Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2447 Age : 20
Заглавие: Special announcement via satellite 10/2/2020, 21:30
. . .
Blademaster New User
Заглавие: Re: Special announcement via satellite 11/2/2020, 13:15
Докато шоуто протича и арената утихва лампите в залата изгасват и само огромният титантрон свети в чисто бяло. Извендъж тръгва следната музика и видео:
Феновете са в пълно недоумение и не разбират защо гърми музиката на UFC по време на ежеседмичното кечшоу. Докато всичко това протича на екрана се появява Dana White, президента на the Ultimate Fighting Championship. Публиката е със смесени чувства и изглежда това е пресконференция за предстоящият UFC 246:
- Добър вечер на всички фенове на бойните спортове. Днес UFC е на път да обяси нещо историческо, нещо което никой не е очаквал да се случи в историята на нашият бехемот. Желая да отбележа.. че бяхме в преговори с кеч компанията Total Nonstop Wrestling. Техният собственик и президент - Shane O'Mac преложи невероятната бизнес сделка за обмен на таланти за определ брой появи на бойци от нашата иснтитуция в тяхната сфера на спорт и забалвение. Като цяло успяхме да се договорим за невероятните 400 милиона долара за 12 появи на най-голямото име, което UFC някога е подписвало и развивало. На този етап това би било в плюс и на двете компании - за нас финансово, за тях - рейтингово, което са си пари на пръв прочит. След излючителни преговори с този човек се радвам да ви представя човекът, който ще представя UFC в TNW... дами и господа, моля, бурни аплодисмети за....
"THE NOTORIOUS" CONOR MCGREGOR!
Публиката е със смесени чувства при този анонс, като Макгрегър се раздава като шефа на света и гледа по-арогантно от всякога.
- 'Kва стана тя, а? Помните ли преди време как заявих, че всички кечисти са женчовци и не могат да се спасят в реален бой дори ако живота им зависи от това? Сега ще го докажа, че ритам глави на измислени малоумници, които не са успяли да се справят в реалният бой и отидох да играят балет пред още по-големи идиоти, които дават пари за това. Ще прибера 200 милиона в сметката си и ще отида да им плюя на измисленият спорт. Този свят е мой и всичко в него принадлежи на мен! Кеч света ще бъде изобличен след като никой няма да може да ми се опре. Нека погледнем - има така наречената "Pure" титла, която е носена от 210 сантиметров, направен от баници и олио трол, който не може да провърви 5 метра без да се натъпче с кренвирши или умопобъркан идиот носещ Интерконтиненталната титла. Няма да коментраим за световният им шампион - неподържан мръсен метал! Аз съм ЧИСТ! Аз съм ИНТЕРКОНТИНЕТАЛЕН! Аз съм СВЕТОВЕН! АЗ съм лицето на бойната игра, аз съм този който си пие уиското с бог и ви гарантирам, че когато дойда на онзи ринг ще ви изоблича това, което сте! And if you dont like that...