PRE-SHOW Mark Henry testimonial Battle RoyalПоследните няколко месеца на Лайок като HHH бяха...доста добри. Да, титлата която си даде дойде в малко повече, но всичко от тогава бива букнато доста коректно и правилно. Андрей имаше доста добри мачове с Казаков и Мариян и последните няколко месеца като цяло бяха доста добре изиграни от пенсията...Колкото и сериозен да беше този букинг....турнира има нужда от Battle Royal като този. На Пейн 8 изпращаме не само играча, който е Ranked №1 in TNW "Общо класиране", но също така изпращаме един от най-запомнящите се трол образи в историята на форума. Както човек на име Капи каза веднъж :
Obraza na oniq negar beshe nai-interesnoto neshto ot karierata na laiok . So...Може би образа на Лайок бе достойно изпратен от хора като Мариян, Северин и от части Казаков, но...съмнявам се, че има човек ( с достъп до tnwg), който може да изпрати образа на Барсо по-добре от мен. За периода в интернет пространството съм правил няколко идиотии с Андрей или по-скоро с персонала му на Барсо и мисля, че ще изпратим този трол персонаж достойно. (Само се надявам да остана във форума след като се разбере кой, ще е последният член в рояла).
Cruiserweight Championship Fatal 4-Way Match
Cody Rhodes (c) vs. Rich Swann vs. Austin Aries vs. Gregory HelmsЩе бъда напълно честен.I don`t give a shit about this mach , I don`t give a shit about the Крузу title anyway. Смятам, че този мач спокойно можеше да бъде преместен в пре-шоуто за да не се намаля престижа на турнира eдин вид. Нямам нищо против играчите, но имам чувството, че тази титла трябва да наследи съдбата на Европейската.
Six Men 'Get The Suitcase' Ladder Match
Rob Van Dam vs. Finn Balor vs. CM Punk vs. Kevin Owens vs. Cesaro vs. The MizЧестно казано съм със смесени чувства за този мач. Смятам, че моментния кард на Пейн има нужда от още един голям мач и също така смятам, че хората които биха предоставили този мач са в GTS мача. Ако имаше само още няколко играча, които биха могли да заемат спотовете в този мач на мястото на ддз...защо да нямаме Жони срещу Петър или Сезо срещу някой от двамата? Сезо израстна доста в последните няколко месеца и спокойно вече го считам като звезда на доста по-високо ниво...От сегашните играчи логиката казва Жони. Той е най-добрият от обявените кечисти, но.... но....Това, ще бъде втората му поредна победа и поне в моите очи това, ще бъде грешка. Казаков...ummm, no. Сори Пешо, но не мисля, че трябва да си тръгнеш с отличието тази вечер...Човека, който трябва да напусне осмото издание на Пейн с куфар в ръка е Роб Ван Дам. Ще бъде изненадващо и в същото време напълно заслужено. Може да не кешира договора за WHC-то, но смятам, че Сезо би бил прекрасен носител на Grand титлата.
Once in a Lifetime Dream Match
Floyd 'Money' Mayweather vs. 'The Notorious' Conor McGregor
(w/ Special Guest Referee - Stone Cold Steve Austin)Съжалявам, че отделям няколко секунди за да пиша коментар за този боклук
Singles Match
Alexa Bliss vs. Sasha BanksЗнам, че сте жени, но ще направите изключение , че ви наричам диви
MAAAAN, тук бях изненадан с букинга. Да си кажа честно човека, който е измислил целият този дивас сценарий заслужава поздравления. Да изключиш двете топ диви от title мача и да го поставиш една срещу друга е може би най-доброто нещо което можеше да бъде измислено. Bliss и Banks са достатъчно големи имена във форума за да не бъдат въвличани в мача за пояса. Има химия между играчите и смятам, че това е перфектният начин да се сложи край на кариерата на Нинка в TNWG. (Тоя мач трябва да е или преди ME-то или преди предпоследният сблъсък)
TNW Intercontinental Championship 'Steel Cage' Match
Seth Rollins (c) vs. Chris JerichoOкей...Цецо и Шизо са добри играчи, но някак си просто не съм хайпнат за този мач. И двамата са в IC картинката от известно време и има история между тях, която е достойна да приключи на Пейн, но.... Ако аз бях админ, шампион преди началото на турнира щеше да бъде Шизо, но неговият опонент нямаше да е Цецо....а Жони. Да, защо не? Миз се установи като един от най-добрите IC шампиони през 2016-а (в WWE), Жони заслужава подобен пуш и мисля, че "The greatest stage of them all", щеше да бъде перфектното място за началото на IC title рейна на Жони, а Цецо спокойно можеше да заеме неговото място в GTS мача и да си тръгне от турнира с куфар в ръка(because we all know...Ceco is fucking ME material). Шизо пък можеше да вземе USA титлата, която ще му отива доста повече от колкото на Мариян и Васко. Разбира се това са мои фантазии, а реалността е, че Цецо и Шизо се срещат във финален (надявам се ) сблъсък, който ще ни предостави добър кеч.
TNW United States Championship 'Street Fight' Match
Sycho Sid (c) vs. Dean AmbroseОще един мач от който съм изненадан. Мариян изигра всичко брилянтно. Останах изненадан, че именно той е този тайнствен опонент, който биваше тийзван от няколко седмици. Ако трябва да дам прогноза това би била защита на Васко. Да, Мариян е по-добрият играч, но той не се нуждае от титлата за да бъде интересен, дори напротив. Според мен Николов е от тези хора, които са по-интересни за зрителя без злато на пояса.
TNW Women's Championship Triple Threat Match
AJ Lee (c) vs. Charlotte Flair vs. Nikki BellaНай-големият дивас мач за ценната женска титла без двете си мейн диви. I`m in. Радвам се, че останалите женски представители на тази дивизия получават техния заслужен тайтъл спот.
OKADA - STYLES III
'Rainmaker' Kazuchika Okada vs. 'The Phenomenal' AJ StylesHOLY FUCK! Двамата от любимците ми в този е-фед бизнес се изправят един срещу друг. Поне в моите очи една вражда трябва да има две неща за да бъде интересна за читателя. Химия между играчите и химия между самите кечисти. Окей, Баев и Кални нямат такава изградена химия по между си каквато може би имат...Лаек и Северин, Косьо и Руслан, но няма как да не отбележим, че Окада и Стайлс са създадени да се бият един срещу друг. От колко месеца двамата враждуват? Да, Северин игра с Ей Джей , но на карда пише AJ Styles-Okаda, a не Баев-Кални. И друго нещо, което искам да отбележа, че и Geor4 и Rainmaker просто са осиновили образите на кечистите си. Димитри беше уникален и с Крисчън ,но той просто е роден за Ей Джей, същото мога да кажа и за Кални-Окада. Мача най-вероятно, ще бъде най-добрият за вечерта така, че нямам търпение за него.
TNW Grand Championship No Disqualification Match
Triple H (c) vs. Roman ReignsНе харесвам това, че Лайок си даде 11та титла за няколко месеца, но трябва да призная, че тази вражда беше изградено почти перфектно. Андрей имаше няколко запомнящи се мачове, а Северин изглеждаше силен през всичките тези месеци. И смея да твърдя, че този мач трябва да затвори Пейн. Това е. Краят на една ера (Лайок) и началото на една нова такава (Северин). Точно за това бе и смяната на името на форума , да отбележи нова ера в този форум. И въпреки, че промяната на името подрани с няколко месеца смея да твърдя, че този ако този мач затвори най-големият турнир и сложи край на кариерата на Лайок, ще бъде още по-запомнящ. Северин заслужава този МЕ спот. Миналата година аз буквално му откраднах тази възможност от ръцете, но се надявам нещо да се случи и да закрие Болка Осем. А какво да кажем за Андрей? Ех, Лайок е по-велик от Косьо и смея да твърдя, че е оставил по-голяма следа от Руслан и просто заслужаваше да получи този финален главен мач. Всичко се връзва. Единственото нещо, което не ми хареса от тази вражда е...пределно ясно е как, ще приключи мача. Заедно с Окада-Стайлс , това е мача на вечерта.
TNW World Championship MatchRandy Orton (c) vs. Alberto 'El Patron' Del Rio[/b]
Добро изграждане на враждата. Мача изглежда интересен, Руслан и Константин имат химия помежду си и успяха да прехвърлят тази химия и в кечистите си. Двубоят, ще бъде добър, но просто не смятам, че мястото му е най-отгоре в карда. Да, факт е, че Ортън-Дел Рио на 100 процента, ще бъде на по-добро ниво от Тейкър-Ортън, ноо ... да се надяваме Викторов да си тръгне с титлата и да получи заслуженото си. (мисля, че от 2015-а, той whc не е барвал).