Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 2. Segment with The GM - William Regal 15/8/2024, 20:26
Segment with The General Manager - William Regal, right before the first Qualifying Match for The Sacrifice Championship Battle for tonight.
Заглавие: Re: 2. Segment with The GM - William Regal 18/8/2024, 23:21
Дами и господа, след като миналата седмица получихме две големи новини от главният ни мениджър - William Regal, сега дори не знаем какво можем да очакваме. Новина едно, бе естествено предстоящият Battle Royal за определяне на претендент номер 1 за UD Heavyweight титлата, в притежание на новият шампион - Kevin Nash. И новина номер 2 - квалификационни дуели за определяне на участниците в бъдещият сблъсък за Sacrifice титлата. Миналата седмица двама човека заслужиха правото си да влязат в мача, побеждавайки опонентите си. Това бяха Big Show и Christian Cage. Тази вечер ще станем свидетели и на последните три рунда. Но преди офциалният им старт, нека чуем какво има да каже Regal..
- Ladies and gentleman, please welcome -
William Regal!~
- Дами и господа, добре дошли в Total Nonstop Wrestling! Добре дошли - в 'Rampage Saturday Night'. След анонса ми миналата седмица, рейтингът на Total Nonstop Wrestling е through the roof, но това не ме учудва. Не ме учудва и с каква мотивация се впускат всички подбрани суперзвезди в тази шеметна надпревара и в опита си да достигнат до мача за Sacrifice титлата. Титла, която почти сигурно води собственика си до по-голямо отличие.. но и до ненадмината слава, до светлината на прожекторите. НО..в ростера има един човек, който смята, че участието му в подобна битка не подлежи на обсъждане. Като че ли за него подобна възможност е даденост. И този човек е.. Shawn Michaels. Let me now tell you my business view, Shawn.. you either work for it, or you stay at the back of the line. Ако искаш своя шанс, независимо какво име си, ще трябва да минеш през същите стъпки, през които преминават останалите суперзвезди. Now, can I count on you, Shawn? Should I place you in a qualifying battle? Or would you pass out of fear you ain`t really worthy of that shot?
Scroller TNW Global Champion
Заглавие: Re: 2. Segment with The GM - William Regal 19/8/2024, 17:03
OH, OH SHAWN
ЕТО ГО И НЕГО! МУЗИКАТА НА SHAWN MICHAELS ИЗРИГВА, ТОЙ Е ТУК И ПРЕКЪСВА НАЙ-НАГЛО ГЛАВНИЯТ МЕНИДЖЪР НА RAMPAGE - WILLIAM REGAL! В изминалото издание на Rampage бе съобщено от nWo, че Shawn Michaels директно влиза в мача за Sacrifice и след това ще отиде за Global титлата, но преди минути, Regal каза, че този номер няма да мине и Michaels ще трябва да си заслужи своя шанс като всички останали - чрез мач. Това явно не се харесва на "The Heartbreak Kid" и той е меко казано изнервен. С него е Randy Savage. Двамата крачат към ринга и явно ще търсят отговори от Regal. Главният мениджър на Rampage изобщо не се притеснява да влезе в конфроктация с Michaels. Колкото и да расте влиянието на nWo това изглежда, че въобще не притеснява William. Има и друго, Shawn загуби своя мач на Summerscream и не бе изгонен от nWo за разлика от Carlito, който бе изритан. Michaels и Nash са близки приятели и едва ли една загуба би накарала Kevin да изгони своя стар приятел, който ще направи всичко възможно да докара още една титла в редиците на nWo. "The Sexy Boy" се качва на ринга и прави своя taunt, стягайки мускулите си, Savage застава срещу Regal сякаш е готов да го разкъса, а през това време Shawn взима микрофон и е готов да вземе думата.
- Regal, Rega, Regal... ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИШ, А? За какъш се помисли, че ще поставяш условия на Shawn Michaels? Искаш да ми кажеш нещо ли? Каквото и име да си, че ще трябва да премина през някой си, за да си заслужа шанса? Знаеш ли кой съм аз, по дяволите? William Regal: Знам... Другия човек от nWo, който не си спечели мача на турнира. *BIP POP FROM THE CROWD*! Подиграваш ли ми се? Искаш да ми се подиграваш, че някой си спечели с чист късмет? Една загуба нищо не променя, каквото и да се е случило, аз винаги си оставам Shawn Michaels. А ТИ КОЙ СИ? Главен мениджър на Rampage? Или просто си пионката на Hulk Hogan? OOOOOOOO! Напрежението в nWo се покачва. Въпреки спечелената Световна титла на Summerscream, Kevin Nash е бесен, защото все още не се е решил въпроса с къртицата, но вече имаме план за действие и единственото ни спокойствие беше, че аз по план ще докарам втората главна титла в nWo - Global титлата и ти най-нагло искаш да ми кажеш, че трябва да отида отзад на опшката и да си заслужа шанса? Побърка ли се? АЗ СЪМ SHAWN MICHAELS! "THE ICON"! НАЙ-ГОЛЯМАТА ИКОНА НА ТАЗИ КОМПАНИЯ! Всеки мой мач, всеки мой Main Event на PAIN е бил запомнящ се. Може да попиташ и The Rock дали не помни мача ни преди няколко месеца. В момента си нямаш и на идея какво правиш, нали? Искаш да ни изнервиш? ТОВА ЛИ ИСКАШ? Получи ти се, но няма да ти мине номера, човече! Аз директно влизам в мача за Sacrifice и няма да се бия, с когото и да е, за да си заслужа шанс. Това е обида. Аз съм име, което не е нужно да се доказва пред никого, за да получи шанс, за каквото и да е, РАЗБРА ЛИ МЕ? William Regal прекъсва Shawn Michaels!
SevBoom харесва този пост.
Regal General Manager Of Rampage
Заглавие: Re: 2. Segment with The GM - William Regal 19/8/2024, 18:03
- Шон, объркал си човека. Не ме интересува кой си и какво име си. Докато съм главен мениджър всеки ще трябва да си заслужи шанса и тази вечер, ако естествено не откажеш заради огромното си его, ти ще се биеш за да си заслужиш своя шанс. Обаче.. има уловка и ще има условие. Защото ако не спечелиш битката, то ти няма да получиш повече шанс за Sacrifice титлата..ever again. Now.. we are all waiting, Shawn. What is it gonna be? Are you in? Всъщност, why am I even having to ask, Michaels. I run the show! You want to create some scenes, so you must be ready for action. So later on tonight, Shawn Michaels vs. Nikolai Volkoff - with only one winner and only one superstar to qualify for the Sacrifice Championship Match! Get ready, Shawn!
Sponsored content
Заглавие: Re: 2. Segment with The GM - William Regal