| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 3/6/2018, 11:25 | |
| | |
|
| |
The "1948" One Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 7/6/2018, 10:02 | |
| Напускам окончателно.. Няма да имам време за TNW повече, радвам се че се върнах за последен run, искам да благодаря за враждите и късмет на е-феда.
| |
|
| |
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/8/2018, 01:57 | |
| Йо, драги потребители, фенове, приятели, намерих някакво време най накрая за да се сбогувам с вас, мислех, че ще имам време да правя целия shit който се върти в живота на Шизо, но сбърках, когато ми предложиха куфара просто от желанието да стана носител не обърнах внимание на това какви може да са последиците и се извинявам на всеки един (е не баш всеки), та извинявам се на тези които съм поставил пред дилема да решават бъдещето на куфара. Благодаря ви за тези прекрасни 2 години в които бях част с вас, специални благодарности на Андрей, Пеши, Мариан, Кални, Божката който знам че не е в този фед, също така на Миа, Нинка, Руслан, Геор4, и аз знам, че ще изпусна някого но се извинявам за това. Дадох каквото можах на този фед, надявам се да ме запомните с хубавите моменти които съм изживял и вие сте станали свидетели на тях в TNW, може би след някоя година ще дойда за някой мач кой знае, но до тогава ви казвам едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ и пожелавам всичко най-добро на е-феда, бтв налагайте малките има хляб хаха, искам да изкажа едно специално благодаря на човека който ми показа как се пробива тук и ме научи на занаята за което винаги ще съм му благодаран, тенк ю Андро лъв ю бро! Това беше края за мен.. Сбогом хомосексуалисти <3 | |
|
| |
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/8/2018, 02:00 | |
| TNW също ти благодари за даденото! Успех в личния живот. | |
|
| |
Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/8/2018, 02:03 | |
| Благодаря ти за хубавите мачове, които имахме... Няма да забравя как се избихме за БГ титлата, когато искахме да се докажем пред шефовете. Надявам се един ден да ни посетиш и да направиш още една вражда. Благодарим ти за всичко, братле... | |
|
| |
LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/8/2018, 02:13 | |
| Чао, Шизи. | |
|
| |
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/8/2018, 02:20 | |
| | |
|
| |
King Zuco New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 31/8/2018, 16:11 | |
| Напускам. Нямам интерес към това нещо. Беше забавно да се опита обаче! Ако спечеля в мача - спечеля, ако не - здраве да е. | |
|
| |
Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/9/2018, 22:50 | |
| Благодаря на всички за хубавите моменти тук. Няма смисъл да изпадам в подробности. Благодаря и на екипа за възможността отново да се почувствам на 11, печелейки световната титла. Никога не съм си и помислял, че това ще се случи през 2018 година, но ето, че стават изненади. Пожелавам успех на форума, на е-феда и на хората, които ще се грижат за това проектът TNW да съществува още дълго време... | |
|
| |
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/9/2018, 22:59 | |
| Жалко, но разбираемо. Меракът минава с времето. Сигурен съм, че след някой друг месец може да се върнеш. Благодарим за последния run! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|
| |
| Тема за напускане | |
|