Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all

Go down 
+10
Shizo
Yuliyan
Dimarata
GOAT
Baevtista
Scroller
DakotaKaiCTRL
deren
JohnnyZ
SevBoom
14 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
GodNikolov
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
GodNikolov

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty7/4/2017, 16:01

TNW World Championship Match
Randy Orton (c) vs. Alberto 'El Patron' Del Rio

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 PAIN_8_Del_Rio_vs_Orton

- Страхотна вражда се получи, но спокойно мога да кажа не и най-добрата. Руслан изнесе поне 80% от враждата на гърба си, като това, че ще участва с El Patron на PAIN ме изненада много, а и в същото време ме зарадва, защото това е един от най-добрите персонажи на Руслан, дори мога да кажа и най-добрия. Резултата от мача клони заслужено към Руслан, като се надявам той най-накрая да има своя PAIN момент, като детронира Косьо, за който това ще бъде прощален мач с TNW. Благодарим ти, Косьо и се надяваме на един от най-силните ти мачове точно тук, на PAIN, в последния ти двубой.

TNW Grand Championship No Disqualification Match
Triple H (c) vs. Roman Reigns

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 PAIN_8_HHH_VS_REINGS

- Ще наблюдавам с носталгия този двубой. Двама от най-добрите ми приятели в TNW един срещу друг, за когото на единия това ще бъде неговия последен двубой в TNW. Много се радвам, че решението на Андрей беше да срещне именно Дон Северин, което е много правилно решение, защото тук наблюдаваме именно миналото срещу бъдещето. Страхотна вражда изградиха, със сигурност една от най-силните на Сев, че и с Андрей. С Андрей не всеки може да изгради силна вражда, лично аз съм много горд, че го направих. Наистина уникална вражда, резултата тук също клони към нов шампион, но пък да видим. Гаранция, че този мач ще е сред мачовете на турнира.

OKADA - STYLES III
'Rainmaker' Kazuchika Okada vs. 'The Phenomenal' AJ Styles

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 PAIN_8_OKADA_VS_AJ

- Нетърпелив съм и за този мач, още един мач от вида ''минало срещу бъдеще'' както по-горният. Радвам се, че Баев се завърна в TNW и получи това което искаше - вражда с човека, който получи място сред топ 5 за всички времена от много е-фед специалисти, а именно - Rainmaker, враждата им се получи наистина много добре, много се радвам, че ще има такъв мач. Като за трета част очаквам тези двамата да се избият, очаквам да видя за първи път от много време Баев да играе с желание и да ни покаже своята класа, а все пак тук бих прогнозирал за победа на Келнера, тъй като Баев също никога не се е сърдил на загубите и би пуснал победа за Келнера, който трябва да върви само напред и нагоре.

TNW Women's Championship Triple Threat Match
AJ Lee (c) vs. Charlotte Flair vs. Nikki Bella

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 1gIY6Zh

- Три от най-добрите жени на TNW едни срещу друг... Най-трудното предизвикателство пред Хриси до този момент... Ванко се завърна ударно, надявам се този път да подходи сериозно и да не го видим до няколко седмици отново да не си изиграва нещата по шоутата. Хриси ми е една от любимките при жените, изключително стабилна, ще се развива и още и още, а тази титла на жените, която държи потвърждава това. Много се радвам и за завръщането на Памелска, която е готова на всичко за титлата при жените и общо взето ни очаква още един невероятен мач.. Прогноза тук не мога да дам, защото и трите имат огромен шанс и е доста трудно за прогнози в този мач.

TNW United States Championship 'Street Fight' Match
Sycho Sid (c) vs. Dean Ambrose

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 KRRBnNn

- Спокойно мога да кажа, че Амброус ми е най-силният образ през цялата ми 7-годишна е-фед кариера. Много се радвам, че потръгнаха нещата с него и, че радвам юзърите на TNW с играта си, при положение че всички го плюят. Завръщането беше планирано от мен и Андрей, мисля че изненадахме всички, много се радвам, че ще мога отново да играя с Дийн. За Васко какво да кажа... Месеци наред той мачкаше всичко по пътя си, не се виждаше кой може да го спре, докато не се появи лунатика от Охайо... Сега вече Сид се изправя пред най-голямото си предизвикателство, именно на най-голямата кеч сцена. Спокойно мога да потвърдя мнението на Ninka, и за хейтърите които твърдят, че взимаме всичко от WWE просто ще им кажа да погледнат тази вражда. Всичко бе изпипано до последно, за една седмица направихме враждата страхотна, а stipulation-a Street Fight ще постави две от най-бруталните копелета в кеч бизнеса в един невероятен двубой. Успех на Васко и ще дам всичко от себе си да грабна колана.

TNW Intercontinental Championship 'Steel Cage' Match
Seth Rollins (c) vs. Chris Jericho

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 NFSjjo3

- Евала на Цецо и Шизо затова, което направиха... Една от враждите на годината, спор няма. По-важното е, че те двамата сами book-наха враждата си, за което заслужават само адмирации. Това може би ще е последният мач между двамата, а адската клетка гарантира едно - бруталност и може би прекратяване на някоя кариера. Не знам, но гаранция, че двамата ще се избият и само заслужилия ще си тръгне с интерконтиненталната титла. Всичко бе изпипано, картите са хвърлени, очакваме кулминацията и големия им мач.

Singles Match
Alexa Bliss vs. Sasha Banks

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 WINKqpN

- Отново пиша този коментар с голяма доза носталгия. Отново две от момичетата, които много уважавам ще се изправят една срещу друга, като за Нинка това ще бъде последния двубой на най-голямата кеч сцена и като цяло в TNW.. Сега докато пиша този коментар осъзнавам още повече какви имена губим, и определено това са имена, които никога няма да бъдат заместени от някой. Нинка е кралицата на тази дивизия, тя е човека, заради когото тази дивизия съществува, пише със сърце и душа всеки един свой пост, а изборът за опонент в последния и мач е повече от съвършен. Миа също даде ужасно много за тази дивизия, те двете с Нинка съживиха дивизията преди броени месеци, а сега е време за решителния двубой между двете, в който очаквам наистина уникална битка... Прогноза тук няма да дам, защото всичко може да се случи, но ще кажа само, че двубоя ще надмине много от очакванията и ще се превърне в един от мачовете на турнира.

Once in a Lifetime Dream Match
Floyd 'Money' Mayweather vs. 'The Notorious' Conor McGregor
(w/ Special Guest Referee - Stone Cold Steve Austin)

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 FLOYDCONOR

- Ами честно казано, не съм много заинтригуван от този двубой, даже бих казал изобщо. Това като цяло не беше добра идея според мен, но няма значение, защото така или иначе мача си е обявен. Все пак дано станем свидетели на качествен шоу мач, в който да видим добри неща.

Six Men 'Get The Suitcase' Ladder Match
Rob Van Dam vs. Finn Balor vs. CM Punk vs. Kevin Owens vs. Cesaro vs. The Miz

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Fv2qhAa

- Много специален мач, както за играчите, така и за мен. Като участник в такъв мач и то не един път, мога спокойно да кажа, че този мач може да открадне шоуто... И през двете години в които участвах, мачовете поне бяха в топ 3 най-добри на турнира. А и като погледнем какви имена имаме само, това прави мача още по-невероятен. Роб Ван Дам - Сезо, един играч, който спокойно можем да кажем, че е един от най-бързо развиващите се е-федъри. Абсолютно мога да го считам за един от фаворитите в този двубой. Фин Балър - Юлиян, един е-федър, който дава своето сърце и душа в постовете, това си личи от километри, човек който до няколко месеца очаквам да е ''The Next Big Thing'' в TNW, ако продължава по същия начин да се старае разбира се. Едва ли ще спечели този двубой, но кой знае, може да ни изненада. СМ Пънк - тролващото геймърче, който дори не знам какво прави на PAIN. Kevin Owens - писал съм за Скролера достатъчно, сред следващите трима големи на TNW, абсюлотен фаворит в този двубой. Сезаро - Деймиън, страхотен играч, който още допълва класата на този GTS мач, но едва ли ще спечели, защото конкуренцията е голяма. Миз - ДжониЗи... Лично аз си мисля, че това е победителя в двубоя. Джони наистина доста джобеше, а защо не тук именно да ни изненада, като спечели куфара за втора поредна година?! Абсолютно заслужено би било... Както и да е, оставаме този невероятен мач в ръцете на участниците, дано коментираме много този двубой след провеждането му!

Cruiserweight Championship Fatal 4-Way Match
Cody Rhodes (c) vs. Rich Swann vs. Austin Aries vs. Gregory Helms

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 J7srrz7

- Очаквам интересен двубой, като моя личен фаворит е Rich Swann. Четиримата най-добри в крузу дивизията един срещу друг, надяваме се само този мач да вдигне нивото на дивизията в небесата...

PRE-SHOW
Mark Henry testimonial Battle Royal
PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 9sjHgyr

- Много се смях на този мач, но най-специален беше момента с появата на ''LAEK'', който направо прегази всичко с появата си. Не очаквах именно Джони да изелзе като победител, като очаквах скуош от Марк Хенри, но се получи интересен шоу мач, който грабна окото. Честито на победителя!

И като за финал ще кажа, че очаквам най-силния PAIN през всичките 7 години на форума, с който да изпратим и трима от най-големите е-федъри в България - Андрей, Косьо и Нинка! Този турнир също може да бъде наричан ''Краят на една ера''... Така че очаквам най-силния турнир в цялата история на TNW!
Върнете се в началото Go down
SevBoom
TNW MMA Champion
TNW MMA Champion
SevBoom

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty7/4/2017, 21:41

Randy Orton (c) vs. Alberto 'El Patron' Del Rio
- Започваме с мача между Косьо и Руслан... Всички знаем, че двамата не за пръв път сядат един срещу друг (смисъл, пред компютъра, щото да кажа "стъпят на един ринг", сещате се). Тук съм наистина силно раздвоен... Наистина! От една страна силно искам това да бъде заслуженият "Pain Moment" на Викторов, но за жалост се съмнявам нещата да станат така, както изглеждат... Дали ще се случи нещо, дали някой ще бъде замесен в мача, дали изобщо Косьо ще напускам - нямам никаква представа, но имам чувството, че нещата няма да станат така, както изглеждат. Но въпреки това мое чувство, парите ми отиват при Виктор Викторов... Очаквам нещо малко, но същевременно много голяма от него, успех момчета... Направете го по-добре от миналите пъти!

Triple H (c) vs. Roman Reigns
- Не знам как да започна... Наистина. Просто това е една огромна крачка за мен в сферата на електронните федерации и по-точно в TNW. Дори не мога да повярвам, че стигнах до тук, когато започнах да играя преди три години дори не смятах, че ще се задържа месец. В началото наистина нямаше да се задържа и месец. Хора като Лайок и Баев може би знаят за какво става въпрос, много пъти съм напускал преди да почна да играя сериозно, много стари профили имам, но когато реших да играя сериозно... От тогава не съм спирал да еволюирам... А тази нощ определено ще направя финалната си еволюция! Преди да кажа нещо за мача искам да благодаря на един човек по причината, че ако не беше той, аз нямаше да имам честта да изпратя най-голямото име сред е-фед форумите... Този човек е Митко. Малко хора тук го познават, но ако не беше той да ме накара да остана във форума просто нямаше да изживея това, което ще имам честта да изживея... Да изпратя Лайок в последният си мач... Още, когато го чух лично от устата на Лайчо за пръв път, дори не можах да му повярвам. Не мога да опиша чувството, когато Лайок ми написа с огромни букви - "ТИ ЩЕ ИГРАЕШ С МЕН НА PAIN, КОПЕЛЕ"... За втора поредна година ще се изправя срещу него в най-голямото събитие в TNW, но този път е различно... Коренно различно е! Този път ще имам честта да отворя нова врата за TNW, нещо което никой друг не е правил... И смятам, че ерата трябва да бъде наречена "Ерата на Надежите"... Защо ли? Защото точно така започнах аз... С времето все повече се надявах... И надявах... И надявах на нещо голямо... Но никога не съм се надявал на нещо чак толкова голямо... И знам, че Лайок копнее да бъде изпратен подобаващо... Ще го направя, Лайчо... Това ще бъде нашият мач... "Нашият Мач"!!!

OKADA - STYLES III
'Rainmaker' Kazuchika Okada vs. 'The Phenomenal' AJ Styles
- Това е мача, който най-много очаквам след "Нашият Мач" с Лайок. Тук ще станем свидетели на третият и последен мач между Okada и Styles... Аз участвах в предните два, дори успях да спечеля единият, но това не е фактор в момента... Фактор в момента са Баев и Кални! Баев е човек, който знае какво да прави в подобни големи мачове и съм не просто сигурен, ами обеден, че ще се справи отлично тук. Също така съм сигурен, че Кални също ще успее да се справи не просто отлично, защото в последната година наблюдавахме едно... Как да го нарека... Обучение? Точно така, самостоятелно обучение на Рейнмейкър, който ще сложи край на ученето още тази вечер... Смятам, че ще успее да надвие по някакъв начин по-опитният от него и оттук насетне ще го видим в една нова светлина... Много по-добра светлина!

AJ Lee (c) vs. Charlotte Flair vs. Nikki Bella
- Съжалявам много, но ще бъда откровен... Не съм обърнал внимание на тази вражда, разгледах на бързо някои неща и смятам, че победата ще ходи при Nikki Bella, надявам се мача да бъде на положение, аз ще го наблюдавам и ще дам по-адекватен коментар след турнира

Sycho Sid (c) vs. Dean Ambrose
- OOOH YEAH, BABYYY... ВАСКО МЕТАЛА И МАРИАН НИКОЛОВ!!! Мач, който и двамата чакат от доста време, сигурен съм... Просто съм сигурен, че имат нуждата да участват в подобен мач. Dean Ambrose премина през много трудности в последните два месеца, докато Sid мачкаше противниците си един след друг и няма нито една записана загуба... Дали обаче тази серия на най-дълго държалият US Champion ще бъде приключена? Времето ще покаже, но всички трябва да дадем залозите си, а на мен ще ми е изключително трудно да го направя. Смятам... СМЯТАМ, ЧЕ "THE LUNATIC FRIINGE" ЩЕ МУ ОТКЪСНЕ ГЛАВАТА!!!

Seth Rollins (c) vs. Chris Jericho
- Още един от големите Шампионски мачове на Pain... Тук също има големи предпоставки за страхотно развитие на мача, не знам защо, но имам чувството, че Шизо и Цецо са идеалните противници... Играта им подхожда идеално! Ще видим как ще се справят и тук, защото Pain е много по-различен от Rampage или някой друг турнир... Това е Pain, но аз вярвам, че те ще се справят на положение! Трудно ще ми е обаче и тук да преценя кой ще победи... Както казах преди малко, двамата са създадени за вражда. Все пак обаче наскоро станахме свидетели на смяна на Шампионите, Rollins взе титлата на Jericho и заради това не смятам, че ще видим втора смяна... Но кой пък знае? Нищо чудно Шизо да ни изненада с втори reign с IC Championship.

Singles Match
Alexa Bliss vs. Sasha Banks
- Според мен това е по-интересният от двамата мача между диви на Pain. Не знам защо Нинка реши да напусне, може би просто така, но според мен не трябва таланта и да ходи на вятъра, защото за хора като мен, нея, Мариан, Пеши, Джони, Сезо и още много играчи (просто не ми се изброява) има още много време, за да продължим да играем поне още малко в TNW. Опонентката й също спада сред имената по-горе, играта й е на много високо ниво и лека-полека виждам все по-голям потенциал в нея... Надявам се да не спира скоро с този вид игри и дълго време да ни радва тук, в Total Nonstop Wrestling!

Rob Van Dam vs. Finn Balor vs. CM Punk vs. Kevin Owens vs. Cesaro vs. The Miz
- За пореден път мач, в който сигурната прогноза е абсолютно невъзможна... Тук виждаме Сезо - човек който добре знае как да вдига шум около мачовете си, Юлиян Българина, Иван Затворника, Пеши - човек който може да победи, точно когато никой не вярва, че ще го направи, Дамян - най-старият участник в мача и Джони... МОЯТ ЧОВЕК!!! Като фаворити мога да сложа три имена... Rob Van Dam... Това са трите имена... Мога да кажа, че имам доверието на това момче и мога да кажа, че съм почти сигурен в него! Силно се надявам да победи и след няколко месеца да го гледаме с някоя ME титла.
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty13/4/2017, 21:49

Можете да коментирате този незабравим PAIN 8.
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Shizo
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Shizo

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty14/4/2017, 00:18

Randy Orton (c) def. Alberto 'El Patron' Del Rio..
Kevin Owens cashed-in his GTS and def. Randy Orton (c)
-
Roman Reigns def. Triple H (c)
-
OKADA - STYLES III
'Rainmaker' Kazuchika Okada def. 'The Phenomenal' AJ Styles
-
Charlotte Flair def. AJ Lee (c) and Nikki Bella
-
Dean Ambrose def. Sycho Sid (c)
-
Seth Rollins (c) and Chris Jericho hit draw
-
Singles Match
Sasha Banks def. Alexa Bliss
-
'The Notorious' Conor McGregor def. Floyd 'Money' Mayweathe
-
Kevin Owens def. Rob Van Dam, Finn Balor, CM Punk, Cesaro and The Miz
-
Cody Rhodes (c) def. Austin Aries and Gregory Helms
-
Stone Cold Steve Austin to host
PAIN 8
-
PRE-SHOW
Johnny Z won the Mark Henry testimonial Battle Royal
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty14/4/2017, 01:37

BEST. PAIN. EVER.
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty14/4/2017, 08:25

Радвам се, че тазгодишният мейн евент на Пейн се получи по-зле и от миналият Smile Убеден съм, че го направихте да се почувствам по-добре <3
Baevtista
Superstar
Superstar
Baevtista

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty14/4/2017, 09:53

Най-насраното ME в историята на TNW! Пълен боклук и подигравка. Явно и ME-тата се копират от WWE. Smile

@GOAT, Казва ми го човекът, който в продължение на повече от година, по най-наглия начин крадеше постовете на Едж, взимайки ги от Adam, който разцъкваше в BBF и си ги слагаше в TNW с нито грам срам. Казва ми го човекът, който 2 седмици преди самия мач си пише постовете. Айде у лево. Wink
Nina
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Nina

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty14/4/2017, 13:58

Така смятам в коментара си да бъда напълно честна и изобщо да не си играя с това да пазя на някой хора егото непокътнато за това моля, не се сърдете просто е последния ми коментар и смятам да си изразя мнението такова, каквото е то.

Kevin Owens cashed-in his GTS and def. Randy Orton (c) - Мога да кажа, че не очаквах много от този мач, след като разбрах някой неща свързани със него. Наистина не мислех, че ще ме заитригува изобщо и дори, че ще стигне до 3 страници, но ето че момчетата си знаят работата и успяха да направят едно много прилично МЕ. Не знам, защо има толкова отрицателни коментари от него, но те са естествено от обичайните заподозряни, който не могат да вникнат в самия замисъл, а всички очакват някви 50 поста дълги по 5 страници единия. Както и да е, за поредна година Руслан доказа, че той не е за едната титла, че това че той е един от най-великите на всички времета, а го прави само със силни вражди дори и изнесени на негов гръб той пак успява. Интересно начало, което ни наведе всички към края, който бе кешването на Скролера. Много добре замислено, малко прекалено дълго стана то като че ли, но въпреки това - Честито! Скролера от доста време се мъчи, за да успее да стигне до ME-то. Играта му също има значителен напредък, а Оуенс е неговия човек! Намесата на Хънтър изненада и мен. Честно казано, Андрей не можа да не се намеси и в МЕ-то. Както всички биха казали, но мен тази намеса ми хареса, защото той за този турнир успя да предаде щафетата, не един път, а цели два пъти.

Roman Reigns def. Triple H (c) - Много харесвам мачове като този, не заради самия мач, а заради как той изгледжа когато го погледнеш на пръв поглед, а как изглежда той - ПЕРФЕКТНО! Гифове, постове, всичко изпипано до последния детайл просто те кара да седиш и да си го гледаш с часове наред пред компютъра. НАЙ-ПОСЛЕ МОМЕНТА НА СЕВ! С него започнахме горе долу по едно и също време тук и още си спомням една от първите му вражди с Тедо, как двамата си хвърляха през някакви асансьори, какви ли не щуротии, а тази вечер бе неговия момент. Много хора казват, че може би този мач трябваше да е Ме-то на вечерта, но мъкар и той да не бе означен с Важна тема - това бе главния мач! Поради много причини. Андрей Добрев ме молил преди месеци да му направя клип с Трите Хикса, който видяхме до къде стигна и по точно до самия Хънтър. Милена от нейна страна направи едно много добро промо и според мен това са нещата, които направиха мача толкова очакван и толкова перфектен от всякъде. Естествено има нещо, което най-много ме впечатли и то бе излизането на бае-то ми с тия готини мотори от wm. Радвам се, че точно тях избра. Отново, честито на Сев и дано си носи титлата със здраве!

Charlotte Flair def. AJ Lee (c) and Nikki Bella - Страхотен мач! Видяхте ли играта на Памела, на Хриси? Просто не можах да повярвам какво направиха тези две момичета на този турнир, а Ванко? Какво да се каже за него. Той е класа в женската дивизия, въпреки че понякога е несериозен, което на мен не ми се харесва, надявам се с тази титла той да остане доста дълго на рамо и да покаже как се прави. Също така е и на банера, което още повече ми харесва, защото обикновенно жените кечистки не ни слагат там.. Постовете много ми харесаха, виждам че Хриси се опитва да си прави гифове сама, така че няма да е зле някой да и покаже и как става с Image Ready или Photoshopa. Успех им пожелавам на момичетата и да държат женската дивизия на хубаво ниво, защото ще влизам да я следя от време на време!

Seth Rollins (c) and Chris Jericho hit draw - Мач, който не ме впечатли също с нещо чак толкова. Прилични постове и от двамата. Харесвам повече играта на Джерико, нещо Цецо с тия гифове на Сет от някакви индита, не ми допада изобщо и това е една от причите да не бях толкова въодушевена от мача им, но тук поне края бе интересен. Харесват ми интересни завършаци.Тук също бих казала, че и двамата имат бъдеще и двамата имат добре изградени образи на кечистите си и им пожелавам успех в бъдеще.

Singles Match
Sasha Banks def. Alexa Bliss - Не знам, аз по-хубав мач не съм имала. Трябва да благодаря отново на Милена, че тя също колкото мен бе надъхана да направим най-доброто и според мен го направихме. Който не ни е разглеждал мача е изпуснал доста, защото аз за себе си мога да кажа, че дадох всичко по силите си и смятам, че нещата ни се получиха много, много добре. Естествено форума е главно от мъжко население и много от вас не искат да признаят поражението, но за себе си смятам, че мача ни бе повече от добър и се изравнява с тези мейн евенти на вечерта, не само заради самия мач, а и заради самата подготовка. Двете с Милена, наистина много се постарахме, тя направи най-уникалното си промо за нашия мач, медиата ни беше на лице, гифовете ни също. Пожелавам много успех на Миа като модераторка и да мачка всичките, защото тя е най-добрата love ya babe

(w/ Special Guest Referee - Stone Cold Steve Austin) - Простооо... шоу. Нещо, което не беше мач, а беше типично шоу в стил Пейн. Добре направено, не грабва много окото, но все пак за феновете на MMA и бокса сигурно им е било много интересно.

Kevin Owens def. Rob Van Dam, Finn Balor, CM Punk, Cesaro and The Miz - За пореден път гледахме един много добър мач за договора в куфарчето, естествено двамата фаворити Джони и Скролера, показаха една фантастична игра. Всеки път забравям обаче и RVD, който също така много ме впечатли. Дамян показа, че разбира от тази игра. Пънк.. жалко че момчето което игра с него напусна, но смятам, че следващия който ще играе с Пънк ще го надмине и му пожелавам успех. За Фин мога да кажа, че момчето има потенциал в играта, може би ако си затваря малко повече устата ще успее, защото вече дразни целия форум, но за играта му нищо лошо не мога да кажа. Естествено, че има още много какво да се подобри, но то това е при повечето, така че да преминем към победителя. Скролера ги уби с последния си пост, заслужена победа и заслужена титла след това!

Cody Rhodes (c) def. Austin Aries and Gregory Helms - Никога не съм била фенка на крузу дивизията, нито тук, нито в WWE или която и да е федерация. Това нещо, че кеча е много важен да се хвърлят там като риби на сухо са само много добри каскадьорски умения, които мене не ме кефят, точно и поради тази причина не следя дивизията тук. И точно, защото не само аз мисля така и момчетата явно не бяха достатъчно надъхани за този сблъсък, който се превърна в един пълен провал, но естествено не можем да отречем, че в този провал бе един от най-интересните моменти на Pain, а именно дебюта на Hurricane. Жалко, че няма да наблюдавам този образ, защото мен много ме кефи и може би той ще върне интереса на хората към тази дивизия.

Stone Cold Steve Austin to host
PAIN 8 - Поредното страхотно шоу! Кеча е за това нали? Да се прави шоу! Легенди бяха на ринга и много ми харесаха! Супер добре измислено, а Руслан за пореден път доказа, че той може да прави шоу, което да е интересно за всички ни. Естествено всички появи бяха супер и това бе едно много добро начало на турнира! Браво, момчета!

PRE-SHOW
Johnny Z won the Mark Henry testimonial Battle Royal - Цирк! Но интересен цирк! Появата на Лаек направо ме срази тотално, изобщо не го очаквах, Фики също, а ТАКА моя любимец направо ме разби като се появи на рампата. Супер шоу със също така интересен победител. За пре-шоу бе супер!

Последната промяна е направена от Ninka на 14/4/2017, 19:15; мнението е било променяно общо 1 път
GOAT
Founder
Founder
GOAT

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty14/4/2017, 14:04

Поствам си коментара отново, защото някоя путка е трила мнения назад и ми го прехвърли като последно мнение на четвърта страница.

- Една дума - НЕВЕРОЯТНО! ТОВА Е! Получи се един невероятен PAIN момент, даже не невероятен, а НЕВЕРОЯТНИ би трябвало да се каже. Развръзката на Ортън - Дел Рио беше напълно точна. Образите и на двамата се вписаха перфектно. Само и единствено РЕСПЕКТ за Викторов! Той не е голям, той е ОГРОМЕН! Благодарение на него успяхме да сътровим тази магия. Можете да вземете пример от него всичките лигльовци които червите бузките при загуба. Много хора очакваха cash in-а на Оуенс, но в последствие се усъмниха, благодарение на адекватно свършената изсценировка от екипа. След това се получи приятен сблъсък между Оуенс и Ортън, а накрая отново всеки потребител на TNW бе шокиран с появата на моя милост. Случи се това, което трябваше. GOAT унищожи най-голямото си творение и даде път на бъдещето. THIS IS THE SCROLLER SHOW! Сега е ваш ред, момчета... Не ме разочаровайте.

- Очевидното се случи - предадох щафетата. Това обаче изобщо не значи, че не се получи един от най-великите мачове в историята на PAIN, ако не и най-великия. Двамата се сработихме невероятно в мача и съм сигурен, че не само аз мисля така. Какъв по-добър начин да завършиш кариерата си от това... Изключително доволен съм от това как се получиха нещата. За мен беше удоволствие да изиграя този мач с един голям приятел и съфорумник. Благодаря ти за съдействието Сев, честита Grand титла.

OKADA - STYLES III

- Свалям шапка на Rainmaker. Да, само на Rainmaker. Причината? Всички можете да си отговорите за нея. Да, Баев ползваше грозни гифове, това се търпи, но да си позволиш в такъв мач да вземеш от стар пост за мен е меко казано - несериозно. Да се бяхте разбрали да не е толкова постове, като не си способен да се справиш със задачата. Това за мен смъкна драстично качеството на мача, а можеше да станем свидетели на първия шест звезден такъв в TNW. Жалко. Правилна победа за по-добрия участник и по-заслужилия - Rainmaker. Пожелавам ти още много подобни постове да изпишеш и да се окичиш с безброй трофей, определено ги заслужаваш.

- Много, много доволно! И трите се раздадоха, опита обаче си каза думата и Ванко направи 3-0 на PAIN напълно заслужено. Ето, че думите ми се потвърждават. Когато той играе стегнато, когато играе със желание - няма конкуренция. Поздравявам и Памелска, която изписа доста редове, като дори бе обвинена, че е взимала разни медикаменти, но преди шоуто и бе взета проба за допинг и мога да потвърдя, че е напълно чиста. А за Хриси... Какво мога да кажа? Да продължи напред. Тази загуба не значи нищо, това за нея беше най-големия мач в кариерата й, може само да се гордее с това което направи.

- Много приятен като четиво мач с интересна и забавна история. Харесаха ми леките комедийни елементи вложени от Васко, който отиде при дивите и заяви, че по-късно ще се "позабавлява" с тях. TNW има нужда от такива ситуации. Хареса ми и нелепата история с ударите с безболезнени предмети, като удара с бутилка вода, поредичното налагане с кутия от пица и като за финал, когато Амброус си го върна... Dirty Deeds с ТИКВАТА!~ Браво, направиха един невероятен мач и тук имаме още един запомнящ се момент. Честито на Мариан, той бе правилния човек да прекрати терора на Сид.

- И двамата оправдаха очакванията ми. Поредна класика, сътворена от две много талантливи лица. Постараха се, като този път изненадващо или не, Цекоки не заложи на запазената си марка с дългите постове, като дори извади и гифове от ROH на най-голямото събитие в годината, за което се изискват топки! Равенството е доволен резултат с оглед на това, че враждата им продължава. Много искам на следващия турнир Шизо да вземе отново пояса си, защото прекалено малко време прекара с титлата, а определено беше интересен за гледане. Хареса ми и последния момент между двамата - скока от клетката върху маса. Отново запомнящ се PAIN момент, който спомага много за това именно тазгодишното издание на турнира да е най-доброто.

Singles Match

- Много сърце, много старание беше вложено в този сблъсък. Няма как да не отдадем адмирациите си и за двете. Мисля, че за първи път виждаме подобен брой постове в мач с жени в този е-фед. Това само говори по себе си колко се постараха BAE-то и Мая. А това което се случи след мача... Ме стопли. Невероятен момент, точно така трябваше да завърши кариерата си Николина, изправяйки се срещу Мая с едната си самоличност, а с другата... Да се прегърнат. ПОКЛОН!

- Еми каквото и да си говорим, ако разбирате от шоу и прочетет мача - няма да бъдете разочаровани. Получи се много приятен, бих го нарекъл "filler", макар, че това е мач, който в истинския живот ще струва милиарди. Цялата зала освиркваше Конър за това, че е победил техният съгражданин, а Остин им затвори устите, правейки стънър на ирландеца и ги накара да cheer-ват. Много добре се получи, няма какво да се лъжем, кур за тия дето плюят по мача.

- Обичаен спотфест. Не видяхме нищо ново, но мамка му... Беше изпълнено по един невероятен начин. Толкова добре изирган GTS да си призная, не съм виждал. Всички се справиха невероятно, включително и Иван затворника, към кого бях скиптично настроен. Победителя няма какво да го коментирам, накрая на веречта си взе момента и направи този PAIN негов.

- На мен този мач ми хареса. Да, не беше дълъг, но имаше много добри моменти в него. Първо зловещата атака на Роудс по Рич Суон, а след това и дебюта на Hurricane, точно на PAIN. Тези моменти за мен направиха мача интересен и на прилично ниво.
JohnnyZ
TNW Tag Team Champion
TNW Tag Team Champion
JohnnyZ

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty14/4/2017, 14:06

- ГЕНИАЛНО! Всичко в този мач бе изпипано просто перфектно! Прекрасни entrance-и и от двамата. Двамата не издържаха и се нахвърлиха един върху друг още преди гонгът да бъде бит. Дел Рио се оказа по-хитрият от двамата и успя да нарани сериозно рамото на своя опонент, помагайки си със стоманения стол. И точно когато Алберто си мислеше, че е обезоръжил "Пепелянката", Ортън отново намери начин да забоде RKO и да отмъкне победата след само четиринадесет секунди от началото на мача! Всички бяха в шок! Най-дългоочакваният мач приключи за броени секунди, но това далеч не бе всичко... Тук идва моментът на Пеши! Вярно е, че много хора очакваха това да се случи, особено след атаката на Дел Рио след мача, и кешът бе малко "муден", но въпреки това последва един приличен мач, който се оказа и последният в славната кариера на Косьо. Беше просто въпрос на време Оуенс да си тръгне със Световната титла. Победата му беше в кърпа вързана! Всички знаехме какво ще се случи... И тук обаче идва моментът на вечерта! Моментът, който вдигна всички на крака! Моментът, който ни накара да настръхнем... Андрей заби нож в гърба на най-добрия си приятел! Той предаде своя брат от друга майка и даде път на бъдещето! УНИКАЛНО! ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯ! Великолепен начин да бъде закрито най-голямото e-fed събитие в годината! Евала на Косьо, който продължи да ни радва с невероятната си игра до самия край! Евала на Руслан, който за пореден път доказа, че дори да не печели мачовете си, той печели сърцата на хората! А точно това е най-важното! Точно това го прави толкова велик! Винаги готов да се жертва за благото на TNW! ПОКЛОН! Евала и на Андрей за невероятната изненада, която поднесе! И най-вече... Евала на Пеши! Момчето, което пишеше по два реда постове с Невил и почти никой не вярваше, че ще успее да постигне нещо, сега закрива Pain и то със Световната титла на рамо! Поздравления! YOU DESERVE IT!

- ИСТИНСКИ ШЕДЬОВЪР! Всичко бе изпипано като по учебник! Надмощието бе изключително добре разпределено, а стоманеният стол се превърна в трето главно действащо лице в мача, озовавайки се ту в ръцете на Роман, ту в тези на Трите Хикса. Действието често се прехвърляше извън ринга, което направи сблъсъка още по-ожесточен! Трите Хикса още от самото начало на мача се съсредоточи върху десния крак на Роман и продължи да го тормози до самия край. Видяхме и най-добрия приятел на Трите Хикса в действие, а именно неговият sledgehammer, който обаче за щастие на Рейнс не успя да му влезе в употреба. Имаше счупени маси, счупени барикади... Дори самата Стефани го отнесе в края на мача! Изключително брутален мач, изпълнен с множество обрати и много, много емоция! Със сигурност това бе най-голямата победа в кариерата на Сев, който успя по достоен начин да изпрати една истинска e-fed легенда в лицето на Андрей! Краят на една ера настъпи... Време е за ново начало! Поклон и пред двамата за уникалното шоу, което сътвориха!

OKADA - STYLES III

- Красота! Чудесен начин да бъде сложен край на едно от най-великите съперничества в историята на TNW! Накамура излезе, за да защити честта и достойнството на своя приятел, изправяйки се срещу Ей Джей Стайлс. Тогава обаче Окада показа на целия свят какво кораво копеле е и въпреки сериозно наранената си ръка, той излезе да се бие! Стайлс успяваше да държи мача под своя диктатура през по-голяма част от времето, но въпреки това Окада продължаваше да стиска зъби и да се бори! Мачът бе съсредоточен точно там където трябва, а именно върху контузената ръка на японеца! Стайлс показа на всички колко брутален може да бъде в действията си, късайки превръзката на своя опонент, а след това буквално се изплю върху наранената му ръка! Хареса ми, че двамата не спираха да опитват своите коронни номера, но въпреки това успяха да ги изпълнят чак в самия край на мача. Хареса ми и частта, в която Стайлс направи tribute към бившите лидери на Bullet Club, екзекутирайки Bloody Sunday, а след това и опита за One-Winged Angel. Не липсваха и по-екстремните моменти, както когато Ей Джей заби Forearm през коментаторската маса. В крайна сметка обаче волята и непоколебимият дух на Окада си казаха думата и той стигна до може би най-трудната победа в своята кариера като кечист на TNW! И най-сладката обаче! Досега бяхме виждали само три от прословутите Rainmaker-и на японеца, а в този мач видяхме не един, а цели два такива! Очакванията от този мач бяха наистина огромни и по мое мнение бяха оправдани!

- Поредният много добър мач за титлата на жените! Видяхме изключително силни постове, но в крайна сметка Шарлът се оказа с една крачка напред пред останалите и си тръгна с титлата! Поздравления за което! Въпросът сега обаче е какво следва от тук нататък за шампионката Шарлът и коя ще бъде следващата претендентка? Това ще стане ясно много скоро, но едно обаче е сигурно... Женската дивизия на TNW отново показа своята класа и представи два наистина много стойностни мача на Pain!

- Ето, че Сид най-накрая си намери майстора! Великото царуване приключи! Настъпи нова ера... Ерата на Dean F'N Ambrose! Доста странно начало на мача след тази атака с микрофона от страна на Сид. Не знам дали такъв е бил планът или Васко просто е решил да импровизира. Сид пое инициативата в началото на мача, но в последствие Амброуз успя да отвърне на удара и от там нататък настана пълна касапница! Пръчки, бухалки, столове, чукове, бодлива тел, изпотрошени маси и много, много кръв! Хареса ми как Сид се заяждаше с феновете на лунатика по време на мача! Постепенно мачът се премести извън ринга. Хвърлянето от балкона бе малко пресилено, но пък нахлуването в съблекалните на дивите бе доста забавно! Видяхме и легендарната картонена кутия от пица в действие! Мачът ставаше все по-брутален и извратен с всяка изминала минута! Нещата излязоха извън контрол и се стигна дори до електрическата резачка, а Дийн показа, че може да бъде не само лунатик, но и канибал! Сид опита какво ли не, но Амброуз така и не се пречупи! Краят с тиквата бе наистина епичен! Един истински психопат срещу един откачен лунатик в "Street Fight" мач и то на The Grandest Stage of Them All... ВЕЛИКО!

- Поредната класика между Цецо и Шизо! Тези двмата одавна доказаха, че имат химия помежду си и умеят да се сработват по отличен начин! Ролинс и Джерико минаха през редица мачове, за да се стигне до този Steel Cage мач на Pain, в който те отново не разочароваха! И двамата успяха отлично да използват стените на стоманената клетка като оръжие, което да улесни задачата им, а именно победата в мача. Не липсваха и опити за "бягство", което увеличи значително напрежението. Накрая пък се стигна до нещо, което самият аз не очаквах, а именно draw! Не знам на кого му е хрумнала тази идея, но определено им се получи добре! Просто никой от двамата не заслужаваше да загуби този мач... А това ме навежда на мисълта, че нищо между тези двамата не е приключило и тази феноменална вражда продължава, което може само да ни радва! Поздравления момчета, справихте се блестящо!

Singles Match

- Враждата бе много добре обобщена още преди началото на самия мач. Алекса започна с подлите номера още в самото начало на мача като една истинска кучка (в добрия смисъл на думата разбира се) и успя да вземе надмощие над Саша. Двете не пестиха сили, действаха изключително динамично и зрелищните ходове дойдоха още в първите минути на сблъсъка. През цялото време надмощието минаваше от едната страна към другата, което направи мача изключително непредвидим. Не липсваше и размяната на думи между Саша и Алекса, която се вписа много добре. Бяха използвани барикадите, ръба на ринга, металните стъпала... Алекса много хитро се съсредоточи върху крака на Саша, стремейки се да я контузи отново. Все пак The Boss не се предаде и се бори със зъби и нокти до самия край. Алекса на няколко пъти се спаси от Bank Statement-а, но в крайна сметка накрая не издържа и се предаде. Появата на Бейли след края на мача бе изключително емоционална и красива. Останах изключително впечатлен от този мач и съм сигурен, че ще остане в историята на TNW като един от най-добрите женски сблъсъци, ако не и най-добрият! Шапки долу и за двете! Представихте се блестящо!

- Майчице мила! Конър нокаутира Флойд за броени секунди и то пред родната му публика... Добре, че добрият стар Стийв Остин бе там, за да спаси положението! Сигурен съм, че Конър още дълго време ще помни горчивия вкус на бирата след този брутален Stunner!

- Мачът започна доста динамично. Всички желаеха куфара толкова силно, че почти през цялото време имаше някого върху стълбата. Стремях се да чета внимателно всички постове преди моя, за да мога да продължа логично развоя на мача. Може би всичките тези счупени маси и дори използването на бокса бяха излишни, но въпреки това имаше и доста стойностни spot-ове, които грабнаха окото. Потрошените стълби също бяха малко в повече, но пък финалът на мача бе наистина зрелищен. Като цяло всички се постарахме и мача се получи добре, но по мое мнение отстъпва с малко на този от миналата година. Логичен и заслужен победител в лицето на Пеши, който се труди изключително много, за да усъвършенства играта си и дава сърце и душа за този e-fed. Единственият човек, за когото ме хвана яд, че не спечели бе Сезо, който за пореден път демонстрира огромния просперитет в играта си и доказа, че е напълно готов за голямата сцена! А може би точно те двамата ще бъдат следващите главни действащи лица на TNW? Само времето ще покаже!

- Няма да лъжа... Очаквах повече! Не знам защо бе цялата тази история с Рич Суон. Може би, за да може Сев да се съсредоточи изцяло върху мача си срещу Андрей за Grand титлата. Коуди изглеждаше като фаворит преди мача, но появата на Урагана преобърна коренно нещата! Наистина много добре изпипано от страна на Цецо! Евала! Какво обаче се случи след това!? Мачът като че ли приключи преждевременно... Не знам каква е причината за това, но определено нещата можеха да се развият много по-добре!

PRE-SHOW
Johnny Z won the Mark Henry testimonial Battle Royal

- Ето така се подгрява публиката за най-голямото e-fed PPV в годината! Появата на Лаек взриви залата още от самото начало. Видяхме Джеймс Елсуърт на ринга на TNW за пръв път от 9 месеца насам! Видяхме и легендарния Така Мичиноку! Дерен пък влезе в battle royal-а с едни от най-добрите си образи, а именно Кали и Ахмед, като успя да ни изненада и с чудесен live performance на Фики! Мариан Николов и прословутият му плод също бяха част от спектакъла. И тук стигаме до черешката на тортата... JOHNNY Z, BAY BAY! От много време обмислях да направя поява с него в TNW, а какво по-добро място от The Grandest Stage of Them All? Моментът след края на мача пък бе наистина емоционален... Чудесен начин да се позабавляваме и да изпратим легендарното бойно шаси на TNW - Марк Хенри!
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all   PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all - Page 4 Empty

PAIN 8 (2017) - The Grandest Stage of them all
Върнете се в началото 
Страница 4 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» PAIN XII (2021) - The Grandest Stage of them all
» TNW Road to Pain 2017
» Revenge 2017
» Day Of Reckoning 2017
» Over The World 2017

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2017-
Идете на: