| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.04.18 10:12 | |
| Аз също се надявам проблемите ти да се разрешат и ако един ден отново вземеш световната ще се завърна само, за да те гледам отново чемп, хаха! Много жалко, че не можа да си направиш мача на Pain, но горе долу те заместиха подобаващо! Thank you, Kosio! | |
|
| |
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29.04.18 11:12 | |
| Успех с разрешаването на страничните проблеми. | |
|
| |
Pamelska Superstar
Location : Стара Загора Join date : 19.07.2015 Posts : 693 Age : 24
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30.04.18 12:47 | |
| Дано си разрешиш проблемите и скоро да те видим отново на ринга на TNW. | |
|
| |
Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30.04.18 21:29 | |
| - Pamelska написа:
- Дано си разрешиш проблемите и скоро да те видим отново на ринга на TNW.
Мерси, ще ви поканя на агне целия форум. | |
|
| |
Tommy End Superstar
Location : в на майка ти четирибуквието! Join date : 16.01.2018 Posts : 2052
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30.05.18 22:36 | |
| Напускам..беше ми много приятно! Някой от мечтите ми тук не се сбъднаха, но какво от това! Благодаря на Юлиян, че ми показа този страхотен форум! Просто желанието ми за игра тук приключи. Чао!
Последната промяна е направена от Tommy End на 30.05.18 22:52; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30.05.18 22:52 | |
| Огромна, огромна грешка... Малък си още, така че очаквам до няколко дни/седмици това място да ти е залипсвало и да искаш да се върнеш. Трябва да си кажем всичко все пак. Ето това е една от причините, поради които не ти дадох да вземеш един от най-големите образи в историята на този е-фед - сам виждаш, че се отказваш от кечиста си/е-феда си след седмици или месеци. Прищраква ти нещо и действаш веднага, а така не се прави. Но те разбирам предвид възрастта ти, надявам се да поумняваш с всеки изминал ден и да разбереш грешката ти с напускането ти. Имаше потенциал да станеш един страхотен играч, но твоето решение си е единствено и само твое. От мен имаш само едно - ''Довиждане и дано те видим пак!'' | |
|
| |
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 31.05.18 0:26 | |
| Търпението е ключа към всичко! | |
|
| |
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
| Заглавие: Re: Тема за напускане 31.05.18 0:32 | |
| От опит мога да кажа,че това е така. Във враждата ми с шизо постоянно ми се налагаше да имам търпение | |
|
| |
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 31.05.18 0:40 | |
| То па и аз с кой се захванах да правя вражда , евала Лайчо! | |
|
| |
Жоро Игната New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 02.06.18 23:06 | |
| Тъй като записването ми бе изтрито искам да съобщя за напускането си. Явно не съм желан в този форум и напълно го разбирам. Записах се за да се разсея от натовареният си режим напоследък,но щом не съм желан в тази общност не ми остава нищо друго освен да се съглася и да напусна с високо вдигната глава. За периода си във форума през 2018-а искам да благодаря на Скролер, че ме допусна обратно в редиците ви, бях му задължен след като се включи на моя страна в един спор и просто исках да му направя някакъв вид приятелска услуга записвайки се във форума на който е админ...Все пак един играч е повече е по-добре от един играч по-малко? Беше удоволствие да се завърна , 2 часовият предстой с Райбек никога няма да бъде забравен от моя милост. Приятна игра и най-вече приятна забава, защото в този бранш най-важно е да се достига до удоволствие. Ако ме уважавате поне малко не трийте това напускане | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|
| |
| Тема за напускане | |
|