Гост Гост
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 20:30 | |
| Знам, че много хора ще се ядосат, но вече не издържам истината е, че напуснаx онзи фед наречен ЕЛФ заради един човек и той беше Дарксайдера и мислех, че като дойда тук нещата ще се оправят, но не съм бил по далеч от истината ето, че същия човек, който направи така, че да ме махнат от там дойде и тук още, когато разбрах, че Дарка идва се почувствах много зле, защото аз наистина не мога да го понасям, но реших да опитам да му дам шанс, когато станахме с него пак отбор и победихме си повярвах и си казах може би се е променил, но щом ми каза, че ще си сменя кечиста и историте с това, че не му се играе ми стана ясно, че същия нещастник затова реших да се оправям сам! Сега, когато той и Rainmaker ми казаха, че живота ми е в Е-федове се замислих и си казах прави са това не съм аз някой ден ще имам деца ще имам семейство, работа тоя форум не ми е живота затова точно заради този потребител аз обявявам, че се пенсионирам искам да благодаря на първо място на Сев, защото без него нямаше да съм тук, след което искам да благодаря на ManCityFTW, Косйо, Цецо, защото тези хора ми помогнаха много за играта ми и с някой от тях се скарах, но това не значи, че не ги уважавам! Сега, за да не кажете тоя напуска и няма да си изиграе враждата..... Nickname: The Hitman Password: vasko123 Това е името и паролата на профила ми, който иска да влиза и да играе с Брет Харт, защото аз вече нямам нерви, а и с този дразнител Дарксайдера вече изобщо нямам желание да играя искам да знаете едно TNW времето, което прекарах тук беше страхотно и ако някой ден се върна отново към Е-Федовете ще се върна тук, но това ще е, когато Дарксайдера изчезне от този фед, защото аз и той не можем да сме в един фед до тогава..... А преди да кажа последни думи ще си изиграя последния мач с Дарксайдер, след което ще напусна, защото мразя да оставям нещатата си не довършени и така както казах до тогава искам да кажа само едно Благодаря TNW за всичко и се надявам някой ден отново да се видим. Thank you TNW From The Hitman Baby |
|
Independent Superstar
Location : Balchik mafia Join date : 04.02.2016 Posts : 344 Age : 21
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 20:44 | |
| Тъпо е че напускаш, беше забавно с теб и правихме много добра вражда, надявам се да се върнеш!
#thankyouvasko | |
|
LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 20:56 | |
| | |
|
deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:04 | |
| Здравият кеч винаги е с отворени врати за Васко Метала <3 | |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:05 | |
| Може да ида там да ги по бия малко с Брет Харт |
|
The VillainOne New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:11 | |
| Ахаха ... смях. Браво васе, отново докажи ,че наместо да ми се покажеше- бягаш. Аз ли съм ти виновен. Пак ли аз всичко. Европейски шампион си-имаш един шибан мач с мене и вече айде .... То бива бива женски изпълнения ама чак толкова .... Айде пак глупости.... Човек това е игра. ИГРА ИГРА ИГРА ИГРА. И тъй като сега трябва да ти оправя бакиите ще изиграя мача -САМ . След което просто ще паднеш в очите на цяло TNW - като изключим федовете си пич. Винаги си ми бил приятел във интернет, така и ще си остане
THANK YOU VASKO!!!! | |
|
bultras New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:13 | |
| НЕ МИ ТРИИТЕ МНЕНИЕТО!!!!
Ти си пълен смешник кучко! Повече не искам да те виждам тука...... Мека китка такава. | |
|
bultras New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:14 | |
| НАПУСКАМ!
Щом ще ме банвате от чата като си изразявам мнението... ЧАО!!! | |
|
The VillainOne New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:21 | |
| НЕ ВЕ . БРАТ СТОЙ ТУКА - ТИ СИ НИ ЦЕНЕН ЧОВЕЧЕЦ | |
|
bultras New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:24 | |