| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 9/10/2017, 18:29 | |
| Един постоянен играч, заслужаваш малко почивка Евала | |
|
| |
Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 9/10/2017, 18:55 | |
| Върнах се само заради това което цецо направи, Винаги си добре дошъл, братле, успех! | |
|
| |
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
| Заглавие: Re: Тема за напускане 9/10/2017, 20:30 | |
| Жалко, хвана ме яд, че напускаш. | |
|
| |
cr11 New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 23/10/2017, 13:06 | |
| BT Gunn е свободен може да му махнете това което има по шоуто щото няма да се бие повече. | |
|
| |
Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 22/11/2017, 01:37 | |
| | |
|
| |
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 12/1/2018, 19:57 | |
| - VaskoMetala написа:
- Напускане номер 5 мале цели пет напускания ли станаха...... А само две години играя тая игра! Попринцип мислех да се върна, след като ми минат изпитите, но ето замислих се като един неграмотник се замислих и прецених, че начина по които ме буукват не е хубав и заслужавам повече! Лайок е един лъжец и никога няма да се промени колкото и да се опитва ако изобщо се опитва, когато се завърна късно миналата година! Лайок ми обеща, че ще вляза в Залата на славата на TNW, но дойде шоуто за вкарване на Hall Of Fame той ми каза, че съм нов и че няма да вляза е много бързо си поменяш решението моето момче! Сега 2018 година имам вражда с някакъв несериозник дето не е играл от 4-5 години акитвно и идва тук и ми се обяснява не заслужавам това, а заслужавам веднъж да ми се оцени труда, а откакто се завърнах това явно няма да стане именно за това казвам, че това беше края за мен FreeRiver се оказа прав, че няма да стана голям е федър и аз напълно се съгласявам с думите му, но това не е заради мен, а е заради начина по които ме буукват и това винаги ми е бил проблем тук, но какво мога да направя отговора е нищо не мога да направя освен да спра да търпия това! Сега е време да кажа и на кой съм благодарен има само един човек на които съм благодарен и това е Рейнмакъра! Уважавайте този човек много, защото е много добър човек само той ме разбираше и ми влизаше в положението за което му благодария Thank You Rainmaker забелязахте ли това не казах Thank You TNW, защото този фед нищо не ми донесе освен нерви затова казвам Thank You Rainmaker, а не Thank You TNW, защото аз нямам вече е фед кариера тя умря одавна напусканията я убиха! Не искам никой да ми пише нещо под този коментар, защото аз казах това което имах да казвам искам само едно да разберете и то е че да се пушват Админи не е хубаво, но вие никога няма да го разбере момчета! Това беше от мен кариерата на Васко метала като е федър приключи в този ден, но не защото той пожела, а защото админите така пожелаха.
Thank You Rainmaker | |
|
| |
JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2412
| Заглавие: Re: Тема за напускане 12/1/2018, 20:09 | |
| | |
|
| |
SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 12/1/2018, 20:19 | |
| | |
|
| |
Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 12/1/2018, 20:19 | |
| Вика на Laiok лъжец, но той бе човека, който се застъпваше за него постоянно и ни караше да го върнем и да го пушваме. Васко, като се завърна си знаех, че след няколко месеца ще напуснеш. Просто си ми толкова ясен... Честно казано се радвам, че напусна, защото само ни мрънкаш за титли и т.н.т. И като не знаеш какво става в чата на екипа... Просто не се обаждай, защото ставаш смешен като сега. Ти си провали кариерата след второто напускане. Точно тогава падна в очите на половината от TNW. И сега след това пето напускане ти вече приключи с TNW и никога няма да се върнеш обратно. Сбогом, Васко. Радвах се, че беше в TNW преди второто ти напускане. А след това беше за бройката само. И отново... NANANA.... HEY... HEY... GOODBYE! | |
|
| |
Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 12/1/2018, 20:35 | |
| ^ С цялото ми уважение към Андрей, но няма как да не се съглася с Васко. Две неща му бяха обещани от Laiok (вкарване в HOF тази година + световна титла на по-късен етап) и двете неща бяха отхвърлени още докато беше в топ форма. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|
| |
| Тема за напускане | |
|