| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Teller #BlackLivesMatter
Location : Miami, Florida, U.S. Join date : 06.07.2011 Posts : 1216 Age : 25
| Заглавие: Re: Тема за напускане 9/12/2015, 11:42 | |
| Напускам, не мисля, че мястото ми е тук вече.Решил съм си го и едва ли някой ще може да ме разубеди.Все пак благодаря на всички за хубавите моменти и всичко добро. | |
|
| |
Главния Хаджиев Вечен Шампион
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/1/2016, 04:25 | |
| | |
|
| |
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 18/1/2016, 21:35 | |
| Напускам TNWG. Благодаря на всички хора, които направиха последните ми 8 месеца във форума по-забавни. Въпреки, че не оставих голяма следа след себе си, се надявам да бъде запомнен от хората в този форум само с добро. В TNWG се запознах се с много точни пичове като Wrestling God, Сев, Юси, Викторов, Косьо, Бластера и др. Имаше и хора с които не си общувах толкова много през последните 8 месеца, като Geor4, Ninka, Free River, Marian, но съм останал с добро впечатление от тях. Благодаря на всеки човек от екипа за този 5 месечен рейн с HC титлата и специално благодарности на Crystal, който бе навит да ми джобне в последният ми мач. Също бих искал да благодаря и на Анто, който ме вкара в този форум и ако не бе той със сигурност нямаше да съм тук в момента. Въпреки, че се съмнявам някой ден отново да стъпя на ринга на TNWG, никога не бих изневерил на този е-фед с други вчерашни фалшиви федчета. Thank You 4 Everything
Последната промяна е направена от deren на 19/1/2016, 01:38; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| |
| |
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 18/1/2016, 22:12 | |
| #Respect
Goodbye, deren! ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
|
| |
- CrystaL - New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 18/1/2016, 22:22 | |
| Жалко , деба . Направихме един супер мач . Аз имам МНОГО опит от е - федове , тъй като съм на сцената от близо 9 години и бях сигурен , че ти ще успееш да направиш нещо , но уви , съдбата си казва думата ... Късмет за напред , дано някога пак те видим тук .
btw - Elijah Burke е свободен . | |
|
| |
makaveli777 Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 18/1/2016, 22:25 | |
| | |
|
| |
Teller #BlackLivesMatter
Location : Miami, Florida, U.S. Join date : 06.07.2011 Posts : 1216 Age : 25
| Заглавие: Re: Тема за напускане 18/1/2016, 23:00 | |
| Един страхотен потребител напуска.. Определено TNWG ще изгуби много, но можем само да стискаме палци да видим Алекс един ден отново като активен играч във форума.За 8-те месеца като един user той дари форума със страхотното си присъствие и игра, определено ако не беше той, аз лично не бих продължил играта си тук.Respect за едно голямо име в индустрията на е-федовете и нека да му пожелаем всичко добро в бъдещите му начинания, дори и да не си спечелил световни титли и прочие, спечели много повече, а именно уважението на останалите потребители, което е най-важното тук, но пък и вярвам, че ако беше останал много скоро щеше да си главното лице на този форум.За 8-те месеца тук ти изгради името си като един страхотен играч и се надявам някога отново да те видим на тепиха. | |
|
| |
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2412
| Заглавие: Re: Тема за напускане 18/1/2016, 23:17 | |
| Goodbye Legend! Thank you for all! <3 | |
|
| |
elshaarawy92 New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 19/1/2016, 20:23 | |
| | |
|