|
| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 21:47 | |
| Са да знаити няма са връщам. Нема ме има, шот получих тайтъл шот- за YU-GI-OH титлата. Ще спечеля 1 000 000 дислайка от финала на клипа излъчван пряко през бъгбокс с коментатор- тоя дет интервюира рап легендите!!!! Ще пее жоржано на тоя мач на хилядолетията. Щото е велик. Ще викна и бай жоро от врацата, да ми крещи кат публика, щото друга нема да има. Аз ще съм хиил и като ми вземат точка ,ще напусна щот са ме провокирали ще се върна. |
| | | The VillainOne New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 27/9/2016, 22:08 | |
| Точно в това,че те иронизирах на макс. Да видях че имам изтървани запетаи и една грешно сложена такава, НО това не умаложава факта,че се държиш като дете постоянно. И да васко-СМЕШНО Е . И ЛАйок направи нещо много умно, като ме доведе и прие. А ти няма да го разбереш,защото винаги ми беше в .... сянката (както ти би казал) | |
| | | Парцалев Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/9/2016, 00:51 | |
| Време е приказката да свърши завинаги, благодаря на много от вас който ми помогнаха, особено на хора като Сев, Виктор Викторов и Митко който ми подадоха ръка като дойдох, запознах се с много чудесни хора и такива който не са много чудесни, намерих приятели в лицето на много от тези хора като Северин, приятно ми беше прекарах вече близо 3 години от живота си в е-федовете, успях да направя много неща за това време, бях в екипа дори и създадох вие знаете кого, видях и добрите и хубавите страни от е-федовете, благодаря на всички, дали съм ви обиждал или не, това няма значение това място нямаше да е същотото без някой от вас, благодаря ти TNW-TNW, Thanks you TNW.
| |
| | | SevBoom TNW MMA Champion
Location : Suplex City Join date : 14.09.2014 Posts : 3692 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 30/9/2016, 00:56 | |
| | |
| | | TheOne New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/11/2016, 19:57 | |
| Мда ще изям голям хейт, знам го , оценявам го , че някой не ме харесват, че ще бъде прилечен с ония трол, НО . Едно е да напуснеш ЗАради титли , и че те ебават. Друго е да напуснеш , защото мислиш , че феда ти умира заради човек- Човек който съсипа целия фед. Разцепи го на 2 и изгони хората там. Дори с присъствието си. Ще кажете- Ти си нов , махай се , винаги си бил такъв, къш , махай се елфар и така - НЕ! Аз не се махам заради вас- вие сте пълните пичове. Пълните маняци. Напускам заради една утрепка- която не се научи, че с нейните капризи не е добре дошла. Тази утрепка е Косьо- Винаги той и той и той. Като че ли личната жена на Лаек. Подигравка с Сев на сламитата, подигравка с много хора . Косьо съсипа всичко във този фед. Косьо и ще го довърши . Като че ли едно време като ривера е изстрил BBF или ония фед , който изтри - не помня sori motori. Но винаги хора като Калнекса, като Джони, Като шизо , Като божо , Сев , лаек ще останат пичове (сори ако изтървам някой , викторов , нинка , мия и всички без Косьо). Косьо е бедствие . Ако искате ме хейтете - аз знам ,че съм направил правилното . А именно - край с Косьо . | |
| | | deren TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/11/2016, 20:00 | |
| Deren отива в и дабалю еф Darka отива в TNW(g) Deren напуска и дабалю еф Darka напуска TNW(g)
Съдба.... | |
| | | Гост Гост
| Заглавие: Re: Тема за напускане 4/11/2016, 20:02 | |
| Дарк няма да ми липсваш само това щи кажа!!!! |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 24/12/2016, 03:14 | |
| КЕНИ ОМЕГА Е СВОБОДЕН! От няколко човека се знаеше, може би и от повече от колкото трябваше, но сега е моментът да го обявя официално... Точно след като завърши най-голямото събитие, след последният изписан пост, точно след 105 дена, когато завърши Pain VIII, аз повече няма да бъда част от TNW. Рано или късно все някога трябва да спрем и най-важното е да знаем кога да спрем. Аз мисля, че 2017 година е правилният момент за мен да напусна това място. Това място, което беше като втори дом за мен през тези 7 години. Дали ми е мъчно, че го си тръгвам? Да ви кажа честно, не. Може би през тези 7 години съм видял всичко, прочел всичко и просто знам, че едва ли ще мога да извлеча повече от себе си и да видя нещо, което да ме изненада. Бил съм и в светлите дни на компанията, бил съм и в най-тъмните такива. Седем години са прекалено дълго време, за да не знам повечето неща за този форум, за този тип игри, ако не и всичко. Срещнах какви ли не хора в този форум и искам да им кажа, че съм им благодарен. Благодарен съм на всеки мой съперник, срещу когото съм писал постове, на всеки мой партньор с когото съм писал постове. Благодарен съм на всеки, който е написал някакъв пост в тази федерация, какъвто и да е бил той, защото все пак е дал нещо от себе си за Total Nonstop Wrestling и това е най-важното. Все още имам няколко месеца, за да дам и последното което е останало в мен за тази индустрия, имам още няколко месеца да се раздам за благото на Total Nonstop Wrestling и повярвайте ми, ще го направя точно като за последно. Ще играя чисто и просто за тръпката от играта и ще се опитам да и се насладя като за последно, защото наистина ще е. Аз съм привържаник на поговорката, че в този бранш идваш по гръб и си отиваш по гръб. Дори аз, обаче не знам по какъв начин ще завърши моята кариера. Нямам си и на идея и даже срещу кого ще е моят последен мач, все още не знам срещу кого аз ще имам честта да застана на един ринг за последно, но от сега искам да му благодаря, че ме е уважил и заедно ще направим сблъсък, който съм сигурен, че ще бъде запомнен. Много хора заявяват, че TNW без мен няма да продължи да съществува дълго... Това са пълни глупости. Та кой съм аз? Кой съм аз пред хегемона, наречен Total Nonstop Wrestling? По дяволите, аз дори не съм искал да се поставя в позиция на собственика на компанията... Никой не е по-голям от TNW. Аз съм просто човек, който все пак се реши да даде нещо на тази компания, защото не искаше да я види как се срива, когато нямаше кой да се застъпи за нея и да й се отблагодари за всичките тези невероятни 7 години и мисля, че изпълних дълга си. След Pain, TNW не е моя отговорност. Не съм сигурен кой ще застане начело след моето напускане, но се надявам той също да има сърцето и психиката да успее да се справи с тази не лека задача. Ох, защо ни трябва само минута, за да кажем "здравей" и цяла вечност, за да кажем "чао"... Сега е времето да се насладя на последните ми месеци като собственик и най-вече... Като играч. БЛАГОДАРЯ ВИ! | |
| | | Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
| Заглавие: Re: Тема за напускане 24/12/2016, 03:25 | |
| CM PUNK Е СВОБОДЕН!! Искам да съобщя на всички драги съфорумници това което направи и колегата над мен. Мисля, че вече съм направил всичко което може да се постигне и е крайно време след Pain VIII щафетата да бъде предадена на някой друг. Крайно време е всички тези печеления на титли, постоянни победи в мачове да спрат... Време е всичко да бъде върнато към нормалното. Има много хора във федерацията, които трябва да се качат на последното стъпало и да се вдигнат на върха, а вече се усеща, че започваме да им пречим с Андрей. Има няколко месеца до последното ми участие в тази компания и ви обещавам само едно е и то, че ще видите най-доброто от мен. Мисля, че тези последни месеци ще бъдат напълно достатъчни за мен, за да сложа краят на кариерата и да направя няколко последни добри мача и да оставя хубави моменти. Истината е, че до сега не съм напускал веднъж, но този път ще е за последно. Обещавам ви, че повече няма да видите мен - Константин Недялков в тази федерация след Pain VIII. Вероятно повечето от вас може да се зарадват на новината, тъй като не е тайна за никого, но през последните месеци натрупах не малко hate, което също доказва, че съм дал всичко което съм можел за TNW и трудно ще намеря какво още да ви покажа. Благодаря ви отново за всичко, благодаря и най-вече на малкото, но важни приятели които намерих през годините благодарение именно на TNW. | |
| | | Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 24/12/2016, 12:13 | |
| И двамата дадохте много за форума... Но вашия край вече наближава и се радвам, че сте се усетили и то точно навреме. Също така искам да ви благодаря за мачовете, които сме играли и никога няма да забравя онази тройна заплаха в която участвахме и тримата. Ако някой не си спомня може да я види тук! Друго няма какво да кажа освен едно благодаря! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
| | | | Тема за напускане | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |