Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Over The World (2022)

Go down 
+2
Dimarata
JohnnyZ
6 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
JohnnyZ
TNW Tag Team Champion
TNW Tag Team Champion
JohnnyZ

Over The World (2022) Empty
ПисанеЗаглавие: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty14/12/2022, 19:20

OVER THE WORLD

Over The World (2022) QgPkwOV

Poster by: JohnnyZ
Дата на провеждане: 24.12.2022
Място на провеждане: Smoothie King Center; New Orleans, Louisiana
Официална песен: Defy And Vanquish (MAIN) - VideoHelper - Boutique Music Library

Цитат :

TNW World Championship
Triple Threat Match

Brock Lesnar (c) vs. Seth Rollins vs. AJ Styles

TNW Elite Championship
Singles Match

The Rock (c) vs. Kenny Omega

TNW Global Championship
Singles Match

Drew McIntyre vs. Johnny Mundo

TNW European Championship
TLC Match

The Miz (c) vs. Matt Hardy

Singles Match
MJF vs. Roman Reigns

Ladder Match
Jeff Hardy vs. Kurt Angle

Singles Match
Karrion Kross vs. Jay White

Последната промяна е направена от JohnnyZ на 18/12/2022, 23:45; мнението е било променяно общо 1 път

FreeRiver, Dimarata, Scroller, The Pharaoh, Chris Wolf BG and Ultras-48 харесват този пост.

Върнете се в началото Go down
Dimarata
TNW British Champion
TNW British Champion
Dimarata

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty14/12/2022, 23:26

Сега осъзнах че във всяко промо обърках турнира...

Силен постер, Johnny! Мъжествено!

JohnnyZ харесва този пост.

Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty14/12/2022, 23:37

Много добра работа от Johnny. Дано и турнира се получи добре като poster-а.

JohnnyZ харесва този пост.

deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty17/12/2022, 22:29

Отвъд Света
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty21/12/2022, 19:39

Като цяло card-а е интересен, но активността не е на това ниво, което се очаква да е през този сезон. Може вината да е в нас екипа, може просто играта вече да не е интересна. Не мога да гадая, но не изключвам първия вариант, който също си е много вероятен. Но искам да отбележа едно. Най-правилното решение, което бе взето - Ultras-а да стане EU шампион, вместо онзи надценен mid carder. Ултраса ще кажеш, че играе от поне 2 години тази игра. Тотално надигра Васко. (Което ппц не е трудно, но малко хора не си признават.) На пожар взе титлата, защото Васко реши да паркира или да напусне, но все пак добре се получи. Сега поне титлата ще бъде в играч, който наистина ще я издигне. River-а също се представя страхотно, но не смятам, че е за EU, а за по-нагоре, въпреки че ако има mid card титла в себе си, ще я издигне много, както Джон Сина 2015 с US-a. Но очаквам Ултраса да бие, защото е шампион от скоро. Elite-а - тежко положение. Юлиян пак получи шанс в Main Event-а и пак се осра... Ако беше малко по-сериозен сега щеше да има една Световна титла в постиженията си. Яд ме е че на Агента враждата не се получи, но пък му се отваря друга възможност и съм сигурен, че те първа ще се издигне с Кейн, защото се представи супер на отминалия турнир и си личи, че има огромно желание. Денката също се представя добре с Global-а. Той буквално обира всяка една титла. Само WHC му липсва, но и то ще дойде рано или късно. Фараона ме кефи с Roman Reigns. Лично за мен така се играе. После ако вземе ME титла ще може да ползва яката медия, което ще бъде просто феноменално.

FreeRiver and JohnnyZ харесват този пост.

Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty21/12/2022, 20:32

Scroller написа:
Като цяло card-а е интересен, но активността не е на това ниво, което се очаква да е през този сезон. Може вината да е в нас екипа, може просто играта вече да не е интересна. Не мога да гадая, но не изключвам първия вариант, който също си е много вероятен. Но искам да отбележа едно. Най-правилното решение, което бе взето - Ultras-а да стане EU шампион, вместо онзи надценен mid carder. Ултраса ще кажеш, че играе от поне 2 години тази игра. Тотално надигра Васко. (Което ппц не е трудно, но малко хора не си признават.) На пожар взе титлата, защото Васко реши да паркира или да напусне, но все пак добре се получи. Сега поне титлата ще бъде в играч, който наистина ще я издигне.

Моят отговор: Не съм виждал по-злобен човек от теб. Никога не съм чувал да казваш една добра дума за мен, да кажеш: "Ей браво на това момче, старае се, има потенциал да стане нещо велико в тази игра, ако иска". Това никога няма да го чуя от теб, същото важи и за Мариан и Дерен, които също обичат да ме нападат, когато им е кеф. Всъщност цялата идея да дропна Европейската титла на Ultras беше моя. Ако не ми вярваш, питай Джони, той щи каже. Като цяло планът беше на по късен етап да му дропна титлата. Но като видях, че в форума, в който играя в момента ме пушват по-добре, си промених решението. За никой не е тайна, че в EWF ми започна е-фед кариерата, да имал съм и там проблеми с играчите и екипа, но никога не е било толкова сериозно, както тук. Буквално в TNW сте взели тая игра на живот и смърт, вие виждате в мен един mid carder, докато в EWF ме направиха Световен шампион, което ще рече, че те виждат повече от mid card в мен. Колкото и да се старая, колкото и да давам за тая игра, колкото и да показвам, че наистина ме е грижа за тоя форум. Вие никога няма да си промените мнението за мен и винаги ще ме свързвате с човекът, който не спираше да напуска и да прави интриги. Омръзна ми от това вече, докато вие не си промените отношението към мен, няма да ме видите като играч, ще пиша, ще следя какво се случва. Но няма да играя, защото не си струва! Това беше от мен.
Scroller
TNW Global Champion
TNW Global Champion
Scroller

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty21/12/2022, 20:45

Сам си си го направил това. Всеки има право на мнение, но твоите понякога са неадекватни, като те питах преди време защо не съм си заслужил даден пуш ти говориш нещо на изуст, защото си толкова прост, че не знаеш какво да измислиш и гледаш кой какво се е базикал с еди кой си и си мислиш, че е сериозно. За EU-то аз предложих на Джони да го дадем на Ultras-а след време. Ти просто си искал да я дропнеш по-рано не си измислил гениален план. Това много шампиони са го правили. И с тези думи показа, че се продаваш лесно. Аз имам едно на ум след време, но ще изчакам да отминат няколко месеца да си направя един експеримент. Иначе аз винаги съм твърдял че си много надценен и винаги ще го твърдя и това няма да се промени, защото знам половината ти титли как са взети и как Андрей ти ги е давал през годините. Смятай щом вече му е кипнало от теб и не само на него смятай колко си бил досаден и малоумен през годините, че да те търпят.

deren харесва този пост.

Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty21/12/2022, 20:51

zayn sa hili kat but PAL4E middle finger
deren
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
deren

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty22/12/2022, 01:30

Аз от този коментар натам давам тренда да се пишат коментари ПО ВРЕМЕ на турнира.

След като мача за Елита приключи ( и победител най-вероятно ще е Марто Зи) трябва сериозно да почне да се гледа опцията РТП победителя да има избор кой от двамата шампиони да избере да срещне. Тейкър вдига изключително много star level-a на титлата. Юлиян има качествата да бъде главната звезда на поколението си, за жалост обаче мотивацията му е проблемна...В крайна сметка това може би е чара му? Да бъде английския национален отбор на е-федовете. Близко, но на частица от успеха.

Притеснява ме леко факта,че мача за Глобала не е започнал 3 дни след букването. Не очаквам забавния именно от Цецо.

JBL е ясен. Томислав е леке.

Последния мач...На мен лично не би ми било кеф да играя втори пореден мач на PPV с един и съш опонент, имайки предвид, че нямам никаква личността връзка с противника ми. Не смятам, че майната и Свилката си комуникат извън феда и са първи приятели, което поне според мен в по-дълги връжди може да играе ключова роля за мотивацията на участниците. Все пак се надявам двубоя да намери свето начало и край. Smile

FreeRiver, JohnnyZ, Martozzy and Slavchov15 харесват този пост.

Cekoki
TNW UD Heavyweight Champion
TNW UD Heavyweight Champion
Cekoki

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty22/12/2022, 17:51

Първо да се извиня за забавянето. Наистина е по здравословни причини. С Мундо играя от 2020, а от 2021 до сега не съм пропускал шоута и ппв и е нормално да се случи забавяне поне веднъж, но каквото такова. За да не ми е празен коментара за мачовете ще дам мнение за някой друг мач.

Световната титла - Като цяло си признавам, че първоначално като наблюдател не ми хареса, че Алекс стана Световен шампион, защото просто го нямаше много време и изведнъж от нищото първи мач без да изградил образ още и става шампион. Но той няма вина, а и от това излезе много приятен стори лайн около титлата. Тази ситуация, в която Леснър става Световен шампион от нищото много му отива на самия образ. Супер е, че Алекс ползва тази стара медия, просто като фен на Разбиване ми топли душата като печка, която топли циганче. Иначе Хаджиев е Чичарито на ефедовете, винаги е на правилното място, в точното време! Двата му рейна със Световното отличие макар и непланувани дори инцидентни в крайна сметка бих ги добавил в графата заслужени в крайна сметка, защото whc-то и в двата случая беше солидно издигнато с много нестандартен ум и действия. Другите момчета в мача не са лоши, стараят се.. Базикам се естествено. И тримата кечисти някак си ги свързвам много като идеални за тройна заплаха, може би защото съм участвал в тройни заплахи с Ролинс срещу Леснър и Трите Хикса и след това с Мундо срещу Стайлс и Ролинс. Казаков играе супер със Стайлс, а след като толкова много е игран Стайлс си е майсторлък толкова добре да изглежда и да не си казваш пак ли Стайлс. Джони е излишно да споменавам каквото и да е било. Безупречен е и си личи, че има желание особено като видя колко е писал в началото на мача. Няма да се изненадам да видя Ролинс като шампион. И Леснър и Стайлс и Ролинс винаги са около Световното злато и можем да очакваме всичко.

Глобалната титла - Честно казано нямах нищо против, че загубих колана. Отдавна не мисля за титли и такива неща, макар и да знам, че някои хора мислят обратното, просто те сами ме намират! Малко обаче ме разочарова в последно време Денката, който много се бавеше на моменти, а не знам дали е имал причина. Както и да е нищо лошо за играта му освен забавянията. Тези думи ги казвам с цел да го надъхам, защото титлата, която спечели е много издигната благодарение най-вече на Сев. Надявам се да се мотивира още повече, защото Мундо не отказва колани! Мисля, че вързахме долу горе приличен феуд.

MJF vs Reigns - Много се радвам, че Баев пак е при нас. Изглежда интересен с кечист, който харесвам много. Малко ме разочарова, че мача му не беше дълъг, но може би нещо се готви. Дано Баев изпита ренесанс и започне да играе както едно време с Феноменалния едно Ей Джей Стайлс! Фараонът е потребител мечта за всеки член на екипа. Никога не мрънка, винаги прави каквото трябва и доставя необходимото. Сигурен съм, че ще му се отплати всичко в най-скоро време.

Елита - Друга титла, която е ценна за мен. Теодосий получи реванша си от преди години, когато беше Световен шампион за кратко. Не знам какви са намеренията му, но дано продължи да цъка. В последно време нямах много време да следя какво се случва във форума извън букинга и не знам какво смята да прави. Скалата си е неговият човек! Марто е човек, който не играе за титли, но се надявам да вземе Елитния колан, защото го заслужава след всичко, което направи с форума. А и освен, че играта му е чудесна е голяма предизвикателство да имаш феуд срещу тейкъра и лично аз мечтая за подобен феуд. Не знам защо обаче исках да вземе Мик Фоли и да го цъка тук.. Надявам се и това да стане, защото WWF кечисти са неговите хора!

Момчето с Миз се справя страхотно! Много е трудно толкова добре да се справяш като новак, но съм сигурен, че wwehd е спомогнал много, за да пише толкова добре постове. Даже преди да вземе Европейската титла мислих да пиша на Джони да направим с него нещо и да му дам тласък като ме бие, но така се получиха нещата. Много хубаво, че мери сили сега с легенда. Ривъра се справя супер с Мат Харди и също бих се радвал в бъдеще да ни се пресекът пътищата и да запомним с хубаво този път враждата си.

Извинявам се, че не съм коментирал всичко. Като цяло не обичам да коментирам, когато не съм следял всичко както трябва, но исках да дам малко тласък и да предизвикам други също да оставят коментар.

FreeRiver, JohnnyZ, Martozzy and Ultras-48 харесват този пост.

https://www.deviantart.com/cecot69/gallery
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Over The World (2022)   Over The World (2022) Empty

Over The World (2022)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» TNW "You Still Got It" of 2022
» TNW "OMG" Moment of 2022
» TNW Talker of 2022
» Mayhem (2022)
» TNW Performer of 2022

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW PPV 2010-2023 ARCHIVE :: TNW PPV 2022-
Идете на: