми каза колко съм важен за TNWG това никога няма да го забравя. |
| | | Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 15/7/2016, 11:32 | |
| Deren, благодаря ти, че ми показа TNWG и ме подкрепяше винаги! Успех. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
| | | | Тема за напускане | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |