|
| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 13/1/2018, 11:03 | |
| Това официално е краят на Васко Метала в TNW. Заявявам го като главен админ на форума, защото това бе последния му шанс, вече му бяха дадени достатъчно шанса да се поправи, опитахме се да го вкараме в правилната посока и почти успяхме, но в крайна сметка трудно можеш да промениш характера на човек. Самият Васко иска да получава абсолютно всичко, но трябва да разбере, че за да получаваш, трябва и да даваш. Андрей е последния човек който Васко трябва да напада и да псува най-много, защото почти цялата му е-фед кариера се дължи именно на него. Андрей му даде всички титли, които имаше досега, наистина и той имаше вина с това че му беше обещал да го вкарва в HOF-a, за което после предполагам му се е извинил. Заявих на Васко че рано или късно ще осъзнае грешката си, той я осъзна след 15 минути и започна да ме моли да го връщам, но вече е прекалено късно и докато аз съм тук името Васко Метала едва ли отново ще просъществува в TNW. Все пак благодарим на Васил за всичко, което е направил в TNW. Goodbye!
Последната промяна е направена от MarianAsylum на 14/1/2018, 15:05; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
| Заглавие: Re: Тема за напускане 13/1/2018, 12:03 | |
| | |
| | | Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 14/1/2018, 16:17 | |
| Не, че следя какво става и с риск да се изкажа неподготвен, ама колко пъти Васко напусна и Пеши, Лаек, Мариян и не помня кой още викаха повече няма да играе в ТНВ, не го искаме и след няколко месеца "шокиращо" THE HITMAN IS BACK, BABYYYYYY . Няма да се учудя след някой друг месец пак същото да видя. Както и да е знам, че вече не цъкам тук, но просто не издържах да не напиша коментар по повод 23904903290 напускане на Васко . Не знам какъв проблем има Васето, но се надявам така да се държи само в интернет пространството и да е напълно нормален в реалния свят, но съм почти сигурен, че и на живо се държи така... Как да е голям човек е (поне на години). | |
| | | Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
| Заглавие: Re: Тема за напускане 25/3/2018, 18:35 | |
| По принцип само щях да паркирам, но реших че след като нямам мотивацията няма смисъл да играя. Напускам. Сигурно в края на годината няма да ме видите в друг фед, желанието изчезна. | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 1/4/2018, 12:26 | |
| Прецених, че така е най-добре... nWo са свободни. | |
| | | Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
| Заглавие: Re: Тема за напускане 1/4/2018, 21:24 | |
| Стреснаме, помислих че ще напуснеш феда. | |
| | | alex_alex New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/4/2018, 01:20 | |
| Well... I guess it's time.. Преди всичко искам да благодаря на всички, които помогнаха на Кени Омега, да стане звездата която беше... Искам да Благодаря на Петьо Методиев, за дето ме привика във форума.. Следват благодарности към Пеши.. за уникално зверския ни one-on-one Extreme rules мач на BiB. Бих искал да благодаря и за мача ми срещу Рейнмейкър(един от неговите акаунти), в който с радост заявявам, че си тръгнах като победител и така успешно се класирах за мача в клетката... Следва, разбира се и МЕ мачът на CoV.. В който бях четвъртият елиминиран участник.. Което беше много готино. Бих искал да благодаря на всички хора, с които съм делял един „виртуален ринг“, но ето че моментът настъпи. При положение, че напускам форума предполагам би било добре и да обесня защо го правя. Една от причините, не най- важната, такава няма, но една от малкото е времето, разбира се.. Дванадесетокласник съм и нямам достатъчно време да играя и да уча и да рисувам(с това се занимавам професионално, в такова училище съм). Втората причина е .. колкото и да не искам да го казвам, защото забелязвам, че все пак бях що годе пушнат, е самият буукинг, който ме отказа донякъде. Разбирам, че не може човек да се появи ей така и да иска да играе срещу хората, които са във форума от години, буквално. Но все пак, мисля, че с играта си показах, че не съм просто един „новак“, който страда в изписването на двайсетина интересни за четене реда. Както и да е.. Другият момент, който леко повлия бе това, че Коул елиминира Омега Два пъти от два мача и накрая Рейна ме довърши в Клетката.. Разбирам, че и Пеши е искал малко от малко да „разцъка“ и той го прави, със сигурност, играта му е изключително добра, нямам нищо против самия него, Пеши е сигурно най- големия пич в целия форум.. Така че не ме разбирайте погрешно.. Уважавам Пеши, просто не смятам че Омега трябваше да губи навсякъде. След CoV обаче си казах „Окей, все пак бях последния елиминиран, преди всъщност „главните двама“ да се изправят един срещу друг, тъй като стори-лайнът се въртеше около тях“.. Но една мисъл ме държеше и тук мнението ми съвпада с това което каза Goat в последния подкаст и това е че Омега заслужаваше своя one-on-one Епичен Момент на Pain.. Но ето че Омега е вкаран в квалификационен мач за виртуалната версия на Money in the Bank... Което, наистина ме подразни и нямам намерения да играя повече... Не се обиждам за дето Омега е сложен в този мач.. просто не смятам, че това беше правилното време за Кени да бъде част от този вид мач. *Бонус мнение- Не мисля, че трябва да се бъркам тук.. Но така и така си тръгвам мисля, че това трябва да се изкаже.. Относно Мариан и това, което казва в подкастовете.. Особено внимание ми направи последния подкаст.. Разбирам, че човека играе добре, разбирам че е администратор, разбирам, че отделя зверско време за форума ама... Много се прехвалва.. Да, не споря.. Добър е, но е хубаво да се дава кредит и на други ( не говоря за себе си, благодаря ви, за всички изказани думи, по мой адрес, защото лошо за мен си не съм чул.. Но тук говоря по принцип..) А пък, ако все пак искаш да изкажеш и мнение за себе си, моля то да не е нещо от сорта на „Ами да, велик съм си, какво друго да ви кажа.. Много съм добър и играя перфектно“.. А пък и не приляга на човек, влязъл в ролята на коментатор да се хвали толкова много сам *Бонус мнение 2- Съдийски решения- Уважавам админите за работата им, но... Бих ви помолил за вбъдеще.. Ако ще се играе мач, в който администратор участва, нека отсъждащият дали има туш или не или прочие... Да бъде друг, човек, различен от самия играч.. Защото ми беше много неловко, когато разбрах(, защото преди два месеца, когато се присъединих, не знаех кой по колко и кои акаунти притежава), че Пеши играе от Адам Коул акаунта си и ми казва, че няма нищо нагласено и минута след като пускам пост, който писах два- три часа и е абсолютно нечовешко да прочетеш такъв обем за секунди и да отсъдиш дали има туш или не, Пеши отсъжда от администраторския си акаунт повдигане за Адам Коул.. (Разбирам, че идеята е пестене на време, но все пак.. моля ви се..) И така... Моля не приемайте „Бонус Мненията“ като хейт или нещо негативно, а по- скоро като лично мнение, градивна критика или просто коментар, но моля, само не се засягайте или сърдете.. Това е мнението на човек, който стоя във форува около два- три месеца... И ако някои си мислят, че не знам пълната картинка или прочие, да, вярно е.. Не я знам, но мисля, че би ви било интересно пък и да прочетете и мнението на един така наречен „underdog“. Искам да пожелая и успех на всички бойци, които ще се изправят на жестока битка на Pain.. Успех на Пеши и Нинка, това са хората, които ме спечелиха тук. Късмет и на Goat и Рейнмейкъра.. Така или иначе ще наблюдавам самото събитие „Pain IX“ като зрител на TNW, така че им стискам палци.. Но с дейната си кариера бях дотук, за съжаление. Успех на администраторския екип, пожелавам ви да сте още по- креативни и да се развивате повече. Особено след промението в екипа, вярвам, че оттук ви чакат само хубави неща... ПП. Не искам да „налагам“ мнението си на никой, това са мои наблюдения, не е нужно да се афектирате твърде много от тях. ПП. 2 Иска ми се да ви благодаря още веднъж и да ви пожелая успех във всичките ви бъдещи начинания..
Последната промяна е направена от alex_alex на 4/4/2018, 01:58; мнението е било променяно общо 3 пъти | |
| | | Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/4/2018, 01:30 | |
| Жалко, TNW губи един много добър играч. Успех в кариерата и в личния живот! | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/4/2018, 11:26 | |
| Радвам се, че има хора като теб, които гледат на нещата с широко отворени очи и които разбират каква е действителността (и то само за няколко къси месеца във форума). Иначе, ако беше поиграл още 2-3 месеца, нищо чудно догодина да те бяха вкарали в Hall Of Fame. Така или иначе, това е част от новите убеждения и идеали на екипа. А и друго - който, както, когато и каквото да ви казва - всичко е нагласено с месеци напред, така че няма смисъл защо да се разочаровате... | |
| | | SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/4/2018, 11:45 | |
| Точен си! Жалко, че напускаш, но явно има защо. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
| | | | Тема за напускане | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите