| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
#GirlBye. New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 19/1/2016, 20:34 | |
| Определено ще ни липсваш! Направи незабравима кариера, момче! Жалко, че няма да те видим повече в този бизнес, но успех за напред. | |
|
| |
GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 19/1/2016, 20:45 | |
| | |
|
| |
GodNikolov TNW Hall of Famer
Location : Burkanowo Join date : 02.08.2014 Posts : 1693 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/3/2016, 19:43 | |
| Трудно беше да взема това решение, но мисля, че е време... Реших да напусна семейството на TNWG, в което израснах... 5 години вече в този форум, но за жалост вече нямам огромно желание, а и наскоро имам огромни проблеми... Напускам без лоши чувства към никой, благодаря на laiok, че ми предложи отново да се върна, благодаря на всички, които са ме приели в този форум дори и през 2011, когато бях още на 10 години и не знаех какво вършех и говорих много глупости и бях много досаден, но за сметка на това на останалите им беше забавно. Благодаря на Руслан (Виктор Викторов) за това, че ми показа този форум в който израснах изключително много не само като е-fedder, но и като човек. Благодаря на Geor4, Ninka, Sev, Anto, както и много други хора, които се доказаха като приятели и нямаше да ги намеря, ако не беше TNWG. Съжелявам, че така се получи, но съм принуден поради повечето проблеми... И не на последно място...THANK YOU TNWG! П.С Браян не е свободен...
Последната промяна е направена от Marian_Nikolov на 4/3/2016, 20:15; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| |
| |
Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/3/2016, 20:06 | |
| | |
|
| |
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2412
| |
| |
BarsakaMadafaka Superstar
Location : Компютъра Join date : 15.05.2010 Posts : 439 Age : 100
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/3/2016, 20:59 | |
| Много си голям, Мариане! В буквален и преносен смисъл... Довиждане, легендо такава!!! | |
|
| |
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/3/2016, 21:04 | |
| Голям играч... Ще липсваш на е-феда!
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2016, 14:07 | |
| Много трудно взех това решение,но го взех решавам да напусна TNWG това ми беше последният мач и реших да е точно на турнир както видяхте играх като за последно и за разлика от моя приятел TheOne аз напускам това място с уважение към всички искам да благодаря на Сев,лаичо,на Скалата на Сет Ролинс на Мариан,че ме подкрепяха винаги и ми помагаха когато имах нужда може би ще се чудите къде ще отида ,след като напусна ще отида в новият е-фед. защото въпреки,че не се спогаждах с тях там започнах и там ще завърша кариерата си отново казвам имам уважение към всеки в този фед и оценявам всичка което направихте за мен,но просто няма много хора няма с кой да разцъкаш някой тренировачен мач доколкото за европейската титла ще предложа да я заложите в турнир или в някое шоу и да я спечели някои със същият хъс и желание каквото аз показах в мачът и ще завърша с беше ми приятно,че играх с вас и няма да ви забравя. |
|
| |
makaveli777 Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2016, 18:32 | |
|
Последната промяна е направена от The Conqueror на 2/2/2017, 00:38; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|
| |
| Тема за напускане | |
|