Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal Empty
ПисанеЗаглавие: 2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal   2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal Empty13/3/2021, 19:06

...
Върнете се в началото Go down
Blue Justice
Superstar
Superstar
Blue Justice

2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal Empty
ПисанеЗаглавие: Re: 2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal   2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal Empty14/3/2021, 12:37

2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal Y82asHd2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal QTvdwfa

William Regal: Здравейте, уважаеми зрители на Total Nonstop Wrestling! Вие сте с мен - лорд Уилям Ригъл, а сега предстои да интервюираме една съвсем наскоро завърнала се на сцената на американския кеч звезда - Ricky 'The Dragon' Steamboat. Както знаете и добре видяхте, той осъществи блестящия си comeback в сегмента на не кого да е, а на един от най-добрите кечисти във федерацията, претендиращи да бъдат и нейно лице - 'The Aerial Assassin' Will Ospreay. Рики, ти, като един същински и преминал през всичко от професионалната борба ветеран, би ли казал защо избра точно Оспри като обект на неочакваната си и изключителна поява? С какво те мотивира той да действаш хладнокръвно и самоотвержено, както всички видяхме?

- Първо, Ригъл, нека да отговоря на въпроса ти по същество. Мене нищо абсолютно не ме мотивира да извършвам каквото и да било, когато и да било и най-важното, спрямо когото и да било. Аз съвършено сам решавам как да постъпя изцяло според три неща, както изтъкнах и тогава - собствената си интуиция, собствения си разум и собственото си сърце. Защото всички те не са ни най-малко обикновени - те са ДРАКОНОВИ!!! Аз съм такъв, какъвто съм формиран от цялостното си енергийно поле, което и автоматично ми дава способността да показвам най-доброто от себе си - както на микрофона, така и на ринга, при това на 100%. Относно Оспри, всички разбрахте как стоят нещата. Този човек си е помътил ума, или по-точно, са му го помътили трима негодници, на които той, за съжаление, твърдо вярва. И когато се опитах да го убедя със силата на благата дума, той се опита да упражни спрямо мен жестоко насилие, при което аз отвърнах с оръжието на отбранителната атака и го вразумих, като го възпрях от това да се излага и пада дори в очите на собствените си привърженици. За мен, ако не преосмисли щателно цялостното си поведение, тактика и маниери, това момче не заслужава да бъде лице на ТНВ и аз ще се боря против тази кауза с цената на всичко притежавано от себе си.

William Regal: Съгласен съм с теб до голяма степен, но другото, което бих искал да ти задам е: дали отсега нататък той е проблем за теб и ти за него, или има нещо по-специфично, породило вашата видимо изглеждаща като изключителна вражда. С една дума - какво той би научил от теб за в бъдеще - както в професионалната си кеч кариера, така и също в самия си живот. Все пак, ти си истински гладиатор, идващ от Шао Лин, чиято мисия е да промени абсолютно всичко тук до най-дребния и незначителен детайл. Какво целите двамата и в чия полза ще бъде оправдано съответното нещо?

- Виж, Ригъл, аз с този тип нямам никакъв проблем. Ама никакъв, разбираш ли? Напротив, той има такъв. И най-тъжното е, че неговият проблем не е с мен, а със своята личност. Той е объркан, озлобен и заблуден. Само че не знае срещу КОГО и срещу КАКВО. А това е най-лошо. Поведението му говори за крайна неадекватност на действията, такава, каквато на него не беше никак присъща, особено по време на таг колаборацията с великия Окада - което именно и му споменах, а той започна комплексарски да сменя темата, твърдейки, че аз няма да издържа дори три минути на един ринг с Рейнмейкъра, оттам нямам и правото да го споменавам даже. Е, щом е така, предлагам да имаме някога мач с теб, Уилям, за да видим не кой ще издържи повече на ринга от нас, а кой ще направи повече от другия. Мене, Оспри, не ми трябва образ, моите индивидуални действия говорят сами за себе си, следователно и за мен самия. Аз съм Дракон и винаги ще си остана такъв. Не те предизвиквам, а само ти предлагам някой ден, независимо кога, да се срещнем, за да разберем без колебание кой какъв е, за какво се бори и какво иска, в крайна сметка, да стане от него. BE BRAVE, MY MATE WILL!!!

William Regal: Добре, Рики. Благодаря ти за така изчерпателните и обосновани слова. Сега, обаче, е мой ред! Преди да кажа "Останете с програмата на ТНВ, уважаеми зрители!", трябва да се отдели малко време на нещо знаменито. И така - RICHARD HENRY BLOOD, I'M ANNOUNCING RIGHT HERE, RIGHT NOW, YOU AND WILL OSPREAY WILL RECEIVE THE MATCH YOU BOTH WANTED SO MUCH!!! AND IT WILL BE THIS ADRENALINE EDITION, IN THE MAIN EVENT!!! О, да, чу ме добре, Рики! Както ти правиш революция тук, с всички свои кеч дадености, така и аз, с всички свои ръководни и организаторски такива! Сега ще видим дали и ТИ САМИЯТ оправдаваш всичко, за което се бориш, дали си достоен за Елит световен шампион, както и най-важното - като какъв ще се представиш на ПЕЙН. Защото, надвиеш ли младока тук - автоматично отиваш за пояса на 'THE GRANDEST STAGE OF THEM ALL'!!! Така ще помогнеш и на себе си, а и на мен, МЪЖКИ! LET'S GO, STEAMBOAT!!! PROVE YOURSELF AND BREAK ALL STEREOTYPES CAUSE 'LORD REGAL WISHED THAT'!!!

2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal 4Tgbr1g

GOAT, Don't cross Rhodes!, Dimarata and Rainmaker харесват този пост.

Върнете се в началото Go down

2. Backstage segment with Ricky Steamboat and William Regal
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 2. Backstage segment with Aleister Black and Ricky Steamboat
» 3. Backstage segment with William Regal
» 2. Backstage Segment /w William Regal and The Rock
» 2. Backstage Segment /w The Rock & William Regal
» 2. Backstage segment with Aleister Black and William Regal

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите