Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

9. Backstage Interview /w Ricky Starks

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Adam
The Great One
The Great One
Adam

9. Backstage Interview /w Ricky Starks Empty
ПисанеЗаглавие: 9. Backstage Interview /w Ricky Starks   9. Backstage Interview /w Ricky Starks Empty11/11/2023, 10:37

...

9. Backstage Interview /w Ricky Starks JuKzdNo

W: 76 D: 11 L: 48

Legacy:
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net/
Absolute
Premium Member
Premium Member
Absolute

9. Backstage Interview /w Ricky Starks Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 9. Backstage Interview /w Ricky Starks   9. Backstage Interview /w Ricky Starks Empty16/11/2023, 18:06

Renee Jane Paquete: Дами и господа, преди броени минути бе обявен нов мач за идния Premium Event - "Allegiance". Собственикът на Total Nonstop Wrestling "The Immortal" Hulk Hogan изпълни желанието на човека до мен, Ricky Starks. Ricky, ти показа самочувствие, каза, че не искаш да си губиш времето и поиска твоя in-ring дебют да бъде на "Allegiance". Е, това вече е факт. Опонентът ти обаче няма да бъде ясен до самото събитие. Какъв е коментарът ти по темата, какъв ще бъде твоят план за сблъсъка, когато не знаеш кого ще срещнеш?

9. Backstage Interview /w Ricky Starks Ck4TG0H

- Благодаря ти, Renee. Миналата секдмица отправих апел към всеки един човек, който има някаква власт в Total Nonstop Wrestling. Безкрайно доволен съм, че именно персоната, която дърпа конците тук, Човекът с главно "Ч", "The Immortal" Hulk Hogan донесе благата вест. Това значи много за мен. Това, че опонентът ми ще бъде съобщен в мига, в който неговата музика гръмне в залата не ме притеснява и грам. Защото когато си част от TNW, ти трябва да си готов да се изправиш срещу всеки. И не само това, трябва да си готов да ПОБЕДИШ всеки. Ще представлява трудност за мен да изготвя стратегия за двубоя, това е факт. Но нужна ли ми е такава, Renee? Аз съм "Absolute" Ricky Starks. Не трябва да забравяш това. Хората по трибуните и тези вкъщи също не бива да го забравят. Миналата седмица споменах, че аз съм специален. Също така споменах и че не съм лъжец. Знам къде съм попаднал. Осъзнавам какво стои пред мен. Планината е висока, но също толкова високо са и амбициите ми. Нямам търпение да дойде време за "Allegiance", нямам търпение първият гонг да забие и да покажа на феновете или поне на тези, които не знаят какво представлява Ricky Starks, че аз съм бъдещето на тази компания. Това, че точно Hulk Hogan се зае да уреди предстоящия ми мач не е плод на случайност. Това е визия! Не само неговата, но и на целия свят! Ще се видим в "Allstate Arena"!

Don't cross Rhodes!, LegitBo$$ and VaskoMetala харесват този пост.

Върнете се в началото Go down

9. Backstage Interview /w Ricky Starks
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 2. Backstage Interview with Ricky Steamboat
» 11. In-Ring Promo /w Ricky Starks
» 6. Singles Match: Ricky Starks vs. ???
» 2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal
» 2. Backstage segment with Aleister Black and Ricky Steamboat

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: Archives :: TNW Rampage SuperShow 528-
Идете на: