Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
За довиждане съм ти приготвил единствения ни е-фед мач, чао чао смешник!
Nina TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Тема за напускане 25.08.20 18:02
Мисля че напусканията на Васко, станаха по-легендарни от streaka на The Undertaker.
deren and Martozzy харесват този пост.
The "1948" One Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 25.08.20 18:52
VaskoMetala написа:
Sycho Sid е свободен!
Супер, сега и пловдивският изтръпналяк да се махне и това място ще стане рай <3
Blue Justice харесва този пост.
The "1948" One Superstar
Заглавие: Re: Тема за напускане 22.10.20 20:37
Напускам. Извинявам ви се че си позволих на егото ми да ви изиграе лоша шега в този турнир, но ми е трудно да го подтисна като човек, който всеки ден се бори със своите лични демони, наистина няма да мога да играя повече възоснова най-вече че вече не гледам почти кеч и съм доста назад в новостите и в нещата, като цяло. Ставам един вид вреден за целия продукт и е добре да си го призная аз пред всички останали. Извинявам се ако съм обидил някого. Извинявам се и че провалих щатският рън, но бях изхабен и демотивиран. Поздравления на всички, които остават, късмет с е-феда, дано Ви има още 10 години и се радвам че за няколко месеца успях да се позабавлявам като доброто старо време. Живи, здрави ще влизам да драсвам по някой коментар от време на време. Извинявам се и ако съм обидил Васето, Денислав и Агента с тъпите ми безвкусни майтапи, не сте лоши деца, живи, здрави и успехи в живота.
Geor4, GOAT, Dimarata, deren, Yuliyan, Rainmaker, Tommy End and харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: Тема за напускане 23.10.20 21:11
Няма за какво да се извиняваш. Дългите години стаж вече си казват тежката дума, а и не си ме обидил за нищо. Като всички хора, и ти имаш своите особености. Но аз съм достатъчно умен, за да те уважавам, тъй като ти беше първият човек от кеч обществото изобщо, не от това, на когото попаднах по чиста Божия случайност, в когото открих свой съмишленик в развлекателния спорт и който ме светна най-първо за животното, наречено "електронна федерация". Успех по пътя към всяко начинание, защото го заслужаваш!!!
The "1948" One and Rainmaker харесват този пост.
Rainmaker TNW Hall of Famer
Заглавие: Re: Тема за напускане 23.10.20 21:28
Благодарим ти, Радо! Успех в работата и в живота като цяло.
The "1948" One, Blue Justice and Slavchov15 харесват този пост.
Yuliyan TNW Hall of Famer
Location : София, България Join date : 23.09.2015 Posts : 2442 Age : 20
Заглавие: Re: Тема за напускане 31.10.20 20:49
Напускам форума окончателно, заради хора като Теодосий, които налагат комунизма в Total Nonstop Wrestling и дискриминират хора като мен и г-н Васил Красимиров, което е абсолютно неприемливо и против това, което трябва да представлява TNW.
Никой харесва този пост.
Tommy End Superstar
Location : в на майка ти четирибуквието! Join date : 16.01.2018 Posts : 2052
Заглавие: Re: Тема за напускане 31.10.20 20:53
chezwai we hamster
EMPRESS New User
Заглавие: Re: Тема за напускане 28.11.20 16:13
Напускам форума поради следните причини, защото нямам онази муза за игра, която имах през 2019. Другата причина е, защото имам прекалено много работа в real life, както и приятелка и най вече геиминга това са трите най главни неща, с които не мога да живея благодаря на всички за прекрасните мигове, които имах пожелавам успехи на Славчов и Йоан, както и на другите благодаря също и на deren, които ми даде възможността да направя един последен мач. Пожелавам всичко хубаво на екипа, както и на играчите, но разберете ме и мен онази муза, която имах вече се изчерпа най вече ще ми липсват лигавните, които правихме в групата 24/7 спам с моите хора, които знаят кои са и им пожелавам големи успехи в форума, както и в живота.
deren, Cekoki, Slavchov15, Chris Wolf BG and Никой харесват този пост.
deren TNW Hall of Famer