Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
2. Backstage segment with Aleister Black and William Regal
3 posters
Автор
Съобщение
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: 2. Backstage segment with Aleister Black and William Regal 27/3/2021, 16:53
...
Angel Superstar
Заглавие: Re: 2. Backstage segment with Aleister Black and William Regal 29/3/2021, 12:52
Дами и господа, моля посрещнете Алистър Блек!
Алистър, какво би казал за това, което ти се случи миналата седмица? Ти се би с ЕС3 и го тушира, но не успя да спечелиш...
Алистър: спри с малоумните еднотипни въпроси.
Моя въпрос е КОЙ? КОЙ МИ ПРИЧИНИ ТОВА? КОЙ СПРЯ ШИБАНИТЕ СВЕТЛИТЕ И МИ ПОПРЕЧИ ДА СПЕЧЕЛЯ? КОЙ Е ТОЗИ ШИБАН КУЧИ СИН? Ще му изпратя едно съобщение и ще съм максимално кратък и ясен, защото не обичам да се обяснявам дълго: ХЕЙ, ТИ, СТРАХЛИВ КУЧИ СИНЕ, ЗНАМ ЧЕ МЕ ГЛЕДАШ, ИСКАМ ДА РАЗБЕРА КОЙ СИ? КЕЧИСТ ЛИ СИ, ОТЗАД BACKSTAGE-А ЛИ СИ? ОТ ХОРАТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА ЛИ СИ? КОЙ СИ ТИ? ИЗИСКВАМ ТИ И ТВОЯТ ШИБАН СТРАХЛИВ ЗАДНИК ДА СЕ ДОВЛЕЧЕШ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА НА РИНГА И ДА ТИ ИЗКРИВЯ ФИЗИОНОМИЯТА С МОЯТ BLACK MASS, КОЙТО И ДА СИ!!! ЕЛА И СЕ БИЙ С МЕН КАТО МЪЖ!!! ПОКАЖИ МИ ДАЛИ ИМАШ Т*ПКИ!!!
Petioo09, FreeRiver, deren and Tommy End харесват този пост.
Lord Regal New User
Заглавие: Re: 2. Backstage segment with Aleister Black and William Regal 3/4/2021, 19:44
- Aleister, спокойно. Знам че си ядосан от случилото се, но ето какво ще ти кажа. На PAIN ще се изправиш срещу този човек. Аз знам кой е и сигурно искаш да ти кажа, но предпочитам да те изненадам. На PAIN ще се срещнеш с него. Успех!
Sponsored content
Заглавие: Re: 2. Backstage segment with Aleister Black and William Regal
2. Backstage segment with Aleister Black and William Regal