| Тема за напускане | |
|
+117Голямото Черно Chris Wolf BG Агента от Сливен Teodosiy Slavchov15 Adam Никой ivoCOO EMPRESS Light Adam 3:16 Blue Justice Martozzy The Pharaoh Aculite hako10 Dimarata Störm ne sum darka King Zuco The "1948" One Жоро Игната Tommy End laiok alex_alex cr11 Cekoki PacoBITW7 Ivchonii Yuliyan Gabriela Cappy TheOne The VillainOne Misho.gd FrozEe LegitBo$$ jinXeD Independent bultras Rainmaker maksito_434 Shizo Pamelska Scroller GodNikolov #GirlBye. elshaarawy92 JohnnyZ makaveli777 - CrystaL - Главния Хаджиев deren Nikki Bella Сантино Говняр jon_4 Love Nina realbatista8888 IvChon Koopa Wrestling God Stratusfaction Foley Asesino Pete Apple Teller The Queen Парцалев Petio_da_pripada 5]|u3 P4n7$ ShwN Don't cross Rhodes! Paparazzi Princess SevBoom KiNg_SiZe Loverboy IZGNANNIK FreeRiver Rage Balotelli Sashundera Karpizzle Kepi jimmyking Baevtista Asasinate Raven666 Diamond Cutter sasho99 That's Not Cool GOAT TheAmericanNightmare sangrr DamonX stenko hedshot Flam3 slim Perfectionv2 Petioo09 True-Legend Hot Shot BarsakaMadafaka GamE Ove[R] FørbiddenEnÐ Geor4 DakotaKaiCTRL king of kings ivan_97 Canadian Rage bocov znakaProductions Awesome Dark Wizard Extreme'Diva - Miss El . 121 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 26/9/2015, 23:07 | |
| НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ИЗГНАННИИИИИИИИК! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
|
| |
Raven666 Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29/9/2015, 00:53 | |
| да ви еба пудката лелина.
мислех дасе върна и да направя яки неща ама вие прекалихте. отново бях жертва на системата, аз напускам и няма да се върна тука повече. | |
|
| |
Loverboy The People's Champion
Location : Miami, Florida Join date : 30.03.2015 Posts : 717 Age : 1024
| Заглавие: Re: Тема за напускане 29/9/2015, 02:01 | |
| | |
|
| |
sasho99 New User
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/10/2015, 00:36 | |
| На същото положение съм, точно както преди 2 години. Реших да дам шанс на "E-Fed" Wrestling-а, но наистина, това не ме влече. Съобщавам ви, че си тръгвам от тук, този път завинаги. Не искам да прецаквам някакави буукинг решения, за това излезнах в мача си, нека опонента ми ме скуош-не. Очаквам някой да ме напсува, точно както направиха преди 2 години, но такъв е живота.
Успех. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Тема за напускане 5/10/2015, 01:55 | |
| ТИ ЕБА МАЙКАТА ПЕДЕРАСТ! - Spoiler:
Не бе бъзикам се за кво да те псуваме са като не ти е интересно и не желаеш да се забавляваш можем само да ти кажем лека вечер.
| |
|
| |
Geor4 Administrator
Location : West Krivina Join date : 23.04.2010 Posts : 6893 Age : 26
| Заглавие: Re: Тема за напускане 6/10/2015, 14:07 | |
| Brock Lesnar не е моят кечист и поради тази причина го пускам. ___________________ Co-founder of TNW Hall Of Famer Class Of 2017
- Успехи:
7x TNW World Heavyweight Champion 1x TNW Global Champion 1x TNW European Champion 8x TNW Tag Team Champion 2x TNW Hardcore Champion 1x TNW Hot Champion 1x TNW Television Champion 1x TNW Tied Champion
The user with most WHC reigns in the history of TNW Cage Of Violence 2023 Match Winner TNW`s Treble winner 142 точки в "Общо класиране"
| |
|
| |
Сантино Говняр Superstar
| Заглавие: Re: Тема за напускане 9/10/2015, 23:09 | |
| От на майка ти пуtkяta ли? Епа нема лошо пускай го. Всички сте селяни. | |
|
| |
FreeRiver TNW Hall of Famer
Location : BOlgaria Join date : 12.01.2013 Posts : 2298 Age : 31
| Заглавие: Re: Тема за напускане 16/10/2015, 15:02 | |
| Паркирам с Оуенс за неопределено време - Амброуз е свободен, не че има някакво значение, защото така или иначе никой няма да може да играе с него и да иска (трябва да се разберете с Барби-то, която няма да ви пусне със сигурност). Очевидно не аз определям всичко както си искам. Но мога да направя следното и да си ударя една почивка. Не знам дали ще се върна отново във е-феда защото не ми е приятно да разцъквам както ми беше едно време, ще пусна и Оуенс ако реша наистина да напусна, за сега това не е на 100 процента сигурно. Също така, напускам екипа, защото не виждам някаква полза да съм във него. Изглежда независимо какво с какво се опитвам да помогна - всичките сте едни предатели които никога не оценяват труда на останалите. Но не ви се сърдя изцяло заради това, тъй като едно време и аз направих същото с един друг е-фед, причината поради която аз го сторих тогава беше защото осъзнах нещо, и то е - вече няма хляб от тия е-федове, а не заради пълно неуважение което демонстрираха голяма част от потребителите в TNWG. За това не виждам никакъв смисъл да си губя времето с някакви простотии докато може да го инвестирам в нещо полезно. Може би ако имам настроение бих се завърнал с Оуенс, но аз съм някой, който трудно си променя решението, за сега съм out. ___________________ #TeamSev- Spoiler:
Title reigns: ~ 3x TNW World Heavyweight Champion (2x as Dean Ambrose, 1x as John Cena) ~ ~ 1x TNW Elite Champion (MattHardy) (c) ~ ~ 1x TNW Intercontinental Champion (Matt Hardy)~ ~ 1x TNW Bulgarian Champion (R-Truth) ~ ~ 1x TNW Tag Team Champion (R-Truth and Carlito)~ ~ 2x TNW Hardcore Champion (Bo Dallas) ~
Second Longest Reigning World Heavyweight Champion (Dean Ambrose)
| |
|
| |
Nina TNW Hall of Famer
| Заглавие: Re: Тема за напускане 16/10/2015, 19:36 | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Тема за напускане 16/10/2015, 19:59 | |
| Така. Паркирам на Скалата ламборджинито точно до Лидела отсреща. Трябва да си напазарува донати. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тема за напускане | |
| |
|
| |
| Тема за напускане | |
|