Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 16:49
Дааа! Ето я и втората елиминация за вечерта!
bocov TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 16:54
Джон сина излиза на ринга
stenko Superstar
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:05
Ето че този мач продължава Гробаря започва да налага Кингстън който е на земята. Гробаря се отръпва и Кингстън веднага атакува с Kip Up Headscissors. Кофи запраща Гробаря към въжетата и Ортон идва на помощ на Кофи като правят на Гробаря двоен Dropkick.Мъртвеца лежи и не помрадва.Кофи изправя опонента си като го рита в корема и му прави страховито ДДТ.Кофи вижда че Гробаря се търкаля към корнера и той не го оставя на мира като му прави втори Corner Splash за тази вечер последван от Monkey Flip какъв ход от Ганаеца който продължава да налага мъртвеца готов е да го разкъса. Сега Кингстън се засилва към Крисчън като започва да го налага в ъгъла със серия от удари последвани от Dropkick.Кофи започва да се развихря сега привиква на помощ и Ортън който помага на Кингстън вдигането на Крисчън като му правят страхотен Суплекс.Крисчън е там където Кофи го иска в средата на ринга и това е Boom Drop и за канадеца.Той се отново се запътва към гробаря като го налага в корнера 1....2.....3......4......5.....6...7...8...9....публиката пощорява след като гледа Ганаеца как гази в този мач гробаря е пребит много жестоко и едва помръдва Кофи е решен да го елиминира като му забива Vertical Suplex .След което го рита в корема и това е S.O.S. Кингстън отново се отласква от въжетата и прави Boom Drop и за гробаря сега го изправя премята го над въжетата след което му прави Trouble in Paradise а Ортън се опитва да Елиминира Крисчън имаме ли двойна елиминация?
Earl Hebner TNW Official Referee
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:10
Мили боже, Крисчън успява да се спаси, но това не важи за Тейкър! Ето, че Гробаря бива елиминиран!!
mrxrivaL New User
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:13
Ето го и него! Lance "The Impact Player" Storm се показва в началото на рампата а заедно с него е и сексапилната Dawn Marie. Ланс пуска една усмивка след което с вдигнати победно ръце захожда бавно по рампата...
-------------------------------- Ланс бавно крачи по рампата и ето, че идва момент в които стига ринга след което се плъзга под третото въже и се включва в боя като атакува всеки един който му се изпречи на път с леви и десни чукове! --------------------------------
bocov TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:14
Джон Сина поглежда опонентите си. Рита в корема Кофи Кингстън и след това му прави FU. Джон Сина се кача на най-горното въже и скача от него. ДАЛИ ИМАМЕ ЕЛИМИНАЦИЯ?
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:14
Мили боже, Сина явно се побърка. Какво направи той току-що??? Джон се самоелиминира!
slim New User
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:19
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 BEEP!
*Another me is what there will never be*
Боже мой!Това е Джеф Харди!!! And from Cameron North Carolina...The Charsimatic Enigma!!!Jeff Hardy
Харди гледа към огромното лого на Pain и започва да върви бавно към ринга,като пипа ръцете на феновете
mrxrivaL New User
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:24
И ето, че Ланс Сторм се включи в боя.. той започва да налага с леви и десни чукове Кофи Кингстън след което хваща Ортън, Irish Whip-ва го в ъгъла на ринга а там започва да му нанася серия от ритници в гърдите: ЕДИН, ДВА, ТРИ, ЧЕТИРИ...ПЕТ! Ортън пада като талпа на колене а Сторм го довършва със страхотен Head Kick! В следващия момент Крисчън атакува Ланс в гръб като след това го засилва срещу въжетата обаче при завръщането си Ланс му откъсва тиквата с оригинален Super Kick! Сторм се развихри сериозно.. той отива до Ричърдс след което го изправя дърпайки го за ръката и го Irish Whip-ва право върху Крисчън след което го хваща за кръстат и следва с German Suplex! "The Impact Player" има пълно надмощие в мача всички се търкалят из ринга а той пуска една усмивка след което хваща Крисчън.. качва го на раменете си а след това го тръшка на тепиха със Steamroller Slam! За момента Крисчън е извън сметките.. Сторм се захваща отново с Кингсън като започва да му забожда ритници в тила след което го засилва право срещу сглобката и го премята с German Suplex! Вижте само Кофи в момента той изобщо не знае къде се намира ето, че Ортън се засилва срещу Сторм но той го премята с Back Body Drop на ръба на ринга след което опитва да му забоде десен чук но Ортън заляга и след това забожда десен чук на Ланс като по този начин го разкарва от себе си.. Но ето, че той се връща и забожда Super Kick на Ортън и го поваля на ръба на ринга.. След което хваща Кингстън, намества си го в удобна позиция.. вдига го и размазва на третото въже след което се засилва и се стоварва право върху него: Дали това е края за Кофи???
Заглавие: Re: ME: Road to Pain 2012 Match 10/3/2012, 17:26
Мили боже, Кофи показва страхотна атлетичност и пада от ръба на ринга, но някак си успява да се улови за барикадата, без краката му да докоснат пода. Сега виждаме, че Кофи успява да отскочи от барикадата право на ръба на ринга, отново.. Мили боже, какво ли още ще видим?!
Последната промяна е направена от Earl Hebner на 10/3/2012, 17:31; мнението е било променяно общо 1 път