Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 42 ... 62  Next
АвторСъобщение
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

Тема за напускане - Page 22 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty5/3/2016, 18:36

Nirvana Fan написа:
но просто няма много хора

Иконката на ПоколениИконката на ПоколениИконката на Поколени
Върнете се в началото Go down
makaveli777
Superstar
Superstar
makaveli777

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty5/3/2016, 18:37

ltf? nie sme s 20 chepa poeche ot vas e
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty5/3/2016, 21:46

ще играя на първовото на второто когато защото вие сте железни когато ние вие и те биват предадени на когото и да е поради фактът че изцяло когато невървежен защото хората са казали когато е тогава е преди стореният факт и ненавистта на вселената към един на второто по три на дестинация.
бб, уважения
JohnnyZ
TNW Tag Team Champion
TNW Tag Team Champion
JohnnyZ

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty5/3/2016, 22:04

Всичко разбрах... Smile
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty8/3/2016, 22:01

Съжалявам, че се налага да напусна точно сега преди Пейн, но лаптопа ми се разпадна пред очите ми на две преди малко и просто вече няма как да се случи. Не исках да напускам и от няколко месеца цъкам със страшни усилия, защото не исках да правя кефа на някои други хора и да напускам. Не виждам смисъл и да продължавам, НИКОЙ не обръща внимание на дивите, които пишат 90% по-добри постове, надявам се да не ми се цъка акаунта и да се гаврите с труда ми и не че някой го ебе, че напускам докато нямам комп искренно се надявам да не ме питате защо и какво. Все пак благодаря на хората, които ме научиха да цъкам, хората които ми помагаха. Успех на всички на Пейн и живи и здрави!

Последната промяна е направена от Ninka на 9/3/2016, 06:54; мнението е било променяно общо 1 път
Pamelska
Superstar
Superstar
Pamelska

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty8/3/2016, 22:50

Thank you, QUEEN!
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty8/3/2016, 22:53

Мерси за всичко! Успех в бъдещите начинания! Smile
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty8/3/2016, 22:55

Винаги като видя, че има ново съобщение в тази тема се садвам Sad И този път не бе по различно. Късмет за напред, дано скоро те видим отново тук Smile
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty8/3/2016, 22:58

Стига ме стряскахте бе...

Иконката на Поколени

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty10/4/2016, 08:09

Може би трябваше да направя нова тема, за това, което ще напиша в следващите редове, но не се и чувствам чак толкова специален, че да го направя. Ще започна с това, че действията ми не са повлияни от спорове, резултати или нещо друго, решението го взех преди 1 месец и го съобщих на екипа чак снощи. Когато се завърнах през януари в TNWG и говорих с ⚒ HHH ⚒ му казах, че престоя ми няма да е дълъг тук, той ме помоли, за да му помогна в изграждането на PAIN Season-a. Дано да съм бил полезен! Много пъти съм напускал форума, най-вече, защото не исках да гледам как той пропада от стотиците спорове между потребителите. Това не се случи въпреки всичко и трябва да благодаря на всеки един, който е бил част от екипа на форума през тези прекрасни 6 години, за добре свършената работа! Но да си дойдем право на думата! Това не е напускане, а прекратяване на кариерата ми в TNWG. Беше трудно решение, но знам, че това е най-добрия начин да го направя на "The Grandest Stage Of Them All", в един от най-добрите ми мачове някога. Благодаря на всички, които взеха участие в този сблъсък, защото такова раздаване в един мач не бях виждал досега. TNWG има добро бъдеще с тези нови и някои вече не толкова нови юзъри. Евала на пичове като Deren, JohnnyZ, Loverboy, Scroller, Sev, Marian_Nikolov, XTechnical, Schizot, maksito_434, Max_09 и други, които продължават с толкова голямо желание да играят в такъв тип форуми. Радвам се, че успях да направя и мач с някои от тях. За 6 години в този форум съм имал и хубави, и не толкова хубави моменти. Това е един от хубави, защото за 6 години мисля, че съм помогнал на всеки с каквото мога, помогнал съм във форума. Запознах се с много хора, с които съм приятел и до днес. Като играч всичко в TNWG за мен приключи. Няма никога повече да разцъквам, защото по този начин ще се развали последния ми епичен мач. Goodbye and...

THANK YOU, TNWG!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 22 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 22 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 42 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: