Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Segment with The Undertaker via satellite

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Rainmaker
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Rainmaker

Segment with The Undertaker via satellite Empty
ПисанеЗаглавие: Segment with The Undertaker via satellite   Segment with The Undertaker via satellite Empty22/10/2019, 22:22

...
Върнете се в началото Go down
Martozzy
Moderator
Moderator
Martozzy

Segment with The Undertaker via satellite Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Segment with The Undertaker via satellite   Segment with The Undertaker via satellite Empty2/11/2019, 00:28

Здравейте, дами и господа! Връщаме се след рекламите и току-що получихме известие, че ще има пряко включване чрез сателитна връзка с Гробаря, който би трябвало да адресира действията си от по-рано тази вечер. Неговото отношение във враждата между Окада, Пънк и Ролинс бе неочаквано, но в крайна сметка се оказа с доста непредсказуем край. Какво ли ще има да ни каже Мъртвеца по тази тема? Имаме съобщение, че операторите вече са на мястото, очакваме връзката всеки момент...
Segment with The Undertaker via satellite Ubx97VF

Дъждовете изглежда са спрели. Дъждовете ги няма. Онзи, който се наричаше създател на тези дъждове е мъртъв. Но не трябва да се заблуждавате от липсата на контролиращата личност, защото именно тя бе единствената пречка за създаването на това затишие. А тази тишина, тази липса на дъжд, това е само затишието пред бурята, кяото предстои да направя в този свят. Kazuchika Okada бе един слаб, безпомощен и смазан от реалността човек, който бе загубил своят път. Заровени бяха шансовете му за просперитет без измама. Заровени бяха шансовете му да се измъкне от дупката, която метафорично се превърна в негов гроб. Заровени бяха шансовете той да бъде пълноценен. Заровени... преди аз да направя това, което бе предвидено за мое дело. Спасител може да се нарече онзи, който измъква личността от дупката превърнала се в нейн гроб. Точно това възнамерявах да направя и с Окада. Мнозина сигурно се питат защо по-рано тази вечер го нападнах, а отговорът е само един - за да съм сигурен, че слабото в него ще бъде заключено в моите юмруци, за да може да прехвърля онази част от душата му във физически предмет с който да се разпоредя както аз преценя за добре. Гранд титлата... Отличие, което мнозина желаеха. Отличие, което е създало много кариери и отличие, което е съсипало много кариери. Златото, което е вече у мен толкова дълго. Мнозина се опитаха да дойдат за него, но нито един не успя да премине през силата, която представлява пазителят на портите на Ада. И за това реших, че потребността от Гранд отличието вече я няма. Няма жива сила, която да може да ме победи. За това прехвърлих онази част от душата на Окада, която е слаба и безпомощна в този колан. Кой би предположил, че ще се случи така? Макар много пъти да е бил на крачка пред това да ме предизвика за златото, Окада винаги е стоял настрана от мен, защото знае на какво съм способен. Всеки път в който е бягал от железните ми юмруци е ставал все по-силен, докато най-накрая не ми остави друг избор освен да направя това, което следва. Отношението към душата му вече ще бъде изцяло под мое влияние. Аз ще бъда съдникът, свидетелят и убиецът. Да... Тя е жива! Тази част от душата му е жива. Тя усеща, тя мечтае, тя се моли, тя желае да имам милостиня към нея. Но ако унищожаването на този колан означава да се убие част от Гробаря, то убиването на тази душа е неизбежно. Тя трябва да бъде унищожена! *Тейкър хвърля Grand титлата в гроба до себе си* Когато започна да запълвам поредният гроб ще започне новата глава от развитието на The Undertaker. Новият ми път ще бъде по-пълноценен от всякога. Силата, която успях да овладея отвори нови хоризонти. Скоро целият свят ще бъде шокиран. Но докато стигнем до там е необходимо да набавим средствата, които са нужни за постигането на крайната цел. Сет Ролинс, CM Punk... Вие притежавате нещо, което до скоро бе мое. Нещо, което сега ще ми трябва повече от всякога. Нещо, което съвсем скоро ще загубите. Новата душа на Okada ще е с мен, тя ще прави това, което й кажа, а в замяна ще стане непобедима. За това, The Great Bulgarian Bash ще бъде първото изречение на новата история на Гробаря. Там вие ще трябва да защитите своите отборни титли срещу мен и Okada. И вярвайте, че и двамата сме способни на много повече, отколкото си представяте. А сега... Сега е време старата душа на Окада да...

... Почива ... В ... Мир ...

Segment with The Undertaker via satellite Z935hsZ

MY GOD! ГРОБАРЯ ТОКУ-ЩО ЗАРОВИ ГРАНД ТИТЛАТА В ГРОБ! Това означава, че Total Nonstop Wrestling вече има само една главна титла и това е световната, която е именно в човека, който ще се изправи срещу Тейкър за отборното злато на The Great Bulgarian Bash! Какъв развой на събитията само... Окада явно е намерил своят път под крилото на Гробаря, а нещата тепърва ще стават все по-интересни. Останете с нас!

The Legacy of TNW's Undertaker:

Slavchov15 харесва този пост.

Върнете се в началото Go down

Segment with The Undertaker via satellite
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» 8. Promo with The Undertaker via Satellite
» 6. Segment via satellite with Triple H
» 10. Segment via satellite with Paul Bearer
» 2. Segment via satellite with Roman Reigns