|
| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
DakotaKaiCTRL TNW Hall of Famer
Location : Толбухин Join date : 17.05.2010 Posts : 3066 Age : 27
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 11:21 | |
| Много държах да напиша това точно на тази дата, защото днес се навършва точно година откакто Adam Cole направи своя официален дебют на The Great Bulgarian Bash! Всеки който ме познава знае защо се върнах тогава, няма да разпъвам локуми.. не за титли или победи, върнах се просто защото имах нужда от TNW! И никога няма да забравя как всеки говореше само за мен в онази нощ след която на следващия ден имах честа да направя мача на мачовете с едно малко момче което търсеше себе си в тази игра. Никога няма да забравя онзи мач Пеши, никога няма да забравя и как ти беше единия от малкото които повярваха в залязлата легенда - Виктор Викторов! Даде му още един шанс да бъде световен шампион, и колкото и време да мине никога няма да забравя добротата ти. Малко след това пътя ми се пресече с един друг млад талант който тогава несъмнено доказа, че е достоен да сподели ринга с Виктор Викторов! Този някой е Цецо, с който направихме нещо което рядко се вижда в днешно време. Вражда за забавлението и кефа, не за титлите или победите! Не мога да не благодаря и на Данката на който имах честта да предам щафетата преди месец, наистина честта да загубя титлата от него беше изцяло моя. Искам да му благодаря за изпипаната до последно вражда, за всеки един брилянтен сегмент и не на последно място уникален мач. До сега не съм се сработвал до съвършенство с някой, но с него имах честта да го направя и мога да кажа че тази последна година беше най-силната ми из между всичките общо 7! Няма как да не благодаря на Андро, за всичките тези години в които беше рамо до рамо с мен. Ако не беше той никога нямаше да има Виктор Викторов! Той стои зад много от образите на кечистите ми през годините и също така заедно с него направихме чудеса сред въжетата на няколко форума. Благодаря ти за всичко братле, най-добър приятел за винаги! За малко да забравя и Мариан, няма как това да се случи тъй като през всичките тези години той ми беше един от най-близките. Никога няма да забравя когато го докарах тук как не знаеше къде се намира и ставаше за смях пред иначе некадърници. Но с времето, на пук на всичко и всички той нареди името си сред най-добрите! Гордея се с теб братле! Искам да благодаря и на Нинка за това, че ме върна тук преди година на същата тази дата и не на последно място за приятелството ни през всичките тези години. Никога няма да забравя всичко това! Тази прощална реч ще бъде незавършена ако не спомена и Милена която по едно време ми беше най-близката! Точно заради нея си направих кефа и най-накрая да играя с жена, че добавих и женската титла в подписа си. Стига толкова локуми, от мен последно сбогом но всъщност никога не е сбогом. Успех на всички, всеки който не споменах по-горе също има моите благодарности защото всички ние сме заедно в тази игра! | |
| | | Scroller TNW Global Champion
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 14:05 | |
| Thank You, Ruslan! Ти си един от най-великите играчи тук. Спомням си, когато се изправи срещу мен на Great Bulgarian Bash и когато направихме невероятен мач, който ме издигна нагоре, а след това направихме за световната, където ти я отстъпих, защото я заслужаваше. Ти заслужаваше тази титла не само заради играта ти, а заради отношението ти към форума. Ти показа, че не титлата прави шампиона, а шампиона титлата. Надявам се един ден да те видим обратно тук.
Последната промяна е направена от Scroller на 17/9/2017, 15:22; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | LegitBo$$ TNW Hall of Famer
Location : Mean Streets of Greenwich, Connecticut Join date : 26.08.2015 Posts : 1092 Age : 23
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 14:36 | |
| Thank you, Rusi.. Форума няма да е същия без теб. Благодаря ти за мачовете, които направихме заедно и за прекрасното време прекарано заедно. Благодаря ти, че до последно остана сериозен и нито веднъж не заеба общите ни планове за враждите. Ти си един от малкото хора, заради които ще запомня TNW с добри чувства. Надявам се много скоро когато си готов отново да видим живата легенда Виктор Викторов! | |
| | | JohnnyZ TNW Tag Team Champion
Location : Davenport, Iowa, USA Join date : 16.08.2015 Posts : 2412
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 14:53 | |
| Още помня първият път, в който се изправихме един срещу друг при дебюта ми с Edge.. Въпреки, че тогава още не се познавахме, се сработихме доста добре и именно този наш мач винаги ще бъде един от любимите ми в моята кариера! Щастлив съм, че имах възможността да се запозная с теб и да наблюдавам играта ти отблизо. Ти помогна на много нови играчи, включително и на мен да пробият. Много пъти се жертва за доброто на е-феда, а това ти прави огромна чест! Надявам се някой ден да те видим отново в действие, защото вратите на TNW винаги ще бъдат широко отворени за теб! | |
| | | Shizo TNW Hall of Famer
Location : Wuhan, China Join date : 04.02.2016 Posts : 1046 Age : 22
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 15:16 | |
| В TNW залязва не легенда, а религия! Благодаримe ти за всичко което даде, което направи, и което извърши в името на TNW и неговия прогрес! Дано един ден се върнеш за някой мач-два между нас, защото ме е яд че не споделих един ринг с Бог! | |
| | | GOAT Founder
Location : СТОЛИЦАТА на Република България Join date : 23.04.2010 Posts : 7057 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 16:15 | |
| | |
| | | FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2298 Age : 31
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 17:42 | |
| #ThankYouViktorov #LegendsNeverDie #V4Viktorov ....#NoFilter ___________________ #TeamSev- Spoiler:
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
| |
| | | Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 19:40 | |
| | |
| | | Rainmaker TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 20:34 | |
| Радвам се, че имах честта да направя двата си най-велики мача с теб. Надявам се един ден да се върнеш в TNW.
Последната промяна е направена от Rainmaker на 17/9/2017, 23:25; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Baevtista Superstar
Location : None of your business Join date : 26.04.2010 Posts : 747 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 17/9/2017, 22:43 | |
| - Виктор Викторов написа:
- Много държах да напиша това точно на тази дата, защото днес се навършва точно година откакто Adam Cole направи своя официален дебют на The Great Bulgarian Bash! Всеки който ме познава знае защо се върнах тогава, няма да разпъвам локуми.. не за титли или победи, върнах се просто защото имах нужда от TNW! И никога няма да забравя как всеки говореше само за мен в онази нощ след която на следващия ден имах честа да направя мача на мачовете с едно малко момче което търсеше себе си в тази игра. Никога няма да забравя онзи мач Пеши, никога няма да забравя и как ти беше единия от малкото които повярваха в залязлата легенда - Виктор Викторов! Даде му още един шанс да бъде световен шампион, и колкото и време да мине никога няма да забравя добротата ти. Малко след това пътя ми се пресече с един друг млад талант който тогава несъмнено доказа, че е достоен да сподели ринга с Виктор Викторов! Този някой е Цецо, с който направихме нещо което рядко се вижда в днешно време. Вражда за забавлението и кефа, не за титлите или победите! Не мога да не благодаря и на Данката на който имах честта да предам щафетата преди месец, наистина честта да загубя титлата от него беше изцяло моя. Искам да му благодаря за изпипаната до последно вражда, за всеки един брилянтен сегмент и не на последно място уникален мач. До сега не съм се сработвал до съвършенство с някой, но с него имах честта да го направя и мога да кажа че тази последна година беше най-силната ми из между всичките общо 7! Няма как да не благодаря на Андро, за всичките тези години в които беше рамо до рамо с мен. Ако не беше той никога нямаше да има Виктор Викторов! Той стои зад много от образите на кечистите ми през годините и също така заедно с него направихме чудеса сред въжетата на няколко форума. Благодаря ти за всичко братле, най-добър приятел за винаги! За малко да забравя и Мариан, няма как това да се случи тъй като през всичките тези години той ми беше един от най-близките. Никога няма да забравя когато го докарах тук как не знаеше къде се намира и ставаше за смях пред иначе некадърници. Но с времето, на пук на всичко и всички той нареди името си сред най-добрите! Гордея се с теб братле! Искам да благодаря и на Нинка за това, че ме върна тук преди година на същата тази дата и не на последно място за приятелството ни през всичките тези години. Никога няма да забравя всичко това! Тази прощална реч ще бъде незавършена ако не спомена и Милена която по едно време ми беше най-близката! Точно заради нея си направих кефа и най-накрая да играя с жена, че добавих и женската титла в подписа си. Стига толкова локуми, от мен последно сбогом но всъщност никога не е сбогом. Успех на всички, всеки който не споменах по-горе също има моите благодарности защото всички ние сме заедно в тази игра!
Чехълче. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
| | | | Тема за напускане | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |