Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Пиша това малко предварително, а защо това е така ще изтъкна към края на поста си. На идното ППВ ще се състои последния ми мач като цяло в е-фед средите. Не напускам поради дразги с когото и да е, а поради личен event. Може би само един човек, или максимум двама от всички вас знаят, че всъщност съм семейна и към края на годината членовете на семейството ми ще станат с еднО повече. Естествено, това са хубави новини, които споделям, но в крайна сметка ангажиментите ми също ще нараснат и е напълно разбираемо, че ще трябва да се лиша от още някои забавни/разтоварващи дейности.. като занимавките в интернет пространството.
Преди да премина към позитивната част на съобщението си, тъй като имам да благодаря на доста хора, съвсем накратко бих вметнала, че не всичко бе цветя и рози от завръщането ми януари миналата година, досега. Извинявам се, че ще спомена и другия форум (ЕWF) но имаше доста спекулации от страна на НЯКОИ ХОРА (разочароващо, включително обидни думи от бивш потребител) относно "разпадането" му. Конкретния форум не бе пред разпадане до момента на почивката, която реших да си взема. Реалната причина, поради която се наложи да напусна тогава, бе абсолютно сходна с тази, поради която напускам TNW сега. Надявам се е станало ясно на тези някои хора, че съм имала legit извинение, а не е ставало дума за притеснение относно бъдещето на е-феда или пък отчаяние, че нещо не се получава. В този ред на мисли, отново за същите тези хора, чиито имена не желая да упоменавам, ще кажа, че имах опцията когато видях, че имам време за занимаване с форумни проекти, да се завърна към моя собствен и да го играя дори по-стабилна конкуренция от преди, НО прецених, че в това няма смисъл, че трябва да се заровят томахавките, и че ако имам някакви грехове към TNW - мога да ги изкупя. Съответно се опитах да направя максимално възможното за да съм максимално полезна, дори да беше разчетено по грешен начин. Така или иначе обаче, започнала съм "кариерата" си тук, и е абсолютно редно да я завърша тук.
Искам да благодаря на хората, които се свързаха с мен и ме приветстваха обратно - това са Deren и Geor4. Особено много съм признателна на Баев, тъй като през годините остана един от малкото, който на 100% и винаги се е отнасял с уважение към мен, работили сме много заедно и сме направили не малко заедно както като игра, така и в екип. Макар дразгите ни през далечната вече 2015-та, ще благодаря и на Андрей, който също не се отнесе надменно към моето присъствие, а дори напротив - с радост ме прие обратно тук. Направихме и страхотен мач, между другото, и бях адски приятно изненада,че е обърнал внимание на това, което искам да правя с образа си. Изключително огромни благодарности изказвам и към Adam. За никого не беше тайна, че goal-a ми бе да направя поне един мач с него. Очакванията ми бяха надминати след като успяхме да изградим повече от 3-месечна вражда. Смело мога да заявя,че това беше най-добрата вражда и това бяха най-добрите мачове, които някога съм имала. Adam е не само стойностен играч, но и стойностен човек, и за мен бе чест да го опозная. Благодаря на Дарк-а, Агента и Райвер-а, които останаха на 100% лоялни към мен и когато имаше нужда от това - се застъпиха за мен и за истината, макар че си го отнесоха и те. Хора като тях са достойни за уважение. Не става дума за целуване на задници, когато е угодно *кхъм, кхъм*, а за moral code. Благодаря на Денката, Дамян, Славчов, Свиката, Енчев, Марто, Васко, Сев .. които обезателно направиха времето ми прекарано тук, по-конкретно по чатове и podcast-ове, наистина забавно. Без някои от тях просто форума ще си загуби живинката. Така че дано останат активни колкото е възможно по-дълго занапред. На останалите само мога да пожелая всичко най-хубаво в личен план, и развитие нагоре във е-фед средата.
Сега към по-основното. Както вече казах, идното ППВ ще маркира и последното ми участие като играч. Все още има доста време докато то се случи. Ако някой от вас желае да поеме Крисчън след мен, нека да се свърже с мен, или поне с Пеши, за да могат да се организират нещата и съответно финала на предстоящия мач, да е в пряка връзка с бъдещото развитие на Cage образа. Смятам,че може да се направи още доста с него, да се развие по-подобаващо и т.н. .. така че ще се радвам ако някой го играе след мен.
Благодаря отново на всички за емоциите и преживяванията през изминалата година и половина. Както и на TNW, тъй като съм част от проекта още от създаването му.
THANK YOU TNW (18.06.2010 - 04.06.2022)
Последната промяна е направена от - ExplicitVixen. на 6/5/2022, 09:43; мнението е било променяно общо 1 път
Агента от Сливен Superstar
Location : Сливен, Калифорния Join date : 23.03.2018 Posts : 350 Age : 23
Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2022, 02:17
Вили, ти си човекът, който ми отвори вратите към e-федовете, като започнем от EWF и стигнем до тук - в TNW. Единственият начин, по който мога да ти се отплатя, е като кажа, че насреща имаш верен приятел, на който винаги можеш да вярваш - доказвал съм ти го много пъти досега, но искам пак да го кажа. Благодарение на теб, аз продължавам да играя в е-федовете със същата голяма страст, каквато имах в началото. Силно се надявам, че един ден ще се върнеш поне за една вражда. И поне аз се надявам, че ще бъде с мен, тъй като винаги съм искал да имаме такава, но никога не сме имали тази възможност.
THANK YOU FOR EVERYTHING!!!!
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2022, 12:12
Силно съм разстроен да чуя новината, че на идния турнир ще е последният ти мач, Бижу на е-федовете в България! Разделяме се наистина с един безкрайно стойностен играч и красива жена, също така, за което наистина много съжалявам! Благодаря ти за всяка една твоя дума, като започнем от това, че съм допринесъл за времето ти тук, та до висотите, които постигнах благодарение на всеки един от вас и вашата подкрепа, в това число - и твоята. Надявам се да те съпътства винаги попътен вятър в живота ти и да бъдеш много щастлива. И за финал ще напиша такa:
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2022, 12:50
Страхотен последен рън, Вили, браво! Със сигурност страхотен начин да завършиш 'кариерата' си в е-фед средите. Жалко, че не успяхме да се сблъскаме на TNW ринга, но съдба... Пожелавам успех в личен план и, колкото се може по-малко будни нощи, ха-ха! #ThankYouBarbie
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6894 Age : 26
Заглавие: Re: Тема за напускане 6/5/2022, 12:55
Много се радвам за твоето щастие в личен план, но... Ще липсваш ужасно много на форума. Никога няма да забравя 2010 как бях на море и когато се върнах и седнах на компютъра, видях, че са се появили малко повече хора и че дори имаме и момичета. Винаги се е работило с лекота с теб и винаги си давала всичко от себе си за TNW и си гледала на всички да им е добре и приятно. Жалко за скандала през 2015, който раздели много хора и ме е яд, че го допуснах, но няма да бъркаме в миналото. Благодаря ти за всичко, което си направила както за мен, така и за TNW! Пожелавам ти успех във всичко и макар да си мисля, че някога товаа ще се случи, се надявам да се върнеш!
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 4/6/2022, 21:08
Well, този момент дойде. Бях казал, че ще напусна през септември, но има промяна в плановете и на турнира се видя. Първо, искам да се извиня на Сев, с когото искахме да направим добра вражда и мач, но не се получи. Извинявам се за това, че не направихме мача, който ние двамата искахме. Също така се извинявам и на екипа, че може би го оставям в труден за форума момент, но просто нямаше как. Колкото и банално да звучи за някои, в сесия съм, изпитите и изискванията към мен са много високи в този момент и трябваше да избирам между форума и университета. Отговорът е ясен. Преди да напусна TNW бих искал да благодаря на човекът, който ме покани в този форум. Това е Рейнмейкъра, този гаден педелюр бе първия човек, който ме покани тук и не съжалявам за своето решение. Дойдох в този форум през 2020 година. Две години, които минаха страшно бързо. Имаше много емоции със сигурност. Запознах се с нови хора, като Мариан, с когото станахме близки приятели. В този списък влизат Славуцата, Йоан, Марто, Сев и други. С други се сдобрих, а с други се скарах. Дали съжалявам за някои неща? Определено, но дали бих променил нещо от стореното? Категорично не. Радвам се, че бях в този форум, радвам се че играх със страшни пичове. Също така се радвам, че съм и част от най-великата организация. КОМИТЕТА НАПРЕД И НАГОРЕ! Бяха хубави две години, през които видях много, получих много и се забавлявах много. Радвам се, че бях част от този форум и че ми бяха дадени толкова много шансове от хора като Андро и Пешляко. Те ми помогнаха да развия играта си и да бъда това което съм в момента със Скалата. Едно огромно благодаря на всички, че ме приеха тук. Теодосий няма да си тръгне завинаги, някой ден може да се върне, но това няма да се случи скоро. Скалата може да бъде игран от всеки, няма нужда да ме пита. Не смятам, че трябва да бъда питан за игра с кечист в нет форум. Благодаря на TNW за спомените! От Теодосий и The Rock, довиждане и всичко най-хубаво!
FreeRiver, Dimarata, JohnnyZ, Scroller, Rainmaker, Adam and Slavchov15 харесват този пост.
~2023 'Fight for Glory' Winner~ ~2019 'Cage of Violence' Winner~ ~Mr. Get the Keys/Suitcase 2022~ ~'YL' Get the Keys Winner~ ~Triple Crown Winner~ ~Grand Slam Winner~
~1x TNW World Heavyweight Champion~ ~1x TNW Intercontinental Champion~ ~2x TNW Tag Team Champion~ ~1x TNW Defiant Champion~ ~1x TNW Global Champion~ ~1x TNW Grand Champion~ ~1x TNW Pure Champion~
Honours/Memorials: Slammy for Feud of 2019 Slammy for Gimmick of 2019 Slammy for Best Talker of 2023 Slammy for You Still Got It in 2018 Involved in the only Live 'Sex Celebration' in TNW History