| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
IZGNANNIK New User
Location : The "Cena Sux" section. Join date : 04.11.2013 Posts : 42
| Заглавие: Re: Тема за напускане 19/4/2015, 02:03 | |
| 6eimas е свободен. :danielsfackyou | |
|
| |
Petio_da_pripada TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 19/4/2015, 12:44 | |
| ^ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Справяше се отлично с него... | |
|
| |
Loverboy The People's Champion
Location : Miami, Florida Join date : 30.03.2015 Posts : 717 Age : 1024
| Заглавие: Re: Тема за напускане 19/4/2015, 14:45 | |
| Cody Rhodes е свободен | |
|
| |
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2015, 21:19 | |
| Без много лигавни... Финално сбогом ви казвам. Не ме занимавайте вече с тоя форум. Напускам, щот' егото ми стига до небето Профила ми го давам на лайок и Вили те да решават какво да правят с него. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
|
| |
KiNg_SiZe Superstar
Location : БОлгария. Join date : 30.05.2014 Posts : 666 Age : 24
| |
| |
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| |
| |
Парцалев Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 24/4/2015, 21:52 | |
| #ThanksYouGeor4 #ThanksYouGeor4 #Salute | |
|
| |
Paparazzi Princess New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 25/4/2015, 15:41 | |
| | |
|
| |
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
| Заглавие: Re: Тема за напускане 26/4/2015, 00:21 | |
| Мислих един ден и се чудех дали има някакъв начин да се върна и да играя с който и кечист да е и просто не успях да намеря решението сякаш музата ми към кеча и към е-феда умря след Pain. Не бих обвинил laiok за това, че напускам, но той ми помогна с действията си да го направя закоето съм му благодарен, защото още преди да направи "помията" се чудех дали има смисал да продължа да играя. Във форума съм сигурно от 5 години запознах се с приятни хора всеки си имаше нещо хубаво в характера.. Искам да благодаря на първо място на geor4 и laiok за тези 5 години прекарани тук, много караници, смях и така нататък. После искам да благодаря на Виктор Викторов за това, че ми помогна да зема whc, както и на Ривера трябва да благодаря за същото и на куп още хора. Може би след време може да се направи един последен мач на Pain VII и то ще бъде само и единствено срещу един човек той си знае кой е това е единственият начин при който може да ме видите да играя в TNWG отново. Благодаря на Вили, която ме сложи в екипът и ми се довери. TNWG или по-скоро e-fed-овете бяха едно незабравимо приживяване от животът ми и време е да спра с това нещо преди съвсем да се вманияча и да стана, като едва ли всички го знаете, но все пак ще го спомена rado, който беше един маниак, колкото повече оставаш, толкова по-трудно е да си отидеш. Отново едно голямо благодаря към всички които са в момента активни играчи във форума и които са били за всичко.
*I came, I saw, I conquered, then I left.* | |
|
| |
ShwN Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 26/4/2015, 00:35 | |
| Ок чуек, до следващата седмица.
Срути ми психиката, че не ме спомена в мнението си, благодаря.. ;[ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |