Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : Сливен, Калифорния Join date : 23.03.2018 Posts : 350 Age : 23
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 18/4/2021, 20:28
- ExplicitVixen. написа:
Само да питам... къде ми е бирата!?
GOAT and Yuliyan харесват този пост.
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 18/4/2021, 22:38
Време е така нареченият кеч критик да се обади!
N1
ME: TNW Elite Heavyweight Championship Match Will Ospreay (c) vs. Ricky Steamboat- Поздравления и на двамата за добрият мач, който направиха. Няма да лъжа, че бях скептично настроен заради Денката, но той се справи въпреки че допусна една огромна грешка, която поне я поправи. Дамянски съвсем заслужено запази своята титла и доказа, че е МЕ материал въпреки че някои хора смятат точно обратното. Рейнът му щеше да бъде прекалено кратък, а и Денката не се е доказал с Рики. Също така бих искал да кажа на Денката да се научи да приема критика, а да не ни казва, че се заяждаме. Отново поздравления към двамата за добре свършената работа.
Half-Hour: Singles Match Minoru Suzuki vs. John Cena- Топ мач, който се забави, но въпреки това достави. Рейна и Ривъра са може би едни от най-класните играчи, които съм виждал. Истинско удоволствие е да четеш това което правят. Определено този мач може да се смята за най-добрият на първата вечер.
Opening Show: United States Championship Match The Rock (c) vs. Sting- Мисля че с Дарка си свършихме работата повече от прилично. Двамата с него се опитаме да пресъздадем по възможно най-добрият начин историята между Стинг и Скалата. Радвам се, че бяхме първите, които си свършихме работата и нямам нищо против да се срещнем отново в мач за ЮС титлата.
Singles Match Kurt Angle vs. Edge- Много е жалко, че Адам напусна, защото той бе един от най-интересните в Адреналин, но явно лимонадата му е дошла прекалено кисела и напусна. Относно мача не мога да кажа със сигурност кой заслужаваше да спечели. Адам и Косьо се представиха добре и не мога да кажа, че единият превъзхождаше с нещо повече другият.
Tag Team Championship Match Curt Hawkins & Zack Ryder (c) vs. Genata Family- Серията на Феноменът Славуца от победи с Кърт продължава. Таг дивизията продължава да се развива и се радвам, че дори след като Дарка се отказа от LAX, отборната дивизия продължава да се развива. Мачът беше повече от приличен и съвсем скоро очаквам да видя нови отборни шампиони.
Unsanctioned Match Triple H vs. Brock Lesnar- Вражда и мач между Сев и Шизо ти гарантира, че нещо ще се забави. Шизо си изигра нещата както трябва и играта му с Брок ми харесва. Сев от друга страна е пич и нямам нищо против него, но това забавяне им е*а мамата на труда, който са вложили. Лично аз съм разочарован от този мач.
Divas Championship 5-Way Elimination Match Sasha Banks (c) vs. Alexa Bliss vs. Liv Morgan vs. Jordynne Grace vs. Kelly Kelly- Едва ли някой си е представял друг резултат освен победа за Саша. Милена просто няма конкуренция в женската дивизия. Женска дивизия, която според мен не трябва да съществува, защото е загуба на време. Пълна е с втори акаунти и това ми се струва някак глупаво да имаме подобен мач на Pain. Иначе поздравления за Милена. Не бях запознат много с нейната игра, но си личи, че е добър и опитен играч.
Singles Match Aleister Black vs. ???- Имейлът беше прецакан. Можеше съвсем спокойно да бъде вкаран в мача за новата титла, но получи това. Не знам кой беше неговият планиран опонент, но съм сигурен, че не беше Дарка. Естествено не е по вина на екипа, че планираният човек не се появи, но можеше да получи повече от това.
N2
ME: TNW World Heavyweight Championship Match "GOD vs. Godkiller" Seth Rollins (c) vs. Dave Batista- Историята между Сет и Батиста приключи. Вражда, която се изграждаше цяла година. Вражда, която беше буукната за МЕ на Pain 12. Дали мачът се получи? Мачът беше добър, но дали бе на ниво МЕ за Pain? Според мен не. Преди това ще поздравя Джони за заслужената победа. Той надигра Дерен по един категоричен начин. Махам факторът ефед отношения с Алекс. Играта му просто не бе добра. Имах чувството, че постовете му се въртяха около гифовете. Можеш да махнеш текста и да гледаш само гифовете. Това не ми хареса в играта на Дерен. Според мен той разчиташе само на добре оформените гифове. Текстовото съдържание не беше добро. Имаше излишни и глупави изречения. Сега някои хора ще кажат, че и аз правя подобни неща. Ще се съглася с тях и ще кажа, че заради това не съм в МЕ и не се мисля за човекът, който да закрие Pain. В мачът се наблягаше основно на гифове, а останалото не беше важно. И относно напускането на Дерен. Окей, може би съм прекалявал с критиките към него. За рекламите се жегнах прекалено много, но хайде Дерен да не се изкарва чист като момина сълза. Поне да си признае, че е допуснал грешки вместо да се прави на жертвата. Все пак той смяташе даването на лилав цвят за голямо постижение. Ако иска да се прави на жертва, да гостува при Васко Метъла. Желая му всичко най-добро.
Half-Hour: Singles Match Hulk Hogan vs. Roman Reigns- Евала и на двамата за добрия мач. Да играеш с дървени кечисти е сложно, но Баев се справи. Пеши от друга страна прекрати серията от загуби. Казаков много ме радва с Роман Рейнс. Колкото и да го ебавам, Пеши е един от най-интересните образи в TNW. Скоро очаквам да го видя в битката за Световната титла и може би ще я спечели. И btw, ако Баев не ме харесва и има някакъв проблем с мен, не е нужно да занимава други хора, може просто да ми каже.
Opening Show: Intercontinental Championship Ladder Match Johnny Adrenaline (c) vs. Shawn Michaels- Кандидат за мач на вечерта. Равностоен мач, в който и двамата заслужаваха да спечелят спрямо показаното. От Цекоки и Андро можеш да очакваш само най-доброто и те ще ти го доставят. Хубави, стегнати постове, които бяха приятни за четене. Евала и на двамата за мачът, който сътвориха.
Firefly Fun House Match Bray Wyatt vs. Kane- Art. Това е думата, с която мога да опиша тази среща. Петьо и Юлиян създадоха страхотен "филм". За мен това е мачът на вечерта. Всеки пост беше различен и интересен за четене. Дори бяха вкарани малки детайли в някои гифове, а това направи постовете още по-добри.
Singles Match Drew McIntyre vs. Daniel Bryan- Томи е потребител, който се развива. Вижда се, че иска да се учи. Понякога от желанието си да се учи от човек като Мариан, се вижда, че леко прегаря и прекалява. В първият му пост имаше прекалено много екшън, но след това той се стегна и показа добра игра. Хубаво е, че желае да се учи от най-добрите и дано не смени Дрю, защото той набра много сериозно и ще е много глупаво ако го направи.
SPONSORED Title Gauntlet Match Cody Rhodes vs. Chris Jericho vs. Jeff Hardy vs. CM Punk vs. Christian vs. Bobby Roode- Честито на Вили за спечелената титла. Титла, която бе създадена за нея. Аз лично не вярвам Вили винаги да бъде толкова активна и ще иска от време на време да си почива и в големите турнири тя да се появи. Относно останалите участници. Славчов е MVP-то в този мач. Игра с постоянство, желание, сериозност и му се получиха нещата. Майната от друга страна леко изпросте като използва стъклената бутилка, защото това си беше за дисквалификация, но се справи добре. Свилен обаче е безнадежден случай. Той просто не желае да се развива. Ние му казваме къде бърка, но той си цъка фифата, гледа си състава на Юнайтед и не го интересува какво става във форума. Най-смешното е, че има претенции за титлата като те нямат никакво покритие. Препоръчвам му да спре да се държи като лапе и да обърне внимание на хората, които искат да го научат на нещо свързано с ефед играта. За Йоан мога да кажа, че си личи липсата на желание в играта му. Явно и на него лимонадата му се е сторила прекалено кисела.
Singles Match Kevin Owens vs. Stone Cold- Bullshit! Bullshit! Bullshit!
Singles Match Ricochet Issues His Final Open Challenge- Азис го е казал. Who cares?
Като цяло турнирът имаше доста излишни и провалени мачове. Имаше прекалено много забавяния в повече от два мача, които не се изиграха в рамките на една седмица и това няма как да не повлияе върху крайната оценка на турнира. Ще дам оценка 6/10 и се надявам да не видим повече Pain на две вечери, защото чакането е мъчително.
GOAT, FreeRiver, Yuliyan, Rainmaker, Tommy End and Slavchov15 харесват този пост.
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 19/4/2021, 18:20
Цитат :
NIGHT 1
ME: TNW Elite Heavyweight Championship Match Will Ospreay (c) def. Ricky Steamboat
Half-Hour: Singles Match Minoru Suzuki def. John Cena
Opening Show: United States Championship Match The Rock (c) def. Sting
Singles Match Kurt Angle def. Edge
Tag Team Championship Match Curt Hawkins & Zack Ryder (c) def. Genata Family
Unsanctioned Match Triple H def. Brock Lesnar
Divas Championship 6-Way Elimination Match Sasha Banks (c) def. Alexa Bliss, Liv Morgan, Jordynne Grace, Kelly Kelly and Candice Michelle
Singles Match Aleister Black def. Rob Van Dam
Pre-Show Match George Floyd Memorial Battle Royal Big Show def. 10 other men
Цитат :
NIGHT 2
ME: TNW World Heavyweight Championship Match "GOD vs. Godkiller" Seth Rollins (c) def. Dave Batista
Half-Hour: Singles Match Roman Reigns def. Hulk Hogan
Opening Show: Intercontinental Championship Ladder Match Johnny Adrenaline (c) def. Shawn Michaels
Firefly Fun House Match Bray Wyatt def. Kane
Singles Match Daniel Bryan def. Drew McIntyre
SPONSORED Title Gauntlet Match Christian def. Cody Rhodes, Chris Jericho, Jeff Hardy, CM Punk and Bobby Roode
Singles Match Stone Cold def. Kevin Owens
Singles Match Ricochet def. Nia Jax
Можете да коментирате PAIN XII!
GOAT, Pete Apple and Yuliyan харесват този пост.
GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 21/4/2021, 19:08
1. Opening United States Championship Match > The Rock vs. Sting - Един много приличен откриващ мач между двама юзъри, които отлично разбират играта. Хареса ми темпото с което вървеше срещата, като Тео и Дарка се сработиха много добре, стиловете им паснаха перфектно. Един от моментите на мача бе комбаницята от Stinger Splash-ове след no-sell-а на Sting. Завършекът също ми хареса много, Rocky обърна нещата като гръм от ясно небе. Тео се бетонира като един от най-важните потребители в TNW, а уважението ми към Дарка започва да расте все повече и повече след всяка изминала седмица. Първо този човек издигна отобрната дивизия собственоръчно. Премина през корона вирус и показа огромно възпитание като се извиняваше многократно, че ще му се наложи да вакантира отборните титли. След това се завърна със Стинг и всеки път доставяше. В първата вечер на ПЕЙН се застъпи и замести неявил се несериозник в мача срещу Алистър Блек. А след като загуби мача за US титлата, той ме шокира - "Дори и да бяхте ми предложили титлата, щях да я откажа". Просто нямам думи. Даркът е може би най-скромния и възпитан човек в този форум, всички трябва да оценим неговото присъствие тук. Големият минус на срещата бе многото повторания - съветвам двамата потребители да използват по често прякори или националности на своите персонажи, защото във всеки пост постоянно се повтаря "Стинг" и "Скалата". На първата страница с F3 опцията излязоха 277 резултата за "Стинг" и 229 за "Скалата"
2. Triple H vs. Brock Lesnar - Сев, Сев, Сев... Яд ме е за теб, човече! Един пост ти трябваше да довъришиш мача, а се забави с него почти седмица... Защо бе, приятел?! Мамка му! Както казах и в подкаста преди събитието, обаче - Сев има сърце за тази игра. Видяхме старанието в ентранса му, бойните постове и селеблрейшъна. Срещата иначе бе на ниво, колкото и трудно бе да се съсредоточим върху нея, тъй като цял форум трепереше заради неяснотата дали ще бъде довършена. Победата можеше да отиде и при двамата, но може би екипа удари едно рамо на Дон Сев заради неговия легендарен стрийк на ПЕЙН. Интересно ми е да видя какво ще прави Шизо сега. За Северин е ясно - излиза в заслужена почивка.
4. Half-Hour: Minoru Suzuki vs. John Cena - Мачът на вечерта, нъсемнено, макар и на моменти да беше тегав за четене, главно поради дължината на последните постове. Няма как тези двамата да не ни предложат е-фед реслинг от най-високо качество. Цялата битка беше като един двубой по шахмат. Описанието на всяко едно действие, атмосфера и мимика от Рейна и Ривера беше смайващо. Може би ми се искаше малко повече емоция, представена под формата на CAPS LOCK. Като цяло един "мач мечта", който опрадва очакванията. Тук също успеха можеше да отиде и при двамата, но явно това просто беше вечерта на MiSu. Райвъра е като виното - с годините става все по-добър. Не съм го гледал много в EWF, но играта в този мач беше близо до това да се нарече шедьовър. Иначе, аз съм един от най-големите фенове на Рейнмейкър и се радвам, че записа победа.
6. Kurt Angle vs. Edge - Получи се един добър мач, макар и да имаше "сблъсък на стиловете" в срещата. Adam се опитваше по-бавно да подхожда към мача и описанието му беше много силно, като минусър му бе прекалено многото за мен движения в двубоя. Грешката може би му бе, че не тръгна за finisher по-рано. Косьо пък описваше двубоя много по динамично, вкарвайки само най-нужните подробности, което аз лично много хорасевам. Грешката на Адам даде възможност на Косьо, който играе с експлозивния Angle по невероятен начин, да избухне и да изкърши глезена на "The Rated-R Superstar". Идеята на Adam Острието да се превъплати в ролята на Taker бе добра, но в крайна сметка не бива да забравяме, че това е си е Edge. Така че завършекът ми се стори на място, точно като за край на враждата.
8. Main Event: Elite Heavyweight Championship > King Ospreay vs. Ricky Steamboat - Две момчета, които заслужено показаха, че са в ME сцената! Признавам си, че аз много дъло време пренебрегвах техния талант и се радвам, че затворихте плювалника ми! Очаквах много и от двамата и го получих. Само поздравелния за представянето им. Преминаването на Дамян от фейс Ospreay към хийл му се отрази много добре. Даже бих казал, че се справя по-прилично като хийл, тъй като той самият ми е споделял, че е трудно и скучно да се играе геройски персонаж. Денката... Уау, Денката! Ricky Steamboat е неговият човек, това е моето мнение! Емоционалиня му последен пост е нещо свещено. Изпринтирайте го, сложете го в рамка и го закачете на стената си близо до иконата на Иисус и портрета на Васил Левски. Тук Денислав просто блесна и направи мача на живота си. Опонента му има огромна заслуга за това, но също и кечиста с когото играе. Това, което направи този сблъсък специален бе безграничните кеч познания на Дамян и безкрайно богатия речник на Денката. Полимеризация! Красив сблъсък отвсякъде! Браво, момчета. Напълнихте ми душата.
---------------------------------------------
1. Opening Intercontinental Championship Match > Johnny Adrenaline vs. Shawn Michaels - Искам само да благодаря на Cekoki за този двубой. Мисля, че се сработихме прекрасно и той определено стана един от опонентите ми, с които най-лесно се работи. Смятам, че структурирахме един велик opening. Идеята ни бе да не се получава някакъв спотфест, всеки от двамата участници да се опита да измори съперника си напълно, преди да започне да се катери по стълбата. Знам, че повечето гледаха на този мач с лека ръка, но аз и този кучи син направихме всичко възможно да откраднем шоуто още в началото и да направим за всеки трудно да задмине това, което сътворихме.
2. Kevin Owens vs. Stone Cold - Получи се точно както очаквах и останах доволен от видяното. Ще си го кажа направо, пичът с Kevin Owens не заслужаваше мач на PAIN, още повече пък срещу едно от имената, което върви нагоре - Агента. На мнение съм, че Ачо трябавше да получи нещо по-добро, като в крайна сметка това бе идеалният начин да се развият нещата. Потребителя от Сливен получи своя PAIN момент и смятам, че няма да забрави своето първо участие на "The Grandest Stage of Them All".
4. Half-Hour: Hulk Hogan vs. Roman Reigns - Двамата извлякоха най-доброто от ситуацията в която бяха поставени. Имаха кратко време да развият вражда, но се справиха със задачата. Същото се отнася и за мача. Свалям шапка на Баев, че успя да изиграе Hogan по такъв добър начин. Искаше ми се битката на PAIN между тези две велики имена да бе с по-голяма история и да бъде по-конкурентен спрямо персонажите които играят, но нещата бяха измислени в последните седмици преди PAIN. В крайна сметка обаче се постигна едно издигане на образа на Reigns, което адмирирам. Пеши много се старае с "The Tribal Chief" и макар и да ми е омръзнал за гледане в TNW, не мога да отрека, че той започва да го играе все по-добре. Това е най-силният му мач откакто взе Reigns и Баев има огромна заслуга за това.
5. Kane vs. Bray Wyatt - Това пък тук бе най-доброто представяне от страна на Pete Apple! Какво четиво ни поднесоха тези двамата, само! Невероятно! Всичко беше измислено много добре, смях се много на снимката на Тодор Батков и намеренията на Wade Barrett да напусне коментаторската маса, докато не бе разубеден от колегите си с култовото "Стой, важен си!". Специалните гифове, оформлението, всико това изисква огромни усилия и всеки един от този форум трябва да осъзнае времето отделено за това. Юлиян изигра много силна поддържаща роля, а краят на всичко беше смразяващ! Поздравления за креативността и положения труд!
6. Drew McIntyre vs. Daniel Bryan - Един чист, добре изигран е-фед сблъсък. Личи си колко е помогнал Мариан на Томиславов, особено по оформлението на постовете на втория. Пролича си обаче класата по време на сблъсъка, а детинския подход на Томиславов го съсипа в края. В последния си пост той направи така добре познатия на всички ни опит да спечели сблъсъка на всяка цена. Написа последици от действия, в които в нормален мач не би следвало Daniel Bryan да се повдигне, като дори най-нагло изгони William Regal от ringside. Потребителите обаче трябва да се научат, че нещата тук не работят така. Това никога няма да ви помогне да спечелите даден мач, дори и да застреляте съперника си, нарежете тялото му на парчета, сложите го в чанта за тяло, завържете гюле за него и го метнете на дъното на океана. Последният пост на Мариан е като изваден от учебниците. Перфектен в случая начин да затвориш двубоя.
7. SPONSORED Title Match - Едно много важно нещо трябва да се отбележи тук - мачът не се забави. За това искам да поздравя всеки един участник в срещата. Благодаря ви! Колкото до представянето - доволен съм от всеки един. Миа се включи много добре с Пънк, за което адмирации, тя не трябваше да е в срещата. Майната се справи на ниво, той стоя перфектно в подобен забързан мач, защото има навика да спами хватки. Славчов както винаги - стабилен, надежден, здраво представил се. Свилката определено грабна вниманието на всички и ако продължава в този дух, без да дава на задна, със сигурност го чакат добри неща. Йоан и Вили останаха последни, като и двамата се представиха на силно. Който и да беше спечелил щеше да е справедливо. Вили обаче е тук от ден първи, знае тънкостите на занаята и е подходящ първи носител на новата RB титла.
8. Main Event: World Heavyweight Championship > Seth Rollins vs. Batista - Един невероятен главен мач. Лицата в него оправдаха очакванията и показаха, че заслужено са там. Историята която се разказа в двубоя след едногодишната програма между Джони и дерен беше просто велика. Където е JohnnyZ, там са големите мачове. Не си ли се срещал едно в едно с този човек, значи не си постигнал нищо в този бизнес. Рожденият ден на Секалов трябва да бъде национален празник. Този човек превръща всичко в злато. Deren също изигра ролята си по страхотен начин с неговото увлекателно описание. Той знае как да привлече интерес, знае как да накара хората да говорят. Това, което Тео каза много ме изненада. За първи път в 11-годишната ми кариера на е-федър виждам твърдение, че даден мач се въртял само около гифовете. Американците имат един израз "Grasping for straws". Ясно ми е, че не харсеваш този човек, но мамка му, ОТДАЙ МУ ЗАСЛУЖЕНОТО, СИНКО! Аз определено ще го направя и за двамата с едно огромно БЛАГОДАРЯ за този велик главен мач, за тази уникална история и за това, че сътворихте поредното съкровище в славната история на Total Nonstop Wrestling! Нищо обаче на този свят не е перфектно, както и този главен мач. Минусът - Seth Rollins (хийлът, тежащ 40 кила по-малко от фейса) на моменти размяташе животното като чучело.
Geor4, Don't cross Rhodes!, FreeRiver, Dimarata, SevBoom, JohnnyZ, Cekoki and харесват този пост.
Teodosiy Superstar
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 21/4/2021, 21:52
GOAT написа:
Това, което Тео каза много ме изненада. За първи път в 11-годишната ми кариера на е-федър виждам твърдение, че даден мач се въртял само около гифовете. Американците имат един израз "Grasping for straws". Ясно ми е, че не харсеваш този човек, но мамка му, ОТДАЙ МУ ЗАСЛУЖЕНОТО, СИНКО
Казах, че враждата беше добра и нямах нищо против да бъде МЕ на всеки един турнир, но не и на Пейн. Също така казах, че всичко се въртеше около гифовете, но забравих още един детайл. Дерен много пъти е казвал, че количеството не е важно. Не е важен броят думи. Всички можем да се съгласим, че с написаното трябва да предадеш емоцията от конкретния мач, но не трябва и да се прекалява с описанието. Дерен пресоли манджата още с първият пост. Имаме един дълъг роман с описание на атмосферата и после гиф. Имаме описание на видяното от гифа което е излишно дълго и след това има малко екшън и пак гиф. Следва ново описание на този гиф и идва ред на трети гиф. Три гифа, които бяха описани прекалено подробно, а преди тях нямаше абсолютно нищо съществено. Солиден първи пост като за МЕ, нали? Да, гифовете са важни, но да наблягаш основно на тях е изключително грешно. Не може да си писал толкова много и в същото време да си написал абсолютно нищо. Буквално след всеки негов гиф виждаме тяхното дълго и безсмислено описание. Другото което мен лично ме засмя беше в поста му след като Батиста и Сет минаха през коментаторската маса. След този момент Дерен описва удар в металните стълби като нещо което е толкова болезнено, че чак феновете на предните редове ще го запомнят, нищо че преди малко тези двамата минаха през проклетата коментаторска маса, но явно това с масата не е чак толкова болезнено. Момента с отброяването, където той реши да раздърпва много яко локуми:
1. Победа чрез отброяване? Е, може да бъдем сигурни, че това няма да се хареса по никакъв начин на широката аудитория както по трибуните, така и зад екраните, всяко едно живо инвестирало от времето и душата си следейки дългата история на тези двама мъже иска финалът да бъде грандиозен за да го помнят с години наред.
Дерен може спокойно с едно изречение да каже, че феновете няма да са доволни от една победа с отброяване, но нали трябва поста да изглежда обемен, правят се жертви. Примерите обаче са много и честно казано докато ги четеш се губи всякаква емоция. Общо взето видяхме описание на гифове, гифове, които бяха в основата на мача, безуспешно раздърпване на локуми и именно заради това казвам, че Дерен не се справи. Точно, защото Дерен не се справи аз смея да твърдя, че този МЕ не бе на ниво Пейн. Можеше на всеки един друг турнир, но не и този. Аз не съм идеален. Знам и виждам, че допускам грешки и за разлика от него не иронизирам този, който ме критикува и се опитвам да се поправя. Сигурно заради тези грешки не съм в МЕ, но със сигурност този мач ни доказа, че Дерен не трябваше да бъде близко до Мейн Евента на Пейн.
Scroller and Rainmaker харесват този пост.
Don't cross Rhodes! Mr. PAIN
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 21/4/2021, 22:07
Не започвайте отново, момчета! На турнира имаше 16 мача, не правете всичко пак около един!
GOAT, Pete Apple, Dimarata, Cekoki, Scroller, Tommy End and Glorious_One харесват този пост.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 21/4/2021, 22:58
ВЕЧЕР ЕДНО НА БОЛКАТА!
ME: TNW Elite Heavyweight Championship Match Will Ospreay (c) def. Ricky Steamboat - Адски динамичен мач. Успешна защита за Дамян и то заслужено поради причината, че лично според мен не е хубаво, когато вземеш кечист веднага да спечелиш титлата на първия месец и то МЕ титла. Денката показа, че има МЕ заложби, но просто трябва да се задържи още няколко месеца с Рики и тогава ще видим какво ще стане. Силен старт за Дамянския. Единствено бих посъветвал да вкарва по-малко ходове в постовете си. Естествено това е мое мнение и не задължавам никого. Ясно е какъв кечист е Оспри просто в мача видях твърде много за моя вкус ходове. Но може би това е бил замисълът на двамата потребители. Денката се водеше по играта на Дамянския както и той към неговата и видяхме доста интересен сблъсък. Срещата беше равностойно, но вече изтъкнах защо бих дал гласа си за Дамян. А и плюс това му е първа защита и то на нов колан. Интересно ми е да видим какво предстои за СУПЕР ДРАКОНА!!!!
Half-Hour: Singles Match Minoru Suzuki def. John Cena -Доста дълъг, "японски" мач. Тази среща имах чувството, че Рейнмейкърът играеше с Окада. (казвам го от положителна гледна точка) Може би на миналия турнир не изглеждаше така, но и опонента както и мача беше много по-различен. Риверът е най-добрият потребител цъкал със Сина поне на този етап според мен. Срещата беше доста равностойна. Не знам много за играта на Ривера, защото не сме се засичали преди особено дълго, но наистина много ми хареса. Имам две забележки обаче. Едната е, че срещата доста се забави. Другата е, че при толкова постове може би нямаше смисъл от толкова дълги постове. Все пак това Пейн може да си позволят по-дълги постове, но трябваше по-бързо да изиграят мача. Ясно е, че и двамата много искаха да имат мач помежду си и наистина си заслужаваше! Имат късмет може би, че бяха в първата нощ от турнира и това забавяне не повлия особено много на класиката, която спретнаха.
Opening Show: United States Championship Match The Rock (c) def. Sting -Приличен сблъсък за титлата на Щатите. Много ми харесва как тръгва Дарк-а със Стинг. Надявам се да се задържи дълго и да не го мързи и да влага най-доброто от себе си. Срещата беше долу горе равностойна, постовете бяха добри. Както и при Денката казах тук също защитата е правилният избор понеже Дарка още има да се издига Стинг преди да се окичи с подобна титла. Заслужена защита на Теодосий, който сега ще е доста интересен в Адреналин.
Singles Match Kurt Angle def. Edge -Не искам особено много да коментирам тази среща само и единствено заради нещата, които Адам направи. Дори не мислих да коментирам мача, но от уважение към Косьо и труда, който е хвърлил в мача ще дам коментар. Разочарован съм от Адам. Как едни неща говори пред теб и съвсем други за теб зад гърба ти. Според мен Косьо надигра Адам. Не само това. За мен Косьо в момента е може би най-добрият юзер в ТНВ. Кърт Енгъл брутално му пасна. Чудесен избор е това, че промени медията си започна от известно време с ТНА образа. Везните се наклониха според мен към Косьо в мача понеже Адам започна да спами твърде много ходове. Мисля си, че видяхме заслужен победител. Адам затвърди статута си на човек, на който трудно може да се има доверие. Въпреки всичко двубоят беше на силно ниво.
Tag Team Championship Match Curt Hawkins & Zack Ryder (c) def. Genata Family -Струва ми се, че отборната дивизия е леко в затишие. Надявам се силно скоро да настъпи буря! Почти бях сигурен, че ще видим Гената като отборен шампион, но не станаха така нещата. Срещата беше на окей ниво. Славчов особено последният му пост бяха на добро ниво. Само бих го посъветвал да прави по-дълги гифове.
Unsanctioned Match Triple H def. Brock Lesnar -Признавам си, че първо си казах на кой "гении" му хрумна тази идея да събере в мач двама потребители, които в последно време имат проблем с постването на време. След това почнах да следя двубоя и осъзнах колко важен е турнирът Пейн особено за Сев. Продължих и се замислих как Сев няма особено време и е зает и въпреки това се опитва да поства на време. Добре започна срещата и нямаше забавения. Имаше чак към края на нея, но фактът, че се играеше Пейн две вечери много помогна тук. Познавам отлично Шизо и видях "Прайм Шизо". Това е една от срещите, които следях с най-голям интерес. И двамата дадоха максимума от себе си. Все едно гледах наистина ХХХ и Леснър на живо. Победата щеше да е заслужена и за двамата, но фактът, че Сев има дълга серия от победи на Пейн, а и че цъка от по-дълго ме убеждават, че заслужи победата повече. Надявам се да са по-сериозни и двамата, защото наистина по игра са отлични е-федери. Надявам се някак си Северин да успее да намери повече време за форума, защото е сред най-добрите тук, както и неговият колега в мача.
Divas Championship 6-Way Elimination Match Sasha Banks (c) def. Alexa Bliss, Liv Morgan, Jordynne Grace, Kelly Kelly and Candice Michelle -Един двубой, който за съжаление е пренебрегнат както обичайно, когато стане дума за женски мач. Наистина съм разочарован от коментара на Теодосий. Може би трябваше както Андрей да не даде коментар вместо да говори подобни неща. Защо да е загуба на време след като се изигра на време, видяхме сблъсък на поколения между едни от най-добрите е-фед момичета? Виолета срещу Милена? Мисля, че всички други се раздадохме на максимум макар и да нямаме този опит в женски мачове. Другото, което това е женска дивизия няма първи и втори акк. Както и да е евала на всички, които се отнесоха доста сериозна и винаги съм готов да помогна в тази дивизия. Чест беше за мен да участвам в тази среща. Само исках Нинка да беше в мача, но и така беше супер!
ЗА ВТОРАТА ВЕЧЕР КОМЕНТАРИ ПО-КЪСНО ИЛИ УТРЕ! НАПАДАЙТЕ!
GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, Dimarata, SevBoom, JohnnyZ, LegitBo$$ and харесват този пост.
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 22/4/2021, 00:22
ВЕЧЕР НОМЕР ДВЕ НА БОЛКАТА!
ME: TNW World Heavyweight Championship Match "GOD vs. Godkiller" Seth Rollins (c) def. Dave Batista -И ДА. ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА ГЛАВНИЯ СБЛЪСЪК ЗА НАЙ-ПРЕСТИЖНАТА ТИТЛА. Със сигурност този главен сблъсък не беше от нивото им миналата година, когато имаше и друг човек замесен в него. Станаха ясни причините защо, но съм на мнение, че в тази среща просто Джони изглеждаше твърде по-силен спрямо Алекс. Разбирам Алекс и евалата, че въпреки всички си изигра двубоя. Просто според мен беше очевидно, че Джони надиграва Алекс. Не съм наясно какво се случва с Алекс и защо напуска, но му желая всичко най-хубаво. Наистина може да съм казвал, че в последно време с Батиста леко е свалил темпото, но наистина съм му благодарен, че спаси този форум. Не знам дали друг на негово място щеше не само да спаси форума, който беше пред затваряне, но и да в момента два бранда и толкова хора. Видяхме и доста нови неща и идеи от негова страна. Наистина както той би искал да каже "ЕВАЛА АЗИС", СИР АЛЕКС ХАДЖИЕВ. Не знам дали ще играе за напред, но се надявам да намери време. Оценявам труда, който хвърли върху форума макар и на моменти да съм избеснявал като ми отговаряш през няколко часа (шегувам се разбира се!). До Джони. Видяхме също "PRIME JOHNNY"! Едва ли има човек, който да познава по-добре Джони от мен във е-феда. Все пак ние се знаем от преди да дойдем тук. Като виждаш Джони как поства толкова бързо веднага след рефа ти прави кеф на душата просто. А четивото, което ни поднася е наистина на силно ниво. Единствената ми забележка му я казах преди мача на него на лично и в момента той се е погрижил! Много силна игра и съм горд, че именно той играе с кечиста, с който съм се раздавал най-много тук и най-дълго.
Half-Hour: Singles Match Roman Reigns def. Hulk Hogan -Ето, че Петър може да побеждава на платени турнири! Шегата настрани. Много приятен двубой, имайки предвид че бяха до голяма степен предвидими нещата. Все пак Баев беше казал, че за малко взима Хоугън. Наистина искам да гледам Баев с Хълк дълго време, но едва ли ще стане. Труден кечист с игра. ПРИЯТЕН МАЧ И ЗАСЛУЖЕН ПОБЕДИТЕЛ, НО Е ВРЕМЕ ДА ГОВОРИМ ЗА TNM TNM TNM TNM TNM TNM TNM TNM TNM TNM TNM! РЕЙНС В TNM? Много добре ще му пасне медията с Усото. Петьо сигурно е получил душевен оргазъм като смазаха HOGAN!
Opening Show: Intercontinental Championship Ladder Match Johnny Adrenaline (c) def. Shawn Michaels -Щом Андрей каза, че за него това е най-добрият опенинг мач на Пейн и двубой със стълби не знам дали има смисъл да коментирам.. Макар да не сме се разбирали в голяма част от престоите си тук винаги сме имали взаимно уважение както го каза и самият Андро в подкаста на Хегемоните. Наистина не вярвах, че чак толкова добре ще си пастнем и ще стигаме до общи идеи и решения. Не вярвам, че можеше да направим нещата по-добре. Страхотен опенинг, страхотен двубой. Третият ми мач със стълби като не броя мачовете за ключовете беше това. Може би това става любимият ми вид сблъсъци. Най-после сцепих каръка и успях да запиша победа на Пейн. ЕДНА ПОБЕДА ЕДНО РАВЕНСТВО И ЧЕТИРИ ЗАГУБИ. ВЕЧЕ САМО ПОБЕДИ! Наистина не знам какво повече да спомена за този сблъсък след като човек с толкова години тук се изказа по такъв ласкав начин.
Firefly Fun House Match Bray Wyatt def. Kane -Чух слухове, че Юлиян обмислял да напуска. Надявам се да не са верни. Още като имахме кратък феуд ме хвана яд за Юлиян. Яд ме е на неговия мързел. Нещата, които прави и пише са на страхотно ниво, но фактът, че ги прави в последния ден от букинга отблъсква и той сам си пречи по този начин. Според мен, ако качва нещата си на време, а не в събота би могъл да стигне до МЕ ниво. Като заговорихме за мейн евентъри... Точно като си кажеш, че си видял всичко от Петьо и не може да те изненада с нещо ново той отново ти скрива шапката. Пак ще се повторя като кажа, че той промени е-феда и вкара нови схеми, по наш език. Казах, че Косьо е може би най-добрият в момента в е-феда, но тук Петьо сериозно му се опира. За мен Петьо е задължително да му се възнаградят всичките усилия. Защото тези гифове, тези клипове и нестандартни идеи повярвайте много усилия костват с една МЕ титла. Отново в тази среща си пролича ниското ниво на мотивация в Юлиян за съжаление. Може и Юлиян да е мотивиран, но просто това късно писане в последния момент може да ни заблуждава. Доста приятно за четене беше всичко това.. Скъсах се да се смея.
Singles Match Daniel Bryan def. Drew McIntyre - Какъв мач само. Това необичайно представяне преди да започне мача наистина привлече внимание. Равностоен мач. Можеше да видим и Дрю като победител. Томи наистина доста успя да се развие. Съветвам го да не приема нещата от Мариян и Андрей като критика или нещо по-добро. Та той е все пак на 15 години. Нормално е да ти дават напътствие и да те поправят. Едва ли ние на 15 години сме можеше ли да оформяме постове. Граматически Мариян е много напред с материала особено с професията си и може да даде ценни уроци на Томи.Като малък като тренирах футбол си споням как като играехме с Литекс и ни биеха яко ни казваше треньора в такива мачове можеш само да спечелиш. Е тук беше равностойно, но също Томи спечели само като се би с Мариян. Любопитен финал. Вече Мариян голям пакет ли е след като победи без да ползва малкия пакет? Наистина Манчо много добре влиза в ролята на underdog. Интересна смяна на кечиста на Том. Един от мачовете на вечерта без съмнение. Уникално представяне и от двамата. Поздравления!
SPONSORED Title Gauntlet Match Christian def. Cody Rhodes, Chris Jericho, Jeff Hardy, CM Punk and Bobby Roode -Милето с ПЪНК! Най-после някой малко върна престижа на този кечист. Макар и първи да беше елиминиран Пънкси показа игра, която последните юзъри не можаха да покажат с него. Искаше ми се по-напред да стигне. Не знам дали беше планувано, но майната леко "сгафи" като направи финишер в първи пост. Ясно е, че в този вид мач не е чак такава грешка, но според мен леко подцени може би Миленка и можеше да си плати за това. Все пак той показа стабилна игра като изключим този мини "фейл", ако изобщо е такова нещо. Очаквах, че Славчов ще спечели преди мача. Свилката наистина беше много разочарован, че не победи, но ако запази тази игра, която показа му гарантирам, че better days are coming! Вилито накрая се оказа първият спонсориран шампион. Вижда се, че цъка от много време и оформянето на постовете и издава това. Може би ще е по-добре да започне да оформя постовете си с justify и с оригиналния шрифт, но това вече си е естествено до вкус. Играта на Йоан ме кара да си помисля, че е възможно да го видим с друг кечист или образ. Честито на шампиона.
Singles Match Stone Cold def. Kevin Owens -Признавам си, че не знам кой цъка с Оуенс и какво стана тук, че да не излезе в мача. Само мога да предположа, че е решил да напусне в последния момент. От една страна е тъпо за Агента, че не можа да го бие в мач с 2-3 поста поне от двамата, защото съм убеден, че той щеше да бие. Но все пак така победи на Пейн категорично! Сега се надявам да седне и да започне да си прави гифове или да попита някой от по-опитните да намерят гифове на Остин. Иначе има сериозен напредък в Агента, евала!
GOAT, Don't cross Rhodes!, Pete Apple, SevBoom, JohnnyZ, LegitBo$$, Teodosiy and Tommy End харесват този пост.
LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 22/4/2021, 00:41
Elite Heavyweight Championship > King vs. Ricky Steamboat - Дамянски? Will Ospreay? Не виждам разлика. Сякаш са един човек. Просто перфектно се превъплъщава в образа му. Ако може да го играе завинаги и да бъде шампион не бих се оплаквала, хаха. Браво за добре свършената работа. Истинска красота.
Divas Championship > Sasha Banks vs. Alexa Bliss vs. Liv Morgan vs. Jordynne Grace vs. Kelly Kelly - Радвам се, че се завърнах и имах възможността отново да съм на Пейн, беше много приятно. Радвам се също, че всеки се отнесе сериозно към мача и свършихме навреме. Надявам се някой да е също така надъхан и да започнем нова вражда, защото обожавам да играя със Саша. Вили показа, че е сериозна конкуренция и че наистина е ветерана в този мач. Цецо и Петьо просто ме зарадваха с много добрите си постове. Смятам, че се получи един достоен мач.
Hulk Hogan vs. Roman Reigns - Още като видях началото на враждата и си казах - хмм... Хълк Хоган срещу Роман... бих искала това да го видя и в истинския живот. Ще е брутално. За това може би и ми беше толкова интересен целия build и самия мач. А краят... even better. TNM FOR LIFE. Просто го убиха.
Drew McIntyre vs. Daniel Bryan - Двамата спретнаха доста стабилен мач, личеше си че и двамата имаха хъс за победа, може би Томи малко повече, поне от това което видях. Но накрая Манчи успя да го надвие и да грабне тази важна победа. Впечатлена съм от работата и на двамата.
Kane vs. Bray Wyatt - Това ми е любимият мач и от двете вечери на Пейн. Просто труда, който бе вложен в него ме изуми. Всичко бе изпипано до последния детайл. Постовете бяха адски интересни и леки за четене, наистина не ти се иска да пропуснеш нищо! Шедьовар бих казала аз! Едно голямо БРАВО!
Intercontinental Championship Match > Johnny Adrenaline vs. Shawn Michaels - Цецо с Johnny Adrenaline винаги е приятен за гледане. Харесва ми, че винаги намира как да е оригинален и никога скучен. Много се радвам, че използва моя Титантрон, колкото и да не го харесвам аз, хаха. Честита победа и нямам търпение да видя какво следва за напред. Не виждам все още достоен противник за интерконтиненталната титла.
Това, че не съм дала специален коментар върху другите мачове не искам да обижда никой. Просто нямаше как да следя всеки, защото това са страшно много постове, които не са никак кратички. Може по-късно, ако се захвана да чета и тях, да драсна още един коментар, но не обещавам. Адмирации на всеки, който е дал всичко от себе си на турнира. Надявам се всеки да се е забавлявал. (take a shot everytime you see "просто" в изреченията ми )
Geor4, GOAT, Pete Apple, Dimarata, Cekoki, Scroller and Tommy End харесват този пост.
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all 22/4/2021, 02:24
NIGHT 1
ME: TNW Elite Heavyweight Championship Match Will Ospreay (c) def. Ricky Steamboat - Момчетата оправдаха очакванията ми и заслужено си закриха първата нощ и също така спокойно, могат да се похвалят на всеки, че са закрили PAIN, защото това не им беше подарено, а те работиха здраво, за да бъдат там. Радвам се, че мога да видя Дамян със Световна титла. Прекалено е рано да я губи, все пак е първия шампион и трябва да направи хубаво царуване пък и го заслужава предвид колко пъти се провали за тази титла. Денката играе супер и го виждам като един от следващите шампиони. Той е точния човек, на точното място, но по грешното време. Много ми харесва как описва нещата. Просто си личи, че е един от най-начетените играчи тук. Браво, момчета! Поздравявам ви отново.
Half-Hour: Singles Match Minoru Suzuki def. John Cena - Мачът на вечерта. Този мач, както казах преди PAIN, трябваше да е много по-рано, но съдбата си знае работата и ни го подари в този прекрасен PAIN. Личи си, че смяната на кечиста се отрази много добре за Rainmaker-а. Доста му отива този образ и се надявам да успее да постигне същото, каквото направи с Okada. River-а е уцелил точния човек за него. John Cena е точния кечист за River-а и го доказва с тези рими. От доста време не съм виждал образа на човек в чата да му ходи толкова много с кечиста, който играе. Просто всичко си пасва. Дано това му е един от най-добрите run-ове, защото с John Cena може да направи доста неща.
Opening Show: United States Championship Match The Rock (c) def. Sting - Интересен мач пък и аз буквах враждата, ХА-ХА! Сега сериозно. Тео показа, че напълно заслужено победи Косьо за титлата пък и за мен, щеше да му е рано да я губи чак сега, въпреки че Дарка ми е интересен с този образ, но най-добрия финиш беше победа за Тео. Дарка ме зарадва с поведението си, че щеше да откаже титлата, ако е трябвало да я вземе. Браво! Искам само такива хора, но за съжаление са малко. Сигурно се броят на пръстите на едната ми ръка. Враждата трябва да продължи, но ще трябва да имат един месец пауза покрай турнира между двете шоута.
Singles Match Kurt Angle def. Edge - Добре... Този мач беше равностоен. Двамата играха добре, но не мога да разбера едно нещо. Adam, сигурен съм, че ще видиш това или някой ще ти го прати, но ми е все едно. Не ми хареса постъпката ти. Да, разбирам те. Може да мислиш, че са те прецакали и т.н.т. Но покажи малко уважение към опонентите си. С поведението си не показваш, че си трезвомислещ човек. За мъж на твоите години би трябвало да го приемеш и да си кажеш "нищо, другия път ще успея." Не сме на 12, за да се цупим за всяка загуба и да напускане, защото някой не ни е удобен. Иначе си много добър играч, но това самочувствие е прекалено и дори се надценяваш понякога. Косьо се справи много добре и продължава да набира инерция с Angle. Ако продължава да е сериозен, може да успее да стигне до Световна титла, защото другото си го има.
Tag Team Championship Match Curt Hawkins & Zack Ryder (c) def. Genata Family - Очаквана защита, но и заслужена. Не е сега времето Славчов да дропва Tag-а, въпреки че е той е голяма риба в малък аквариум в тази дивизия. Лично аз бих го пуснал за някоя мид кард титла, след като загуби титлите. Гената и той не е за тук, но вярвам, че и той ще получи това, което заслужава.
Unsanctioned Match Triple H def. Brock Lesnar - Сев... Сев... Защо? Защо отново? Не знам каква е причината, но се забави в неточния момент... Това беше шанса да докажеш на всички, че още те има и не бива да те отписват. Както и да е. Пак се получиха нещата и враждата не беше лоша. Шизо не знам дали ще цъка за постоянно, но може би ще е по-добре да е part-timer, ако няма да е сериозен.
Divas Championship 6-Way Elimination Match Sasha Banks (c) def. Alexa Bliss, Liv Morgan, Jordynne Grace, Kelly Kelly and Candice Michelle - Очаквах Вили и Милена да останат последните две. Прекалено рано, щеше да е и тук да има смяна на шампиона. Миа е сравнително нова шампионка пък и е част от най-големия стейбъл в момента. TNM 4LIFE!
Singles Match Aleister Black def. Rob Van Dam - Евала на Дарка, че се намеси в точния момент и излезе да легне на Имейла. Ппц, трябваше да е друг опонента на Ангел. Но... Тоя човек не писа. Несериозно отношение, но какво да се прави. Поне Имейла се поздрави с победа на голямата сцена.
NIGHT 2
ME: TNW World Heavyweight Championship Match "GOD vs. Godkiller" Seth Rollins (c) def. Dave Batista - Началото на срещата беше добро, но може би щеше да е добре, ако първата половина беше малко по-кратка, защото някои неща бяха излишни. Да, момчетата направиха силен двубой, но не е най-добрия главен мач в историята. Той си остава Triple H vs. Randy Orton. Нищо лично към Джони и deren. Заслужаваха си мястото там. Джони напълно заслужено запази. Поне за мен си надигра Алекс и резултата беше справедлив. Кой щеше да повярва, че Джони ще участва в два главни поредни мача на PAIN, като се има предвид, че 2017 не спираше да ляга на всеки. Браво, Джони! Радвам се, че имаш още желание за игра и с този огън все още гори в теб. Деня, в който се откажеш, ще бъде най-лошия ден в историята на компанията. Относно Алекс. Незаслужено отношение към него от някои потребители. Не мога да разбера цялото това плюене за какво беше? Човека си даваше от личното време за TNW и спаси форума от фалит, а има хора, които не си мърдат пръста за форума и знаят само да плюят и нищо друго. Смешници такива. Замислете се следващия път, когато плюете по някой. Дали вие сте направили нещо за форума или седите на тия столове и пърдите по цял ден. Жалко че се налага да се разделим с играч, като Алекс. Да се надяваме да го видим в близко бъдеще отново.
Half-Hour: Singles Match Roman Reigns def. Hulk Hogan - Искам да благодаря на Баев. Благодаря му, че се нави да направим този страхотен мач и тази силна вражда. Чух какви ли не коментара, че Баев е зел Хоган за да ми легне а-у и то от някакви малки злобарчета, които не са ми на нивото и дори и да не цъкам пет години, пак няма да ме стигнат и ще си седят долу. Края беше измислен от мен и Петьо и се получи много добре. Лошото е, че Баев се усети в края и не стана това, което искахме, но пак се получи супер. THE TRIBAL CHIEF IS HERE!
Opening Show: Intercontinental Championship Ladder Match Johnny Adrenaline (c) def. Shawn Michaels - Най-великия opening мач? Ха, аз бих казал, че това е най-великия мач за Intercontinental титлата в четири годишната й история. Като разбрах, че това ще е Ladder мач ми стана ясно какви гифове ще ползва Андрей. И да някои, може да казват, че гифовете не трябва да се гледат, но поне за мен изиграха голяма роля в мача, за да му вдигнат нивото още повече. Цецо най-после спечели на PAIN и то срещу човека, който го прецака през 2016. Кой би очаквал това? Двамата, трябва да продължат враждата си, а Цецо трябва да остави тази титла, защото не трябва, а се налага да отиде за една от Световните титли с това представяне. Формата на Цецо е уникална и трябва да се възползваме, докато е време.
Firefly Fun House Match Bray Wyatt def. Kane - Доста интересен мач. Не очаквах, че Юлиян ще се представи добре. Имах ниски очаквания за сериозността му, но Петьо ги оправда. Края доста ми хареса. Няма отърване от тази откачалка и това си е. На мен любимата ми част от мача е, когато Cole каза на Барет да седи и че е важен. Това ми напомня на много, много неща, хахахаха. И дано този мач послужи за издигане на адаша. Заслужава да се поздрави с една Световна титла и той. Доста свежи неща измисля най-култовия играч на TNW. Юлиян се нуждае от почивка, която да свърши към края на Лятото. Просто се вижда, че трябва да си вземе отпуск и да се върне по-силен от всякога.
Singles Match Daniel Bryan def. Drew McIntyre - Разбрах, че Мариан е помагал на Томи. Но поведението на Томислав беше грозно, грозно и грозно. Първо Мариан го е предупредил, че няма да може да пише и после Томи вика, че се вижда кой заслужава победата. Доста детинска постъпка, като се има пердвид, че Мариан е мъж на 20 години, а не е, като някои хора да седи по цял ден в тях и да не знае какво става. Получи им се срещата, Мариан показа защо е по-добрия играч във всеки един пост. Томи разбра какво е да си срещу големите акули и беше захапан. Има бъдеще, но трябва да спре да сменя кечиста след всяка загуба. Тъкмо набра инерция с McIntyre и го смени след загубата и сега пак наново трябва всичко. Но само да кажа на Мариан... Може да си спечелил битката... НО, БРАТКО... ОХ МОЙ, БРАТКО... НЕ СИ СПЕЧЕЛИЛ ВОЙНАТА!
SPONSORED Title Gauntlet Match Christian def. Cody Rhodes, Chris Jericho, Jeff Hardy, CM Punk and Bobby Roode - Против съм тази титла и ще продължавам да бъда. Излишна е. Но поне правилния човек я спечели. На Йоан или пък на Славчов не им е нужна тази титла, като ще се защитава през четири месеца. Тя е за part time образи. На тези момчета им трябва нещо по сериозно. Свилката се нуждае от мениджър, който да му помага и да го издигне. Още е зелен, но с времето, ще успее и го вярвам. Майната с добро представяне, въпреки че избърза с финишъра, но пак се получи добре.
Singles Match Stone Cold def. Kevin Owens - Жалко за Агента, че нямаше мач, но поне си взе своето. Един от най-надъханите играчи е и няма да се изненадам да го видим с титла след няколко месеца. Ще се радвам да го видя да си прави гифове на Austin, защото има прекрасна медия, която да ползва.
GOAT, Don't cross Rhodes!, JohnnyZ and LegitBo$$ харесват този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all