Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Go down 
4 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Geor4
Administrator
Administrator

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty
ПисанеЗаглавие: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 09:28

WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Goldust (c) vs. Chuck Taylor

Ред на излизане и писане:
1. Chuck Taylor
2. Goldust

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
Върнете се в началото Go down
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 14:14

Announcer: Ladies and gentlemen, please welcome, from Murray, Kentucky... Chuck... Taylor!

Главният претендент за TNWG World Heavyweight титлата е тук! Феновете явно са променили своето мнение - вече се чуват ясни аплодисменти за Чък, който прави своя entrance бързо, без да губи време в излишни taunt-ове. Тейлър застава в своя ъгъл и се обляга на сглобката, чакайки Goldust.
GOAT II
New User
New User
GOAT II

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 14:56

ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 14:57

Start!
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 15:10

Гонгът е бит и Main Event-ът за тази вечер започва! Тейлър и Голдъст се въртят около ринга и чакат подходящия момент за да се вкопчат... и ето че го правят! Чък надделява и бързо заключва Headlock, от който обаче Голдъст се измъква лесно и се отблъсква от въжетата, но бива спрян с мощен Clothesline! "The Bizarre One" се изправя бързо, въпреки силата, с която беше свален на тепиха и започва да обръща нещата в своя полза, като забива няколко силни юмрука в лицето на Чък, хваща го главата, обръща го... и имаме Neckbreaker! Goldust бързо прави опит за туш - 1... и "The Kentucky Gentleman" се повдига! Той не очакваше тази офанзива от страна на Световния шампион на TNWG, който не се появяваше на изминалите шоута, като по този начин изнервяше Чък, който му връчи Световната титла, но после го нападна с извинението, че Голдъст не е достоен да държи това отличие. Неговата цел в този мач е да отмъкне шампионския колан за втори път в кариерата си. А сега да се насочим обратно към мача. Goldust се качва на сглобката и прави taunt, който е приет положително от страна на феновете, а Chuckie T се изправя... и отнася Diving Clothesline! Изненадващо, но Голдъст контролира този двубой, поне засега! "The Bizarre One" изправя Чък и го засилва към въжетата, навежда се, но изведнъж Тейлър се спира и заковава силен ритник в лицето му! Шампионът се изправя, а Чък скача високо във въздуха и го поваля с Dropkick! Taylor залита назад, но успява да се хване за въжето, за да не падне. Голдъст определено го замая с тези движения. Chuck прави taunt към публиката, след което се обръща и изправя опонента си, забива му силен Headbutt и след Irish Whip го кара да се блъсне в обтегача. Taylor обръща Goldust към себе си и заковава мощни ритници в тялото му, като реферът на този двубой е принуден да го отдръпне от World Heavyweight шампиона, който използва това и прави засилка... Crossbody! Един много опасен ход, особено от толкова ниско! Chuck качва Goldust на сглобката и изкрещява нещо, наглася го в нужната позиция... И ИМАМЕ INVERTED SUPERPLEX! Невероятно!

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP InvertedSuperplex

А сега Чък опитва туш - 1... 2... 3?
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 15:14

1.....2..... и Голдъст намира силите с които да изрита, следователно мача продължава!
GOAT II
New User
New User
GOAT II

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 15:30

Gold се изправя след този гаден Inverted Suplex от страна на дългокосия Кентъкец. Чъки не можа да повярва и веднага изправя опонетна си, но Голдъст го поваля със прихващане на краката и го изнася в обтегача наглася го в седнало положение и отива в единия ъгъл и явно ще видим Face Wash от страна на Да Базар Уан той се засилва и забива смрадливия си крак в ченето на Тейлър, но не опитва туш, ами го вдига веднага и това е Snap Suplex след което той приковава раменете 1...2...Повдигане от Чък Тейлър. Голдъст става на крака и вдига Тейлър след него и това е опит за Powerslam, но Тейлър се измъква като забива пета в корема на Голди и се покатерва по въжето и явно е готов да Jump-и като луд той скача, но Дъст също скача и му забива дебелия си задник в корема му и явно му изкара въздуха:

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP 3205914Q

Мисля, че стана инцидент и Голдъст пръдна докато направи скока и се надяваме Чък да е добре... Дъст приковава крака обаче Тейлър показва колко е издръжлив и се повдигна след този AsSpear право в корема. Боята на Голдъст се стича по лицето му и явно глътна малко... Златен Прах става на крака и вдига Тейлър явно е време Мечтите му да бъдат разбити Дъст го наглася на въжетата като оставя една част от тялото му която се вижда много ясно Тейлър е разкрачен и няма накъде да мърда Дъст се засилва и му забива крак, но Чък го прескочи и му забива Yakuza Kick следва засилка от Chuck, но Златния Прах го хваща и го тръшва на тепиха със Spinebuster:

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP 3206000S

Опит за туш 1..2......!?!?!?!
ChampViaDQ
Superstar
Superstar
ChampViaDQ

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 15:32

Повдигане!
Petioo09
TNW Hall of Famer
TNW Hall of Famer
Petioo09

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 15:44

Goldust се изправя и застава до обтегача, чакайки Чък да стане на крака. Taylor извършва това движение и когато вижда Голдъст моментално се засилва към него, но отнася втори Spinebuster! Този обаче беше по-слаб от предишния и Тейлър бързо става на крака, отблъсква се от въжетата и скача към тялото на шампиона, който явно ще го посрещне с трети пореден Spinebuster... не, този път имаме контра в DDT! Главата на Голдъст се заби с всичка сила на ринга! Тейлър го обръща и опитва туш - 1... 2... но имаме повдигане! Taylor не е очаквал Голдъст да се представя толкова добре със сигурност! "Racoon City's Favourite Son" се изморява, това си личи! Сега той вдига Goldust и го Irish Whip-ва към въжетата, опитва Clothesline, но "The Bizarre One" се навежда и набира засилка от другите въжета... обаче бива посрещнат от лакътя на Чък, който се заковава в носа му! Goldust пада и се хваща за лицето, а "The Kentucky Gentleman" натиска ботуша си в главата му, след което се качва на обтегача. Той вдига ръцете си високо, изправя се и полита за Body Splash... но Голдъст се отмества! Чък пада на корема си и си изкарва въздуха, а Goldust пълзи към въжетата, за да може да се изправи с тяхна помощ! Тейлър се превива от болка, а "The Bizarre One" се покатерва на обтегача и залата бива огласена от извратения му смях, той скача... но този път Чък се отмества, а Голдъст забива лицето си в ринга, след неуспешен опит за Diving Headbutt! Taylor скача върху шампиона, задъхан, като пробва да спечели мача - 1... 2... дали ще имаме 3... не, kick-out! "The Prince Of Perversion" все пак се задържа в този двубой! Chuck не е доволен, никак даже! Той се засилва и скача на средното въже, превърта се... Quebrada!

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Lionsault

Чък тушира Голдъст с приземяването си върху тялото му, но дали ще постигне успех - 1... 2... и отново имаме повдигане в последния момент! Chuckie T все пак удържа емоциите си и спокойно вдига Световния шампион на крака, следва свиреп ритник в корема му... и Powerbomb! Гръбнакът на Goldust беше строшен след този ход!

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Bomb

Chuck приковава краката - 1... 2... дали той излиза като победител от този двубой?
Geor4
Administrator
Administrator

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty14/1/2012, 15:47

KICK OUT!

Co-founder of TNW
Hall Of Famer Class Of 2017

Успехи:
https://tnwrestling.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP   ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Empty

ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ME: LMS - WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP
» ME:WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите