Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 49 ... 62  Next
АвторСъобщение
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

Тема за напускане - Page 37 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 20:36

^ Преди ТОЙ сам каза, че TNW си струва, че Laiok бил добър човек, защото му простил за всичките напускания, но какво стана? Смени си мнението. Той е двуличен. Разбери го и теб те храни, ама ти не знаеш, защото си заблуден. Васко да се научи какво да прави с живота си, защото е една отрепка. Той сам каза, че са го използвали. Да ти кажа ли защо? Защото е прост. Ето затова, той винаги ще е под всички ни, защото е прост и съм сигурен, че си е ударил главата някъде. Радвам се, че се махна, защото сега ми е много по-добре без него.
Върнете се в началото Go down
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 20:41

Смени си мнението, след като го излъга за две обещани неща, които биха били изключително големи постижения за всеки е-федър.
Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 20:44

Напусна......... к'во искаш, да му дадат ВХЦ след напускане ли? А и аз го търпя по цял ден, сдобрихме се след кат' ме предаде по най-мазния начин и накрая вика, че уважава човек, койт' е ВХЦ и не може да драсне 10 реда пост, но кисне в чата.......... де'а.
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 20:45

Вместо да изразяваш крайно неадекватно мнение, вземи малко погледни обективно върху нещата.
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 20:45

^ Каза му, че ще ги даде по-късно, а не че няма да ги вземе. И първо едната световна титла (говоря за Гранд и TNW титлата) и той после се отказа сам, така че не обвинявай Laiok.
Yuliyan
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Yuliyan

Освен, че тоя пич ми мрънкаше още откакто се завърна друго не знам какво има да погледна.
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 20:49

Вижте са, всеки у форума може да нарече Лайок, както си иска, преебавал е доста хора, но Васко най-малко има право от всички да го критиука, 'щото заради неговия гъз ми взе Grand-а и му я даде, държа US титлата за огромен период от време, доколкото си спомням спечели и EU с Bret Hart, щеше и с Jericho, дори Лайчо щеше да му легне с Triple H, но той тогава пак напусна и плана се разпадна в края на мача, точно преди победният му пост... Прецакаха ме и в Cruiserweight заради него, той там стана Champion с Cody Rhodes. Всички тези неща ги е печелил заради Лайчо, не заради друг. Не знам Келнера с к'во му е помогнал, не ми и пука, нито разбирам защо заменя "TNW" с "Rainmaker"... Абе луда работа, извращения...
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 20:54

Сев е много прав. Laiok толкова пъти му е угаждал на алчния гъз, че просто не е за вярване. Колко пъти е трябвало да се съгласяваме с Васко? МНОГО ПЪТИ! Държал ме е до един часа само и само заради една загуба, а с тази загуба щеше да издигне Юлиян. Laiok мога да кажа, че е бил заблуден и не ми повярва като му казвах, че Васко е провал. Казах му, че прави грешка като взе Гранд титлата от Сев. Казах му, че прави грешка като го връща. Не... Той не ми повярва и точно днес, той каза, че съм бил прав през цялото време. Казвам го пак. Васко е един от най-алчните кучки в е федовете. Беше в BBF и напусна два пъти за един ден. Много пъти съм искал да го напсувам до такава степен, че да се самоубие, ама Laiok винаги ме е спирал. Затова, ако го видя пак в чата на TNW. Няма да се замисля въобще, ако ще и правата ми да ми вземат, аз ще го напсувам до такава степен, че да напусне живота. (Не се ебавам Иконката на Поколени )
Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty12/1/2018, 23:50

Как може един ефедър на 20-21 години да се сърди че не го букват правилно, това за мен е лапешко нещо, щото аз не съм виждал Мейн евент сцена но съм повече от доволен от букинга който Андрей и сценаристите ми даваха, аз ако бях на твоите години Вас е щях да джобя на младите таланти и да ги издигам, а не да наричаш Андрей лъжец, плановете може да се променят всеки момент, и какво значение има кога ще влезеш в ХОФ-а и другата година да е пак ще намерим начин да се свържем с теб, за мене винаги ще останеш едно Overrated-нато Посмешище, Rivera нормално да е прав, и с хубав букинг пак няма да станеш нещо по сериозно, откажи  се от ефедовете брато, достатъчно голям си 15-6 годишни да ти говорят истината!
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty13/1/2018, 10:10

Какви hof-ове, какви глупости? 90 % от хората тук, цъкат от 2015-16 и според мен за всеки е твърде рано да бъде вкарван. Васко - баннат или не, сигурно ще видиш това. Не заслужаваш нищо. Първо, защото напусна 1000 пъти и второ в постовете ти има адски безсмислици, самите ти изречения са написани по такъв начин, че не можеш да разбереш нищо, а на всичкото отгоре правиш елементарни правописни и пунктуационни грешки, които и първолак няма да ги направи. Оная путка от Белгия поне имаше за неграмоттността си оправдание, че не живее в България. Твоето извинение какво е?
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 37 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 37 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 49 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: