Total Nonstop Wrestling
Хей, ти, искаш ли да играеш в български кеч e-фед? На правилното място си! Хайде, "BROTHER"! Натисни бутона за регистрация и започни да изграждаш звездата, с която ТИ ще можеш да играеш свободно, да печелиш мачове и титли и най-вече да се забавляваш!

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #8

Go down 
АвторСъобщение
Гост
Гост
Anonymous

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #8 Empty
ПисанеЗаглавие: TNW FACT OR FICTION - EPISODE #8   TNW FACT OR FICTION - EPISODE #8 Empty28/2/2022, 00:16

TNW Fact or Fiction #8

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #8 57yoamC VS. TNW FACT OR FICTION - EPISODE #8 OEI77zn

1. Отборна девизия трябва да се поддържа, макар и да е с втори акаунти.

@ne sum darka : FACT! Тежко ни е нужна тая дивизия, защото най-малкото което е там те оставят 100% creative control и си правиш каквото искаш. А и много млади състезатели биха били по полезни там като за първи reign-ове и също така ще могат се учат около дъртите пръчки. Като човек,който лично е голям фен на отборната дивизия, при връщането и имате първи запис от мен и съм сигурен,че много хора биха се изкефили на идеята да правят каквото си искат без да им дреме за последствията.

@Chris Wolf BG : FACT! Според мен наистина таг дивизията трябва да се завърне задължително, защото какво е една федерация по кеч без отборна дивизия и титли. Когато аз записах Jay White веднага ми дойде идеята, ако я имаше отборната дивизия да попитам ако има свободни, за да сформираме Bullet Club. Така че, да, #BRINGTAGDIVISIONBACK.

2. AEW ще гони WWE рейтинга още дълго време.

@ne sum darka : FACT! Ами, AEW за мен е най-противното нещо на пазара. Нищо общо с оригиналната идея, повече ми прилича на ТNА през 2011. Тоест всичко що WWE изгони отива там. А и факта,че оригиналните таланти биват заринати и изобщо има hardly screen time за всеки. А и един от мозъците ще си отиде обратно в WWE скоро, а скоро чама и другия президент- Омега да го направи, просто защото в AEW се препълни. Хора идват постоянно и дори вече не се обръща толкова внимание и нулев Star Power.

@Chris Wolf BG : FACT! AEW въпреки добрите мачове и истории, които прави с някои звезди все още има много докато достигне WWE рейтингите. Има големи проблеми и в женската дивизия. Няма достатъчно разнообразие и винаги се редят едни и същи да предизвикват Britt Baker. Това, че вкараха и TBS титлата не променя по никакъв начин ситуацията. Същото и при мъжете - много титли, но от време на време нови претенденти. FTW титлата не сме я виждали да се защитава от кога ли не. Отборните титли пък едвам ги виждаме вече и roster-а се препълни с твърде много main eventers като Браян Даниелсън, Браян Кейдж, Кени Омега и т.н., докато при WWE те поне намират начин да има нови претенденти за мъжките титли постоянно и така да правят нови вражди и истории. Но в женската дивизия е проблема, защото там титлите се въртят около едни и същи звезди и WWE направиха голяма грешка с освобождаванията на много от жените си и поради тази причина със сигурност няма да видим някоя различна носителка на титлата поне за още 2-3 години според мен.

3. Летните месеци тази година в TNW ще бъдат тежки в предвид активността.

@ne sum darka : FACT! Ох... като бивш буукър на EWF и член на екип мога да кажа,че летните наистина са тежки. Кой отива на море ,кой почва работа или от самата жега се отказва да играе. Във момента активността не е висока, лятото ще е ад. Затова сега е шанса се дадат титли на нови играчи,за да се надъхат и летния период да мине 20% по спокойно.

@Chris Wolf BG : FACT! Лятото съм забелязвал, а и съм усещал колко трудно е да играеш през топлия сезон. Аз като бях на работа миналото лято едвам смогвах да си напиша нещата на време, но се надявам това лято да е доста по-спокойно и да има повече активност.

4. Потребители с повече от 3 главни титли в последните 2 години, не трябва да получават шот-ове в МЕ, освен ако наистина няма по-млади таланти, които да заемат позицията.

@ne sum darka : FICTION! Ами като активност те са най-активни, най-силни и най-добре се справят с идеята на това е-фед. А и ако се пробват нови играчи там и.. има активност 2-3 месеца и айдеее у канафката. Няма по-добри franchise player-и от тях и затова...

@Chris Wolf BG : FICTION! Според мен трябва вече да се вдигат нови лица към главните титли и мачове, защото екипа ще ме разбере, а и те си знаят, че е скучно постоянно да гледаме едни и същи лица да държат големите титли. Разбира се, всеки които иска ME титла, трябва да си я заслужи, като в това число включвам и себе си. Но ако трябва да сме си честни, екипа най-добре си знае работата и нямам право да говоря за решенията им, защото аз не знам какво е да ръководиш е-фед и винаги като са ме питали някои потребители дали бих приел оферта да съм в екипа съм отговарял, че няма да приема, защото не съм готов и не усещам, че ще се справя с подобна отговорност.

5. От гледна точка на буукинг, особено при по-младите играчи, са нужни подобрения.

@ne sum darka : FACT! Еми екипа честно не знае какво да ги прави и ги навира във вражда помежду си или с някой друг. Едно време имаше едно момче дето цъкаше с Black. Малко или много беше в meaningless вражди, което логично му уби кефа за игра. Така че има какво да се желае там.

@Chris Wolf BG : FACT! Наистина са нужни големи подобрения, защото всяко младо лице бива поставено според мен във вражди, където най-вероятно ще джоби или даже няма да вземе победата заради някаква намеса, което за мен е меко казано тъпо. Или както казва Дарк-а, бива поставено и в meaningless вражди и то накрая се губи желанието за игра и затова младоците напускат. Но както казах в предишния въпрос, това е мое мнение и екипа най-добре си знае работата.
Върнете се в началото Go down

TNW FACT OR FICTION - EPISODE #8
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Total Nonstop Wrestling :: TNW Universe :: TNW FACT OR FICTION-
Идете на: