Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
Заглавие: 1. Opening: Backstage segment with Johnny Mundo 6/8/2023, 23:17
TNW: Rampage SuperShow is Live in Houston, Texas!
TNW: Rampage е на живо от един от най-великите градове, а именно градът на великият Booker T, Houston, Texas! Шоуто ще бъде отворено от Get The Suitcase Winner - Johnny Mundo! Какво има да каже Мундо? Не пропускайте шоуто, за да разберете!
Cekoki TNW UD Heavyweight Champion
Заглавие: Re: 1. Opening: Backstage segment with Johnny Mundo 11/8/2023, 18:36
*Камерите ни отвеждат до един местен младок, който се кани да бъде интервюиран, но вместо това виждаме Джони Мундо как говори по телефона*
Johnny Mundo: Здравей Мелина разбира се, че съм на работа. Невъзможно ще е да се върна на време... (*Джони Мундо заглушава слушалката на телефона с ръка и казва на интервюиращата и младежа*) Жени, какво да ги правим? Чакаш ме вкъщи и си разгорещена? Как си облечена? Е, тогава може би ще успея по-бързо да се прибера, ще затварям, а ти ме изчакай, или пък започни сама? Както решиш, скъпа, дочуване! Понякога не е лесно да си толкова известен и красив, но е по-добре от колкото да си обикновен човек като вас двамата. Кой си ти иначе, ами и ти? Няма значение. Може да си тръгвате вече. Ти си микрофона остани, защото може да кажа нещо. Впрочем я да те огледам цялата, не си никак лоша. Може да те поканим по-късно да ни правиш компания с моята мацка. А онази смешна японска карикатура, която е по-стара от тази сграда дори може само да ме гледа на големия екран, а ако иска може дори лично да му уредя билет, за да види как аз се изскачвам на върха.
-Няма нужда да говориш, а само дръж микрофона да е достатъчно близо до мен. И без друго това, че разговаряш с мен ще ти е най-големият успех в живота. Щеше да ме питаш какво мисля да правя с този куфар. Дали да не го използвам на най-голямото парти на Лятото или пък още тази вечер? Или пък кой очаквам да е Световния шампион. Дали Кевин Оуенс с кого бяхме в един отбор преди няколко месеца или пък Рейнс, който съм побеждавал и преди? Еми да ти кажа честно това не е моят работа и никак не ме интересува. Когато си Джони Мундо, имаш този куфара, тези плочки, тази страхотна прическа няма значение останалото. Мога да загадна само, че много скоро отново целия свят ще ме гледа. Чела ли си книгата "Езикът на тялото"? Е, аз не съм защото то е вродено при мен и знам всичко. Този куфар, който е носен от моя верен слуга е моя "Body language", всички мои успехи зад гърба показват и заявяват този е най-добрият на света! Това стегнато телце, тези six pack плочки крещят hard work, dedication, hard work, dedication! Все още се чудя дали има смисъл да излизал на SummerScream с онзи японски стар задник, чиието има както твоето не помня. Може би ще е най-добре да си стоя в съблекалнята, някъде из залата или където и да е другаде, за да чакам удобно моя момент и да стане новият Елитен, Световен шампион! Това му е хубавото на нашия бизнес. Никога не знаеш кой и къде може да се появи и да ти открадне момента. А несъмнено аз обичам да се въползват от всякакви ситуации. Вкъщи ме чака една уникална дива, а тази възможност със сигурност няма да пропусна! Хайде, Браво да вървим. Разбира се ти ще си ходиш вкъщи, а не при нас!
Dimarata, Blue Justice, VaskoMetala and Dikoff харесват този пост.
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: 1. Opening: Backstage segment with Johnny Mundo 12/8/2023, 15:56
Наглостта на Джони Мундо премина наистина всякакви граници...Той просто не се спря - нито да се самохвали, нито да флиртува открито с репортерката, макар че е женен за изкусителната кеч дива Мелина. Ето че сега тръгва да си върви...Изведнъж, обаче, зад него извиква познат, но и ненадеен глас:
- Hey, Mundo, hold on! Don't hurry up to go!
The Guru of Greatness turns around and he's seeing...''THE BLUE JUSTICE'' YUJI NAGATA!!!
Без изобщо да се церемони и да губи излишно време, японският Неостаряващ герой го сграбчва с всички сили и го засилва в стената на помещението, след което почва да го налага с гневни юмруци. Репортерката и другите двама местни младоци изпадат в див ужас и ступор, гледайки безпомощно как се бият двамата бъдещи опоненти, но настоящи врагове. Nagata is without mercy!!! Но и Мундо не остава длъжен и също опитва да опонира упорито на действията му, само че - без успех. Без успех, тъй като Юджи е решил наистина да въздаде синьо правосъдие още сега! Сега започва и да го рита...Кадрите определено не са за хора със слаби нерви, затова няма и да ги покажем на таблото в залата. Всички други, които правеха компания до момента избягаха в потрес и истински боязън. И след като печели физическата битка и наритва много добре наконтения и натруфен кечист, El Corazon de Japon се изправя, дишащ задъхано и омаломощен също на свой ред, застава до него и му казва:
- Нека да ти е за урок с кого се закачаш друг път, малодушен сополанко и страхливецо! Ще видиш кой е по-стар от цялата сграда и по чие време е имало телевизори "Опера"! Ако Съдбата е отредила, на Summer Scream ще те вкарам докрай в мишата дупка, достойна за твоето "величество"! Това е, което ще стане!...
Dikoff харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 1. Opening: Backstage segment with Johnny Mundo