Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

Segment with CM Punk

Go down 
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

Segment with CM Punk  Empty
ПисанеЗаглавие: Segment with CM Punk    Segment with CM Punk  Empty16/8/2015, 08:04

Последни думи от претендента за Безспорната титла преди решаващият мач срещу Джей Би Ел на предстоящия турнир. 
Върнете се в началото Go down
ShwN
Superstar
Superstar
ShwN

Segment with CM Punk  Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Segment with CM Punk    Segment with CM Punk  Empty17/8/2015, 16:11

След края на главният мач, шоуто приключва триумфално. Изведнъж обаче по рампата се появява CM Punk, облечен с тениска на световният шампион на TNWG - Steve Austin. Той се разхожда с бавна крачка по рампата, дори музиката му не звучи в залата. Публиката стои безмълвно, дори не му трябва микрофон, ако иска да говори. Отива до анонсера, взима микрофон и се запътва към началото на рампата. Докато отива, започва да говори, сядайки точно под видео стената:

Segment with CM Punk  Tumblr_lnietmqV411qax9gv

- Това няма да е прочувствена реч, няма да е 1000 псувни и наредби към JBL, няма да е вербална атака към никой. Чувствам се ощетен. Преди да подпиша, бях обсипан с обещания и какви ли не глупости, за да дойда тук. Аз трябваше да бъда главната звезда, но заради въшлив booking и идиоти зад тази съблекалня, CM Punk започна да избледнява. Аз се превърнах в поредният кечист едва ли не. Причислих се към нивото на лайна като JBL и Сет Ролинс. Мога да ви изброявам още, но времето няма да ми стигне да изброя целият roster. Преди месец трябваше да давам интервюта и да се бия в мачове, които не са в последният час, не са сред Main Event-a. А кой е по-main event, главна атракция от самият CM Punk. Тази компания се превръща в още по-голям ташак. Заради такива като вас, много други бяха затрити. Кои всъщност сте вие? Стефани МакМеън? Шейн? Ерик Бишов, Пол Хеймън? Все дебили, правещи "най-доброто за бизнеса", засилвайки TNWG към пропастта, изстрелват си патроните на успеха. Най-сериозният калибър, най-мощният куршум, който може да им донесе изстрел браво в десетката - Аз, аз CM Punk и никой друг не съм доволен.

Segment with CM Punk  Tumblr_lnieuoZ1Uf1qax9gv

Аз съм бесен, че TNWG не разполага със Световен шампион, който всяко шоу да е тук и да бъде лицето на компанията. Яд ме е за това, че масово шампионите и хората, получаващи шанс да бъдат лицата на компанията са застаряващи пияници и дебили. Дебили, почти толкова прости, колкото управата на тази шибана федерация. Стефани, ставаш само да раждаш момиченца на Трите Хикса, Шейн, ти не си баща си и никога няма да бъдеш, затова не се занимавай с кеч, защото не струваш. Бишов, ти си ясен на всеки, никога не си бил кечист, синът ти е най-голямото кеч недоразумение, което някога съм виждал. Ти си тук, за да точиш кинти и да си боядисваш косата в цветове като на педераст. Цялата власт е сбъркана, но ще ви дам шанс да се поправите. Ще ви науча на ценен урок, който ще ви е за цял живот. На Revenge, аз ще си взема моят реванш. Ще взема това, което ми се полага, въпреки, че останах недооценен. Това ще бъде моят последен мач. И тогава аз ще си тръгна. Ще си тръгна като Undisputed шампиона на федерацията и ще си гледам кефа в Чикаго, със закачена на стената титла на TNWG, докато вие ще съжалявате, че бъдещият MMA шампион не е в TNWG. Защото когато отида в UFC, аз ще печеля и там ще бъда оценен. Там ще намеря нещо истинско, ще докажа, че кечът не е фалшив, фалшиви са тези, които го управляват. А ти JBL, бъди готов. Последният ми мач няма да е просто мач. Ще се постарая да ти покажа защо имам предварителен договор с UFC. Ще те смажа като за последно и искам това да стане в Street Fight. Аз срещу теб, за твоята титла, и Бог да ти е на помощ.

Segment with CM Punk  Tumblr_lniexorkcv1qax9gv

Ще разбереш защо избрах точно този турнир, където да приключим всичко.

Пънк хвърля микрофона, вдига ръце под бурните овации на публиката. Но защо Punk, защо това трябва да е последният ти мач за TNWG?
Върнете се в началото Go down

Segment with CM Punk
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Segment with CM Punk
» 6. Segment /w CM Punk
» 2. Backstage Segment /w CM Punk
» 10. Backstage segment with CM Punk
» 5. Segment with the new European Champion - CM Punk

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите