SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2016, 18:36 | |
| | |
|
makaveli777 Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2016, 18:37 | |
| ltf? nie sme s 20 chepa poeche ot vas e | |
|
Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2016, 21:46 | |
| ще играя на първовото на второто когато защото вие сте железни когато ние вие и те биват предадени на когото и да е поради фактът че изцяло когато невървежен защото хората са казали когато е тогава е преди стореният факт и ненавистта на вселената към един на второто по три на дестинация. бб, уважения | |
|
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2412
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/3/2016, 22:04 | |
| Всичко разбрах... | |
|
Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 8/3/2016, 22:01 | |
| Съжалявам, че се налага да напусна точно сега преди Пейн, но лаптопа ми се разпадна пред очите ми на две преди малко и просто вече няма как да се случи. Не исках да напускам и от няколко месеца цъкам със страшни усилия, защото не исках да правя кефа на някои други хора и да напускам. Не виждам смисъл и да продължавам, НИКОЙ не обръща внимание на дивите, които пишат 90% по-добри постове, надявам се да не ми се цъка акаунта и да се гаврите с труда ми и не че някой го ебе, че напускам докато нямам комп искренно се надявам да не ме питате защо и какво. Все пак благодаря на хората, които ме научиха да цъкам, хората които ми помагаха. Успех на всички на Пейн и живи и здрави!
Последната промяна е направена от Ninka на 9/3/2016, 06:54; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
Pamelska Superstar
Location : Стара Загора Join date : 19.07.2015 Posts : 693 Age : 24
| Заглавие: Re: Тема за напускане 8/3/2016, 22:50 | |
| | |
|
Baevtista Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 8/3/2016, 22:53 | |
| Мерси за всичко! Успех в бъдещите начинания! | |
|
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 8/3/2016, 22:55 | |
| Винаги като видя, че има ново съобщение в тази тема се садвам И този път не бе по различно. Късмет за напред, дано скоро те видим отново тук | |
|
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 8/3/2016, 22:58 | |
| Стига ме стряскахте бе... ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
|
Baevtista Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 10/4/2016, 08:09 | |
| Може би трябваше да направя нова тема, за това, което ще напиша в следващите редове, но не се и чувствам чак толкова специален, че да го направя. Ще започна с това, че действията ми не са повлияни от спорове, резултати или нещо друго, решението го взех преди 1 месец и го съобщих на екипа чак снощи. Когато се завърнах през януари в TNWG и говорих с ⚒ HHH ⚒ му казах, че престоя ми няма да е дълъг тук, той ме помоли, за да му помогна в изграждането на PAIN Season-a. Дано да съм бил полезен! Много пъти съм напускал форума, най-вече, защото не исках да гледам как той пропада от стотиците спорове между потребителите. Това не се случи въпреки всичко и трябва да благодаря на всеки един, който е бил част от екипа на форума през тези прекрасни 6 години, за добре свършената работа! Но да си дойдем право на думата! Това не е напускане, а прекратяване на кариерата ми в TNWG. Беше трудно решение, но знам, че това е най-добрия начин да го направя на "The Grandest Stage Of Them All", в един от най-добрите ми мачове някога. Благодаря на всички, които взеха участие в този сблъсък, защото такова раздаване в един мач не бях виждал досега. TNWG има добро бъдеще с тези нови и някои вече не толкова нови юзъри. Евала на пичове като Deren, JohnnyZ, Loverboy, Scroller, Sev, Marian_Nikolov, XTechnical, Schizot, maksito_434, Max_09 и други, които продължават с толкова голямо желание да играят в такъв тип форуми. Радвам се, че успях да направя и мач с някои от тях. За 6 години в този форум съм имал и хубави, и не толкова хубави моменти. Това е един от хубави, защото за 6 години мисля, че съм помогнал на всеки с каквото мога, помогнал съм във форума. Запознах се с много хора, с които съм приятел и до днес. Като играч всичко в TNWG за мен приключи. Няма никога повече да разцъквам, защото по този начин ще се развали последния ми епичен мач. Goodbye and...THANK YOU, TNWG! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|