|
| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
| Заглавие: Re: Тема за напускане 13/7/2014, 14:51 | |
| Официално напускам. От няколко седмици го обмислям и най-накрая взех решение. Още в края на 2012 музата ми да цъкам по тези форуми умря, главната причина сигурно е ниската активност.. От друга страна пък вече нямам и никакъв стимул за игра. Нищо лично към никой, заминавам си с добри чувства. Успех на всички новобранци, и на новия екип.
Викторов: 2009 - 2014 | |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 13/7/2014, 14:55 | |
| И аз взимам същото решние като Викторов, но ще кажа, че няма никакви уговорки и няма нещо определено, което да ме е накарало да сложа край на това да се занимавам с такъв тип форуми. Нищо не е вечно и всичко все някога приключва. Доста пъти съм напускал, но този път това е края, обещавам. Успех на всички, които ще се опитат да запазят този успешен проект! ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 26/7/2014, 03:28 | |
| След дълго мислене дали да подновя играта си в нашият любим форум, стигнах до решение. И то е официално да обява пенсионирането си. Наистина ли съм бил тук цели 5 години? Това звучи доста дълго време... Помня как дойдох тук, във форума, още при самото му създаване, та даже и аз спомогнах за неговото съществуване. Бях пълен с идеи и неща с които можем да направим звездна промяна в тази е-фед индустрия. Главата ми беше пълна с глупости от типа 'как трябва да бъдат нещата'. Имаше моменти в които развиването на форума беше трудно, а дори имаше и моменти когато изглеждаше невъзможно и просто исках да се откажа. Geor4 ми споменаваше, че съм надарен с енергия, ентусиазъм, честност, уважение и любов към форума, а и всички взимащи участие в него. Но искам да му кажа, че тези качества ги придобих от него с времето и искам да му благодаря от сърце. Имах привилегията да се запозная с много приятни и не чак толкова приятни хора, но тези 'не чак толкова приятни' хора ме учеха да не съм като тях, за което трябва да им се отплатя. Искам да окажа чест на всички хора взели участие в TNWG, а и не само за тяхната отдаденост към това скромно хоби. Всеки е спомогнал за TNWG, дори и с най-малкият пост. Радвам се, че във форума има все още някакъв живот и съм много благодарен на хората от настоящият екип, че продължават упорито да се борят за един от най-успешните е-федове в Европа. И последно - не съжалявам за нито една секунда прекарана тук, през тези 5 дълги години си прекарах страхотно в TNWG.
Благодаря ви. | |
| | | Гост Гост
| | | | Sashundera TNW Hall of Famer
Location : Bulgaria,Sofia Join date : 22.05.2010 Posts : 1449 Age : 27
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/7/2014, 05:57 | |
| Thank you Tichar clap clap clap Thank you Baev Clap clap clap Thank you lai4o clap clap clap. И аз набързо казвам довиждане. Много хубаво съм си прекарвал тук през годините. Няма да пиша романи, защото знам че един ден ще се върна. Както и тримата глупаци по-горе. | |
| | | Balotelli New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 7/9/2014, 13:35 | |
| Аз напускам поради причината, че напоследък имам доста работа, но знайте, че се връщам до година или две. Ще се опитам и по-рано, но за сега така се случи. Чао на всички в този сайт просто нямам шанс да играя, но ще се върна. Чао TNWG до нови срещи и дано когато се върна да има още надъхани фенове на кеча които да играят тук. | |
| | | Rage TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 26/2/2015, 14:41 | |
| Джерико е свободен | |
| | | Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/3/2015, 23:56 | |
| AJ Styles e free! ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
| | | FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2298 Age : 31
| Заглавие: Re: Тема за напускане 11/4/2015, 14:35 | |
| Искам да ви стане ясно, напускането ми няма нищо общо с революцията, която направи Дъки, просто му подадох ръка, понеже той има право, защото колкото и да отричате, всички знаеха, че освен Барби-то, никой не поемаше никаква отговорност и останалите дори не бяха активни, и трябваше все пак да има някаква промяна, и мисля, че всички останали потребители са на това мнение, също. Както и да е....отдавна мислех да напусна е-феда, разбирайте го както си искате, не, че имаше смисъл изобщо да играя на Пейн, защото рано или късно щях да пусна Световната титла на някой, и не ми дремеше за това дали съм шампион или не, това го доказах с моето напускане. Това, което имам предвид е, че аз няма цял живот да киснем тука по канафките и да храним едни и същи тролове, като кажа, че не ми се занимава с нещо - значи наистина го имам в предвид, аз съм човек, който си държи на думата. ___________________ #TeamSev- Spoiler:
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
| |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 18/4/2015, 20:19 | |
| Christian е свободен! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
| | | | Тема за напускане | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |