Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Тема за напускане

Go down 
+117
Голямото Черно
Chris Wolf BG
Агента от Сливен
Teodosiy
Slavchov15
Adam
Никой
ivoCOO
EMPRESS
Light
Adam 3:16
Blue Justice
Martozzy
The Pharaoh
Aculite
hako10
Dimarata
Störm
ne sum darka
King Zuco
The "1948" One
Жоро Игната
Tommy End
laiok
alex_alex
cr11
Cekoki
PacoBITW7
Ivchonii
Yuliyan
Gabriela
Cappy
TheOne
The VillainOne
Misho.gd
FrozEe
LegitBo$$
jinXeD
Independent
bultras
Rainmaker
maksito_434
Shizo
Pamelska
Scroller
GodNikolov
#GirlBye.
elshaarawy92
JohnnyZ
makaveli777
- CrystaL -
Главния Хаджиев
deren
Nikki Bella
Сантино Говняр
jon_4
Love
Nina
realbatista8888
IvChon
Koopa
Wrestling God
Stratusfaction
Foley
Asesino
Pete Apple
Teller
The Queen
Парцалев
Petio_da_pripada
5]|u3 P4n7$
ShwN
Don't cross Rhodes!
Paparazzi Princess
SevBoom
KiNg_SiZe
Loverboy
IZGNANNIK
FreeRiver
Rage
Balotelli
Sashundera
Karpizzle
Kepi
jimmyking
Baevtista
Asasinate
Raven666
Diamond Cutter
sasho99
That's Not Cool
GOAT
TheAmericanNightmare
sangrr
DamonX
stenko
hedshot
Flam3
slim
Perfectionv2
Petioo09
True-Legend
Hot Shot
BarsakaMadafaka
GamE Ove[R]
FørbiddenEnÐ
Geor4
DakotaKaiCTRL
king of kings
ivan_97
Canadian Rage
bocov
znakaProductions
Awesome
Dark Wizard
Extreme'Diva
- Miss El .
121 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 37 ... 62  Next
АвторСъобщение
DakotaKaiCTRL
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
DakotaKaiCTRL

Тема за напускане - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty13/7/2014, 14:51

Официално напускам. От няколко седмици го обмислям и най-накрая взех решение. Още в края на 2012 музата ми да цъкам по тези форуми умря, главната причина сигурно е ниската активност.. От друга страна пък вече нямам и никакъв стимул за игра. Нищо лично към никой, заминавам си с добри чувства. Успех на всички новобранци, и на новия екип.

Викторов: 2009 - 2014
Върнете се в началото Go down
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty13/7/2014, 14:55

И аз взимам същото решние като Викторов, но ще кажа, че няма никакви уговорки и няма нещо определено, което да ме е накарало да сложа край на това да се занимавам с такъв тип форуми. Нищо не е вечно и всичко все някога приключва. Доста пъти съм напускал, но този път това е края, обещавам. Успех на всички, които ще се опитат да запазят този успешен проект!

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty26/7/2014, 03:28

След дълго мислене дали да подновя играта си в нашият любим форум, стигнах до решение. И то е официално да обява пенсионирането си. Наистина ли съм бил тук цели 5 години? Това звучи доста дълго време... Помня как дойдох тук, във форума, още при самото му създаване, та даже и аз спомогнах за неговото съществуване. Бях пълен с идеи и неща с които можем да направим звездна промяна в тази е-фед индустрия. Главата ми беше пълна с глупости от типа 'как трябва да бъдат нещата'. Имаше моменти в които развиването на форума беше трудно, а дори имаше и моменти когато изглеждаше невъзможно и просто исках да се откажа. Geor4 ми споменаваше, че съм надарен с енергия, ентусиазъм, честност, уважение и любов към форума, а и всички взимащи участие в него. Но искам да му кажа, че тези качества ги придобих от него с времето и искам да му благодаря от сърце. Имах привилегията да се запозная с много приятни и не чак толкова приятни хора, но тези 'не чак толкова приятни' хора ме учеха да не съм като тях, за което трябва да им се отплатя. Искам да окажа чест на всички хора взели участие в TNWG, а и не само за тяхната отдаденост към това скромно хоби. Всеки е спомогнал за TNWG, дори и с най-малкият пост. Радвам се, че във форума има все още някакъв живот и съм много благодарен на хората от настоящият екип, че продължават упорито да се борят за един от най-успешните е-федове в Европа. И последно - не съжалявам за нито една секунда прекарана тук, през тези 5 дълги години си прекарах страхотно в TNWG.

Благодаря ви.
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty26/7/2014, 07:50

Вътрешно се надявах не това да е крайното решение и на трима ви, които последно сте писали. Бяхме един страхотен екип още от самото начало и факта,че "надживяхме" другите е-федове говори много. Благодаря ви много за страхотните моменти тук, както и за това, че оставихте форума в добри ръце. Ще се радвам, ако все пак скоро отново ви видим на линия, в екшън. peace, dawg
Sashundera
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Sashundera

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty27/7/2014, 05:57

Thank you Tichar clap clap clap

Thank you Baev Clap clap clap

Thank you lai4o clap clap clap.

И аз набързо казвам довиждане. Много хубаво съм си прекарвал тук през годините. Няма да пиша романи, защото знам че един ден ще се върна. Както и тримата глупаци по-горе.
http://ifyousmell.com/
Balotelli
New User
New User
Balotelli

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty7/9/2014, 13:35

Аз напускам поради причината, че напоследък имам доста работа, но знайте, че се връщам до година или две. Ще се опитам и по-рано, но за сега така се случи. Чао на всички в този сайт просто нямам шанс да играя, но ще се върна. Чао TNWG до нови срещи и дано когато се върна да има още надъхани фенове на кеча които да играят тук. Smile
Rage
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rage

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty26/2/2015, 14:41

Джерико е свободен Smile
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty30/3/2015, 23:56

AJ Styles e free!

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
FreeRiver
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
FreeRiver

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty11/4/2015, 14:35

Искам да ви стане ясно, напускането ми няма нищо общо с революцията, която направи Дъки, просто му подадох ръка, понеже той има право, защото колкото и да отричате, всички знаеха, че освен Барби-то, никой не поемаше никаква отговорност и останалите дори не бяха активни, и трябваше все пак да има някаква промяна, и мисля, че всички останали потребители са на това мнение, също. Както и да е....отдавна мислех да напусна е-феда,  разбирайте го както си искате, не, че имаше смисъл изобщо да играя на Пейн, защото рано или късно щях да пусна Световната титла на някой, и не ми дремеше за това дали съм шампион или не, това го доказах с моето напускане. Това, което имам предвид е, че аз няма цял живот да киснем тука по канафките и да храним едни и същи тролове, като кажа, че не ми се занимава с нещо - значи наистина го имам в предвид, аз съм човек, който си държи на думата.

Тема за напускане - Page 13 Cbncpl7

Spoiler:
http://sashundera.homo.com
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty18/4/2015, 20:19

Christian е свободен! Huggin
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Тема за напускане   Тема за напускане - Page 13 Empty

Тема за напускане
Върнете се в началото 
Страница 13 от 62Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 37 ... 62  Next
 Similar topics
-
» NXT TV - обща тема за дискусии
» Важна тема: BACKSTAGE
» RAW - обща тема за дискусии
» SmackDown - обща тема за дискусии
» AEW Dynamite - обща тема за дискусии

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW SIGN A CONTRACT-
Идете на: