VS. 1. Hype-a около Pain миналата година бе значително по-голям отколкото през тази.
@Elite Ceko : FACT! Мисля си, че като цяло хайпа леко спадна напоследък (лично мое наблюдение), но като цяло мисля, че е свързано с куп причини от реалния свят. Нещата, които се случват по света, повечето хора вече влизат в сесии, бачкания и т.н. Друга причина е, че миналата година си имахме две шоута, които съвпаднаха с Пейн сезона. За първи път имаше Пейн две вечери, като цяло имаше много фактори, които спомогнаха миналия Пейн да накара потребителите да го очакват повече. Не знам дали и не сме сбъркали като сложихме два турнира преди Пейн (аз бях изразил мнение, че няма смисъл от два турнира преди най-голямото събитие във форума). Може би негативно повлиява това за пътя към болката. Все пак си мисля, че след следващия турнир рязко ще се покачи хайпа към Пейн. Може би като има два турнира преди Pain, това под някаква форма “приспива” хайпа, но рязко ще се покачи след Fully Loaded, когато всички осъзнаем, че наближава ппв-то. А и много истории тепърва ще се развиват, доразвиват и така. Очакванията са ми, че хайпа за Пейн тази година ще е една идея по-малък, но от другата страна заявявам, че крайния продукт ще е по-добър. Тазгодишния Пейн най-вероятно ще надмине миналогодишния, а това че има на теория по-ниски очаквания само ще спомогне това да се случи. Stay tuned!
@Yuliyan : PASS! Не мога да отговоря категорично, че това е така. Това повече ще си проличи след идното PPV.
2. Във форума към момента липсват, но трябва да има по-дълги вражди, разказващи повече история.
@Elite Ceko : PASS! Като човек, който е фен на дългите вражди мисля, че не е толкова важно колко дълго е една вражда, а колко качествена ще е, качество > количество. Мисля си, че два-три месеца са достатъчни, за да се разгърне един феуд. От гледка точка като част от букинга бих искал да видя някои хора в по-дълги вражди, но си е трудно да се постигне химия и хъс двама потребители да враждуват месеци. Разбира си тук идва и въпроса какво за вас е дълъг феуд. За мен е нещо от сорта 5-6 месеца. В е-фед пространството е и трудно, защото долу горе почти всеки получава даден шанс за колан по някое време, а ако си шампион почти е изключено да има дълъг феуд между двама, ако единия от тях е шампион, защото това ще лиши други хора от шанс. Ние нямам против, ако дадени личности желаят да са в дълъг феуд и, ако са интересни, но все си мисля, че дори за 2-3 месеца може да се направи кадърен и читав феуд. Не смятам и, ако няма дълги феудове това по някакъв начин ще навреди на форума. Сега във феуда ми с Косьо ще се опитам да покажем, че дори да не враждуваме 7-8 месеца можем да предоставим почти всичко, от което може да се извлече в дълъг феуд. Важен фактор е също и интереса на потребителите. Пак да се повторя, че съм бил в дълги връжди и съм следял такива. В даден етап хората от форума просто им писва, или решават, че са видяли достатъчно и това прави трудно за следене съответно враждуването. Креативно си мисля, че сме малко (включвам и себе си с риск да прозвуча selfish) хората, които можем да издържим дълъг феуд, който да е разнообразен, да има от всичко по нещо. Аз вече предпочитам да имам 2-3 феуда по 2-3 месеца с колкото се може повече хора, защото е по-хубаво да играеш с повече потребители, с различни кечисти. Но все пак няма да е лошо да видим нещо както беше Баев с Петьо преди време, аз и Шизо преди, Джони и Дерън, Рейна и Дамян и т.н, защото е интересно да гледаме различни мачове, защото трябва да има различни видове срещи с разнообразни залози. Заради това съм на средата и по-скоро съм 50 на 50.
@Yuliyan : FACT! Не всяка вражда се нуждае от дълга история, но една добре развита вражда в по-дълъг период от време с постоянно развиваща се история, която по някакви начини ни показва повече за самите кечисти и едновременно с това техните образи прогресират, със сигурност може да е в пъти по-интересна от някоя обикновена вражда, която не допринася с нищо ново за читателите.
3. Радващо е,че в KOF се записаха лица като Енчев, Фараона и Свиката например, които нямат значителни постижения до момента, и това ще бъде големият им пробив.
@Elite Ceko : FACT! Като единственият човек печелил този турнир си е готино изживяване и ти спомага доста на образа (ако кечиста ти е KOW е същия и в TNW за напред) Фараона веднъж успя да вземе ключовете като надви интересни личности тогава, но след това поради една или друга причина се издъни. Сега има шанс да постигне нещо огромно. Освен паричната награда, получаваш трофей с 10 точки в ранк листата и, че си победил големи имена. Има хора като Джони и Сев, които са спечелили почти всичко във форума и, ако някой от тези, които са изброени във въпроса им махне скалпа, то това би било огромен успех да надвиеш такива е фед легенди. Може само да се спечели като участваш в такъв формат. Несъмнено екипът ще следим детайлно представянето на всеки и труда ще бъде възнаграден по някакъв начин. Джони ще е с Острието, а това за всеки потребител от 2015 до 2017 трябва да значи нещо.. Джони може да направи чудеса с Едж и съм наясно, че ще бъде крайно мотивиран. Дарка и Йоан ще са ми интересни как ще се справят, защото те са качествени играчи, но малко сериозността на моменти ги спъва, а този турнир би им дал чудесна възможност да заличат до някаква степен тези съмнения.
@Yuliyan : FACT! Няма какво да загубят, но има какво да спечелят – както и финансово, така и чисто игрово. Това ще е чудесна възможност да блеснат.
4. Ще бъде интересно ако има турнир, в който останалите потребители да изберат типа мачове, в които участват съфорумците.
@Elite Ceko : FACT! Като Cyber Sunday. Имаше подобен турнир миналата година, който можеше да се развие доста по-интересно, но там мачовете се решаваха с “ролетката на съдбата”. Определено ще коментираме тази идея, защото е доста интересна и в моите очи е доста по-смислена от предишната с ролетката, където на произволен принцип се решаваше. Но, за да бъде повече интересно ще трябва да потребителите да следят участниците, за да избират стипуации, които да подхождат максимално на кечистите. Така се носи сериозна доза непредсказуемост да не знаеш в какъв мач точно ще участваш. Малко неща не са правени във форума, а това също ще допринесе за това
@Yuliyan : PASS! Не съм убеден, че това е добра идея. Донякъде ще е забавно, но по принцип е най-добре ако ще се прави такова нещо, то всички участници в даден сблъсък да обсъдят заедно най-добрият вариант за стипулация.