Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!
6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre
3 posters
Автор
Съобщение
Exodia Superstar
Заглавие: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre 21/8/2022, 23:34
...
Blue Justice Superstar
Location : Най-сетне в клетката на Курило Join date : 09.08.2018 Posts : 1711
Заглавие: Re: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre 23/8/2022, 23:49
LADIES & GENTLEMEN
PLEASE WELCOME, FROM
AYR, SCOTLAND, WEIGHING
IN 265 LBS, THE NEW TNW
EUROPEAN CHAMPION
'THE SCOTTISH PSYCHOPATH'
DREW MCINTYREEEEEEEEEEEE
Настанете се удобно пред телевизорите, скъпи почитатели на ТНВ, защото феерията тепърва предстои. Сега е ред да се насладим на едно изключително геройство, което разбуни тотално духовете на световния кеч. Или, по-точно - в географския регион на Велика Европа! Новият нейн горд шампион - ''The Scottish Psychopath'' Drew McIntyre се появява на входа на залата, на чиято рампа застава, а след това веднага вдига двуострия си меч Angela, кръстен на майка му, върху устата си, като го налапва откъм острието...Истински факир и гълтач на мечове!!! А когато приключва с това, го сваля, хваща го за дръжката с двете ръце и хладнокръвно го забива в специално издяланата фуга на земята - така, както легендарният крал Артур направи със своя драгоценен Ескалибур в огромния камък!!! Цялата публика полудява и го обсипва с бурни изправени аплодисменти! И няма как иначе. Точно преди една седмица, в мача за европейското злато, този човек написа ИСТОРИЯТА! Точно така! Той написа историята, побеждавайки едно от най-знаковите имена във федерацията - 'The Prince Devitt' Finn Balor! Двамата съкелти спретнаха едно уникално меле, в което се раздадоха на максимум и показаха неистово съчетание от непреломим дух, вездесъща физическа сила и страхотна стратегическа трактовка...Всеки от тях бе умел техник и прекрасен владетел на изненадата, но, в крайна сметка, безкрайно самоповярвалият си ирландец така и не успя да се наложи над знаменития шотландец. Облечен в емблематичната си поличка - синия килт и на фона на националните си джура гайди, а на пояса му - златния кожен колан - той се движи по алеята на славата, подавайки ръка на всеки свой верен привърженик, заради когото има мотивацията, хъса и радостта да се намира тук. Той е обичан от малко, мразен от много и уважаван от всички - точно идеалите, присъщи на едно истинско величайшо име! Сега е властелинът на Стария континент и само чака жезълът на съдбата да го сблъска с поредния клетник, който ще се опита да го детронира от удобството на драгоценния трофеен престол. В мига, когато това се случи, въпросното лице ще бъде смазано и накарано да страда много жестоко. Защото The Scottish Warrior е невероятно пресметлив човек и доказан fightmaker във всеки един момент от времето! Той отлично знае Ахилесовите пети на всеки в тази съблекалня и, естествено, в целия бизнес. Точно тях ще използва, за да превърне в свои недвусмислени качества, а силите им, пък - така, че самите те да ги направят собствени слабости. Виждаме, че се доближава почти до свещения боен ринг, пред който се спира за момент, а после се качва на стълбичките, за да влезе вътре през въжетата, където застава и вдига победоносно ръце с боен келтски крясък! Истински рицар! И грабва микрофона, за да отпразнува своя незабравим възход! Останете с нас и след кратката пауза, приятели, за да чуете шампионската му реч!
Exodia харесва този пост.
Blue Justice Superstar
Заглавие: Re: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre 24/8/2022, 13:40
- GOOD EVENING, HOLLYWOOD!!! ARE YOU HERE??? Crowd: *yeah, yeah Радвам се много! Днес е национален празник за цяла Европа! Защото аз - 'Kneel To The Steel', 'The Scottish Psychopath & Warrior' Drew McIntyre - станах новият Европейски шампион на TNW по кеч!...Сигурно си задавате въпроса как успях да го постигна! Две единствени думи - ДУХ и пак ДУХ! Първия път загубих, но на реванша - взех своето напълно цялостно! Негодникът, който мислеше, че ме е пречупил, сега се скри в дупката на сатанинското си мрачно царство и няма смелост да се покаже. Никога повече! И ето че сега това е златото, красящо величественото ми рамо! THAT'S MY REAL LIFE SPARK!!! AND IT MAKES ME THE LORD OF THE OLE CONTINENT!!!...Моята земя на величие - келтска Шотландия - там, където съм израснал, из нейните красиви планини, природа и китност, ме е научила, че когато искаш величието, ти трябва да му се отдадеш изцяло! Всеки път, когато засвирят тези бойни гайди, като които няма никакви други на Земята, аз ставам прав и в съзнанието ми изплува идеята за свещенодействие! Свещенодействие както на този свят ринг, който е арена на моята армия от ЕДИН, така и в готовността да браня земята на своите предци по всяко време! Напоена с кръвта им, тя ме изстреля във висините на професионалната борба!...Ето защо, сега това е моят СОБСТВЕН, НЕПОВТОРИМ СВЯТ!!! Сядам на европейския трон като човек, готов да враждува с всекиго, осмелил се да излезе на неговия път. Всички тези хора в съблекалните са ръководени от една и съща мечта - тази да бъдат лицето на великата индустрия! За всички тях това е начин на живот, понеже представлява безумна отговорност. Конкретно за мен, аз се чувствам като съвременния крал Артур! Сигурно се чудите защо забих своята Angela, великия си талисман, в пода на рампата?! Точно затова - за да се знае, че аз мога да пробия дори и нея! Точно така, както Артур продупчи камъка! И когато постигнах една от многобройните си мечти, какво друго ми остава, освен да се боря със зъби и нокти за нейното устояване във времето и жертвоготовната ѝ защита?! Аз съм не просто европейският шампион на TNW, хора! Oh, nope...I'M THE ENTIRE EUROPEAN CONTINENT IN THE WRESTLING HISTORY!!! АЗ СЪМ СИМВОЛЪТ НА ВЕЛИКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ КОНТИНЕНТ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОГОТО НЯМАШЕ ДА ИМА ДОРИ АМЕРИКА В СЕГАШНИЯ Ѝ ОБЛИК И ВИД! BECAUSE THE SLOGAN 'KNEEL TO THE STEEL' IS FOR EVERYONE! AND ANYONE CAN SAVE BY THE STEEL'S GREATNESS! MY SWORD, MY CLAYMORE ANGELA!!!...Скъпа майко, знам, че ме гледаш отгоре! Надявам се да се гордееш, всичко това е за теб! (просълзява се) Но както и да е! След като надвих този фукльо, мислещ се за рицар на нещо, на което не може да бъде никога и му доказах, че мястото му не е където си мисли, че е, сега ще кажа нещо специално (слага колана на земята) Този колан е моят Свети граал! Моето доказателство за всичко, което съм! И аз призовавам тук и сега всекиго - нека, който има смелост и великодушие, да излезе тук, пред мен, на този ринг! Знам, че има такива! THE ONE AND ONLY THING YOU SHOULD DO ALL IS COMING HERE, ENTERING THESE DAMN ROPES, STAYING IN FRONT OF ME AND ASKING ME TO FIGHT!!!
Glorious_One and Exodia харесват този пост.
TheAnimal Superstar
Заглавие: Re: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre 24/8/2022, 15:04
Ladies and Gentlemen, Making his way to the ring, from El Paso, Texas, Weighing in at 220 pounds, He is Sami Zayn's personal Manager... Eddie Guerrero!
Изглежда двамата имат нещо замислено, което е обвързано по някакъв начин с Европейският ни шампион. Зейн и Гереро са изключително хитри лисици, те са в този спорт отдавна, но когато комбинират опитът на Еди с уменията на Сами, тогава стават ненадминати. Вижте само колко е доволен латиноамериканецът. И въпреки това не мисля, че има някой, който не е очаквал този развой на събитията. Гереро по-рано тази вечер каза на Сами, че има връзки по високите етажи и спомена нещо за Световната Титла, но явно Либераторът ще трябва да поема нещата стъпка по стъпка...
- LADIES AND GENTLEMENT, PLEASE STAND UP, AS I WANT TO HEAR IT FROM YOU, I WANT YOU TO BLOW UP THE ROOF, I WANT YOU TO CLAP ANS CREAM, I WANT THE MEN TO GO CRAZY I WANT THE CHICKAS TO GO EVEN CRAZIER, ИЗПРАВЕТЕ СЕ НА КРАКА, ЗАЩОТО В МОМЕНТА СТЕ НА ПЪТ ДА ВИДИТЕ... ...ЕДИНСТВЕНИЯТ... ...НЕПОВТОРИМ... ...НЕЗАБРАВИМ... ...ВЕЛИКИЯТ... ...ЛИБЕРАТОР... ...НА... ...TOTAL... ...NONSTOP... ...WRESTLING... ... ... SAMI ZAYN!
Гост Гост
Заглавие: Re: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre 24/8/2022, 15:44
Corey Graves: Поискай и ще ти се даде! Новият Европейски шампион искаше някой да излезе на ринга, за да приеме предизвикателството, той иска предизвикателство и го получи! Michael Cole: И то какво предизвикателство само! Откакто Сами Зейн се съюзи с Еди Гереро, той започна да печели по-много мръсни начини. Drew трябва да помисли отново, това е голям риск, който поема. Corey Graves: Няма какво да мисли. Предизвикателсвото беше отправено, шампионът предизвика някой от съблекалнята да излезе, а щом е направил това, шотландецът е наясно с рисковете. Ако това предизвикателство се окаже фатално за шампионът, то тогава вината си е изцяло негова. Michael Cole: Погледни само този Sami Zayn. Той никога не е изглеждал в по-добро настроение, явно се е позабавлявал с курвето, което "Latino Heat" му доведе по-рано тази вечер! Corey Graves: Обвиняваш ли го? Естествено, че ще се забавлява. Либераторът го заслужава, той заслужава всичко, което му се случва, защото няма никой в ростъра на TNW, който да се труди повече от него. Michael Cole: Това е абсолютен факт, Graves, нека все пак видим защо са тук, Сами Зейн и личният му мениджър - Еди Гереро. Corey Graves: Причината е ясна, Коул, Zayn и Guerrero са тук, за да искат мач за European титлата.
Michael Cole: Докато не го чуя с ушите си не вярвам. Сега "The Great Liberator" е взел микрофон в ръка и се кани да каже нещо, нека го чуем!
Гост Гост
Заглавие: Re: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre 24/8/2022, 19:34
Sami Zayn: Drew, знам, че искаше да дойда на този ринг и да приема предизвикателството ти. Но си ми толкова неприятен, че просто не мога да го направя. Прости ми...И най-лошото в цялата ситуация е, че си ми неприятен, не защото си лош кечист, напротив. Истината е, че си ми неприятен, защото си Европейски шампион. Точно така, чу ме правилно, ти Drew McIntyre не засужаваш тази титла. Ти не се бори цяла година като мен, за да си заслужиш нещо, а дойде и взе всичко на готово...Такива хора с моят личен мениджър - Еди Гереро мразим най-много. Ако досега се чудехте какво е конспирация, дами и господа, ето я пред очите ви. Този човек е типичният пример за конспирация, той дойде и взе титлата, не защото е добър кечист, а защото е любимец на екипа...Направо ми се гади, като казвам това...
Но стига вече, аз ще сложа край на тази конспирация! Мина повече от година, откакто бях шампион на хората. Писна ми да съм в края на опашката и да чакам да ми дадат възможност, ясно е, че екипът на TNW имат нещо срещу мен и няма да ми я дадат, освен ако аз не изляза на сцената и не си я искам: "Drew McIntyre започва да се смее..." Смешно ли ти е Дрю? Смяташ, че се шегувам ли? Смей се, докато можеш, тъй като, когато ти откъсна главата с Helluva Kick и изтрия гадната усмивка от лицето ти, няма да ти е до смях, а ще ти се плаче! Радвай се, докато можеш на тази Европейска титла, Drew, защото на турнира Mayhem ще я загубиш! Точно така, правилно ме чу! Искам мачът ни да бъде на предстоящият турнир Mayhem. Приеми, ако ти стиска.
Corey Graves: "The Scottish Psychopath" получи предизвикателството, което търсеше, дами и господа, той със сигурност ще приеме предизвикателството на великият либератор за мач на предстоящият турнир - Mayhem! След като казва тези думи, лебераторът и шотландецът се гледат лошо! Очаква ни невероятен турнир през Септември!
Blue Justice Superstar
Заглавие: Re: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre 25/8/2022, 12:48
- Хм...Well, well, well...Я да видим какво си имаме тук...На гости ми дойде не кой да е, приятели, а Sami Zayn! No, no, no...'THE GREAT LIBERATOR' SAMI ZAYN!!! Който е придружен от вярната си кучка 'The Latino Heat' Eddie Guerrero!...Ти чуваш ли се, бро? А и, ако трябва да съм честен, даже не знам всъщност кой от двама ви е кучката и кой - стопанинът (смее се)! Не се ли усещаш що за глупости брътвиш? Дошъл ми тук и ми хленчи, под формата на "душевна изповед" колко бил подценен, колко се трудел и полагал неистови усилия да е това, което е...Пък как екипът не го оценявал...Момче, слез на земята! Аз не съм батко Еди, който ти води еженощно и ежедневно курви, с които да приспиваш и по този начин да се чувстваш поне малко МЪЖ! О, не - дори МЪЖЖЖЖЖЖЖ!!! Захванал си се с грешен човек, но както искаш! Относно шансове и пушове, за какво изобщо претендираш?! Та виж се само каква карикатура си! При излизанията си се търкаляш по земята като клоун, правиш крайно ненормални жестове и движения, човек просто има чувството, че си изтърван от психодиспансера, вместо че си кечист. Тази компания те ползва като едно нещо, пич - КЛОУН! Абсолютен клоун! А ти си мислиш, че ти се радват и желаят. Също така се имаш и за наследник на великия Bret Hart. Oh My Gosh, та ти дори на малкия му пръст не можеш да стъпиш - нито по техничност, нито по харизма, нито камо ли пък по достойнство. Не ми беше до това да те унижавам, но щом сам реши да бъдеш унизен - ще си! Много кечисти правят "Захапката на акулата" - включително и този глупак, който падна, посечен от стоманата ми, но дори той нямаше такива болни и налудничави амбиции! Направо се чудя дали TNW не ме взимат на подбив в момента...But look at something (taking his belt from the shoulder)! You want this, right?! Do you like it?...Ако наистина го харесваш - докажи го! Приемам твоето предизвикателство! Нека превърнем септември в май тази година, нека се изтрепем на макс! В името на този заветен колан, БРО! AND KNOW ONE MORE THING! AT MAYHEM, YOU WILL BE MY TRUE BITCH! IN MY WORLD, IN MY RULES, IN FRONT OF THIS RIDICULOUS LATINO PUKE!!! I'M LOOKING FORWARD TO BEAT YOUR ASS!!!
Exodia харесва този пост.
Sponsored content
Заглавие: Re: 6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre
6. In-ring promo with the new TNW European Champ - Drew McIntyre